09-21-2025, 10:26 AM
מוזר לי שאין תגובות על הזכייה של ווקר חשבתי שכולכם תעופו על זה...
בסך הכל אירוע מאכזב, ואני פשוט בוכה כשדרו מפסיד
|
תוצאות | WWE Wrestlepalooza 2025
|
|
09-21-2025, 10:26 AM
מוזר לי שאין תגובות על הזכייה של ווקר חשבתי שכולכם תעופו על זה...
09-21-2025, 10:30 AM
לא כל כך בא לע להתייחס לרסלינג
אני אתייחס ל2 דברים אחרים: 1. ברוק נראה כמו מפלצת אמיתית בגיל 48 הלוואי עליי להראות ככה בגילי הבן אדם קיר בטון 2. זה מטורף לראות את אנדרטייקר פשוט צופה במופע כאילו הוא בן אדם רגיל לגביי רסלינג, חזרתי לראות קצת לפני רסלמניה ב2024 אני מקווה שהמוצר יחזור להיות חצי מהרמה שהוא נמצא בה
09-21-2025, 11:35 AM
אירוע יחסית מאכזב
לסנר סינה לא היה צריך להיות בשום צורה הסקוואש שזה היה למרות שהייתה לי התחושה שזה הולך לכיוון הזה. ואקר איו החלטה מעולה לתת לטפני זה הזמן שלה. זוגות הרגיש כמו קרב סטנדרטי של ראו, החלטה נכונה לתת לריד להצמיד. זוגות מעורב היה קרב בסדר גמור לדעתי ארוך מידי והם חלבו את זה יותר מידי בקטע מוגזם. קרב מרכזי נו באמת.. ![]()
09-21-2025, 01:07 PM
הדיבור כרגע הוא שיש לא מעט פצועים מאירוע של סך הכל שלוש שעות:
1. ג'יי אוסו קיבל זעזוע מוח בקרב הזוגות. ככל הנראה במכת הכיסא האחרונה לברון ברייקר, הכיסא פגע בריקושט במצח של ג'יי והוביל לדימום וזעזוע מוח. בגלל זה גם הקרב נגמר מיד אחרי. 2. דרו מקינטייר - פגע לא טוב בשולחן השדרנים בספוט של הקליימור מחוץ לזירה וגם כאן זה הוביל לסיום המהיר מיד אחרי. 3. קודי רודס - לא פציעה, יותר מצב של לחץ דם גבוה (או משהו אחר, אומר לפי מה שכתבו ברשת) שהוביל לכך שהוא נראה לא מפוקס לאורך הקרב ואפילו קרס פעם-פעמיים בלי סיבה. 4. דיבורים קלים על פציעת ברך של איו סקיי בקרב (כנראה סתם כי היא יודעת למכור טוב ולא באמת פציעה לג'יט).
09-21-2025, 01:38 PM
(09-21-2025, 01:07 PM)The Visionary כתב: הדיבור כרגע הוא שיש לא מעט פצועים מאירוע של סך הכל שלוש שעות: לגבי ג'יי זה היה די ברור, כבר בלייב היה אפשר לראות שמשהו שם לא הלך כמתוכנן. מאמין שהוא בסדר, מקסימום יחמיץ תכנית אחת של ראו, לא הפסד גדול עבורו. לגבי מקינטייר, רק זה מה שחסר לי עכשיו. אני במגמת מיאוס מתגברת לנוכח השימוש בו, כבר חשבתי שיש 1% סיכוי שהוא נהיה אלוף, ועכשיו שוב פציעה שלו זה משהו שאני לא רוצה לראות.
09-21-2025, 01:54 PM
09-21-2025, 02:27 PM
הPPV הזה משקף את המצב כרגע של המוצר כמה הוא די יבש וחסר טעם כרגע, צריך גיוון צריך שינוי. וכן אני חושב שמקנטייר היה צריך להצמיד את קודי לניצחון פה.
![]()
09-21-2025, 02:48 PM
זה ליטרלי האירוע הכי מחורבן וגרוע שאני זוכר ב20+ שנות צפייה ב-WWE. אני לא מזהה את זה ואין לי מושג מה זה כבר.
הרסתם.
![]() הכל.
09-21-2025, 03:37 PM
זה פשוט ישאר עם הטייטל של האירוע המאכזב של השנה
הציפיות פה היו בשמיים ובסוף קיבלנו אירוע חביב ולא יותר מזה המיין איוונט היה מחריד באמת קרב סופר סופר בינוני שרק מוכיח שהחגורה חייבת כבר לעוף מקודי כמה שיותר מהר, אנחנו רוצים שינוי ומשהו חדש! באמת לא מבין מה הסיבה שקודי יחזיק עכשיו את החגורה לטווח ארוך
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|