Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 14 15 16 17 18 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 4.8.2025

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 4.8.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-05-2025, 04:50 AM
[Image: 20250804_RAW_Netflix_Match_CharAlexa_16x9_Tonight.jpg]

אלוף העולם במשקל כבד החדש סת' רולינס, פול היימן, ברון ברייקר וברונסון ריד פותחים את התוכנית, היימן לוקח את המיקרופון ומכנה את עצמו האורקל, מתגאה בברייקר וריד, ואומר שהוא היה אמור להציג את רומן ריינס או את CM פאנק כאלוף אבל זה לא המצב. לדבריו, פאנק נלחם בקרב אגדי נגד גונת'ר, אבל סת' רולינס הרס לו את החתונה וגנב את ירח הדבש עם התואר. רולינס לועג לקהל שבגד בו מאז רסלמניה, על הקריאות לפאנק ול-OTC, ומצהיר : לא רומן ולא פאנק... רק הוא אלוף העולם. הוא מוסיף שכל חדר ההלבשה ניסה למנוע ממנו לפדות את המזוודה אבל הוא תמיד בא עם תוכנית ב'. הפעם, רק שני אנשים ידעו עליה : אשתו האלופה והאורקל שלו, יחד הם השיגו שליטה מוחלטת. הוא מסיים בכך שזה החזון : העבר, ההווה והעתיד.
אל איי נייט יוצא החוצה, נייט נכנס ואומר שאין לו כוונה להילחם... רק שאלות. למה רולינס היה צריך לזייף פציעה אם הייתה לו מזוודה ? כי הוא לא ניסה לקחת תואר... הוא ניסה להימנע מכאב. נייט טוען שהוא היה האחרון שניצח את רולינס והוא יהיה גם הבא שינצח אותו... הפעם עם אליפות על הכף. רולינס שואל אם נייט באמת חושב שאין לו אומץ, ואז מסרב לקרב ויוצא מהזירה עם ברייקר וריד. אדם פירס יוצא החוצה, ואומר שאמנם בדרך כלל לא קובעים קרב על אליפות ראשית בלי קידום מוקדם... אבל היום זה לא יום רגיל. רולינס שיקר לרופאים, לשלטון ולקהל ולכן הערב, בברוקלין, סת' רולינס יגן על אליפות העולם במשקל כבד נגד אל איי נייט. וזה לא הכול... ברון ברייקר וברונסון ריד מורחקים מהזירה בקרב הזה.
[Image: 010-RAW-08042025-MM-28686.jpg]

יום הדין מאחורי הקלעים. הם חוגגים את הניצחון של דומיניק על סטיילס בסאמרסלאם. בעיניהם זאת דרך מושלמת לציין 20 שנה לקריירה של דומיניק. באלור אומר שמעולם לא הטיל בו ספק, ושואל את רוקסן פרז וראקל רודריגז איך הן מרגישות... הן עונות שהן יתאוששו ויחזרו לעצמן. דומיניק רואה את LWO במסדרון ושואל מה הם עושים במסדרון שלו. דרגון לי מאתגר אותו לקרב, ודומיניק מסכים. AJ סטיילס מופיע, מה שמוביל את באלור ו-JD מקדונה להצמד אליו כאיום. סטיילס אומר שהוא עוד לא הולך להרביץ לדומיניק... אבל זה יקרה. הוא מודה שמה שדומיניק עשה אתמול היה חכם אבל הוא עדיין בעקבותיו... כל עוד החגורה אצלו, הוא רודף אחריו. יש גבול לכמות הטריקים שדומיניק יכול לשלוף והזמן שלו אוזל. דומיניק משיב : כן, הזמן שלך אוזל כי אתה מזדקן.

רוסב נגד שיימוס נגמר בספירת חוץ כפולה, לקראת סוף הקרב רוסב מכה את שיימוס מחוץ לזירה, רוסב מתגרה בקהל, שיימוס תופס אותו ואז מתחיל להכות אותו שוב 10 פעמים בחזה. השופט מתחיל ספירת חוץ והקרב מסתיים. אחרי הקרב אבטחה יוצאת החוצה, רוסב מעיף את המדרגות על שיימוס, רוסב לוקח את השליילי אך שיימוס נותן לו בעיטה. הם ממשיכים בברול עד שמפרידים אותם.
[Image: 025-RAW-08042025-MM-29093.jpg]

מוקדם יותר היום הניו דיי מאחורי הקלעים, הם עדיין באבל. גרייסון וולר מופיע. וולר שואל איפה הם היו בשבוע שעבר ואז מבין שהם בעצם נתנו לו ללמוד לקח כי ככה משפחה מתנהגת. קופי אומר שהם עדיין באבל, וודס מוסיף שהם אולי נראים כמו שוקולד מושלם אבל נפשית הם פשוט לא שם, במיוחד כשמדובר בשיימוס. הם צריכים את אליפות הזוגות שלהם בחזרה ומתחילים להתרגש. מבחינתם, הכול באשמת אדם פירס. וולר שם לב שפירס מדבר עם פנטה, הוא ניגש אליו בעצבים ודורש שפירס ייתן לניו דיי קרב על אליפות הזוגות. פירס משיב שהם יקבלו הזדמנות כשירוויחו אותה. בינתיים, הוא ופנטה בדיוק סיכמו על קרב, אז דווקא וולר קיבל הזדמנות. פירס ופנטה עוזבים, ניו דיי שואלים את וולר איך הלך, והוא משיב שפירס לא קבע להם תאריך.

פנטה ניצח את גרייסון וולר, במהלך הקרב הניו דיי יוצאים אל שולחן השדרנים. פנטה הצמיד את וולר לניצחון אחרי מקסיקן דסטרויר. אחרי הקרב הניו דיי בודקים את וולר, וודס מתקרב לפנטה, פנטה מעיף את הניו דיי מחוץ לזירה ואז קופץ עליהם.
[Image: 041-RAW-08042025-MM-29632.jpg]

אלופות זוגות הנשים החדשות שארלוט פלייר ואלכסה בליס הולכות מאחורי הקלעים. לפתע שומעים רעש ואז רואים את שיימוס ורוסב ממשיכים בברול, אבטחה רודפת אחריהם ומנסה לעצור אותם.

אלופות זוגות הנשים החדשות שארלוט פלייר ואלכסה בליס יוצאות לזירה, הקהל נותן להם צ'אנטים של 'מגיע לכן', שארלוט אומרת שיכול להיות שזו הפעם הראשונה בקריירה שלה שהיא שומעת את הקריאה הזאת. היא מוסיפה שזה מרגיש מדהים להיות שוב אלופה. בליס מתקנת : אנחנו האלופות, שוב. שארלוט מודה שזה נחמד סוף סוף לעשות משהו כאנחנו" ולא כאני... ואם בליס תפסיק להכות אותה בראש אולי הן יוכלו להיות... נו, לא צריך לשים לזה שם. בליס שואלת מה היא התכוונה לומר.... בליס טוענת ששארלוט עמדה לומר שהן חב... שארלוט אומרת שבליס מעצבנת אותה. בליס עונה שהיא תקועה איתה עכשיו. הן מתחילות לעבור על רשימת ההישגים בקריירות שלהן, רוקסן פרז וראקל רודריגז יוצאות החוצה, ראקל שואלת מי בכלל ירצה להיות חברה של שארלוט, רוקסן טוענת שלאף אחד לא אכפת מהחברות ביניהן... מה שחשוב הוא שהזהב יחזור ליום הדין. הן נכנסות לזירה וראקל אומרת שהן יודעות שכנראה לא יקבלו קרב חוזר רשמי, אבל הן כאן כדי לקחת את החגורות בכל מקרה. בליס עונה שזה היה זריז, ושואלת את שארלוט אם הן חושבות על אותו דבר. שארלוט אומרת שהן ישימו את האליפות על הכף כאן ועכשיו. אדם פירס יוצא החוצה, פירס מבקש מהן לקחת נשימה, ומזכיר להן שהן בברוקלין, ניו יורק. כמו שאמר קודם... בדרך כלל לוקח זמן לארגן קרב אליפות, אבל הלילה הוא לא ערב רגיל. הקרב רשמי והוא מתחיל עכשיו.

קרב על אליפות זוגות הנשים
שארלוט פלייר ואלכסה בליס ניצחו את רוקסן פרז וראקל רודריגז ושמרו על אליפות זוגות הנשים, לקראת סוף הקרב שארלוט מעיפה את ראקל שהייתה על האפרון בביג בוט, רוקסן מעיפה את שארלוט מהזירה, רוקסן מתכוננת לקפוץ על שארלוט אך אלכסה נכנסת לזירה, תופסת אותה, נותנת לה סיסטר אביגל ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 066-RAW-08042025-RW-10878.jpg]

איו סקיי, אסקה וקיירי סיין מדברות מאחורי הקלעים. אסקה וקיירי אומרות לה שאם היא צריכה עזרה הן כאן. איו אומרת להן : תודה, אבל לא תודה. ריה ריפלי מגיעה למקום ומבקשת לדבר עם איו לרגע. אסקה אומרת לה לגשת ולדבר עם החברה שלה. ריה אומרת ששמעה שאיו ביקשה קרב על אליפות העולם לנשים. איו אומרת שהיא לא זו שספגה את ההצמדה בסאמרסלאם. ריה עונה שהיא מכבדת את איו כאלופה לשעבר ולכן היא תצטרך לנצח את נעומי. אין דבר שריה הייתה רוצה יותר מאשר לנצח אותה על התואר. איו מסתכלת עליה ואומרת : ריה, את לעולם לא תנצחי אותי. איו עוזבת, ריה מחייכת.

ביילי הולכת מאחורי הקלעים. ליירה ואלקיריה רואה אותה. ליירה אומרת שבזמן שבקי לינץ' מחזיקה באליפות הביניבשתית לנשים היא לעולם לא תוכל לאתגר אותה. היא אומרת שהיא חייבת לצאת מהמעגל הזה כי אף אחת מהן לא אלופה, והן רק הרסו אחת לשנייה את הסיכוי. לכן, הן צריכות פשוט להתרחק אחת מהשנייה.

האלוף הביניבשתי דומיניק מיסטריו ניצח את דרגון לי, לקראת סוף הקרב דרגון לי נותן לדומיניק דאבל סטומפ מהטופ רופ, אל גרנדה אמריקנו יוצא החוצה ועולה לאפרון ומפריע לו, השופט ניגש אליו. אל גרנדה אמריקנו שני מגיע ועולה לאפרון, דרגון לי מעיף את שניהם מהאפרון.
אל גרנדה אמריקנו שלישי מגיע ומצליח לבעוט בדרגון לי כשהשופט לא רואה. דומיניק מוריד את הנעל שלו, מכה את דרגון לי ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב דומיניק מנסה להמשיך לתקוף את דרגון לי, AJ סטיילס יוצא החוצה, סטיילס לוקח את הנעל מדומיניק, מנסה להכות אותו... דומיניק בורח.
[Image: 081-RAW-08042025-MM-20894.jpg]

ג'קי רדמונד מראיינת את סמי זיין מאחורי הקלעים. זיין מתבקש לשתף בתחושותיו אחרי שהוכיח שקאריון קרוס טעה לגביו. זיין אומר שזה לא היה בשבילו להוכיח למישהו שהוא טועה. אנשים אולי ציפו ממנו להשתמש בצינור, וזה באמת היה מרגיש טוב... אבל זה לא מי שהוא. מה שחשוב לו זה מי שהוא רוצה להיות. זיין אומר שהוא רוצה להיות אלוף עולם, והוא אכן יגיע לשם אבל הוא רוצה לעשות את זה בדרך הנכונה. מבחינתו קאריון קרוס כבר מאחוריו. פתאום שיימוס ורוסב ממשיכים בברול שלהם ונתקעים בו, זיין מנסה להפריד אותם, רוסב מכה את זיין, שיימוס ורוסב ממשיכים בברול.

האלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' יוצאת החוצה, בקי אומרת : דינג דונג... ליירה עפה. היא מבהירה שליירה ואלקיריה לא תקבל עוד הזדמנויות כל עוד היא עצמה שומרת הסף של ההזדמנות, ותמשיך להחזיק בתואר הזה עוד הרבה זמן. עכשיו, הגיע הזמן לפתוח את הדלת למתמודדות חדשות... אך הן צריכות להבין שהן נכנסות לזירה מול המתאבקת הגדולה ביותר בכל הזמנים. אבל זה לא יקרה הערב. היא מרגישה טוב פיזית, אבל... ניקי בלה יוצאת החוצה, ניקי אומרת שהיא מסכימה עם מה שבקי אמרה... היא באמת אחת הגדולות בכל הזמנים. בקי מתעקשת שהיא הגדולה ביותר. ניקי אומרת שהיא זוכרת כשפגשה את בקי וחשבה שיש לה פוטנציאל אדיר. היו אלה סופרסטאריות כמו בקי שגרמו לה לפרוש כי הרגישה שהמחלקה בידיים טובות. בקי מודה לה ואומרת שתמיד כיבדה אותה אבל ניקי עונה לה שהיא התגלתה כאכזבה. בקי מופתעת. ניקי ממשיכה ואומרת שהידיים שהאשירה במחלקה הן אותן ידיים שתקעו לכולם סכין בגב. בקי הייתה אמורה להרים דור שלם... במקום זה היא כבלה אותו. ניקי טוענת שזו התקופה הטובה ביותר של המחלקה. ניקי שואלת למה בקי בכלל חזרה... האם היא הייתה כל כך קנאית לגבי אחרות ? או שפשוט גילתה שהוליווד לא מה שחשבה ? בקי עונה שהיא שחקנית בגילמור המאושר 2, הסרט החם של הקיץ בנטפליקס. אגב, גם לניקי הייתה שם תפקיד... אבל הוא נחתך בעריכה. והיא יודעת למה ? כי היא זו שגרמה לכך. היא לא רק שחקנית, היא גם כוח אמיתי מעבר לחבלים. ניקי מאבדת את זה ואומרת שבקי שקרנית בדיוק כמו בעלה. רק שלשקרים של סת' רולינס כולם נפלו... אבל לשלה... אף אחד לא מאמין. היא טוענת שבקי עדיין אותה בחורה חסרת ביטחון שנכנסה למחלקה לפני שנים. בקי עונה לה : אל תדברי עליי ועל הבעל הלוהט שלי. אנחנו זוג ההיאבקות הכי טוב שהיה אי פעם. ואז היא עוצרת לרגע, מוסיפה ואומרת : פעם, זה היית את ו… את כבר לא יכולה לראות אותו. הקהל משתגע ונותן צ'אנטים של 'הולי שיט'. בקי ממשיכה ואומרת שכשהיא עלתה לרוסטר הראשי היא עשתה את זה כדי להילחם בעידן של ניקי אז שלא תבוא ללמד אותה איך להתמודד עם הדור שלה. ניקי אומרת שבקי פשוט פחדה ממנה בזמנה. ועכשיו בעידן הנוכחי, היא מאתגרת את בקי לקרב על האליפות הביניבשתית לנשים. בקי עונה לה בקצרה : אנחנו אף פעם לא התמודדנו אחת מול השנייה כי... ואז היא נותנת לה אגרוף ישר לפנים ויוצאת מהזירה.
[Image: 088-RAW-08042025-MM-21007.jpg]

ביירון סקסטון מראיין מאחורי הקלעים את אלופת העולם לנשים נעומי.סקסטון שואל אותה איך היא מרגישה אחרי שניבאה את הניצחון שלה והצליחה לנצח גם את איו סקיי וגם את ריה ריפלי בסאמרסלאם. נעומי מחייכת ועונה : אני מרגישה נהדר. הזהרתי את כולם לא להיות מופתעים כשאני אצא מסאמרסלאם עם החגורה והנה זה קרה. היא מוסיפה שבשבוע הבא בראו היא תגן על התואר שלה מול איו סקיי. סטפני ואקר מופיעה ואומרת שלא משנה אם זו תהיה נעומי או איו.... התואר הזה יהיה שלה בקלאש בפריז. נעמי עונה לה : זו אהיה אני. ובקלאש בפריז ? אני אקח לך את הקרניים ואדחוף אותן כל כך רחוק לתוך התחת שלך שתצטרכי ללכת עם צליעה. נעומי צוחקת והולכת.

האלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' הולכת מאחורי הקלעים. נטליה, מקסין דופרי וטוזואה פוגשים אותה. נטליה כועסת על מה שבקי עשתה בזירה קודם לניקי בלה ומתעמתת איתה. היא מאתגרת את בקי לקרב בשבוע הבא. בקי עונה שהיא מסכימה... אבל לקרב מול מקסין. מקסין נראית מבולבלת ולא יודעת מה להגיד.

מוכרז לשבוע הבא :
- קרב על אליפות העולם לנשים : איו סקיי נגד נעומי.
- מקסין דופרי נגד האלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ'.
- רוסב נגד סמי זיין.

קרב על אליפות העולם במשקל כבד
סת' רולינס ניצח את אל איי נייט בפסילה ושמר על אליפות העולם במשקל כבד, לקראת סוף הקרב השניים רבים מחוץ לזירה, CM פאנק מגיע דרך הקהל וקופץ על רולינס והקרב נפסל. נייט מתעצבן על פאנק, רולינס עוזב את הזירה, פאנק אחריו, נייט אחריהם, ברון ברייקר וברונסון ריד יוצאים החוצה, ברייקר נותן ספיר לפאנק, ריד מעיף את נייט לרינג פוסט. אחר כך בזירה ריד מחזיק את נייט, ברייקר נותן לו ספיר. רולינס נותן לנייט סטומפ. רולינס נותן סטומפ לפאנק. רולינס, היימן, ברייקר וריד הולכים. רומן ריינס יוצא החוצה, ריינס עושה את דרכו לזירה ובדרך תוקף את ריד וברייקר. ריינס נכנס לזירה לפייסאוף מול רולינס. רולינס יוצא מהזירה. ברייקר מנסה לתת ספיר לריינס, ריינס מפיל אותו ותוקף אותו. ריינס תוקף גם את ריד. רולינס חוזר לזירה ונותן לריינס סטומפ. רולינס וריד מחזיקים את ריינס, ברייקר נותן לריינס ספיר. ריד נותן לברייקר 3 צונאמי ברציפות כאשר אדם פירס ואנשי אבטחה נכנסים לזירה ומנסים לעשות סדר. התוכנית מסתיימת כאשר רולינס, היימן, ברייקר וריד חוגגים.
[Image: 20250804_RAW_final.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, avramdogs100, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
08-05-2025, 04:58 AM
[Image: b6a463e4f85446a5afc8b568bbecd808.gif]

[Image: 7f246341369241eb97adc99e0a2f2260.gif]

[Image: fc25e564d29e427cb7894bec54a329c5.gif]

[Image: d4db409a1bc24f2396ca38196e87067e.gif]

החזון מחסלים את רומן ריינס, CM פאנק ואל איי נייט.
סיום גדול לתוכנית מעולה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,181
אשכולות: 9
Likes Given: 486
08-05-2025, 05:38 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-05-2025, 08:16 AM על ידי The Visionary.)
(08-05-2025, 04:58 AM)lidoradir כתב:  [Image: b6a463e4f85446a5afc8b568bbecd808.gif]

[Image: 7f246341369241eb97adc99e0a2f2260.gif]

[Image: fc25e564d29e427cb7894bec54a329c5.gif]

[Image: d4db409a1bc24f2396ca38196e87067e.gif]

החזון מחסלים את רומן ריינס, CM פאנק ואל איי נייט.
סיום גדול לתוכנית מעולה.

מי מחסלים? איך קראת להם?
אה כן.

וואלה לידור אני חושב שמגיע לי אשכול הערכה נפרד.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
tomer4321 מנותק
Joober
**
תגובות: 306
אשכולות: 1
Likes Given: 7
הצטרף בתאריך: Sep 2021
08-05-2025, 08:09 AM
בקי לינץ' עם אחד הירידות הכי מטורפות על ניקי בלה
הקהל פשוט השתגע חחחח
הגב
The following 1 user Likes tomer4321's post:
  • Hard2Reach
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 610
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
08-05-2025, 08:52 AM
בואו, היה ברור שיקראו להם החזון.

אני רק לא מבין למה בקי לא שם, מצד שני אולי טוב שהיא וסת' בולטים בנפרד. ללא ספק הזוג הכי מוצלח בתחום, לפחות בארה"ב (נניח טריפל אייץ' וסטפני יכולים לטעון, אבל בזירה ממש לא).

תגידו, זוכרים שהיה איזה אחד שהיה אלוף העולם שלשום? ואחד שהיה אלוף העולם לפניו? איפה הם?
הגב
The following 1 user Likes Yosihait's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
08-05-2025, 09:17 AM
תודה על התוצאות אח , עם כל האהבה שלי לגונת'ר, ללא ספק החגורה יושבת יפה מאוד על רולינס.

נקודות אור :
פרומו הפתיחה של אלוף העולם במשקל הכבד סת' רולינס והחזון -
פתיחה מעולה ל-Raw!
סת' רולינס עולה לזירה עם חבורת "החזון" שלו, ומיד מתחיל לצחוק על הקהל שמבזבז את האנרגיות שלו על צ'אנטים לפאנק ולרומן ריינס.
הוא מסביר איך שמר על "פציעת הדמה" בסוד רק עם אשתו בקי ופול היימן, מה שרק מחזק את הדמות שלו ואת החיבור המאולץ עם היימן.
ואז נכנס LA Knight, שזוכה לתשואות מהקהל ודורש קרב על התואר.
אני עף על "החזון" ובראשם על סת' רולינס, אבל אני לא חושב שהגיע לנייט קרב על האליפות.
אני ממש לא מבין את ההחלטה של אדם פירס לאשר את זה ,
כמובן שלא לרגע חשבתי שלנייט יש סיכוי לנצח את רולינס, אבל ההכרזה על הקרב לערב הזה הייתה עדיין מהלך מיותר.
בסופו של דבר, זה היה פרומו פתיחה נהדר שהציג את "החזון" ככוח השולט החדש.

רוסב נגד שיימוס -
שוב קיבלנו קרב בין רוסב ושיימוס, ושוב שני משוגעים נכנסו לזירה.
זה היה קרב פיזי ואגרסיבי שלא נזקק למהירות כדי להיות מעניין.
היו כמה רגעים מתים, אבל הם מובנים בהתחשב בסגנון האגרסיבי שלהם, וזה עדיין הרגיש כמו קרב פתיחה טוב.
הכימיה בין שניהם פשוט מצוינת, והם יודעים איך להכות אחד את השני.
הבעיה העיקרית שלי היא הסיום: ספירת חוץ כפולה.
זה מרגיש קצת אידיוטי כשזה קורה בקרב פתיחה, וזה בהחלט מבאס.
עם זאת, בהתחשב בכמה שהם המשיכו להילחם גם אחרי שהקרב נגמר, ברור שהפיוד הזה לא הולך להסתיים בקרוב, מה שנותן תקווה שנקבל סוף אמיתי בפעם הבאה.

