09-28-2021, 09:15 PM
- לפי ראג' גירי, אלכסה בליס צפויה לרדת מהמסך ולקחת הפסקה מWWE בקרוב, כך שיכול להיות שהאנגל שבו שארלוט פלייר קרעה את הבובה שלה לאחר הקרב בניהן באקסטרים רולז נועד להיות ההסבר להעדרות שלה.
כרגע לא ידוע כמה זמן בדיוק בליס תעדר, אך נאמר שמדובר בהפסקה של כמה חודשים.
- לפי ג'ון אלבה, הWWE שוקלים ברצינות העלאה של היט רואו (אייזיה "סוורב" סקוט, אשאנטי אדוניס, B-פאב וטופ דולה) לרוסטר הראשי כחלק מהדראפט. נאמר שאם הם לא יעלו כחלק מהדראפט, עדיין סביר להניח שנראה את החבורה צצה בראו או סמאקדאון לפני רסלמניה.
- לפי WhatCulture, לWWE יש תוכניות לPPV גדול בבריטניה בספטמבר 2022, כשהם מכוונים לאיצטדיון גדול ומקווים לקהל של 90 אלף איש.
הPPV האחרון של WWE בבריטניה היה בשנת 2003. הPPV הכי גדול שלהם במדינה היה סאמרסלאם 1992 בוומבלי עם קהל של מעל 80 אלף איש.
לפי אלכס מקארת'י, WWE שוקלים את האופציה לקיים את סאמרסלאם בבריטניה - לציון 30 שנה לאירוע הכי גדול שלהם במדינה.
- לפי האינסיידר, הפרומו של ביל גולדברג ששודר בראו השבוע אמור להיות הצעד הראשון בבניה לרימאץ' בינו לבין בובי לאשלי בקראון ג'ול בערב הסעודית.
- בראיון לפודקאסט של כריס ג'ריקו, אדם קול אישר שאכן היו דיבורים על שינוי שם בשבילו עם ההעלאה לרוסטר הראשי לפני שעזב את WWE:
Adam Cole כתב:"זה מצחיק כי מתברר שהיו כמה רעיונות, אבל הם לא היו ברורים לגמרי בנוגע למה בדיוק הם רוצים לעשות. זה מצחיק כי אני זוכר שניהלנו את השיחה בפעם הראשונה, הם הזכירו משהו בנוגע ל'אולי נשנה לך את השם' או 'אולי נשנה קצת את הלוק שלך'. זה קצת הפחיד אותי כי העברתי כמעט 14 שנה בתור אדם קול, ואז בשיחה האחרונה שלנו הם היו הרבה יותר פתוחים לכך שאהיה עצמי ודברים כאלה. הם ראו שלא התלהבתי יותר מידי מהרעיון. זה ללא ספק משהו שגרם לי להיות מאופק יותר ולא ללחוץ על ההדק על זה. כמובן שהם היו נורא נחמדים, אבל כשאני חושב על עצמי ועל הקריירה שלי ומה שטוב בשבילי, הרעיון שזאת תהיה אפשרות הוא משהו שקצת הפחיד אותי. חשבתי 'מה יקרה אם אחתום ומשהו כזה יקרה בכל אופן'. בנקודה הזאת לא יהיה לי שום דבר שאוכל לעשות. דגל אדום זו הדרך הכי טובה לתאר את זה."לפי שון רוס סאפ, WWE הציעו שאדם קול יגזור את השיער שלו לאחר שיעלה לרוסטר הראשי. קול הבהיר להם שהוא לא מעוניין בשינוי והנושא לא עלה שוב. SRS ציין שהוא שמע ממקורות בWWE שהאנשים בחברה היו נורא מרוצים מכך שקול היה מאוד שקוף וגלוי בנוגע לרעיונות שהוא לא אהב ולא הסתיר את דעתו.
- בראיון לברוקן סקאל סשנס עם סטיב אוסטין בנטוורק, סת' רולינס חשף שיש לו עוד 3 שנים לדיל הנוכחי שלו בWWE.
רולינס נשאל האם הוא עדיין אוהב רסלינג כמו פעם, התשובה שלו הייתה:
Seth Rollins כתב:"כן, אבל בדרך שונה. המטרות שלי, ככל שהתבגרתי בביזנס, סימנתי וי על המון דברים. המאין אבנט של רסלמניה, להיות במרכז של זה, זה הדבר הגדול שמרחף לי מעל הראש ואני לא חושב שאהיה מסופק לפני שאעשה את זה, אם בכלל. אין המון אנשים שיש להם את היוקרה בשביל זה, אבל אני הולך לעבוד בשביל להגיע לשם. אני אוהב את האספקט של ההופעה במה שאנחנו עושים, עכשיו כשחזרנו לקהל חי. אני אוהב את זה, לעולם לא ימאס לי מזה. הסינרגיה, התחושה הזאת, אי אפשר להתעלות על זה. עכשיו בתור אבא, חלק ממני מתחיל להשתנות קצת. יש לי עוד כמה שנים בחוזה שלי, אני לגמרי רוצה לעבור את זה. אחרי זה נראה מה יקרה. אני לא יודע. הלוואי שהייתה לי תשובה אמיתית, כי אני אוהב את זה, אבל החיים מתחילים להיות גדולים יותר כשיש לך ילדה קטנה, וכשהחוזה שלי יסתיים היא תהיה בת 3-4 בערך ותהיה מוכנה ללכת לבית ספר. נראה. אם זה יסתיים מחר, אני אהיה דיי מרוצה מהדברים שהשגתי והתרומות שלי לביזנס. תמיד רציתי לעזוב את המקום במצב טוב יותר משהיה כשהגעתי ואני חושב שבמובנים מסויימים השגתי את זה ואני גאה בכך."
- באותו ראיון, רולינס נשאל לגבי הקרב הידוע לשמצה שלו נגד בריי וויאט בHIAC 2019, שזכה לתואר "הקרב הגרוע של השנה". רולינס סיפר שגם הוא לא היה מרוצה בכלל מהקרב:
Seth Rollins כתב:"החזון שלי לאותו קרב היה מאוד שונה ממה שהיינו צריכים לעשות שם. יצאנו לשם ועשינו מה שנאמר לנו לעשות כמיטב יכולתנו. כמובן שככל שזה נמשך הרגשתי... אם צופים בזה שוב, זה בוז על גבי בוז על גבי בוז, זו התגובה כשהקהל לא מקבל את התוצאה שהוא רצה, זו גלולה קשה לבליעה. זו תחושה מבאסת. אם חוזרים לזה עכשיו, הדמות של "הדריפ גאד" לא קיימת בלי הקרב הזה. זה הגורם למה שקרה מאוחר יותר באותה שנה. זה קרה באוקטובר, בדצמבר-ינואר אני כבר לא "Burn it Down" סת' רולינס, אני יישות אחרת לגמרי. דברים קרו מסיבה, הם קורים בדרך שהם אמורים לקרות. זה היה מה שזה היה ועכשיו אנחנו כאן. אני שם על זה ספין חיובי עכשיו כי אני יכול להסתכל על זה בדיעבד כעבור שנה וחצי, אבל באותו הזמן עברתי דרך הוילון והייתי מוכן לחנוק את וינס מקמה'ן. אני לא צוחק. TJ ווילסון היה שם בשביל להחזיק אותי. הסתכלתי ישירות בעיניים של וינס. הסתכלתי עליו, הוא הסתכל עליי, לא אמרנו מילה אחד לשני והוא יצא החוצה. ישבתי עם פול היימן שהיה מנהל הקריאטיב של ראו. ישבתי איתו והייתה לנו שיחה. הוא "עשה לי פול היימן", אם אתה מבין את הכוונה. ביום למחרת הלכתי למשרד של וינס, הייתי הרבה יותר רגוע ואמרתי 'בוא נדבר. אנחנו צריכים להבין מה אנחנו עושים כאן, כי זה לא יכול לקרות שוב'. זה היה מנומס, אבל לקח לי לילה. הייתי מוכן ללכת מכות, אם לא היה שם מישהו שיוודא שאני בסדר, המזג שלי והאדרנלין... בראש שלי, אם חוזרים לקרב, אני משוכנע שאם זה היה הולך בדרך שלנו, זה לא היה נבחר לקרב הגרוע של השנה באובזרבר."בריי וויאט הגיב להערות של סת' רולינס בטוויטר בכמה מילים - "חכו שתשמעו את התגובה שלי".
- לאחר שWWE הציגו את הבן של ריק סטיינר תחת שם הזירה "ברון ברייקר" בNXT, עלו ספקולציות שהסיבה לכך עלולה להיות ההיט בין WWE לסקוט סטיינר.
לפי פול דייביס, לWWE וספציפית לוינס מקמה'ן אין כרגע שום בעיות עם סקוט סטיינר.
סטיינר אמר מספר פעמים בעבר שהוא לא מעוניין להכנס להיכל התהילה של WWE, וזו הסיבה זה עדיין לא קרה. נאמר שWWE יהיו פתוחים לעבוד עם סקוט במידה והוא יראה עניין ונכונות לחזור לחברה.
- לפי אלכס מקארת'י, WWE עובדים כרגע על תוכניות לגבי חזרה של הקהל להקלטות של NXT UK.
התוכנית מוקלטת באולפני BT ספורטס מאז תחילת הקורונה. לפי מקארת'י, BT ספורטס הביעו עניין בכך שהאולפנים שלהם יהיו הבית הקבוע של התוכנית גם לאחר תקופת הקורונה ועם קהל באולם.
- בסמאקדאון השבוע, רידיק מוס עשה את חזרתו מהעדרות ארוכה ישירות לטאג עם האפי קורבין.
מוס נבחר כחלק מהרוסטר של ראו בדראפט 2020, אך לא הופיע בבראנד האדום במהלך השנה החולפת. לפי שון רוס סאפ, WWE הרגישו שעם הדראפט המתקרב השבוע, לא יקרה שום דבר אם מוס יעשה את חזרתו לסמאקדאון בשביל לעבוד עם קורבין.
SRS ציין שההעדרות של מוס הייתה בעקבות פציעת ברך. מוס עבד מספר קרבות עם הפציעה לפני שנאלץ לקחת את ההפסקה, דבר שנורא הדהים והרשים אנשים בהנהלת הWWE.
- לפי קאסדי היינס, הסיבה להעדרות של ג'ייק רוברטס מהתוכניות של AEW בתקופה האחרונה היא ניתוח שעבר בכף הרגל. היינס ציין שרוברטס נמצא כשיר לחזור לעבוד ויכול לצוץ שוב על המסך כבר השבוע.
- בראיון לפודקאסט של רנה פאקט, רובי סוהו דיברה על היחסים שהיו לה (או לא היו לה) עם וינס מקמה'ן בתקופה שלה בWWE:
Ruby Soho כתב:"לא דיברנו המון. הייתי רואה אותו אחרי קרבות וכאלה. לא ממש דיברנו, הוא תמיד היה נורא עסוק. אני חושבת שדיברתי איתו במשרד שלו אולי פעמיים ב4 שנים. אבל לא הייתי מהאנשים האלה, ואולי זאת אשמתי, לא הייתי לייד הדלת שלו כל הזמן. לא ניסיתי ליצור חיבור ולבנות מערכת יחסים. הרגשתי שהועסקתי כי סומכים עליי שאדע מה לעשות. לא רציתי להעליב אותו בכך שאבזבז את זמנו בשביל לשאול 'למה אני לא בתוכנית?'. אני מבינה שזה רסלינג, אבל הוא היה כל כך עסוק שאלא אם כן היה לי משהו נורא חשוב לדבר עליו, לא רציתי לבזבז את הזמן שלו."
- בראיון לפייטפול, סלינה דה לה רנטה אישרה שהיא הייתה במגעים עם WWE בחודש יוני וביקרה בPC לטרייאאוט אישי, אך היא לא חתמה בארגון. סלינה הייתה המנג'רית הבכירה בMLW למשך כמה שנים, אך עזבה את הארגון בחודש מאי השנה.
Salina De La Renta כתב:"הייתי בבניין של NXT, כן. ראיתי כל כך הרבה כתבות על זה וחשבתי 'איך הם בכלל ראו אותי?'. אני לא זוכרת שראיתי אף אחד. אני זוכרת שהגעתי לשם ב8 בבוקר וזה היה רק נורמן סמיילי וכמה תלמידים, אז אני אפילו לא יודעת איך מישהו ראה אותי. מה שקרה עם WWE היה שדיברתי עם קניון באותו הזמן, והוא פוטר. אז האדם שדיברתי איתו היה בחוץ. זה נראה טוב, זה נראה דיי מבטיח, אבל באופן מפתיע הם לא נתנו לי לחתוך שום פרומו, הם רק רצו שאתאבק. אני לא יודעת, אני חושבת שזה קשור לכך שהם גייסו אותי ולא הייתי חלק מטרייאאוט. אני חושבת שזאת הסיבה שזה היה שונה. כל הזמן שהייתי שם אמרתי וחשבתי שוב ושוב 'תנו לי מיקרופון. תנו לי לדבר. רק תנו לי לדבר', אבל הם רק רצו לראות אותי מתאבקת."
- טראביס בנקס, שלא הופיע ולא התאבק מאז ששמו עלה בפרשת "ספיקינג אאוט", חזר לתעשיה ב16/9 ועבד בבאטל רויאל במופע של הארגון המקסיקני "ביג לוצ'ה", שנמצא בבעלותו של אלוף ROH הנוכחי, בנדידו.
בנדידו התנצל מאז ואמר שהוא לא היה מודע למה שקורה עם טראביס בנקס והבטיח להשתדל יותר בהמשך.
לפי דייב מלצר, בנקס היה בתהליך מעבר למקסיקו בתקווה שהוא יוכל לעבוד קבוע שם. הוא יצר קשר עם בנדידו וביקש ממנו לעבוד במופע שלו. בנדידו הכיר את בנקס ועבד איתו בעבר בפרוגרס ולא היה מודע להאשמות שיש נגדו, אז הוא שמח לתת לו ספוט במופע.
בנקס הואשם ע''י המתאבקת מילי מקנזי בהתעללות נפשית. מקנזי התאמנה תחת בנקס והם ניהלו רומן סודי כשהיא הייתה בת 17 והוא היה בן 30. בנקס היה תחת חוזה בWWE ושוחרר ביוני 2020 לאחר ההאשמות.
- מתאבק WWE לשעבר, ריאן סאקודה הלך לעולמו בגיל 48.
סאקודה היה מוכר בעיקר מהראן שלו בWWE, כחלק מטאג בשם "קיו דאי" עם אקיו (ג'ימי יאנג), שהיו חלק מטריו עם טאג'ירי בסמאקדאון ב2003. הוא שוחרר מהחברה באוגוסט 2004 ולאחר מכן עבד בWSX ובארגוני אינדיז עד לפרישתו בשנת 2007.

![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)