07-20-2025, 07:09 AM
נכנסתי לסטרים של הG1 (קניתי את NJPW וורלד)
נו באמת, איזו פתיחה חרא
נו באמת, איזו פתיחה חרא
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW
|
|
07-20-2025, 07:25 PM
(07-20-2025, 07:09 AM)DarkArts כתב: נכנסתי לסטרים של הG1 (קניתי את NJPW וורלד) מה קרה
07-21-2025, 10:39 PM
לא יודע כמה מכם שמעתם על Mystery Wrestling ולא זוכר אם כבר יצא לי להזכיר את זה באחת התגובות בפורום אבל זה ארגון שהקים איוול אונו והמוטיב שלו הוא לשלב קומדיה עם היאבקות אז תחליטו מראש אם אתם קהל היעד של הדבר הזה אבל מי שאוהב את השטויות האלה כמוני יכול למצוא פה המון אוצרות מגניבים ממש.
כל מיני סטיפולציות מוזרות כמו קרב אוכל, קרב מחנאות, קרב כיסאות מוזיקליים, קרב כריות, קרב הצמדות באיזשהו מקום וכו' מעבר לכל מיני ספוטים הזויים שקורים בקרבות ה"רגילים". אני מעלה את זה היום כי אתמול היה האירוע ה17 של הארגון ולרגל יום ההולדת של איוול אונו זה גם היה זמין לצפייה ישירה ביוטיוב ויצא לי לצפות בחלקו עד שנרדמתי, לרוב קשה מאד לעקוב אחרי המוצר והוא לא זמין פיראטית בשום מקום שאני מכיר והדרך היחידה לעקוב היא לקנות את האירועים דרך פטראון אבל כן מעלים המון רילס ושורטס מהאירועים לטוויטר וליוטיוב אז אני אשאיר למטה קישור לערוץ היוטיוב למי שרוצה לראות כמה קטעים ולהבין את הוייב ולראות אם זה מדבר אליו, בשורט האחרון שעלה לשם תוכלו לראות מה קרה אתמול בקרב "איירונמן עם שופט עם כיסוי עיניים" כשהשופט נפצע במהלך הקרב ושופט חדש יצא להחליף אותו. https://www.youtube.com/channel/UC-JeSciF0WSijLztgaASGcg ![]()
07-22-2025, 09:37 PM
07-23-2025, 08:05 PM
יותר מ60 יום לאול אאוט והם כבר עברו את מספר הכרטיסים שנמכרו לאול אאוט שנה שעברה.
עוד לא הוכרז קרב אחד אפילו והם ב8.6k ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
07-26-2025, 10:27 AM
כרגיל מארקים בחיים לא יהיו מרוצים, רק בוכים שNXT כביכול קוברים את TNA. אם תשאלו אותי זאת חתיכת הזדמנות לסטוריליין שהמשימה העיקרית שלהם זה להחזיר את התארים לבית פלוס יותר מכך, לפחות זה הכיוון שזה הולך כרגע וזה צריך לקרות גם.
![]()
07-26-2025, 10:29 AM
(07-26-2025, 10:27 AM)SaHBK כתב: כרגיל מארקים בחיים לא יהיו מרוצים, רק בוכים שNXT כביכול קוברים את TNA. אם תשאלו אותי זאת חתיכת הזדמנות לסטוריליין שהמשימה העיקרית שלהם זה להחזיר את התארים לבית פלוס יותר מכך, לפחות זה הכיוון שזה הולך כרגע וזה צריך לקרות גם. אוהב אותך וטוב שבאת אבל טעות בפורום. ![]()
07-26-2025, 12:08 PM
ג'יי וייאט צפוי להיות בחוץ עד סוף 2025 לפחות בגלל מספר פציעות
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|