Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 551 552 553 554 555 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתגיד את האמת
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,521
09-06-2025, 06:30 PM
(09-06-2025, 05:43 PM)m0tti כתב:  לא הצלחתי להבין משהו
אתה מבטל את הטיעון שלי ואומר שזה לא לגיטימי ויעשה נזק לפורום ואז משתמש בו נגדי?

בוא נשים את הדברים על השולחן,
אני אמנם עוקב רק אחרי הWWE , אבל אני לא שונא את AEW , הם לא מפריעים לי. לא הם ולא ארגונים אחרים.
אין לי טענות/ביקורת כלפיהם בשום צורה, אם תראה אותי פה ושם בהודעות סתלבט קח בחשבון שזה חלק מה״קיפייב של הפורום״
מזוהה עם ארגון מסוים? אני רחוק שנות אור ממה שאתה אולי התחלת לדמיין
כמעט בכל דיון פה אני מזכיר את זה, אני הפסקתי לעקוב לכמה שנים כי הרגשתי שדוחפים לי ריינס לגרון ולא התאים לי

אז אני לא פוסל את הדעה שלך כי אני מחבב ארגון אחד על פני ארגון אחר ואני לא מזוהה עם הWWE
אבל עזוב את זה שזה טיעון לא נכון, כל ההודעה שלך היא התנגדות לשימוש בטיעון הזה ואז אתה משתמש בו?

ובמקרה שלך לעומת זאת אתה אומר בעצמך, אתה לא מחבב את מה שנהיה מהWWE.
זה מראה שיש בסיס לביקורת שלי כלפי הביקורת שלך...

אתה דיי התעלמת מרוב מה שרשמתי הולכת על לתקוף את מה שנראה לך כמו כשל לוגי אצלי, אני לא פה לנצח אותך בדיון בן אדם, אני פה להתגונן מזה שאתה הלכת על האופי או הטעם שלי כדי לבטל את הטענות שלי. ופה אתה תבין שלא היה אצלי כשל לוגי, אני לא באתי ואמרתי - מה ש*מוטי* כותב הוא לא נכון כי *מוטי* אמר אותו. אני אמרתי מה שמוטי כתב הוא רעיון גרוע בעיניי כי הוא אוטומטית הורג כל דיאלוג כי אתה מקטלג את המתדיין ואז פוסל את הקטגוריה הזאת אוטומטית. לא מפריע לי לשנייה אחת שלא תסכים על הדברים שאני אומר אבל אני לא רוצה שהפורום הזה יהפוך למקום שבו פוסלים דעות של אנשים בגלל שהם בצד אחד ולא בצד השני.והסברתי למה.

בסופו של יום, כל מה שאני מבקש זה שלא תעשה את זה אישי. לי אין שום בעיה איתך, אני צרכן ואני בא בביקורת למוצר, זה מותר לי, ולדעתי מבורך מאוד, לא משנה לאן הביקורת נשמעת. ולא רואה שום סיבה שזה אמור להפריע לך מה אני חושב.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
אשכולות: 0
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,522
09-06-2025, 07:05 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-06-2025, 07:07 PM על ידי m0tti.)
(09-06-2025, 06:30 PM)Coquina Clutch כתב:  אתה דיי התעלמת מרוב מה שרשמתי הולכת על לתקוף את מה שנראה לך כמו כשל לוגי אצלי, אני לא פה לנצח אותך בדיון בן אדם, אני פה להתגונן מזה שאתה הלכת על האופי או הטעם שלי כדי לבטל את הטענות שלי. ופה אתה תבין שלא היה אצלי כשל לוגי, אני לא באתי ואמרתי - מה ש*מוטי* כותב הוא לא נכון כי *מוטי* אמר אותו. אני אמרתי מה שמוטי כתב הוא רעיון גרוע בעיניי כי הוא אוטומטית הורג כל דיאלוג כי אתה מקטלג את המתדיין ואז פוסל את הקטגוריה הזאת אוטומטית. לא מפריע לי לשנייה אחת שלא תסכים על הדברים שאני אומר אבל אני לא רוצה שהפורום הזה יהפוך למקום שבו פוסלים דעות של אנשים בגלל שהם בצד אחד ולא בצד השני.והסברתי למה.

בסופו של יום, כל מה שאני מבקש זה שלא תעשה את זה אישי. לי אין שום בעיה איתך, אני צרכן ואני בא בביקורת למוצר, זה מותר לי, ולדעתי מבורך מאוד, לא משנה לאן הביקורת נשמעת. ולא רואה שום סיבה שזה אמור להפריע לך מה אני חושב.

אתה מפספס את הנקודה. אני טענתי שאתה פוסל משהו רק כי אני אמרתי אותו?
אתה פסלת את הטיעון לא אותי. אשתמש במושגים שלך אולי יהיה לך יותר קל : פסלת את הקטלוג ואז קטלגת אותי

להלן קטלוג 1

ציטוט:רק כי אתה מחבב ארגון אחד על פני השני.

קטלוג 2

ציטוט:הזדהות כל כך עם ארגון לרמה שאתה תוקף אותי אישית

אז כמו שאמרתי עזוב שהקטלוג לא נכון ( וגם הסברתי למה )
למה אתה פוסל קטלוג ואז מקטלג בעצמך?

אני גם לא בא לנצח אותך בויכוח ואין לי שום בעיה איתך. אבל אל תהפוך את הטענה שלי כלפי "ביקורת" שהיא יותר טינופת מצד אוהדי AEW על הWWE
לזה שיש לי משהו אישי נגדך, הביקורת פה היא על המעשה לא על האדם. ספציפית את המעשה הזה אתה עושה הרבה מאוד
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#5,523
09-06-2025, 07:12 PM
(09-06-2025, 07:05 PM)m0tti כתב:  אתה מפספס את הנקודה. אני טענתי שאתה פוסל משהו רק כי אני אמרתי אותו?
אתה פסלת את הטיעון לא אותי. אשתמש במושגים שלך אולי יהיה לך יותר קל : פסלת את הקטלוג ואז קטלגת אותי

להלן קטלוג 1

קטלוג 2

אז כמו שאמרתי עזוב שהקטלוג לא נכון ( וגם הסברתי למה )
למה אתה פוסל את זה ואז מקטלג בעצמך?

אני גם לא בא לנצח אותך בויכוח ואין לי שום בעיה איתך. אבל אל תהפוך את הטענה שלי כלפי "ביקורת" שהיא יותר טינופת מצד אוהדי AEW על הWWE
לזה שיש לי משהו אישי נגדך, הביקורת פה היא על המעשה לא על האדם. ספציפית את המעשה הזה אתה עושה הרבה מאוד

אתה צודק שקטלגתי אותך, אבל לא פסלתי את הטיעון שלך בגלל זה, ואני אחזור בי על זה שקטלגתי אותך למסגרת שאתה לא מסכים לגביה, ואני מסכים שאני בחור שרואה AEW ונהנה וגם רואה WWE ולאחרונה לא ממש נהנה.

הביקורת טינופת שלי היא לא קשורה אליך, ואיכשהו מפריעה לך מספיק כדי להגיב לה בצורה שבה הגבת, לא טענת שום דבר נגד הטיעונים שלי, רק פסלת אותם כי אתה יוצא מנקודת הנחה - מוטעית דרך אגב - שאני מנסה לחרבן על WWE כדי.. להשיג מה? אני אוהב את הWWE, אני גדלתי על המוצר הזה ואני מאוד לא נהנה ממנו בתקופה האחרונה וזה המקום לבוא ולהביע את זה ולדבר על זה. גם אם אני הייתי לבד במחשבה הזאת אני חושב שזה לא קול איך שהגבת לגבי זה אבל העובדה שאני ממש לא היחיד שחושב ומגיב ככה, והשורה האחרונה של ההודעה הזאת, גורמת לי לחשוב שזה קצת אישי. אז אני אחזור ואגיד, אין לי שום בעיה איתך בן אדם, יש לי בעיה עם המוצר שאני צורך, מותר לי.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • בחוק
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 650
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
#5,524
09-06-2025, 07:39 PM
(09-06-2025, 02:28 PM)Roger כתב:  לא ממש קונה את זה שהמתאבקות של פעם היו יותר טובות בהכרח המתאבקות של היום. כשהאליפות ה״נשים״ ולא ה״דיוות״, היו מיקי ג׳יימס, ויקטוריה, טריש, ליטה ולפניהן את המתאבקת הגדולה בהיסטוריה - צ׳יינה.

אני אעדיף בהרבה לראות אותן מאשר את ג׳וליה או קיירי סיין המיקרוסקופיות עם האפס אנגלית, אפס כריזמה, אפס רמת משחק, אפס תגובה מהקהל ו90-100% באצ׳ים.

אין השוואה אפילו. עם כל הכבוד, כמה בדיוק זמן הדיוות קיבלו? כן, גם טריש וליטה.

וצ'יינה מעולם לא עזרה למחלקת הנשים, היא הייתה שם ארבעה חודשים בלחץ, היא רצתה להילחם מול גברים.
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#5,525
09-07-2025, 08:55 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-07-2025, 08:59 PM על ידי DDJ.)
מי שקצת נעלם בחודש האחרון זה ג'ייקוב פאטו
כרגע הוא לגמרי הולך אחורה.
זה לא אותו מקרה כמו דמיאן פריסט, כי פריסט הגיע לשיא שלו ולאחר מכן נסוג ממש אחורה,
אבל שניהם דומים בזה שאין להם שום סטוריליין שהם יכולים להיכנס אליו, והדמות שלהם לא מספיק מגוונת
ומסוגלת לעמוד כ-STAND ALONE.
לא מבין איך הגענו למצב שתוך חודשיים - לא ג'ייקוב ולא סולו מחזיקים באליפות USA

ובכלל קצת על המצב האחרון,
זה שאני אמור להתלהב מ-AJ LEE (שההתלהבות ממנה היא בגלל פאנק, ולא בגלל AJ עצמה)
או מברוק לסנר הקאובוי שיתאבק מול סינה ויפסיד לו כי סינה ביקש ושוב יעלם,
זה לעג לרש.

אני לא אגיד שזו שנה גרועה, כי כן היו קטעים טובים, בייחוד בחודשים האחרונים (יוני עד עכשיו)
אבל ההייפ שנוצר בתחילת השנה מכל מה שהולך לקרות,
בין אם זה הדיל הענק של נטפליקס שאמור להזרים עוד טראפיק וכסף,
בין אם זה ההיל טרן של סינה,
בין אם זה ההופעות של רוק בתחילת שנה,
לעומת איפה שאנחנו נמצאים עכשיו, לדעתי לגמרי אפשר להתאכזב.
אוהדים בנו על ריין מטורף של סינה וזה לא קרה,
אוהדים בנו על הופעות מרובות יותר של רוק וזה לא קרה,
אנשים בנו על קאמבק מחודש של מקינטייר וזה לא קרה,
אנשים בנו על מגה WAR GAMES עם כל הכוכבים ומלחמת בלודליינ'ס וזה לא הולך לקרות,
קודי רודס שוב אלוף והוא נמצא כרגע בנקודה הכי גרועה שהוא היה בה מאז שהוא חזר לארגון,
משהו כאן, במיוחד אצל הגברים, פשוט לא מתקתק כמו שצריך.
אנחנו הולכים לקבל את רולינס בשיא שלו ובגרסה הכי טובה שלו EVER,
אבל זה הולך להימרח עם עוד חצי שנה של פיוד בינו לבין פאנק,
במקום לגוון את זה עם מתאבקים אחרים.
וואלה, אני הייתי רוצה לראות את סינה בקרב אחרון שלו, מול רולינס.

מצד שני, קיבלנו את GOAT BECKY, הגרסה הכי טובה שהייתה לה אי פעם,
לפחות בזה אני יכול להיות מבסוט.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,903
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,526
09-08-2025, 12:48 AM
היימן של לסנר >>> היימן של ריינס ושל רולינס
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • m0tti
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,527
09-08-2025, 07:05 AM
2 דברים שלדעתי אוהדי רסלינג צריכים לאמץ/להבין

הראשון הוא שלפעמים ״הבעיה״ היא בכם ולא במוצר.
רוב האנשים פה צופים ברסלינג באזור ה15-20 שנה פלוס מינוס?, לגיטימי להגיע לתחושה של מיצוי/שובע
וכמו כל דבר בחיים לפעמים זה טוב לעשות הפסקה. אם בכל זאת ממשיכים לצפות באופן רציף צריך לקחת בחשבון שסף הריגוש שלכם יהיה הרבה יותר גבוה
וגם אם המוצר ישאר באותה הרמה בדיוק אתם כנראה תהנו ותתרגשו פחות.
וזה לא רק לגבי הWWE זה נכון לכל מוצר, גם לארגוני רסלינג אחרים כמו AEW וגם למוצרים אחרים שלא קשורים לרסלינג.
אני עשיתי הפסקה ארוכה מאוד ואני בטוח שלא הייתי נהנה מהשנתיים האחרונות אם הייתי ממשיך לצפות ברצף בתקופה שלא נהנתי

השני הוא לא ליחס חשיבות לשום דבר שהוא מחוץ לזירה, היחיד שמבחינתנו בלתי אפשרי להתעלם ממנו זה סמי המחבל, יש עוד הרבה טיפשים אבל סמי ספציפית אם יכל להטיל אטום על ישראל היה לוחץ הכפתור בלי להסס. אין מה לעשות הוא מחבל ראסמי ומזה אי אפשר להתעלם
ראיתי את הדיון של ניב ורוג'ר באשכול של סמאק כשניב טוען שבקי כרגע בWWE כדי לקדם את עצמה. אז דברים כאלה או ענייני גיל או אנשים שכבר השיגו הכל ברסלינג ו"צריכים לפנות את המקום" לא רלוונטים לדעתי
מה שאתם צריכים לשפוט זה האם המתאבק עושה עבודה טובה או לא, ביום שהוא לא יהיה מכל סיבה שהיא המערכת כבר תמצא את הדרך להחליף אותו.
ואם כבר התייחסתי לדוגמא מהדיון שלהם אז בקי עושה עבודה מצויינת כרגע.
הגב
The following 1 user Likes m0tti's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
HeartBreakKid מנותק
Joober
**
תגובות: 370
אשכולות: 1
Likes Given: 91
הצטרף בתאריך: Jan 2022
#5,528
09-08-2025, 07:22 AM
דלפ לדעתי בפורום הזה - אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות המוגזמת מברוק לסנר. הבן אדם מכונה והסגנון שלו חזק ועוצמתי אבל מפה ועד לקרוא לו הטוב בהיסטוריה?
מרבית הקריירה שלו התחבא מאחורי היימן על המיקרופון (זה לא דבר רע, היימן אחד מהGOATs בתחום) ולא גיוון בדמות שלו יותר מדי. אז בריצת הפייס שלו שם כובע קאובוי וגידל זקן? מגניב, אבל זה עדיין אותה דמות עם אותו ארסנל יכולות.
[Image: fc6d540a8a03150c010f17a7d845c23d.gif]
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
#5,529
09-08-2025, 08:10 AM
(09-08-2025, 07:05 AM)m0tti כתב:  2 דברים שלדעתי אוהדי רסלינג צריכים לאמץ/להבין

רוב האנשים פה צופים ברסלינג באזור ה15-20 שנה פלוס מינוס?, לגיטימי להגיע לתחושה של מיצוי/שובע
וכמו כל דבר בחיים לפעמים זה טוב לעשות הפסקה. אם בכל זאת ממשיכים לצפות באופן רציף צריך לקחת בחשבון שסף הריגוש שלכם יהיה הרבה יותר גבוה
וזה לא רק לגבי הWWE זה נכון לכל מוצר, גם לארגוני רסלינג אחרים כמו AEW וגם למוצרים אחרים שלא קשורים לרסלינג.
אני עשיתי הפסקה ארוכה מאוד ואני בטוח שלא הייתי נהנה מהשנתיים האחרונות אם הייתי ממשיך לצפות ברצף בתקופה שלא נהנתי

השני הוא לא ליחס חשיבות לשום דבר שהוא מחוץ לזירה, היחיד שמבחינתנו בלתי אפשרי להתעלם ממנו זה סמי המחבל, יש עוד הרבה טיפשים אבל סמי ספציפית אם יכל להטיל אטום על ישראל היה לוחץ הכפתור בלי להסס. אין מה לעשות הוא מחבל ראסמי ומזה אי אפשר להתעלם
ראיתי את הדיון של ניב ורוג'ר באשכול של סמאק כשניב טוען שבקי כרגע בWWE כדי לקדם את עצמה. אז דברים כאלה או ענייני גיל או אנשים שכבר השיגו הכל ברסלינג ו"צריכים לפנות את המקום" לא רלוונטים לדעתי
מה שאתם צריכים לשפוט זה האם המתאבק עושה עבודה טובה או לא, ביום שהוא לא יהיה מכל סיבה שהיא המערכת כבר תמצא את הדרך להחליף אותו.

אני לא יכול להסכים עם הנקודה הראשונה שלך. בסופו של דבר רסלינג לא שווה כלום בלי הקהל והתגובות של הקהל אז להגיד שהבעיה היא הקהל שצופה ולא המוצר זה פשוט לא נכון. אני יכול להבין את מה שאתה אומר בנוגע למיצוי של המוצר אבל זה רק מה שאתה חושב, אתה לא יכול להגיד בוודאות שזאת הסיבה לאיך שאנשים מגיבים אז להשתמש בזה בתור טיעון זה פשוט לא נכון.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 1 user Likes ANYS's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
#5,530
09-08-2025, 08:11 AM
(09-08-2025, 07:05 AM)m0tti כתב:  2 דברים שלדעתי אוהדי רסלינג צריכים לאמץ/להבין

"היחיד שמבחינתנו בלתי אפשרי להתעלם ממנו זה סמי המחבל" - זה בסטנדרט של אדון מוטי, לי יש סטנדרט אחר.

להגיד לי שאסור לי לשפוט את בקי בגלל שהיא שם עבור עצמה? רוצה גם לקבוע לי מה לאכול היום בצהריים אולי? בקי לינץ' ויתרה על רסלינג. עשתה כל מה שאפשר והמשיכה הלאה לפרויקטים אחרים והייתי מאוד שמח עבורה על זה. היא ובעלה התראיינו על זה לא לפני חמש שנים, אלא ממש השנה ואמרו שהיא סיימה עם הזירה. ואז בום חזרה כי הפרויקטים שלה נכשלו. מצטער, אבל זה שבקי לינץ' מתאבקת טובה זה נכון ונהדר, אבל אני מעדיף לראות על המסך שלי אנשים שה-WWE זו אופציה א' בשבילם ולא אופציה ב'. גיל זה לא רלוונטי, אם אתה טוב אתה טוב. אבל אם מישהו נמצא בזירה הזו רק כי הוא לא מצליח לפרוץ בשום מקום אחר ולא כי הוא באמת רוצה להיות שם, אני לא רוצה לראות אותו. אבל זה אני, כל אחד זכאי לחשוב אחרת מן הסתם.

"ביום שהוא לא יהיה מכל סיבה שהיא המערכת כבר תמצא את הדרך להחליף אותו" - וזה הכי לא נכון. WWE זו אולי המערכת שהכי משמרת ומקדמת אנשים שלא שווים יותר את מה שהם היו שווים פעם. ניקי בלה שפתאום חזרה למשל, או אנדרטייקר והקרבות רסלמניה וסעודיה אחרי שהיה ברור שהגוף שלו כבר לא סוחב. פאקינג גולדברג קיבל קרב ריצת אליפות הרבה אחרי שהיה ברור לכולם שהוא גמור ומסוכן.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 2 users Like The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 551 552 553 554 555 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-24-2026, 04:20 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר