Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1982): « הקודם 1 ... 1470 1471 1472 1473 1474 ... 1982 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#14,711
09-04-2025, 11:52 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-04-2025, 11:54 AM על ידי Roger.)
(09-04-2025, 11:34 AM)KB24 כתב:  ניסחת את זה יותר טוב ממני
כבר יצאו דיווחים שהמטרה כרגע זה לנסות לעשות כמה שיותר נזק ל-AEW במטרה שלא יקבלו דיל TV חדש

כן, צפוי מאוד. WWE עושים עבודה יוצאת מן הכלל בלהיות מונופול, הם תמיד עשו. העניין בטוני זה גם לא רק שהוא מיליארדר ויש לו חשבון בנק ליטרלי בלתי מוגבל לשפוך על משהו כמו רסלינג, אלא גם המרחקים שהוא ילך עבור זה וכמה אשכרה כסף הוא באמת יכול לשפוך.
זה לא שיש מומנט מטורף עכשיו כמו 2021 ו-AEW בתחילת רנסנס עכשיו. אני לא קונה בשיט את המומנטום הלחלוטין ממוצא שטוני קהאן רוצה שנחשוב שקיים. היה שבועיים לפני אול אין מיני-באז חיובי בגלל שחשבו שהדת׳ ריידרס הולכים להתפרק ומשום מה שאדם פייג׳ יהיה הסטון קולד הבא שיקח את החברה לשמיים - לא זה קרה ולא זה יקרה.
פשוט אם AEW בתמונה אז מישהו כמו פין באלור מרוויח 7 מיליון דולר בשנה - סכום הזוי ולא הגיוני שמגיע למיד-קארדר שבוא נגיד לא בין הדרואים בגדולים בעשור האחרון. WWE כנראה יחסכו עשרות אם לא מאות מיליונים בשנה וגם יוכלו לפרוס את התוכן שלהם גם ב-WBD וזה גם עוד כמה עשרות מיליונים בשנה.

לכן מבחינת WWE כל דבר שהוא מעבר לחיסול גמור של AEW, שזה פשיטת רגל או רכישה ע״י TKO, נחשב כישלון.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#14,712
09-04-2025, 11:56 AM
(09-04-2025, 11:37 AM)Roger כתב:  אבל מה אתה מצפה? אם שואלים את ז׳ון פול ״האם אתה רואה ב-AEW תחרות?״, אתה מציע שהוא פשוט ישתוק ולא יגיד כלום? הוא חייב להגיד את הדבר הכי קורפרייטי ונכון לאותו רגע אז הוא אומר שאין באמת תחרות והם מתחרים בהכל ובדיסני (כן, לא פחות ולא יותר. אידיוט.) כי אם יגיד שהם רואים ב-AEW אז זה רסלינג 101 והוא הופך את עצמו להיל ואותם לאנדרדוג בייביפייס. לא חושב שיהיה חכם מצד אף אחד מהם אפילו לרמוז שיש תחרות, ואם אתה שואל אותי אנחנו רק מרוויחים מזה כי הרמות האבסורדיות של הפטיות של ז׳ון פול והאנשים האנטי-יצירתיים שהוא מקיף עצמו בהם מצחיק ומבדר יותר מכל מה שאשכרה קורה ברסלינג היום.

"אם שואלים את ז'ון פול" זה לצאת מנקודת הנחה שכל מסיבות העיתונאים שהם עשו אחרי PLE הן לא חלק מהקיפייב החדש.
עובדה שהם הפסיקו אותן כדי להימנע משאלות על ברוק לסנר.
שאלו אותך? תהיה דיפלומט ותגיד "אני מייצג את ארגון הרסלינג הגדול בעולם, ה-WWE. לא מתעסק במה שאחרים עושים" ותמשיך הלאה.
לצעוק למיקרופון "אנחנו לא בתחרות" בזמן שאתם קלירלי כן בתחרות, זה אידיוטי.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#14,713
09-04-2025, 12:03 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-04-2025, 12:04 PM על ידי Roger.)
(09-04-2025, 11:56 AM)The Visionary כתב:  "אם שואלים את ז'ון פול" זה לצאת מנקודת הנחה שכל מסיבות העיתונאים שהם עשו אחרי PLE הן לא חלק מהקיפייב החדש.
עובדה שהם הפסיקו אותן כדי להימנע משאלות על ברוק לסנר.
שאלו אותך? תהיה דיפלומט ותגיד "אני מייצג את ארגון הרסלינג הגדול בעולם, ה-WWE. לא מתעסק במה שאחרים עושים" ותמשיך הלאה.
לצעוק למיקרופון "אנחנו לא בתחרות" בזמן שאתם קלירלי כן בתחרות, זה אידיוטי.

אם הוא אומר משפט כמו ״לא מתעסק במה שאחרים עושים״ זה שווה ערך לגמרי ל״אנחנו לא בתחרות״. איפה ההבדל?

אין לו אופציה טובה, ואין איזה ניסוח קסם שיוציא אותו יותר טוב. לא משנה מה הוא יגיד הוא יצא שקרן ואידיוט, אבל זה עדיף להם על זה ש-AEW תקבל באז בעקבות ״הכרזת מלחמה״ שבטוח שהמארקים בטוויטר יקפצו עליה ותהיה טראנדית ובכך יש סכנה שהיא תגדיל את הקהל הפוטנציאלי של AEW.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
אשכולות: 0
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#14,714
09-04-2025, 12:17 PM
(09-04-2025, 11:38 AM)KB24 כתב:  זה דווקא הרגיש לי כמו אחד הדיונים היותר טובים שהיו לנו בפורום לאחרונה
בלי הטרלות ושטויות גם אם לא מסכימים על איך שאנחנו רואים את הדברים

אחלה דיון חחחח
אוהד תמיד ימשוך לכיוון שלו בכל תחום, זה בסדר זה לא סותר את זה שיש דיון טוב
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#14,715
09-04-2025, 12:19 PM
(09-04-2025, 12:03 PM)Roger כתב:  אם הוא אומר משפט כמו ״לא מתעסק במה שאחרים עושים״ זה שווה ערך לגמרי ל״אנחנו לא בתחרות״. איפה ההבדל?

אין לו אופציה טובה, ואין איזה ניסוח קסם שיוציא אותו יותר טוב. לא משנה מה הוא יגיד הוא יצא שקרן ואידיוט, אבל זה עדיף להם על זה ש-AEW תקבל באז בעקבות ״הכרזת מלחמה״ שבטוח שהמארקים בטוויטר יקפצו עליה ותהיה טראנדית ובכך יש סכנה שהיא תגדיל את הקהל הפוטנציאלי של AEW.

יש הבדל מהותי בין השניים.
בראשון הוא אומר - אני מתעסק בעצמי, בארגון שלי ובקהל שלי. בשני הוא אומר - אני מכיר באחרים אבל שם עליהם זין.
גם טריפל אייץ', גם כל יתר עובדי WWE ו-TKO יודעים ש-AEW קיימת, אין צורך שהם יכירו בהם בעצמם במילים שלהם. הם תוקעים נגדם תכניות ואירועים, אז בפועל ברור שהם מכירים בהם. אבל אין שום צורך להגיד את זה אם לא רוצים לייצר את התחרות הזו.
כשהוא אומר "אין תחרות", אבל באותה נשימה הוא מחתים אנשים על חוזי עתק רק כדי שלא יחתמו שם (או במקרים אחרים - שהיו שם ועכשיו רוצים לתקוע אצבע בעין), הוא מוציא את עצמו ליצן.

לא יודע מה איתך, אני חושב שעדיף לא להתייחס ולנהל "מלחמה קרה" ודיפלומטית מאשר לנסות לטעון שאין מלחמה בכלל בזמן שאתה יורה פגזים.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#14,716
09-04-2025, 12:21 PM
השנקל של באם באם על הנושא:

תחפש כל כלכלן ממוצא והוא יגיד לך שתחרות זה טוב עבור הצרכן. זה נכון. הרי שמק דיוויד ובורגר ראנץ רבו על תשומת ליבו של באם באם - אלה הציעו ריפיל של קינלי ואלא בקבוק לקחת הביתה של רוטב הברביקיו הנפלא.
ועל כן - התחרות בין WWE לAEW התחילה בצורה הטובה ביותר - AEW בשניה הראשונות היו ארגון האבקות נפלא שהחזיר המון חברה הביתה. מתאבקים, סיפורים, קרבות, נהדר.
לאחר מכן, עם כל הסיפור של העברת המקל לטריפל ההה - ובזמנים האלה WWE הציגה את הרסלינג הטוב ביותר שלה בזמן האחרון. מתאבקים, סיפורים, קרבות, נהדר.
AEW התמלאה ברפש ובג׳ון מוקסלים, אבל בשנה האחרונה המטוטלת חזרה לכיוונה. לאט לאט כל הזפת טוטאה, נזכרו שעלילה זה דבר נחמד סך הכל ושוב קיבלנו מתאבקים, סיפורים, קרבות, נהדר.

עד כה - תמיד יש לפחות מוצר אחד שמספק רסלינג איכותי, אם לא שני מוצרים במקביל. תחרות זה נהדר!

רק שבשנה, שנה וקצת לידידנו טריפל ההה, נכנס קצת למשבר כתיבה. הרעיונות היו טובים (סינה היל זה פנטסטי) אבל הביצוע לא (טוב אז בוא בבת אחת נעשה אותו פייס וכולם ישכחו כי לא צריך עלילה). ואז במקום לתת לנו מתאבקים, סיפורים, קרבות (נהדר!) - אנחנו מקבלים הצפה של רגעים - אבל חלולים. הנה חזרה של לסנר, הנה חזרה של ר טרוט, הנה חזרה של לסנר, הנה חזרה של רולינס. וכמובן הצפה של אירועים, ואם אפשר על חשבון המתחרה.

לנו הצרכנים זה לא טוב. היו פה מספיק תגובות שאמרו שהתקופה בין רסלמניה לסאמר סלאם רדומה, והנה אנחנו שוב במין תקופת נמנמת שכזו עד הרויאל ראמבל. ואת זה, לא באם באם אמר. (בעצם לא היחידי שאמר).
[Image: giphy.gif]

יכול להיות יותר טוב
הגב
The following 3 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • Hard2Reach, master of doom, NoamRR
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#14,717
09-04-2025, 12:26 PM
(09-04-2025, 12:19 PM)The Visionary כתב:  יש הבדל מהותי בין השניים.
בראשון הוא אומר - אני מתעסק בעצמי, בארגון שלי ובקהל שלי. בשני הוא אומר - אני מכיר באחרים אבל שם עליהם זין.
גם טריפל אייץ', גם כל יתר עובדי WWE ו-TKO יודעים ש-AEW קיימת, אין צורך שהם יכירו בהם בעצמם במילים שלהם. הם תוקעים נגדם תכניות ואירועים, אז בפועל ברור שהם מכירים בהם. אבל אין שום צורך להגיד את זה אם לא רוצים לייצר את התחרות הזו.
כשהוא אומר "אין תחרות", אבל באותה נשימה הוא מחתים אנשים על חוזי עתק רק כדי שלא יחתמו שם (או במקרים אחרים - שהיו שם ועכשיו רוצים לתקוע אצבע בעין), הוא מוציא את עצמו ליצן.

לא יודע מה איתך, אני חושב שעדיף לא להתייחס ולנהל "מלחמה קרה" ודיפלומטית מאשר לנסות לטעון שאין מלחמה בכלל בזמן שאתה יורה פגזים.

אני לא מסכים בכלל.

בראשון הוא לא אומר את מה שאתה אמרת. לא כי זה לא משתמע מהמשפט, אלא כי הזנק כבר נעשה. הניסיון שלו לחבל ב-AEW בחוץ. כל תשובה שהוא יגיד תהיה לא כנה. אם הוא אומר שהוא ״לא מתעסק באחרים״ ובפועל עושה כל מה שהוא עושה אז הוא עדיין יוצא שקרן ופתטי. אני לא מתווכח על האם יותר טוב להגיד ״לא תחרות״ או ״לא מתעסק״, אלא ששתיהם אופציות סופר גרועות שמוציאות אותו שקרן פתטי וגרוע. האפשרות האחרת של לבוא ולהגיד בגלוי שהם התחרות ולהיות ״כנה״ זו לדעתי ירייה ברגל סופר לא חכמה כי כרגע לקהל נמאס שמעלים לו את המחירים והאיכות של המוצר צונחת ואם הם יכריזו על תחרות עם ארגון קטן יותר וזול יותר שרק מנסה ״לעשות את האמנות שלו״ או משהו מארקי אחר בסגנון, הוא אוטומטית מוציא את עצמו ההיל המיליארדר הדיקטטור הרשע שרוצה לחסל את האנדרדוג הצעיר והתמים שרק רוצה לעשות טוב לכולם. ככה זה יצטייר. זה רסלינג 101 ואף אחד בעולם לא מבין את זה יותר טוב מהם.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#14,718
09-04-2025, 01:54 PM
באופן רשמי, שני פרקים של WWE Unreal עונה 2 יעסקו ב:

1. סיפור הפיטורים וההעסקה מחדש של טרות' (תהיו מוכנים לנראטיב של "הוא לא שוחרר מעולם, זה הכל היה וורק")
2. אנגל "הפציעה" של סת' רולינס ופדיית ה-MITB.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
Likes Given: 3,943
#14,719
09-04-2025, 06:05 PM
(09-04-2025, 11:29 AM)The Visionary כתב:  ומי שרוצה לראות גם וגם - שימצא חיים כי זה המון רסלינג לבן אדם אחד גם ככה.

Sad

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,108
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,124
#14,720
09-04-2025, 07:44 PM
חדשות -

WrestleVotes :

- יש כאלה בתוך WWE שמצפים בשקט שמחר בלילה יהיה זה הסמאקדאון האחרון של ג’ון סינה. לפי מקור כאשר נותרו לו רק שבע הופעות מתוכננות ורק שתיים מהן עדיין לא הוכרזו כך שסביר להניח שאף אחת מהן לא תהיה בסמאקדאון. המשמעות היא שסינה יתחיל ויסיים את הריצה שלו בבראנד הכחול בדיוק באותו אולם... האולטסייט ארנה שבשיקגו.

- מקורות מציינים ששמו של טוני דאנג’לו מסתובב לאחרונה בשיחות הקריאייטיב ויש כאלה שמצפים שהוא יעלה לרוסטר הראשי לפני סוף השנה. הדמות שלו בסגנון המאפיה צפויה להישאר בשלב זה אם כי כנראה תעבור ליטוש קל לפני שיגיע לראו או לסמאקדאון. נאמר עליו שהוא בעל אתיקת עבודה גבוהה ותכונות אופי בולטות עליהן רבים בחברה מדברים לטובה.

- זו לא הפעם הראשונה ש־WWE מנסים להחזיר את AJ לי מאז חזרתו CM פאנק בסורבייבור סיריס 2023, אבל זו הפעם הראשונה שהחברה דוחפת לזה בצורה כל כך גדולה כשהתחושה ב-WWE היא שחזרתה יכולה ליצור באז משמעותי לקראת הבכורה שלהם ב-ESPN באירוע Wrestlepalooza.

- מספר עובדים ב־WWE היו רוצים לראות את הקהל בפריז צרפת מקבל פרס בדמות אירוע גדול. מקור אחד ציין שהוא לא יהיה מופתע אם אירוע גדול יתקיים בצרפת עוד לפני סוף 2027.

האינסיידר :

- השמועה שרצה ראו השבוע הייתה שעדיין לא ראינו את הסוף של הפיוד בין דומיניק מיסטריו ל-AJ סטיילס. השיחות בקרב אלו שנכחו בראו היו שהסיפור ימשיך באירוע וורלדס קולייד החודש מה שאומר ש-AJ סטיילס צפוי להופיע שם באיזושהי צורה.

שון רוס סאפ :

- אנשים רבים בעלי השפעה בתוך WWE דוחפים לכך שהחברה תקיים אירוע גדול בסין בשנים הקרובות. באופן ספציפי הונג קונג הוזכרה כמיקום אפשרי כאשר בתוך WWE כבר התקיימו דיונים פנימיים על האפשרות לקיים שם אירוע.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, m0tti, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1982): « הקודם 1 ... 1470 1471 1472 1473 1474 ... 1982 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-20-2026, 02:20 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר