Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 535 536 537 538 539 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
ANYS מחובר
Day One Ish
תגובות: 1,161
אשכולות: 14
Likes Given: 721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,361
08-12-2025, 10:23 PM
(08-12-2025, 10:20 PM)SwitchBlade כתב:  אוסיף עוד 'תגיד את האמת':

הקריירה שג'יי אוסו הרס היא הקריירה של וולטר.
שימו לב איך מדברים על וולטר לפני ואחרי ג'יי אוסו.

האם זו אשמתו? 
לדעתי ממש לא. ג'יי אוסו זה חתיכת תיק מעפן לקבל לקראת רסלמניה. ברמה שוולטר היה ממש צריך לסרב לעבוד איתו.
אנשים לא מבינים שהדמות של וולטר היא 'הבוס האחרון' והדמות שלו עובדת הכי טוב כשהפייס שמולו הוא מתמודד הוא פייס טוב ואמין. ליטרלי הפורמט של ברוק לסנר.
הביאו לו פייס מחורבן מארץ המידקארדרים המבוגרים, ועכשיו הוא צריך להתמודד עם תפיסה מוטעית שהוא זה שהכשיל, כשבפועל וולטר נתן עבודה מצוינת מול ג'יי, וחוסר היכולת של ג'יי להתאמץ - הרס את הקריירה דווקא של וולטר. 

למרות שאני רוצה להסכים איתך הנקודה בה גונת׳ר "נהרס" הייתה אחרי ההפסד לקודי רודס ואיך שהציגו אותו משם, זה הרגע שבו הוא באמת הפסיק להראות כמו המפלצת שהוא היה עד אז.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 1 user Likes ANYS's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,660
אשכולות: 19
Likes Given: 1,258
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,362
08-12-2025, 10:28 PM
(08-12-2025, 10:15 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא מאוד מתעניין בתקופה של ברט הארט, אבל בעיניי הוא התנאי המקדים לדולף זיגלר.
מתאבק זירה מעולה, שמשום מה חושב שבגלל שהוא כזה - מגיע לו להיות מס' 1, לא משנה מה ולמה.

יש סיבה שג'ון סינה תמיד אמר, שוב ושוב ושוב, שהמילה השנואה עליו בביזנס היא "מגיע". 
אין מתאבק, או בן אדם, ש"מגיע" לו משהו. את כל מה שבן אדם משיג הוא צריך לקחת. 

יש משהו משעשע בהתנגשות בינו לבין מייקלס. 
תחשבו על זה - ברט הארט עלה מכורח הרצון של וינס לבחור בבחור אחראי וטוב שקל לסמוך עליו. ברט הארט בחור נקי ומחונך, לא מזריק סטרואידים (נדיר ב1993), לא עושה בעיות, לא משתכר יותר מידי, לא עושה סמים. בן אדם של כבוד.
במובן מסוים זה מרגיש כאילו מייקלס נוצר כדי להיות האבן בגלגלים של ברט, טובע בסמים, חסר כבוד, מגעיל ודוחה, ואקטיבית טורח לזלזל בכל מי שהוא רואה. 

ומה עוד? מייקלס מוכשר יותר מברט.
אז ברט הוא האדם המכובד ביותר ברסלינג, והאדם היחיד שמוכשר ממנו הוא אדם דוחה שאקטיבית מזלזל בו. זו סיטואציה משעשעת שממש נועדה להוציא את ברט מדעתו.
ובסופו של דבר ברט נפל למלכודת הזאת, ובכך הפך את עצמו ללוזר נצחי.
קריירה שהייתה יכולה להיחגג בסופו של דבר תיזכר כטרגדיה. אך ורק כי ברט לא עמד בפיתוי לא להיות לוזר. 

בסופו של דבר סינה מסרב לדבר ב'מגיע' כי זו מילה שלוזרים אומרים, וזו הדרך של סינה להזכיר לעצמו שהוא צריך להיות ווינר.
ברט הארט? אני מניח ש"מגיע" לו יותר. והוא לוזר. 
הוא לוזר שעשה מיליונים וסחף מיליונים, שזה הלוזר הכי גדול שיכול להיות. 

כל מה שאמרת נכון, ועדיין, אי אפשר לגלות קצת הזדהות כלפי בנאדם שכן הגיע לו כמו שאמרת והוא לא קיבל? אמרתי כבר בדיון הזה שברט אדם חלש, בכיין ומריר, אבל אני כן יכול להרגיש אותו, כן. לא מדובר בהוגאן או אוסטין מבחינת סחיפת הקהל ובזירה מייקלס כן היה מוכשר יותר, ועדיין ברט סייע לסחוב ארגון די צולע בתקופה אולי הכי מזעזעת שלו ב-40 שנה האחרונות וכל זה כי הוא היה אדם יציב, כמעט 180 מעלות ההפך מרוב הסטארים בביזנס הזה באותה תקופה.

בקיצור, אני לא מסכים עם רוג'ר בראייה של חצי הכוס המלאה מבחינת ברט, כן יש לו על מה להיות קצת מריר, אבל עברו כבר יותר מדי שנים והוא אחד השמות הכי מכובדים בתעשייה ככה או ככה והמורשת שלו לא נפגעה במהלך השנים והיא גם לא תפגע בגלל האמירות שלו (לפחות כרגע). הוא צריך להתגבר על מה שקרה לפני כמעט 30 שנה ולהמשיך הלאה וברור שזה קשה לו, אבל יאללה אני מחליק לו את זה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#5,363
08-12-2025, 10:40 PM

האם זו אשמתו? 
לדעתי ממש לא. ג'יי אוסו זה חתיכת תיק מעפן לקבל לקראת רסלמניה. ברמה שוולטר היה ממש צריך לסרב לעבוד איתו.
אנשים לא מבינים שהדמות של וולטר היא 'הבוס האחרון' והדמות שלו עובדת הכי טוב כשהפייס שמולו הוא מתמודד הוא פייס טוב ואמין. ליטרלי הפורמט של ברוק לסנר.
הביאו לו פייס מחורבן מארץ המידקארדרים המבוגרים, ועכשיו הוא צריך להתמודד עם תפיסה מוטעית שהוא זה שהכשיל, כשבפועל וולטר נתן עבודה מצוינת מול ג'יי, וחוסר היכולת של ג'יי להתאמץ - הרס את הקריירה דווקא של וולטר. 

אני מכבד מאוד את דעתך אבל לא מסכים בכלל, 0% הסכמה עם הדבר הזה, גונת'ר לא מעניין מאז שהפסיד את אליפות IC, הוא לא עניין בריין הראשון שלו כאלוף כשהפיוד המרכזי שלו היה עם פריסט, הוא לא עניין בפיוד שלו עם ג'יי והוא לא מעניין גם עכשיו. הוא יודע לעשות עבודה טובה בסגמנט מסוים, ואפילו באופן עקבי, אבל במאקרו הוא פשוט לא מעניין, אני לא מסיים פרק של ראו וחושב לעצמי "וואו, מעניין מה יקרה עם גונת'ר בשבוע הבא" בניגוד לכל מה שקורה מסביב למתאבקים שכן אכפת לי מהם כמו מקינטייר, רולינס, ריינס (כשהוא לא בחופשה), אפילו ברייקר ופאטו.

הדמות של גונת'ר כ-"בוס האחרון" התפוצצה כשהוא הפסיד לסמי זיין ברסלמניה, משם זה לא היה אותו דבר. אפשר להגיד את הקרב הזה כמקביל ללסנר-גולדברג מ-SVS 2016 כשגונת'ר הוא לסנר בהקבלה הזאת, זה הקרב ששבר את ההילה שלו. משם הוא פשוט לא שינה כלום. נותן קרבות טובים, פרומואים טובים, אבל הוא לא מעניין, לצערי.

עוד בעיה של גונת'ר היא שאף פעם לא באמת לחצו איתו על ההדק, איך קרא לזה אחד המחבלים? "בראס רינג דמיונית". הוא מפלצת, אבל אלוף סוג ב'. אני כן מסכים עם אניס שהוא לא היה צריך להפסיד לקודי באותו קרב. ברור שה-WWE רצו להראות מי האלוף הבכיר מבין השניים, אבל זאת הייתה טעות תסריטית כיוון שקודי יכל לסבול את ההצמדה הזאת והדבר שחסר לגונת'ר יותר מהכל (מלבד להיות מעניין) זה הצמדה על מיינאבנטר מובהק. ולא, רנדי ומקינטייר לא בקטגוריה הזאת (רנדי כי הוא רנדי והיה ברור שהוא יפסיד לצערי, מקינטייר כי גונת'ר הצמיד אותו באזור 2023, שם הוא עוד היה מידקארד/אפרקארד מובהק והשתמשו בו מזעזע).
האם להצמיד את קודי היה מסדר את העניין שלו? לא חושב, אבל אני כן חושב שזה היה מסייע לי להבין שהמלך הוא לא עירום, ואולי גונת'ר הוא כן מפלצת שצריך לקחת בחשבון למרות שמחבל ליצן בלי חגורת נפץ הצליח להצמיד אותו ברסלמניה (בניגוד לתדמית הבלתי מנוצחת שהדמות שלו משווקת).

אז מצטער אחי, להגיד שג'יי אוסו הרס לגונת'ר את הקריירה זה להתעלם משגיאות בבניית הדמות של גונת'ר + בעיות ביכולת שלו להתייצב כמיינאבנטר שווה ערך לטופ דוגס השמנים של החברה. הוא פשוט לא טוב כמו שמציירים אותו (והוא מעולה, אבל לא איתם באותה שורה).
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,823
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
#5,364
08-12-2025, 10:44 PM
(08-12-2025, 10:28 PM)master of doom כתב:  כל מה שאמרת נכון, ועדיין, אי אפשר לגלות קצת הזדהות כלפי בנאדם שכן הגיע לו כמו שאמרת והוא לא קיבל? אמרתי כבר בדיון הזה שברט אדם חלש, בכיין ומריר, אבל אני כן יכול להרגיש אותו, כן. לא מדובר בהוגאן או אוסטין מבחינת סחיפת הקהל ובזירה מייקלס כן היה מוכשר יותר, ועדיין ברט סייע לסחוב ארגון די צולע בתקופה אולי הכי מזעזעת שלו ב-40 שנה האחרונות וכל זה כי הוא היה אדם יציב, כמעט 180 מעלות ההפך מרוב הסטארים בביזנס הזה באותה תקופה.

בקיצור, אני לא מסכים עם רוג'ר בראייה של חצי הכוס המלאה מבחינת ברט, כן יש לו על מה להיות קצת מריר, אבל עברו כבר יותר מדי שנים והוא אחד השמות הכי מכובדים בתעשייה ככה או ככה והמורשת שלו לא נפגעה במהלך השנים והיא גם לא תפגע בגלל האמירות שלו (לפחות כרגע). הוא צריך להתגבר על מה שקרה לפני כמעט 30 שנה ולהמשיך הלאה וברור שזה קשה לו, אבל יאללה אני מחליק לו את זה.

אני אבהיר - אני לא חושב שהגיע לו כלום.
הוא נולד לחיים נוחים, הוא מעולם לא היה צריך לחשוב מה הוא יהיה כשיהיה גדול, הוא שוחה בכסף שהרוויח בקלות, והנקודה הכי גדולה לזכותו הייתה שהוא לא עושה סמים, שזה סטנדרט די נמוך. זה לא בן אדם שאני מרגיש צורך להתאמץ להבין אותו. 
צפיתי במתאבקים מוכשרים יותר שמקבלים הרבה פחות, ראיתי מתאבקים מוכשרים יותר שעשו הרבה פחות כסף, ראיתי אנשים נקיים מסמים שנולדו לחיים נוחים פחות, ראיתי מתאבקים שהעבירו שנים קריירה בארגונים קטנים ומעולם לא הצליחו לפרוץ.

הוא 'בן של', מפונק, טחון בכסף, בפנסיה, ובנוסף לכל זה הוא גם בכיין. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#5,365
08-12-2025, 10:44 PM
לכל מי שלא הבין גונתר זה באמת "גימיק" פשוט, כי כל מה שהוא זה פרו רסלר/ מתאבק קלאסי. שכל מה שמעניין אותו זה פשוט לזכות באליפות ולהיות השולט, הכי טוב הפנים של החברה.
הוא לא "חייב" להיות מונסטר כמו שתמיד ייצגו אותו.
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 1 user Likes SaHBK's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,823
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
#5,366
08-12-2025, 10:51 PM
(08-12-2025, 10:23 PM)ANYS כתב:  למרות שאני רוצה להסכים איתך הנקודה בה גונת׳ר "נהרס" הייתה אחרי ההפסד לקודי רודס ואיך שהציגו אותו משם, זה הרגע שבו הוא באמת הפסיק להראות כמו המפלצת שהוא היה עד אז.

קייפייבית לדעתי אתה צודק ב100%.
אבל הדעה עליו כטאלנט תמיד הייתה גבוהה, עד ג'יי אוסו.
בשוט - נקודת השבירה בתפיסה של וולטר כטאלנט הייתה ג'יי לדעתי.

(08-12-2025, 10:40 PM)master of doom כתב:  אני מכבד מאוד את דעתך אבל לא מסכים בכלל, 0% הסכמה עם הדבר הזה, גונת'ר לא מעניין מאז שהפסיד את אליפות IC, הוא לא עניין בריין הראשון שלו כאלוף כשהפיוד המרכזי שלו היה עם פריסט, הוא לא עניין בפיוד שלו עם ג'יי והוא לא מעניין גם עכשיו. הוא יודע לעשות עבודה טובה בסגמנט מסוים, ואפילו באופן עקבי, אבל במאקרו הוא פשוט לא מעניין, אני לא מסיים פרק של ראו וחושב לעצמי "וואו, מעניין מה יקרה עם גונת'ר בשבוע הבא" בניגוד לכל מה שקורה מסביב למתאבקים שכן אכפת לי מהם כמו מקינטייר, רולינס, ריינס (כשהוא לא בחופשה), אפילו ברייקר ופאטו.

הדמות של גונת'ר כ-"בוס האחרון" התפוצצה כשהוא הפסיד לסמי זיין ברסלמניה, משם זה לא היה אותו דבר. אפשר להגיד את הקרב הזה כמקביל ללסנר-גולדברג מ-SVS 2016 כשגונת'ר הוא לסנר בהקבלה הזאת, זה הקרב ששבר את ההילה שלו. משם הוא פשוט לא שינה כלום. נותן קרבות טובים, פרומואים טובים, אבל הוא לא מעניין, לצערי.

עוד בעיה של גונת'ר היא שאף פעם לא באמת לחצו איתו על ההדק, איך קרא לזה אחד המחבלים? "בראס רינג דמיונית". הוא מפלצת, אבל אלוף סוג ב'. אני כן מסכים עם אניס שהוא לא היה צריך להפסיד לקודי באותו קרב. ברור שה-WWE רצו להראות מי האלוף הבכיר מבין השניים, אבל זאת הייתה טעות תסריטית כיוון שקודי יכל לסבול את ההצמדה הזאת והדבר שחסר לגונת'ר יותר מהכל (מלבד להיות מעניין) זה הצמדה על מיינאבנטר מובהק. ולא, רנדי ומקינטייר לא בקטגוריה הזאת (רנדי כי הוא רנדי והיה ברור שהוא יפסיד לצערי, מקינטייר כי גונת'ר הצמיד אותו באזור 2023, שם הוא עוד היה מידקארד/אפרקארד מובהק והשתמשו בו מזעזע).
האם להצמיד את קודי היה מסדר את העניין שלו? לא חושב, אבל אני כן חושב שזה היה מסייע לי להבין שהמלך הוא לא עירום, ואולי גונת'ר הוא כן מפלצת שצריך לקחת בחשבון למרות שמחבל ליצן בלי חגורת נפץ הצליח להצמיד אותו ברסלמניה (בניגוד לתדמית הבלתי מנוצחת שהדמות שלו משווקת).

אז מצטער אחי, להגיד שג'יי אוסו הרס לגונת'ר את הקריירה זה להתעלם משגיאות בבניית הדמות של גונת'ר + בעיות ביכולת שלו להתייצב כמיינאבנטר שווה ערך לטופ דוגס השמנים של החברה. הוא פשוט לא טוב כמו שמציירים אותו (והוא מעולה, אבל לא איתם באותה שורה).

אני חושב שעצם זה שאתה מדבר ככה מחזק את העובדה שהתפיסה של וולטר כטאלנט חטפה מכה משוגעת מאז היריבות שלו עם ג'יי אוסו.

הטענות כלפיו בתור אלוף שני הן בעלות משקל, אבל הייתי אומר שביחס לקודי רודס, מתאבק עם כמעט 20 שנה מאז הדיביוט בביזנס בWWE, שבדיוק מעביר כרגע את ראן חייו והופך להיות ג'ון סינה 2, ביחס למשהו כזה, אני לא חושב שזו בושה להיות מקום שני. כל המתאבקים ברסלינג, למעט דרו מקנטייר, הם מקום שני כרגע לקודי רודס. 

בסופו של דבר אני חושב שהדרך בה תופסים את וולטר, לא מבחינת הקארד, אלא בתור מתאבק, הושפעה הכי הרבה לשלילה מכך שהוא לא הצליח להרים את ג'יי אוסו לרמה הבלתי אפשרית שציפו ממנו.
להיות משעמם מול פריסט? זה שטויות, אין דרך להיות מעניין מול פריסט. 
והריין שלו? כולם אמרו שזה ריין פרווה, אבל לא כי וולטר הוא פח, אלא כי אייץ' הוא בוקר זהיר מידי. 

עכשיו הדעה על וולטר כטאלנט היא שהוא טאלנט רע.
לא אלוף סוג ב', לא אלוף משעמם, אלא טאלנט לא טוב שלא מצדיק את האליפות שלו. זה חדש, וזה בגלל ג'יי. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
Likes Given: 1,439
#5,367
08-12-2025, 10:56 PM
(08-12-2025, 10:44 PM)SwitchBlade כתב:  אני אבהיר - אני לא חושב שהגיע לו כלום.
הוא נולד לחיים נוחים, הוא מעולם לא היה צריך לחשוב מה הוא יהיה כשיהיה גדול, הוא שוחה בכסף שהרוויח בקלות, והנקודה הכי גדולה לזכותו הייתה שהוא לא עושה סמים, שזה סטנדרט די נמוך. זה לא בן אדם שאני מרגיש צורך להתאמץ להבין אותו. 
צפיתי במתאבקים מוכשרים יותר שמקבלים הרבה פחות, ראיתי מתאבקים מוכשרים יותר שעשו הרבה פחות כסף, ראיתי אנשים נקיים מסמים שנולדו לחיים נוחים פחות, ראיתי מתאבקים שהעבירו שנים קריירה בארגונים קטנים ומעולם לא הצליחו לפרוץ.

הוא 'בן של', מפונק, טחון בכסף, בפנסיה, ובנוסף לכל זה הוא גם בכיין. 

בדיוק, הסיבה שברט נהיה ברט הארט היא נטו בגלל שוינס ראה בו כבחור האחראי והשפוי היחיד שהיה לו באותו הזמן בלוקר רום, במיוחד אחרי כל המתאבקים משנות ה80 בתקופה היותר קרטוני של רסלינג. בדיוק בחיפוש לאחר הבן אדם הבא שיוביל את החברה ברט על הנייר ענה על כל הקטגוריות כמו שאמרת, הוא הבחור שיכול למכור לילדים ולהביא קהל.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#5,368
08-12-2025, 11:12 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-12-2025, 11:14 PM על ידי master of doom.)
(08-12-2025, 10:51 PM)SwitchBlade כתב:   
אני חושב שעצם זה שאתה מדבר ככה מחזק את העובדה שהתפיסה של וולטר כטאלנט חטפה מכה משוגעת מאז היריבות שלו עם ג'יי אוסו.

הטענות כלפיו בתור אלוף שני הן בעלות משקל, אבל הייתי אומר שביחס לקודי רודס, מתאבק עם כמעט 20 שנה מאז הדיביוט בביזנס בWWE, שבדיוק מעביר כרגע את ראן חייו והופך להיות ג'ון סינה 2, ביחס למשהו כזה, אני לא חושב שזו בושה להיות מקום שני. כל המתאבקים ברסלינג, למעט דרו מקנטייר, הם מקום שני כרגע לקודי רודס. 

בסופו של דבר אני חושב שהדרך בה תופסים את וולטר, לא מבחינת הקארד, אלא בתור מתאבק, הושפעה הכי הרבה לשלילה מכך שהוא לא הצליח להרים את ג'יי אוסו לרמה הבלתי אפשרית שציפו ממנו.
להיות משעמם מול פריסט? זה שטויות, אין דרך להיות מעניין מול פריסט. 
והריין שלו? כולם אמרו שזה ריין פרווה, אבל לא כי וולטר הוא פח, אלא כי אייץ' הוא בוקר זהיר מידי. 

עכשיו הדעה על וולטר כטאלנט היא שהוא טאלנט רע.
לא אלוף סוג ב', לא אלוף משעמם, אלא טאלנט לא טוב שלא מצדיק את האליפות שלו. זה חדש, וזה בגלל ג'יי. 

אין לי כוח לחפש הודעות אבל חשבתי ככה עוד לפני הפיוד עם ג'יי, ואני מניח שכתבתי דברים ברוח דומה לפחות בתקופת ה-RTWM. ג'יי לא היה טוב בפיוד נגד גונת'ר, חד משמעית. אני אוהב אותו והכל אבל גם אי אפשר להתעלם מהמציאות שהדבר הזה נראה גדול עליו לצערי, שמחתי שהוא זכה באליפות אבל הוא לא נתן שואו שמצדיק אליפות בטווח הזמן הזה (כן הגיעה לו ההזדמנות לדעתי על סמך מה שעשה לפני כן, אבל זה דיון אחר). לא ציפיתי שגונת'ר ימשוך אותו לפיוד 5 כוכבים כמו שלא ציפיתי שמקינטייר יוציא מפריסט פיוד 5 כוכבים (והוא כן היה הרבה יותר טוב מגונת'ר-ג'יי).

זה נכון שהבוקינג שהוא מקבל לא תואם בוקינג שאני מצפה שאלוף יקבל, בעיקר מבחינת בחירת היריבים שלו וההצבה שלו כשווה מול שווים. ועדיין, אני חושב שזה כן מותאם לרמה שלו. אתה יכול להשוות אותו לפאנק או לקודי? לרולינס? לריינס? למקינטייר? זאת פשוט סקאלה אחרת כרגע, ולכן אין סיבה שהוא יצמיד אותם. אני כן הייתי נותן לו להצמיד את קודי כי היחס עלות-תועלת היה הרבה יותר חיובי בעיניי, אבל זה שהיריבים שלו אפרקארדרים במקרה הטוב לא סותר את זה שגם הוא אפרקארד במקרה הטוב.

אני לא חושב שגונת'ר הוא טאלנט גרוע, הוא פשוט נכנס לדמות שלא הסתנכרנה לבוקינג שקיבל + גדולה על היכולות שלו. יש לו הכל חוץ מכריזמה ויכולת לייצר עניין, וזה משמעותי. הוא לא מוציא רגש אחי, זאת הבעיה הכי גדולה שלו. ואין לזה קשר לג'יי אוסו, חלש ככל שהיה במהלך הפיוד ביניהם.
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 906
אשכולות: 0
Likes Given: 35
#5,369
08-12-2025, 11:25 PM

האם זו אשמתו? 

מבין לאן אתה חותר, הפיוד ובמיוחד הניצחון של ג'יי הוציא לגמרי את האוויר מהגלגלים
אבל גם בלי הפיוד הזה, וולטר/גאנתר לא היו מחזיקים מעמד יותר מדי בלי שהיו מתחילים להתהפך עליו

אנשים רוצים לראות את רולינס, פאנק, ריינס, קודי, דרו, דומיניק
אין הרבה אנשים שרוצים לראות את גאנת'ר, לא משנה איפה הוא יהיה בקארד ואם הוא יהיה אלוף או לא
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#5,370
08-12-2025, 11:47 PM
גונתר מתגלה גם כמתאבק רע, בזירה. כן. זה שלפני 10 שנים היה עליו זיקפת אינדיז אינטרנטית על קרבות שכמעט אף לא ראה או זוכר זה לא אומר שהוא מתאבק טוב. הקרבות שלו מאז שהיה אלוף היו מאוד לא טובים ומשעממים. הצ׳ופים שלו ממש לא חוזקים כמו שהיו ב-NXT ובאופן כללי לקהל לא אכפת ממנו.

ציטוט:הוא פשוט נכנס לדמות שלא הסתנכרנה לבוקינג שקיבל + גדולה על היכולות שלו. יש לו הכל חוץ מכריזמה ויכולת לייצר עניין, וזה משמעותי.

זה לא משמעותי, זה הכל. זה התנאי. אי יכולת יצירת עניין פוסלת אותך מיידית. יכולת חלקית/לא הכי טובה בזירה זה עדיין פקטור מאוד קטן, גם היום.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 535 536 537 538 539 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 01:22 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר