Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 543 544 545 546 547 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,826
אשכולות: 59
Likes Given: 4,471
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,441
08-24-2025, 09:27 PM
2 תגיד את האמת:

1. ההצלחות הכלכליות והעסקיות של WWE לא מעניינות אותי בכלל. 
אני רק עוקב בדאגה אחרי החזרה של היומרות המונופוליות שלהם.

2. דמיאן פריסט הוא הדוגמה המושלמת לפוש למיין איבנט.

לדעתי הפוש שלו הדגים בצורה הטובה ביותר כיצד אסור לדחוף טאלנט.
זה היה שילוב של פוש מוקדם מידי וגבוה מידי, עם המלכוד הקלאסי של אפרקארדר עם אליפות מיין איבנט - כשהוא עדיין מקבל בוקינג של אפרקארדר.

כל העוקץ מאחורי אפרקארדר שמקבל גיחה למיין איבנט אמור להגיע דרך ניצחונות מפתח על מיין איבנטרים.
אבל פריסט הגיע לאליפות בחטא (MITB) ונשאר עם האליפות בחטא. הוא ניצח את מקנטייר אחרי הפרעה מפאנק, ואז את סת' אחרי פדייה לא מוצלחת של מקנטייר בגלל הפרעה נוספת של פאנק, ואז הפסיד לוולטר.

הוא לכאורה אלוף עולם, אבל לא היה רגע אחד בו אף אחד חשב שהוא מחזיק באליפות הזאת בזכות ולא בחסד ארעי שעתיד להיגמר במהרה. 
ועכשיו הוא יוצא מופסד מכל העניין - במקום לשאול 'מה אם' בהקשר שלו במיין איבנט, אנחנו כבר זוכרים את האכזבה מהריין שלו. במקום להיות עוד פרוספקט מפוספס, הוא המתאבק הזה שפעם היה ואז נפל. הוא איבד את הזכות להיות אלוף פעם ראשונה, והפעם השנייה נראית רחוקה מתמיד. 

להבא, כשנותנים לאפרקארדר פוש למיין איבנט, צריך לזכור שפוש הוא לדחוף אותו דרך מישהו ולא דרך הטיפות, בצורה עקומה, כדי שישיג את הזמן שלו בשמש ויחטוף כוויה. אין לו שום קול-פאקטור, ואני יודע בדיוק מה יקרה אם הוא יקבל את האליפות פעם נוספת. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,061
אשכולות: 213
Likes Given: 1,381
#5,442
08-24-2025, 09:34 PM
(08-24-2025, 09:27 PM)SwitchBlade כתב:  2 תגיד את האמת:

זה היה שילוב של פוש מוקדם מידי וגבוה מידי, עם המלכוד הקלאסי של אפרקארדר עם אליפות מיין איבנט - כשהוא עדיין מקבל בוקינג של אפרקארדר.

כל העוקץ מאחורי אפרקארדר שמקבל גיחה למיין איבנט אמור להגיע דרך ניצחונות מפתח על מיין איבנטרים.
אבל פריסט הגיע לאליפות בחטא (MITB) ונשאר עם האליפות בחטא. הוא ניצח את מקנטייר אחרי הפרעה מפאנק, ואז את סת' אחרי פדייה לא מוצלחת של מקנטייר בגלל הפרעה נוספת של פאנק, ואז הפסיד לוולטר.

הוא לכאורה אלוף עולם, אבל לא היה רגע אחד בו אף אחד חשב שהוא מחזיק באליפות הזאת בזכות ולא בחסד ארעי שעתיד להיגמר במהרה. 
ועכשיו הוא יוצא מופסד מכל העניין - במקום לשאול 'מה אם' בהקשר שלו במיין איבנט, אנחנו כבר זוכרים את האכזבה מהריין שלו. במקום להיות עוד פרוספקט מפוספס, הוא המתאבק הזה שפעם היה ואז נפל. הוא איבד את הזכות להיות אלוף פעם ראשונה, והפעם השנייה נראית רחוקה מתמיד. 

להבא, כשנותנים לאפרקארדר פוש למיין איבנט, צריך לזכור שפוש הוא לדחוף אותו דרך מישהו ולא דרך הטיפות, בצורה עקומה, כדי שישיג את הזמן שלו בשמש ויחטוף כוויה. אין לו שום קול-פאקטור, ואני יודע בדיוק מה יקרה אם הוא יקבל את האליפות פעם נוספת. 

הריין של פריסט היה הטוב ביותר מאז שהציגו את האליפות הזאת.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,146
אשכולות: 0
Likes Given: 727
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,443
08-24-2025, 10:26 PM

אם יש מישהו שעוקב אחרי WWE בלבד הוא לא יחשוש מ״יומרות מונופוליות״
אם אתה חושש שזה יפגע בAEW , לגיטימי.
אבל אל תספר לנו אחר כך שזה בגלל שאתה חושש לקבל את המוצר שקיבלנו ב2020 או כל מיני קשקושים כאלה Smile
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,826
אשכולות: 59
Likes Given: 4,471
#5,444
08-24-2025, 10:31 PM
(08-24-2025, 10:26 PM)m0tti כתב:  אם יש מישהו שעוקב אחרי WWE בלבד הוא לא יחשוש מ״יומרות מונופוליות״
אם אתה חושש שזה יפגע בAEW , לגיטימי.
אבל אל תספר לנו אחר כך שזה בגלל שאתה חושש לקבל את המוצר שקיבלנו ב2020 או כל מיני קשקושים כאלה Smile

למה?
ברור שזה בגלל שאני חושש לקבל את המוצר שקיבלנו ב2020.

זה לא מבטל את העובדה שAEW טובים לתעשייה. 
ואני לא מבין למה לעקוב אחרי WWE בלבד. 

קיצר לא הסכמתי עם הכל חחח 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,266
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#5,445
08-24-2025, 11:06 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-24-2025, 11:06 PM על ידי Jon_M0xley.)
(08-24-2025, 10:31 PM)SwitchBlade כתב:  למה?

המוצר המסריח שקיבלנו ב2020 שהיה באמת פח של זבל חוץ מרולינס שהיה הנק אור היחידה שלי זה בגלל וינס. הוא היה משנה תסריטים מעכשיו לעכשיו, כל פרק משנה הכל ובסוף גם דברים שהיו מפרסמים לא היו מתרחשים בכלל.
אף אחד לא יכל להגיד לו כלום, את האנטר הוא העלים ובזמן שהוא החלים מהבעיות לב וינס העיף את כל החברה של האנטר.... ובמקום שם כל מיני יס מנים כמו לורניטס. בסוף הצדק נעשה והאנטר לקח פיקוד צודה לאל ושיקם לאט לאט את הרוסטר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,146
Likes Given: 727
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,446
08-24-2025, 11:13 PM
(08-24-2025, 10:31 PM)SwitchBlade כתב:  למה?

הפחד מ2020 זה רפרנס להודעה שלך בדיבורים כן, לא זוכר איזה שנים כתבת שם
אתה יכול לחשוש ממוצר פחות טוב מכל מיני סיבות אבל אין לזה קשר ליומרות מונופוליות..
המוצר שלהם לא יפגע. זה יכול לפגוע במוצרים אחרים שאם אתה צרכן שלהם, לגיטימי שיפריע לך

למה לעקוב אחרי WWE בלבד? לא יודע.זה לא הדיון…
רק להכיר בעובדה שיש אנשים כאלה והם לא צריכים לחשוש מ״יומרות מונופוליות״
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מחובר
Low-Card
תגובות: 907
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#5,447
08-25-2025, 10:44 AM

הבעיה איתו היא לא ריין האליפות שלו,
אלא מה שקרה כמה חודשים לאחר מכן

אני דווקא לגמרי זוכר את הריין שלו לגמרי לחיוב,
כולל הקרב מול גאנת'ר בסאמרסלאם שהיה אדיר ולדעתי אחד מהקרבות האנדרייטדים של השנה
כמובן כל סיפור יום הדין שהיה עדיין לוהט גם עזרו לו.
גם אם הוא היה מנצח את רולינס ומקינטייר נקי, הוא היה נמצא באותה נקודה שהוא נמצא בה היום,

פריסט הוא עוד קורבן של RTWM כושל, של בוקינג ארוך טווח שקובר מתאבקים אחרים,
ושל מעבר רוסטר ללא שום צורך.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 2 users Like DDJ's post:
  • master of doom, The Visionary
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,711
אשכולות: 19
Likes Given: 1,265
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,448
08-25-2025, 10:58 AM
(08-25-2025, 10:44 AM)DDJ כתב:  הבעיה איתו היא לא ריין האליפות שלו,
אלא מה שקרה כמה חודשים לאחר מכן

אני דווקא לגמרי זוכר את הריין שלו לגמרי לחיוב,
כולל הקרב מול גאנת'ר בסאמרסלאם שהיה אדיר ולדעתי אחד מהקרבות האנדרייטדים של השנה
כמובן כל סיפור יום הדין שהיה עדיין לוהט גם עזרו לו.
גם אם הוא היה מנצח את רולינס ומקינטייר נקי, הוא היה נמצא באותה נקודה שהוא נמצא בה היום,

פריסט הוא עוד קורבן של RTWM כושל, של בוקינג ארוך טווח שקובר מתאבקים אחרים,
ושל מעבר רוסטר ללא שום צורך.

אין לי הרבה מה להוסיף מלבד לחזק את דבריך. הריין היה מעולה, ההמשך היה חלש מאוד עד מזעזע מבחינתו. והוא ניצח את מקינטייר באחד על אחד לאחרונה וזה עדיין לא עזר לו, זה כמה המצב חמור בלונגראן.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,711
אשכולות: 19
Likes Given: 1,265
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,449
08-25-2025, 06:28 PM

זה אחד הקרבות שאני נהנה לחזור אליהם מדי פעם. על פניו אין פה שום דבר מיוחד, ברוק לסנר בעוד חיסול קליל על ביג שואו. אבל מבחינתי זה עוד ניסיון מוצלח של ה-WWE להציג את המתאבקים כמשהו גדול מהחיים, וזה עובד עבורי. מצד אחד יש בנאדם בגובה 2.10, עצום בגודל שלו, עם כף יד בגודל של ראש של בנאדם רגיל. מהצד השני יש מפלצת שגדולה פיזית בפני עצמה וזזה במהירות לא הגיונית. זה כמעט כמו לצפות בסדרת פנטזיה בשבילי.

הכוכב של הקרב הוא כמובן לסנר, שהיה בשיאו אנומליה פיזית חד פעמית (גם היום, אבל אין השוואה לברוק של לפני עשור). החלק שמציג אותו בצורה הטובה ביותר זה אפילו לא ה-F5, אלא טווח הזמן מהרגע שהוא נכנס לזירה עד שהוא מוריד את שואו, אדם ששקל כנראה בסביבות ה-180 קילו בזמנו, לרצפה. זה בלתי נתפס.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Asaf
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,326
אשכולות: 8
Likes Given: 11,031
#5,450
08-26-2025, 09:35 AM
(08-25-2025, 06:28 PM)master of doom כתב:  

זה אחד הקרבות שאני נהנה לחזור אליהם מדי פעם. על פניו אין פה שום דבר מיוחד, ברוק לסנר בעוד חיסול קליל על ביג שואו. אבל מבחינתי זה עוד ניסיון מוצלח של ה-WWE להציג את המתאבקים כמשהו גדול מהחיים, וזה עובד עבורי. מצד אחד יש בנאדם בגובה 2.10, עצום בגודל שלו, עם כף יד בגודל של ראש של בנאדם רגיל. מהצד השני יש מפלצת שגדולה פיזית בפני עצמה וזזה במהירות לא הגיונית. זה כמעט כמו לצפות בסדרת פנטזיה בשבילי.

הכוכב של הקרב הוא כמובן לסנר, שהיה בשיאו אנומליה פיזית חד פעמית (גם היום, אבל אין השוואה לברוק של לפני עשור). החלק שמציג אותו בצורה הטובה ביותר זה אפילו לא ה-F5, אלא טווח הזמן מהרגע שהוא נכנס לזירה עד שהוא מוריד את שואו, אדם ששקל כנראה בסביבות ה-180 קילו בזמנו, לרצפה. זה בלתי נתפס.
ואוו, זה דל"פ רצינית ביותר. נשמע קרב משעמם, גם אז באותה התקופה הוא שיעמם אותי ולא אהבתי את ביג שואו כבחירת יריב ללסנר בעונת מניה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 543 544 545 546 547 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 03:40 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר