09-12-2025, 07:44 PM
רודיגר בחוץ ל-3 חודשים. עכשיו אפשר להגיד שהתחלנו את העונה.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
09-12-2025, 07:54 PM
מי שרוצה להתחרות על המקום השני בליגת החלומות של הפורום באלופות יכול לסיים מתחתיי בקישור הבא:
https://fantasyleague.sport5.co.il/?leagueId=29215&code=7YY964TJQP85EF09I6TWM5LIJ ![]()
09-12-2025, 08:01 PM
(09-12-2025, 07:44 PM)lidoradir כתב: רודיגר בחוץ ל-3 חודשים. עכשיו אפשר להגיד שהתחלנו את העונה. סוף העונה הזו הוא ואלבה לגריטה ותביא לי שתי חתכה בלם מהירים חזקים 1.9 ומעלה ובלי קשר צריך להתחיל ליישם את חוק דיקפריו, לא קונים שחקנים מעל גיל 25 ![]()
09-12-2025, 11:16 PM
(09-12-2025, 07:44 PM)lidoradir כתב: רודיגר בחוץ ל-3 חודשים. עכשיו אפשר להגיד שהתחלנו את העונה. אכזבה קשה בתור אוהד בארסה. רודיגר היה בלם על, אבל מאז העונה שעברה (אם אני לא טועה הוא סחב פציעה גם ככה) הוא נראה יותר ויותר גרוע. מעדיף אותו בהרכב של ריאל כרגע אפילו לפני מיליטאו אחרי 2 צולבות.
09-13-2025, 05:56 AM
(09-12-2025, 07:54 PM)orgibor כתב: מי שרוצה להתחרות על המקום השני בליגת החלומות של הפורום באלופות יכול לסיים מתחתיי בקישור הבא: זה לא נותן להיכנס, שולח אותי להרשמה חח
09-13-2025, 12:47 PM
(09-13-2025, 05:56 AM)m0tti כתב: זה לא נותן להיכנס, שולח אותי להרשמה חח לא יודע אח זה הקישור היחיד שיש ![]()
09-13-2025, 01:20 PM
09-13-2025, 07:22 PM
האינקוויזיציה הספרדית
לה ליגה, מחזור 4: ריאל סוסיאדד, חוץ, 2:1 בקצרה: מה שכרטיס אדום יכול לעשות למשחק. בהרחבה: 30 הדקות הראשונות של המשחק היו הטובות ביותר של ריאל עד כה העונה והיה רושם שאנחנו בדרך לניצחון קליל. קשה לי מצד אחד לבוא בטענות על היכולת לאחר ההרחקה של האוסן כי כל הדינמיקה של המשחק עברה זעזוע מוחלט, אבל בכנות, עם איך שריאל נראתה לאחר מכן, לא רק שלא הגיעו לה 3 נקודות, סוסיאדד צריכים להרגיש פראיירים שהם לא ניצחו. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי קבוצת מידקארד ספרדית יושבת על ריאל לאורך כל כך הרבה זמן כמו במשחק הזה. זה דבר אחד להתגונן כשאתה בעשרה שחקנים במשחק חוץ (מובן לגמרי), אבל ריאל לא יצרה שום התקפה נורמלית לאורך מחצית שלמה, בקושי הצליחה לשמור על הכדור ברגליים, בעוד שחקני סוסיאדד הגיעו לרחבה בכל התקפה וכשלו נטו בגלל אימפוטנטיות (וטיבו, יבדל לחיים ארוכים). פה גם מגיעה ביקורת ראשונה העונה לאלונסו, שהגיב מאוד באיחור עם החילופים ההגנתיים למרות שסוסיאדד עשתה מה שהיא רוצה על המגרש. הבולטים לטובה: אני מתחיל לחזור על עצמי, אבל אין מה לעשות. ראיתי לפני כמה ימים נתון שאמבפה הוא השחקן היחיד באירופה עם ממוצע מעורבות של יותר מגול אחד למשחק ב-2025 (על פני כמעט 50 משחקים), והיום הוא הוסיף עוד שער ובישול גדול. כבר תקופה ארוכה שבכל פעם שהכדור אצלו יש תחושה שמשהו עומד לקרות, ומספיק שיתנו לו חצי מטר פנוי והוא כבר ידאג לשאר. אם לא הגול השני שהוא סידר לגולר כמה דקות אחרי האדום, ריאל בחיים לא מנצחת את המשחק הזה. מדד הבונקר של היריבה: 0, מהמשחקים הנדירים שצריך להכיל את הסעיף הזה על ריאל. שופטים של ריאל: בדקות הראשונות כבר הכנסתי את עצמי לטילט מטורף על משחק שני ברצף בו נפסל לריאל שער על נבדל מדומיין שרואים רק באינפרא אדום, אבל מה שקרה לאחר מכן כמעט גרם לי לשכוח שזה בכלל קרה. תראו, יש המון שופטים גרועים בספרד. אתם יודעים מה מבדיל את חיל מנסאנו מהשאר? שהוא היחיד שאני ממש זוכר את השם שלו. האיש שאחראי לאחת משערוריות השיפוט הכי גדולות שראיתי בחיי הוסיף לעצמו היום עוד להיט למצעד. אפילו הפרשנים היו צריכים לעשות שמיניות באוויר כדי לנסות למצוא הסבר קלוש שאיכשהו, אולי, במקרה, מצדיק את ההחלטה הביזיונית להוציא אדום להאוסן. בזאת אני אסיים את מכסת המילים שמגיעה לאידיוט הזה ואתמקד במה אפשר ללמוד כאן. זה כבר אדום שני של האוסן תוך תקופה מאוד קצרה ומישהו כנראה צריך לתת לו סטירה או שתיים, בטח עכשיו כשרודיגר בחוץ. גם אם השופט דפק אותך, תמיד עדיף להיות חכם מאשר צודק. אה כן והיה גם פנדל (מוצדק) לסוסיאדד, טוב לדעת שלפחות יד מונפת באוויר שווה שריקה, מצאנו את הרף התחתון לעבירת יד. לסיכום: מאחל לחיל מנסאנו דברים דומים כמו לסמי זיין. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|