08-30-2025, 05:00 PM
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
08-30-2025, 08:05 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-30-2025, 08:06 PM על ידי תנולהיותאורח.)
בעלים חדשים, שמים יותר כסף, ועדיין נראים כמו פח אשפה... כבר חשבתי שהשנה סופסוף לא נילחם על הירידה
08-30-2025, 11:57 PM
האינקוויזיציה הספרדית
לה ליגה, מחזור 3: מאיורקה, בית, 1:2 בקצרה: לא מצליחים להתעלות, אבל העיקר הנקודות. בהרחבה: אז לראשונה העונה הקבוצה סופגת (אם הייתי צריך לנחש בלי לראות, הייתי שם את הבית שלי שזה מוריצ'י בנגיחה), אבל ידעה לעשות את הריאל הקלאסי עם מהפך תוך דקה עוד במחצית הראשונה. לצערי שם פחות או יותר זה נגמר. אם במשחקים הקודמים ריאל התקשתה מאוד להגיע למצבים מול הגנות צפופות, כאן היו לה את כל התנאים להפוך את המשחק הזה לניצחון קל וכיפי, אבל זה לא קרה. אחרי פסילת השער של גולר (עוד נגיע לזה), היא איבדה לגמרי את הביטחון והמשחק התבלגן. אבל נו, לפחות זה נגמר עם עוד ניצחון ו-9 מ-9 לפני הפגרה, לעומת 5 בלבד אשתקד. הבולטים לטובה: גולר, שפתח את המשחק מזעזע עם איזה 4-5 איבודים, אבל מרגע שהבקיע נהיה שחקן אחר לגמרי. ויני, שבמהלך אופייני לקח את ההחלטה הכי גרועה שהוא היה יכול בהתקפה, ובכל זאת זה נגמר בגול גדול. ומעל כולם, אלברו קאררס, ששימו רגע בצד את ההצלה המטורפת שלו מקו השער, בכל רגע שלו על המגרש הוא ממשיך תמיד לחשוב קדימה ולשחק לעומק. ככה צריך. מדד הבונקר: וואלה 30 כזה, מאיורקה באו לשחק כדורגל להפתעתי. שופטים של ריאל: אז כן, שלושה שערים של ריאל נפסלו במשחק הזה לאחר התערבות ואר. הראשון בגלל נבדל על המילימטר (שאני כידוע כל כך אוהב), השני על נבדל ברור שראיתי מהספה עוד בשידור החי, והשלישי.... תראו, לפי ההיגיון הפשוט שלי, כדור שנבעט על שחקן משני מטר על ידי שחקן מקבוצה אחרת, ועוד כשהיד שלו צמודה לגמרי לגוף, זה תקין במאה אחוז ולא ברור מה גולר היה יכול לעשות כדי להימנע מזה. עכשיו נכון, מאוד יכול להיות שהפסילה הזו הייתה מוצדקת על פי "החוק היבש". אין לי איך להתווכח עם זה. הבעיה היא שבשלב הזה כבר אין לי שמץ של מושג מה נחשב עבירת יד ומה לא, ולפי הזמן שלקח להגיע להחלטה, כנראה שגם לשופטי הכדורגל לא. לסיכום: מאמין ומקווה שהיכולת הטובה עוד תגיע. ![]()
08-31-2025, 04:14 AM
08-31-2025, 05:29 AM
(08-30-2025, 11:57 PM)RoeeHardy כתב: תראו, לפי ההיגיון הפשוט שלי, כדור שנבעט על שחקן משני מטר על ידי שחקן מקבוצה אחרת, ועוד כשהיד שלו צמודה לגמרי לגוף, זה תקין במאה אחוז ולא ברור מה גולר היה יכול לעשות כדי להימנע מזה. עכשיו נכון, מאוד יכול להיות שהפסילה הזו הייתה מוצדקת על פי "החוק היבש". אין לי איך להתווכח עם זה. הבעיה היא שבשלב הזה כבר אין לי שמץ של מושג מה נחשב נגיעת יד חוקית ומה לא, ולפי הזמן שלקח להגיע להחלטה, כנראה שגם לשופטי הכדורגל לא. על דבר כזה בדיוק שרקו פנדל ללבאנטה נגד בארסה שבוע שעבר. באמת זה כבר נראה פרשות של פר שופט לפי המצב רוח שלו באותו רגע. ![]()
08-31-2025, 06:16 PM
אף פעם לא הייתי אוהד גדול של נבחרת ישראל
אבל יומיים של שיפוט אנטישמי ביורובאסקט איכס
08-31-2025, 06:56 PM
וואלה פירקו את צרפת רבע אחרון
08-31-2025, 07:23 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-31-2025, 07:23 PM על ידי master of doom.)
ישראל מנקנקת את הבגטים הצרפתים האנטישמים עם 82-69 עצום, אחד מהניצחונות הגדולים ביותר אי פעם, על הראש שלכם יא זונות. היום גאווה להיות ישראלי גם מבחינת הספורט. גאה בשחקנים, ובואו נקווה שאיכשהו זה יספיק למקום ראשון (חייבים לנצח את בלגיה וסלובניה הבינונית של דונצ'יץ', ולקוות שצרפת תנצח את פולין).
ענק שלנו.
08-31-2025, 07:51 PM
מה שזסנו עשה עכשיו זאת הרחקה לכמה משחקים, הוא רצה לחסל קריירה שם... שחקן בלי מוח
08-31-2025, 07:55 PM
חחחח רק לפני יום יומיים הסתלבטנו עליו פה
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)