09-23-2025, 01:31 PM
(09-23-2025, 12:56 PM)iCena כתב: ראפיניה היה זוכה, אם במועדון השבור הזה לא היו דוחפים את לאמין לכל חור והיו נטו מרוכזים בו
לא יודע אם היה זוכה אבל אני מסכים 100% שזה מביך שהתעסקו בלדחוף את לאמין במקום את ראפיניה.
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
09-23-2025, 01:31 PM
(09-23-2025, 12:56 PM)iCena כתב: ראפיניה היה זוכה, אם במועדון השבור הזה לא היו דוחפים את לאמין לכל חור והיו נטו מרוכזים בו לא יודע אם היה זוכה אבל אני מסכים 100% שזה מביך שהתעסקו בלדחוף את לאמין במקום את ראפיניה.
09-23-2025, 01:36 PM
(09-23-2025, 12:56 PM)master of doom כתב: השמאלנים הקיצוניים הם פשוט יצורים הזויים. הם מנסים לייצר סימטריה איפה שלא קיימת סימטריה, אני מאוד מצטער ואולי אשמע גזען אבל לא אכפת לי, הפלסטינים לא מסוגלים לייצר ממשלה שתנהל אותם כמו שיש בישראל והם בטח שלא מסוגלים לייצר דמוקרטיה. וזה שערב הסעודית נמצאת שכם אל שכם עם צרפת בוועדה הזאת וקוראת למדינה פלסטינית דמוקרטית, זה כאילו האירוניה קורסת לתוך עצמה. בסעודיה יש משטר דיקטטורי מוחלט, ואתם מטיפים לדמוקרטיה? אתה חייב לרדת מעניין ההסברה חחחחח זה בדיוק על אותו משקל של ״אם היינו נותנים להם מדינה הבעיות היו נפתרות״ למי בדיוק אתה מנסה להסביר, לאנטישמים? אין למי להסביר כמו שאין פרטנר לשלום לכן אין מה להתעסק בזה יותר, נקסט. הם רוצים לקחת את המלחמה למגרש הזה בכח, שימשיכו להתעסק בזה…את המלחמה בפועל אנחנו ננצח.
09-23-2025, 01:49 PM
(09-23-2025, 01:36 PM)m0tti כתב: אתה חייב לרדת מעניין ההסברה חחחחח קודם כל אני מגיב כדי לפרוק. לצערי אני רואה יותר מדי פרופוגנדה שקרית אנטי ישראלית ואני מצמצם כמה שאפשר, אבל זה מרגיז לראות את כמות הרפש שנזרקת עלינו. דבר שני, את המלחמה אתה ניצחת טקטית. אסטרטגית, עם כל ההכרות האלה במדינה פלסטינית, זה גורם לזה להיראות הרבה יותר שוויוני. אני לא סגור על כמה ישפיעו ההכרות האלה, אבל אני מניח שהאשראי הדיפלומטי שלנו יתקצר בכל פעם שנפעל בעזה. וזה משפיע, ראית איך ביבי נאלץ להתקפל בשיא קמפיין ההרעבה השקרי של החמאס (עזוב שיצאתי מדעתי מהדרישה ההזויה להכניס להם מזון, כשהם מחזיקים באנשים שלנו... הכי טריוויאלי והגיוני לדעתי למנוע מהם כל דבר עד שישחררו את החטופים, אבל את האירופאים זה לא מעניין). נקווה לטוב... היום נהרג עוד קצין לוחם. אני חושב שבממשלה רוצים לשטח את עזה כמה שאפשר כדי להגביר את הרצון של העזתים להגר, כי לחיות באוהלים עד שיבנו לך בית (וזה ייקח שנים) זה לא כיף. זה יימשך לדעתי במינימום כמה חודשים טובים אם לא שנה.
09-23-2025, 02:23 PM
09-23-2025, 09:29 PM
(09-23-2025, 01:49 PM)master of doom כתב: קודם כל אני מגיב כדי לפרוק. לצערי אני רואה יותר מדי פרופוגנדה שקרית אנטי ישראלית ואני מצמצם כמה שאפשר, אבל זה מרגיז לראות את כמות הרפש שנזרקת עלינו. לפרוק זה אחלה, אני איתך מה שאני אומר זה שאל תצפה להסברה, זו מלחמה מיותרת שאגב למרות שיש המון ימנים שעושים את זה, זה לדעתי אקט שמאלני המטרה שלהם בכל הפרופגנדה הזו זה שיהיה לחץ על ישראל מיני כיוונים ולגרום לנו להיות מוחרמים כמו רוסיה ושזה יביא לסיום המלחמה בתוצאה שהיא לא כניעה שלהם כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה להמשיך. גם אם לפעמים מנמיכים קצת את האש, פשוט להמשיך עד שהם יכנעו ולא משנה איזה לחץ יש מבפנים או מבחוץ
09-23-2025, 11:28 PM
מטורף מנור סולומון
משחק שני שנכנס כמחליף ובנגיעה הראשונה גורם לגול במשחק הקודם בישל, הפעם כבש
09-23-2025, 11:31 PM
על הראש של אוהדי סביליה ששרקו לו לו בוז והרימו דגל של מדינה לא מוכרת.
איזה קינג. ![]()
09-23-2025, 11:32 PM
09-23-2025, 11:32 PM
קרב רודף קרב - אומנם לא יצירת מופת כמו שהביקורות כתבו אבל בהחלט סרט טוב שמומלץ לצפות בו בקולנוע למרות האורך שלו.
מועמד לסרט השנה יחד עם שעת הנעלמים ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|