09-26-2021, 07:58 PM
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
09-26-2021, 07:58 PM
![]()
09-26-2021, 08:05 PM
לא ידעתי שהתת ניק זה דבר.
מגלים דברים חדשים בכל יום אני מניח. (מי שאחראי על הדבר הזה אני מאתגר אותך: תן לי את הטרול הטוב ביותר שלך) מארק
09-26-2021, 08:11 PM
(09-26-2021, 07:58 PM)Ori כתב: ביקשתי מלידור להחליף לפני יומיים, גיא אשמח לעזרתך. זה נשמע כמו עבודה של סלביק למען האמת, הוא זה שאנחנו דומים מבחינת חשיבות
09-26-2021, 08:27 PM
(09-26-2021, 08:11 PM)DarkArts כתב: זה נשמע כמו עבודה של סלביק למען האמת, הוא זה שאנחנו דומים מבחינת חשיבות גיא הוא זה שמחליף, אבל אל תדאג לגבי החשיבות כולם יודעים שאני מאוד חשוב לאתר. ![]()
09-26-2021, 08:31 PM
(09-26-2021, 08:27 PM)Ori כתב: גיא הוא זה שמחליף, אבל אל תדאג לגבי החשיבות כולם יודעים שאני מאוד חשוב לאתר. סבבה
09-26-2021, 10:47 PM
טוב, הבטחתי ביקורת מורחבת על הספר של היאנג באקס אז הגיע הזמן לקיים.
רקע: אני לא בטוח אם יש כאן אנשים שלא מכירים את היאנג באקס, מאט וניק ג'קסון, אבל על מנת ליישר קו - היאנג באקס הם הטאג טים המצליח והפופולארי ביותר במערב. לאורך שנים הם התאבקו במספר רחב של ארגונים ובנו לעצמם מוניטין וקריירה בעסק בכוחות עצמם, וכל זאת מבלי שהועסקו בארגון ההיאבקות הגדול ביותר בעולם. כרגע היאנג באקס מתאבקים ומשמשים בתפקידים מנהלתיים בארגון AEW. תקציר: בספר האוטוביוגרפי "YOUNG BUCKS – KILLING THE BUSINESS FROM BACKYARDS TO THE BIG LEAGUES" מתארים מאט וניק את המסע שעברו לאורך השנים יחד עם עולם הרסלינג. מאוסף בובות ההאבקות שהיה למאט בגיל 4 ועד לרגע החתימה בAEW, הבאקס מתארים את המסע שעברו ואיך הם הגיעו מלא כלום לזוג המתאבקים החם בעולם. מחשבות כלליות: כיף לדעת שאפשר לקרוא ספרים כאלה שנוצרים מהתעשייה (היחסית) שמרנית של הפרו רסלינג. עדיין לא יצא לי לקרוא מספר רב של ספרים של אנשים מעולם ההיאבקות, אבל אני לא אופתע לגלות שחלק מהספרים מעגלים פינות, מלטשים סיפורים ומיפיים את המציאות מכפי שהיא באמת. הבאקס כמו הבאקס, נותנים לקורא את האמת בפרצוף - מתארים בתיאור רב עד כמה עולם ההיאבקות הוא עולם אכזרי, לא הוגן שיכול לעיתים לדרוס את החיים האישיים של המתאבקים. כמו כן, כשאין להם פחות או יותר גשרים לשרוף, הבאקס לא מהססים לספר מגוון רחב של סיפורי רכילות על מגוון של מתאבקים וארגונים בהם עבדו, כמו איך מתנהגים מאחורי הקלעים בWWE לאנשים שהם פחות או יותר אנונימיים, הבלאגן שהיה בTNA בתקופת הזמן שהם עבדו שם, התנהלות מול אגדות של העסק ועוד. בנוסף לסיפורים המשעשעים שהבאקס מציגים לקורא (כמו הבעיטה שמאט מתחרט עליה עד היום, הטיולים עם קני ביפן, ארגון ההיאבקות שהיה להם בחצר האחורית...), יש המון נשמה שיוצאת מהספר. לאורכו ומהסיפורים המוצגים בו, חוזרים לעיתים קרובות תהיות שחלק גדול מאיתנו התחבטנו בהם: עד כמה רחוק אתה מוכן ללכת על מנת להשיג חלום שיושב לך בראש מגיל צעיר? כמה תוכל להקריב מעצמך ומהסובבים סביבך בשביל להגשים מטרה שלעיתים נראית קלושה מהמציאות? הבאקס לא מציגים את העלייה שלהם כסיפור סינדרלה שבו הכל קשת בענן. הם מתארים בפירוט רב את הקושי המנטלי ממנו הם סבלו, את המחיר שהתשוקה לעסק גבה ממערכות יחסים שהיו להם, את חוסר האמונה והמצב הכלכלי הרדוד שהם נקלעו אליו. ומהעלייה מהמקום הנמוך ביותר לפסגת העולם מוצגת השאלה - האם בסופו של דבר, בעצם כן יש סיפור סינדרלה קלאסי? הקלישאה של "עבודה קשה, דם, יזע ודמעות" באמת אמיתית? טוב, הביקורת התדרדרה למקום כבד מידיי. אבל אל תדאגו, הספר ממש לא כבד. מדובר ב270 עמודים, שכל הפרקים מחולקים לפרספקטיבות של מאט וניק, וכתוב בצורה קלילה ומבדרת ביותר. יש מספר נרחב ביותר של הופעות אורח ואינטרקציות שכיף לחלוטין לקרוא עליהם: "דוד מלצר", קני אומגה והבולט קלאב, אוקדה ואיבושי, טריפל H, טוני קאהן ועוד. (רציתי לכלול פיסות טריוויה נחמדות מהספר, אבל אני חושב שחלק מהכיף הוא להיתקל בהם בעצמך במהלך הקריאה אז אני אוותר עליהם). TLDR - ספר מגניב לגמרי, מספק נקודת מבט יחודית על מאחורי הקלעים של עולם ההיאבקות בארצות הברית ויפן, תוך כדי שמאט וניק לא מחסירים פרטים גם על החלקים הפחות נחמדים של העסק. מארק
09-26-2021, 10:57 PM
(09-26-2021, 07:25 PM)SwitchBlade כתב: איך אנשים רגילים אוהבים להעביר מסרים: טוויטר, אינסטה, פייסבוקתודה על התת ניק, ריגשת אותי
![]()
09-26-2021, 11:03 PM
מזל טוב לאורטיז וגם מזל טוב לאחד והיחיד הבן אדם הכי טוב בפורום הזה ....... אניייייי
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|