Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 10 11 12 13 14 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Wrestlepalooza 2025

עמודים (8): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 8 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Wrestlepalooza 2025
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 659
אשכולות: 0
Likes Given: 76
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-21-2025, 04:52 PM
ברור שמקנטייר-רודס היה הקרב הכי פחות חשוב הערב ולא היה צריך לסגור חוץ מזה אירוע גדול
אם לסנר היה מפסיד שוב היה יוצא חלש לדעתי זה בשביל שיוכל להפסיד במאניה לגונת'ר
כן אסכים שבחירת הקרב די תמוהה הם לא משתלבים טוב ולא יצא כלום מהעניין עם היימן, זה לא הבן אדם שצריך להצטרף אם כבר חשבתי נייט יצטרף ובסוף גם הוא היה די מיותר לא עשה כלום.
ובאותה מידה שלסנר לא יכל להפסיד ציפיתי שגם לטאג טים הכי גדול בעשור לא יתנו להפסיד לפחות לא בחזרה שלהם ביחד בסינגלז שיפסידו כל שבוע ריד וברייקר ראויים לפוש מקווה שיקבלו גם קרבות גדולים
את רולינס לעומת זאת היה אפשר להצמיד בתור המנהיג הפחדן עם 2 שומרי הראש, פאנק מרגיש די חלש זה אפילו פוגע באמינות של הפרומואים, שונא את זה שבקרב מעורב הנשים מוצמדות כדי לשמור על הגברים במיוחד ברמות האלו בקי אחרי כל ההישגים שלה לא צריכה לשחק בתפקיד הקורבן.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מחובר
Low-Card
תגובות: 602
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
09-21-2025, 07:05 PM
כולם: קודי רודס חרא אלוף!

קודי: מצטיין יותר מסינה באירוע הזה.

בחייאת, די עם הלסנר המעצבן הזה! מאז 2014 האיש הזה לא בא לי בטוב! די!
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מחובר
Low-Card
09-21-2025, 07:09 PM
(09-21-2025, 01:07 PM)The Visionary כתב:  ככל הנראה במכת הכיסא האחרונה לברון ברייקר, הכיסא פגע בריקושט

וואו, כמה רחוק זה עף? הוא במדינה אחרת...
הגב

•
חפש
הגב
Cena@16 מנותק
Rookie
*
תגובות: 75
Likes Given: 147
הצטרף בתאריך: Nov 2023
09-21-2025, 07:40 PM
(09-21-2025, 02:48 PM)Roger כתב:  זה ליטרלי האירוע הכי מחורבן וגרוע שאני זוכר ב20+ שנות צפייה ב-WWE. אני לא מזהה את זה ואין לי מושג מה זה כבר.

וזה רק הסימפטום לתופעה - אנחנו עוד מעט סוגרים שנה שפשוט איך לומר, מבוזבזת. אין דרך אחרת לתאר את זה כשיש סטארפאוור ברמה הזויה ולא מצליחים להפיק משהו כמו שצריך. אבולושן וסאמרסלאם היו הבלחה הרבה בזכות כשרון והרבה פחות בגלל סטוריליין. כמו שזה נראה המצב רק ילך וידרדר. הנה כמה דוגמאות:
ג׳יי אוסו - ניצח בראמבל, טרף את הקלפים. מה קרה עם זה? ניצח את גאנתר בהכנעה (כן בטח), הפסיד לו בראו והתמודד עוד פעם על החגורה בפריז. מה זה נתן ומה זה קידם? גאנתר איבד מההילה שלו, סתם נתנו לו קרב עם מקאפי ובסוף לפחות היה שואו מול פאנק. אבל בכל זאת, אחרי שבונים אותו טופ היל מדהים ובאנקר למיינאיבנט, דופקים 2-0 בבמה הכי גדולה, פעמים הפסד חגורה.
חגורת Whc - פדיה מעולה של רולינס ורענון קל לסטוריליין ושוב נגד פאנק והפיוד ממשיך כשאין בניה לחגורה.
חגורת IC - דום היה צריך לעשות טרן ולקבל ראן חזק, נתנו טיזרים לאדי.. בסוף זה סתם עוד מאותו דבר. היה מתאים אפילו היל טרן של ריי עליו להוציא אותו אובר. הקהל מחכה לזה ובזעת.
קודי רודס - מחזיר את החגורה ונעלם, חוזר לקרב נגד מקינטייר שחייב להיות אלוף וברור שלא יהיה. קודי שנה שלמה בתור אלוף לא קיבל שום סטוריליין מעניין וגם מב שהיה עם הרוק שכבר העלה קצת את העניין נגמר בצורה עלובה עם ההיל טרן של סינה שהפך לאחד המיותרים בהיסטוריה..בום לערב אחד ודעיכה מתמשכת. רצינו לראות טור פרישה מרגש וקיבלנו קרב אחד טוב נגד קודי כשהוא מפסיד את החגורה וקרב נגד לוגן ששוב, לא הוביל לשום מקום. על הסקווש של אתמול אין מה להוסיף.
רומן נתן כזו יוקרה לאליפות הראשית והערך שלה צולל וגם בהקשר של רומן, כאילו לא יודעים מה לעשות איתו.
ארה"ב - זוכרים שהחזירו את נקאמורה? בדיוק הדוגמא לשום סטוריליין, גם אם היה עדיף של.א יפסיד לפאטו. ואגב פאטו וסולו - בנו סטייבל יפה, גם הראיון של הMFT הוא לא רע ואז עד שהוא יוצא אובר ומקבל חגורה סוף סוף מרסקים אותו בשביל הטלבץ המכוער של ג׳ולאני שמקבל גם במה בתור מחבל ראשי.נורא ואיום. זוגות בראו חסר חיים. זוגות בסמאק במקום להרים אפילו לא מכניסים למניה אבל נותנים לנו את גראנדה נגד פיניקס.
אצל הנשים - הIC נחטפה על ידי בקי המחבלת ואין עניין באופק. ארה"ב של הנשים כבר עדיף שיבטלו כי מהרגע שירדה מצ׳לסי היא לא שווה הרבה. הראן של טיפי הוא בסדר, לא יותר מזה. 2 נקודות אור זה מה שעשו עם שארלוט ובליס, החזרה שלה גם כמעט התבזבזה. החגורה הראשית של הנשים עכשיו בידיים של מישהי שרק נכנסה לרוסטר, היה לה קרב עם איו שהראה שיש לה עתיד מבטיח כשעוד החזיקה בחגורה nxt אבל לא חשבתי שיטיסו אותה ככה והלוואי שלא יהרסו גם אותה, וקר פשוט מדהימה, מקווה לעוד ראן של איו ושל ריפלי. אפשר להגיד עוד הרבה אבל נראה לי שמספיק המרמרת עד כאן. המוצר הולך לאיבוד ולא נראית הצלה באופק.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Cena@16's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,915
אשכולות: 44
Likes Given: 613
09-21-2025, 07:54 PM
(09-21-2025, 07:05 PM)Yosihait כתב:  כולם: קודי רודס חרא אלוף!

קודי: מצטיין יותר מסינה באירוע הזה.

בחייאת, די עם הלסנר המעצבן הזה! מאז 2014 האיש הזה לא בא לי בטוב! די!

איך אפשר לא לאהוב את לסנר בזירה? הוא אולי המתאבק שהכי מהנה לצפות בו בכל הזמנים
לסנר היה מדהים אתמול וכל שנייה שלו בזירה היא תענוג, הבאסה והאכזבה היא מאיך שהקרב נבנה לעומת הציפיות והתקופה שסינה נמצא בה, אבל לסנר עצמו כל פעם שהוא בזירה מספק לנו יכולות בלתי אנושיות שאי אפשר שלא לאהוב לצפות

פשוט זה היה מעצבן לראות אותו מספים F5 בסוף ומנצח ככה, אבל זה לא אשמתו זה אשמת מי שבנה את הקרב
בקלות היו יכולים להפוך את הקרב הזה לקלאסיקה ומועמד לקרב השנה, אם זה היה סוגר את האירוע והיו נותנים סטיפולציה של LMS בקרב של 20-25 ברוטאלי צמוד ומותח זה היה יכול להיות קלאסיקה גדולה

אני מבין שלסנר כביכול היה צריך את הניצחון הזה אחרי ההפסד האחרון לקודי + העובדה שהוא כבר הפסיד בעבר לסינה בקרב הראשון שלו אחרי החזרה, ובאמת שאין לי בעיה עם הניצחון, יש לי בעיה עם הדרך שכל האירוע הזה נבנה - מהבנייה המחודשת של הפיוד, עד אורך הקרב והאיכות שלו
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מחובר
Low-Card
09-21-2025, 08:11 PM
(09-21-2025, 07:54 PM)Cenation כתב:  איך אפשר לא לאהוב את לסנר בזירה? הוא אולי המתאבק שהכי מהנה לצפות בו בכל הזמנים
לסנר היה מדהים אתמול וכל שנייה שלו בזירה היא תענוג, הבאסה והאכזבה היא מאיך שהקרב נבנה לעומת הציפיות והתקופה שסינה נמצא בה, אבל לסנר עצמו כל פעם שהוא בזירה מספק לנו יכולות בלתי אנושיות שאי אפשר שלא לאהוב לצפות

פשוט זה היה מעצבן לראות אותו מספים F5 בסוף ומנצח ככה, אבל זה לא אשמתו זה אשמת מי שבנה את הקרב
בקלות היו יכולים להפוך את הקרב הזה לקלאסיקה ומועמד לקרב השנה, אם זה היה סוגר את האירוע והיו נותנים סטיפולציה של LMS בקרב של 20-25 ברוטאלי צמוד ומותח זה היה יכול להיות קלאסיקה גדולה

אני מבין שלסנר כביכול היה צריך את הניצחון הזה אחרי ההפסד האחרון לקודי + העובדה שהוא כבר הפסיד בעבר לסינה בקרב הראשון שלו אחרי החזרה, ובאמת שאין לי בעיה עם הניצחון, יש לי בעיה עם הדרך שכל האירוע הזה נבנה - מהבנייה המחודשת של הפיוד, עד אורך הקרב והאיכות שלו

בטח שהכי מהנה!

בין 2002-2004 ו-2012-2014.

לצערנו, בין 2022-2024 הוא לא ממש היה פעיל אז פספסנו רצף נוסף של שנים שהוא היה יכול להיות נהדר בהן.

אבל בחייאת- מאז הקרב ההוא בסאמרסלאם מול ג'ון סינה- אותה פסיכולוגיה כל קרב. כמה סופלקסים הוא יתן? כמה F5ים יתן? די. אני גם לא מאמין שאם זה היה סוגר זה היה אחרת- הוא כבר סגר אירועים בצורה הזאת.

כל הקרבות שלו בנויים ככה. וזה דבר (אחד מהם) שגרם לי לשנוא את השבע שנים שהוא שלט באליפות ללא עוררין, שהיו תקופה מהאיומות בתולדות WWE (עד שמקינטייר הוריד אותו ואז שריינס העיף אותו).
הגב

•
חפש
הגב
Undertaker מנותק
Rookie
*
תגובות: 5
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Feb 2021
09-21-2025, 10:01 PM
אירוע גרוע, החל מקרב הביזיון של סינה לסנר, דרך השיעמום של פאנק רולינס וכלה בקודי המאוס. חייבים להוריד כמות אירועים וחייבים לשפר את הסטוריז, יש חגורה ראשית על רולינס שלא מתפקדת בכלל.
הגב
The following 1 user Likes Undertaker's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,031
אשכולות: 211
Likes Given: 1,355
09-21-2025, 10:08 PM
(09-21-2025, 10:01 PM)Undertaker כתב:  אירוע גרוע, החל מקרב הביזיון של סינה לסנר, דרך השיעמום של פאנק רולינס וכלה בקודי המאוס. חייבים להוריד כמות אירועים וחייבים לשפר את הסטוריז, יש חגורה ראשית על רולינס שלא מתפקדת בכלל.

תגובה ראשונה ואתה מפציץ עם שימוש נכון במילה "וכלה", ברוך הבא אח קנית לך עוקב.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • NoamRR, Undertaker
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,403
אשכולות: 20
Likes Given: 332
09-21-2025, 10:26 PM
לא צפיתי אבל אני לא רואה פה תגובות כמעט על הקרב של AJ לי, כשהיא חזרה היא הייתה רותחת, הקרב לא שווה צפייה?
בקי לינץ' זאת סיבה מספיקה לא לצפות אבל את AJ אני מחבב מאוד
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 908
Likes Given: 2,185
הצטרף בתאריך: Jul 2021
09-22-2025, 01:22 AM
אירוע מצוין

קרב מרכזי חלש
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 8 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 10:20 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר