09-06-2025, 07:58 AM
היא נראית מדהים, כאילו עשו Copy Paste מלפני עשור שהיא התאבקה, קוביות, יכולת, וכריזמה משוגעת.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 5.9.2025
|
|
09-06-2025, 07:58 AM
היא נראית מדהים, כאילו עשו Copy Paste מלפני עשור שהיא התאבקה, קוביות, יכולת, וכריזמה משוגעת.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
09-06-2025, 08:02 AM
(09-06-2025, 07:58 AM)StavHen כתב: היא נראית מדהים, כאילו עשו Copy Paste מלפני עשור שהיא התאבקה, קוביות, יכולת, וכריזמה משוגעת. האמת שבפנים היא נראת מבוגרת. ![]()
חזרה של איי ג׳יי לי (או למעשה כל אחד שהיה אובר לפני 15-20 שנה) זה צ׳יפ פופ עצלני שמדגים כמה ז׳ון פול הוא גולם מטופש בלי טיפת מקוריות שרוצה אך ורק את הסרטון הויראלי של פופ רגעי בשביל הטוויטר ולהצביע על מתאבקים שהיו אובר שהוא מחזיר כי הוא לא יכול לכתוב משהו מעניין או לעשות בוקינג טוב כדי להציל את החיים שלו. עכשיו זה מרגיש טוב ואחרי הקרב המתוכנן או אפילו לפני העניין ידעך וזה יהיה עוד משהו בתוכנית. האחיזה החזקה של TKO וז׳ון פול לא תאפשר לה להישמע אותנטית ולמתוח גבולות. היא כמו בעלה. באה לעשות קופה מהירה וקלה.
עם זאת, התוכנית הזאת הייתה ניצחון עבורנו. הקורפרייט אנדרדוג עכברוש הביוב האנטישמי קיבל בוז מטורף. אני לא חושב שזה רק בגלל שהוא הפריע לסינה, שהיה אהוב 100% ע״י כולם, אלא היה שם רגע של מיאוס אותנטי ממנו. מקווה מאוד שהמגמה הזאת תמשיך. הרסתם.
![]() הכל.
(09-06-2025, 08:12 AM)Roger כתב: חזרה של איי ג׳יי לי (או למעשה כל אחד שהיה אובר לפני 15-20 שנה) זה צ׳יפ פופ עצלני שמדגים כמה ז׳ון פול הוא גולם מטופש בלי טיפת מקוריות שרוצה אך ורק את הסרטון הויראלי של פופ רגעי בשביל הטוויטר ולהצביע על מתאבקים שהיו אובר שהוא מחזיר כי הוא לא יכול לכתוב משהו מעניין או לעשות בוקינג טוב כדי להציל את החיים שלו. עכשיו זה מרגיש טוב ואחרי הקרב המתוכנן או אפילו לפני העניין ידעך וזה יהיה עוד משהו בתוכנית. האחיזה החזקה של TKO וז׳ון פול לא תאפשר לה להישמע אותנטית ולמתוח גבולות. היא כמו בעלה. באה לעשות קופה מהירה וקלה. עם החזרה ההיסטורית הזאת של AJ + סינה נגד לסנר באירוע הקרוב, AEW קיבלנו זין בעין על פניו גם אני הייתי עדיף חזרה מפתיעה בלי הכנת השטח, אבל זה מהלך שיווקי גאוני שלהם שעשה הייפ אדיר לכל החודש הקרוב קרב הזוגות הזה יכול להיות הגדול ביותר של נשים וגברים ביחד בכל הזמנים בWWE, הפוטנציאל פה הוא עצום וכמובן שאין חובב wrestling אחד שלא רוצה לראות את סינה ולסנר פעם אחרונה ביחד בזירה (במיוחד לאור העובדה שזה אחד מהקרבות האחרונים של סינה + קרב החזרה של לסנר לאחר יותר משנתיים), ומי שלא רוצה כנראה לא באמת חובב wrestling אמיתי…
09-06-2025, 09:28 AM
(09-06-2025, 08:21 AM)Cenation כתב: עם החזרה ההיסטורית הזאת של AJ + סינה נגד לסנר באירוע הקרוב, AEW קיבלנו זין בעין זה פחות רסלינג, זה כן ספורט בידורי. אלה שמות גדולים שנפגשים בזירה לקרב חלומות ולא כי אתה מחכה לראות מה יהיה בזירה, אתה מחכה לרגעים הגדולים שיעשו את הקרב. סינה ולסנר לא בשיא שלהם בזירה, הם כן בשיא שלהם מבחינת הילה. ![]() (09-06-2025, 09:28 AM)NaRRative כתב: זה פחות רסלינג, זה כן ספורט בידורי. זה הכי רסלינג שיכול להיות. רסלינג זה כל המכלול, אבל בעיקר הסטאר-פאוור. ממש לא רק ״איכות הקרב״. ״קרבות טובים״ ו״איכות רסלינג״ אלה דברים נחותים ולדעתי טיפשיים מיסודם שהאינטרנט ומלצר חשבו כל חייהם שזה הדבר שרסלינג צריך להתבסס עליו. ״רסלינג״ כמו שאתה מגדיר לדעתי זה הדבר הכי פחות חשוב ברסלינג באופן כללי, ואילו יכולות משחק, מוח יצירתי ותעוזה לקחת סיכונים גדולים מיליארדי מונים מיכולת להוציא קרבות טובים. הרסתם.
![]() הכל.
ציטוט:11-26-2023, 06:55 AM אני חושב שזה מתאים גם לפה, @DarkArts אגב, הילד למעלה ביציע שהיה עם רולינס, ענק. וטפי על הדגל שהונף מעליו בזמן הכניסה שלו
09-06-2025, 10:24 AM
(09-06-2025, 09:28 AM)NaRRative כתב: זה פחות רסלינג, זה כן ספורט בידורי. מה היית מעדיף לראות עכשיו, משחק של מסי נגד רונאלדו למרות הגיל שלהם, או משחק של שני שחקני כדורגל טובים מהליגה האנגלית נניח שטיפה יותר כישרוניים כרגע מבחינת הגיל וכושר המשחק?
09-06-2025, 10:32 AM
(09-06-2025, 10:24 AM)Cenation כתב: מה היית מעדיף לראות עכשיו, משחק של מסי נגד רונאלדו למרות הגיל שלהם, או משחק של שני שחקני כדורגל טובים מהליגה האנגלית נניח שטיפה יותר כישרוניים כרגע מבחינת הגיל וכושר המשחק? אפשר להוסיף לזה שהשחקנים מהליגה האנגלית הם גם מתאבקים שמקבלים צרצרים בכניסה ומבצ׳בצ׳ים חצי מהקרב (רוב המתאבקים המודרניים ה״טובים״) הרסתם.
![]() הכל.
09-06-2025, 10:39 AM
ככל שהתוכנית התקדמה היה ברור לאן הם הולכים. זה התחיל מזה שסינה לא היה מעורב עם פאנק, המשיך עם ההגעה של בקי ואז כשרולינס הגיע בסוף כבר היה ברור שהם מביאים את AJ והתרגשתי.
רק הדגל פלסטין המגוחך כשרולינס הגיע היה כל כך מטומטם. זה לא כמונו, כשהאידיוט הגיע אחרי רסלמניה והציגו את דגל ישראל, מה שגרם לכולם להתחרפן. אבל מעניין למה הוא חטף בוז, נקווה שזה סימן. בניגוד אליכם אני לא רוצה קרב זוגות, אם יש לסנר-סינה אין שום בעיה שפשוט יעשו קרב בין AJ לבקי עם הגברים בפינה. זה יקדם את הפיוד. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|