פנטה נגד גרייסון וולר -
גרייסון וולר כמתאבק יחידים הוא עניין נחמד, שנותן לו זמן להבליט את היתרונות שלו
למרות שהוא ניסה להביא קצת פיזיות לקרב, פנטה שלט רוב הזמן עם סדרת מהלכים יפים.
זה לא מפתיע, כי פנטה פשוט ברמה גבוהה יותר מוולר.
אמנם הרגיש בהתחלה חוסר כימיה קל בין השניים, אבל הם התגברו על זה בצורה יפה, והקרב זרם ככל שהתקדם.
פנטה המשיך להציג יכולות מרשימות בעוד שוולר ניסה להשיב מלחמה.
בסופו של דבר, פנטה לקח את הניצחון ובצדק.

קרב על אליפות העולם במשקל כבד : סת' רולינס נגד LA Knight -
הקרב בין סת' רולינס לנייט על אליפות העולם היה בסופו של דבר מרתק, למרות שאפשר לומר ששוב קיבלנו את הציוות הזה והייתי פסימי לגביו.
נייט הצליח להוכיח את עצמו כראוי למעמד, נתן פייט חזק מול רולינס שנושא כעת את החברה על כתפיו, וריגש את הקהל.
אבל כרגיל, הכאוס ניצח.
ההתערבות של פאנק גרמה לפסילה והשאירה את התואר אצל רולינס, ואז החזון השכיבו את פאנק ואת נייט.
ההפתעה נמשכה כשהמוזיקה של רומן נשמעה, הם השתלטו על ריינס ופירקו אותו עם שלושה מהלכי "צונאמי" של ריד.
כנראה שריד פותח אוסף, כי שוב הוא לקח את הנעליים של רומן.

[Image: f0f52a34cb096ac62cde0b3872a086010a03c0f5.png]

נקודות חושך :
דומיניק מיסטריו נגד דרגון לי -
לפני שהתחיל הקרב הייתי בציפיות גבוהות לקרב הזה , דומיניק מיסטריו , דרגון לי , ציפיתי למשהו הרבה יותר טוב,
היו כמה רגעים טובים, כמו הסופרפלקס המטורף של לי מהחבל העליון,
אבל בדיוק כשזה התחיל להתחמם, נהרס הכל בגלל ההתערבות המאסיבית של ה"אל גראנדה אמריקנוס".
זה הרגיש כאילו העלילה סביבם הייתה יותר חשובה מהקרב עצמו, שזה ממש חבל, כי לשניהם יש פוטנציאל אדיר.
אני באמת לא מבין לאן הם רוצים ללכת עם כל העניין הזה ומה המטרה הסופית שלהם. בסופו של דבר, זה לא היה קרב רע, אבל הוא בטח לא היה משהו לזכור, והסיום פשוט היה מאכזב.

קרב על אליפות הזוגות לנשים : שארלוט פלייר ואלכסה בליס נגד ראקל רודריגז ורוקסן פרז –
אני אתעלם מהפרומו של הנשים שהיה לפני הקרב כי הוא לא קריטי,
קרב נשים שהתחיל קצת חלש, כאילו דברים קצת מאולצים , הקהל היה ממש שקט במהלך הקרב , אפילו לקראת הסוף הוא לא התעורר,
קרב מיותר שהיה שם נטו בשביל להגיד "הנה הרימאץ' שלכם קחו קרב אחרי שהפסדתן את האליפות בסאמרסלאם"
היו מהלכים יפים והיה מעט כיף אבל...זה הרגיש כאילו ניסו לדחוף יותר מדי לזמן קצר. הקצב היה קצת מוזר, והקהל... וואו, הקהל פשוט לא היה איתם. יש רגעים שזה הרגיש כאילו הם במקום אחר לגמרי, וזה תמיד מבאס
בסוף זה כבר היה ממש מורגש שהם בלחץ של זמן. הכל נגמר בפתאומיות ובלי היגיון, כאילו מישהו אמר "יאללה, תסיימו". זה חבל, כי היו יכולים לעשות מזה משהו הרבה יותר טוב. בסופו של דבר, הקרב הזה פשוט לא עבד.

הפרומו של בקי לינץ' וניקי בלה –
בקי לינץ' עולה לזירה בתחילת הערב, וניכר שהיא נרגשת לסיים עם פרק ליירה ואלקיריה.
אני לגמרי מבין אותה. ואז ניקי בלה מפתיעה כשהיא חוזרת, וזה כיף לראות את שתיהן בזירה, אבל הפרומו עצמו הרגיש מוזר ומביך, כאילו לא תוכנן בכלל. זה הרגיש קצת כמו "קרב חתולות" לא מוצלח, הדיבור לא היה חלק.
הרגע הכי טוב בעיניי היה כשבקי אמרה לניקי "You Cant See Him Anymore" עם עקיצה על סינה
זה בבירור נועד להניח את היסודות לפיוד עתידי, ואני מאמין שמפה הם יכולים רק לעלות. אני נשאר אופטימי לגבי המשך הפיוד, בתקווה שהסיפור ביניהן יתפתח בצורה טובה יותר

לסיכום:
לא הערב הכי טוב של ראו, אבל זה הגיוני אחרי סאמרסלאם כ"כ משוגע,
התחלה של פיודים חדשים, המשכיות של פיודים ישנים , יאללה בואו נראה.

ציון סופי :
7.0/10.0
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,517
אשכולות: 73
Likes Given: 2,478
08-05-2025, 09:25 AM
(08-05-2025, 08:52 AM)Yosihait כתב:  בואו, היה ברור שיקראו להם החזון.

אני רק לא מבין למה בקי לא שם, מצד שני אולי טוב שהיא וסת' בולטים בנפרד. ללא ספק הזוג הכי מוצלח בתחום, לפחות בארה"ב (נניח טריפל אייץ' וסטפני יכולים לטעון, אבל בזירה ממש לא).

תגידו, זוכרים שהיה איזה אחד שהיה אלוף העולם שלשום? ואחד שהיה אלוף העולם לפניו? איפה הם?

גונת'ר?
הוא פצוע וצפוי לקחת הפסקה בשביל לטפל בפציעות
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 610
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
08-05-2025, 09:26 AM
אגב, רק אני בהייפ לריד-ריינס?
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
08-05-2025, 09:28 AM
(08-05-2025, 09:17 AM)StavHen כתב:  תודה על התוצאות אח , עם כל האהבה שלי לגונת'ר, ללא ספק החגורה יושבת יפה מאוד על רולינס.

נקודות אור :
פרומו הפתיחה של אלוף העולם במשקל הכבד סת' רולינס והחזון -
אני עף על "החזון" ובראשם על סת' רולינס, אבל אני לא חושב שהגיע לנייט קרב על האליפות.
אני ממש לא מבין את ההחלטה של אדם פירס לאשר את זה ,

הסיפור מאחורי ההחלטה בקיפייב הוא כזה:
אדם פירס כועס על רולינס שזייף פציעה ולא הופיע לאורך חודש (שזה מטומטם בפני עצמו כי שלושה חודשים דומיניק מיסטריו עשה בול אותו דבר, אבל מילא).
LA נייט ניצח את רולינס
אז אם רולינס כשיר להתאבק בסאמרסלאם, הוא כשיר להתאבק ב-RAW. העונש שלו מפירס זה להתאבק נגד האחד שניצח אותו, רק לשים את האליפות הפעם.

בפועל: זו הדרך שלהם לסיים את התירוץ של LA נייט לקרב אליפות ולהתחיל להזיז אותו הצידה עבור הסטוריליין של רולינס עם פאנק וריינס.
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • StavHen
חפש
הגב
The Visionary מנותק
08-05-2025, 09:28 AM
(08-05-2025, 09:26 AM)Yosihait כתב:  אגב, רק אני בהייפ לריד-ריינס?

כל הפורום אחי, כל הפורום.
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • m0tti
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 08:40 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר