07-13-2025, 11:52 AM
(07-13-2025, 11:50 AM)lidoradir כתב:
WRKD מדווח שנכון לעכשיו גונת'ר מתוכנן להיות היריב האחרון של ג'ון סינה.
כמו שצריך.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
07-13-2025, 11:52 AM
(07-13-2025, 11:50 AM)lidoradir כתב: כמו שצריך. ![]()
07-13-2025, 11:54 AM
(07-13-2025, 11:49 AM)m0tti כתב: אתה מתאר את זה כאילו אין בעיה בכלל ויש הפרדה מלאה, לדעתי לא נכון. אין הפרדה מלאה, לעולם לא תהייה. החלטה של כל צופה להגיד איפה עובר הקו האדום. ברגע שראמי הפוליטיקאי הכניס את זה לתוך הפרומואים שלו - מבחינתי נחצה קו. רולינס/בקי/ג'ימי אוסו וכל היתר - שומרים את זה בתוך הסושיאל מדיה שלהם, אני יכול להחליט שאני לא עוקב ולא רואה את זה ועושה את ההפרדה. כשפאנק או ראמי לובשים את זה על המסך - הם מכריחים אותי לקבל את האג'נדה שלהם ללא אפשרות להגיב, זו חציית קו ואני לא מוכן לקבל את זה. כל השחקנים של מארוול, DC ומנצ'סטר סיטי יכולים לצאת נגד ישראל בסושיאל מדיה שלהם או בטוק שואוס שהם עושים מדי פעם וזה לא יעניין אותי. יכולים לקיים צעדת ענק ברחוב הכי מרכזי בניו יורק נגד ישראל ואני אשנא אותם כבני אדם, אבל זה לא ימנע ממני ללכת לצפות בסרט כי אני אוהב את הקומיקסים. מה ימנע ממני ללכת לסרט? אם הם יכניסו את הפוליטיקה הזו פנימה. ברגע שאחד מהם או כולם יחליטו לעשות את זה כחלק מהשיווק של הסרט, אני אזעם. כמו למשל רייצ'ל זגלר בקידום של שלגייה.
07-13-2025, 12:00 PM
(07-13-2025, 11:54 AM)ser duncan the tall כתב: אין הפרדה מלאה, לעולם לא תהייה. החלטה של כל צופה להגיד איפה עובר הקו האדום. אז מבחינתך שיתאבקו עכשיו מחבלי נוחבה ואתה תשנא אותם כבני אדם אבל תוכל להתחבר לדמות שלהם על המסך אם תהיה טובה כל עוד הם שומרים את האג׳נדה באינסטגרם ? לדעתי אתה במיעוט..
07-13-2025, 12:08 PM
(07-13-2025, 11:54 AM)ser duncan the tall כתב: אין הפרדה מלאה, לעולם לא תהייה. החלטה של כל צופה להגיד איפה עובר הקו האדום. אמרת שראית סופרמן ואהבת את הסרט, אבל יש מלא אנשים שאומרים שזה סרט שיעני מראה את הסיטואציה של ישראל נגד עזה (בשמות אחרים) ובסוף סופרמן בא ועוזר לעזה נגד ישראל. זה באמת נכון וראית את זה בסרט? או שסתם אנשים דוחפים את זה לשם כי זה מגניב לצאת נגד ישראל ולוקחים כל תירוץ כדי להפוך את זה עלינו. ![]()
07-13-2025, 12:20 PM
(07-13-2025, 12:00 PM)m0tti כתב: אז מבחינתך שיתאבקו עכשיו מחבלי נוחבה ואתה תשנא אותם כבני אדם אבל תוכל להתחבר לדמות שלהם על המסך אם תהיה טובה זה לא מה שאמרתי, וראמי הפוליטיקאי או CM פאנק הם לא מחבלי נוח'בה בינתיים. גם אם הדעה שלהם לא רחוקה משם, הם לא פועלים אקטיבית לזה. אדם שהשתתף או קידם פעילויות טרור צריך להיענש על כך ומן הסתם שהחוקים בארה"ב (שהם אגב הרבה יותר נוקשים מישראל כשזה מגיע לטרוריסטים) לא יאפשרו להם בכלל לעבוד. לשתף פוסטים באינסטגרם עם התגית "Free Palestine" אולי צורמת לנו כישראלים ויהודים, אבל בסוף זו קריאה לתת להם מדינה משלהם. זו עדיין לא תמיכה בטרור כמו שהחוק מגדיר. מה לא לגיטימי וכן תמיכה בטרור? למשל הקריאה "Globalize the intifada" שזה ליטרלי לקרוא לפיגועי טרור ברחבי העולם. רמי הפוליטיקאי שקורא לישראלים רוצחים וחזירים - זו תמיכה בטרור (כי האיסלאם מורה לשחוט את החזירים כי הם טמאים, וראמי משווה אותנו לחזירים אז...). רמי הפוליטיקאי שעושה פרומו שלם על "כיבוש" והצורך "להשתחרר מכוחות הרוע שמנהלים את העולם" זה לשבור את ההפרדה בין המסך למציאות ולהכניס את ראמי לתוך סמי זיין. זה לא לגיטימי. כששחקנים של מארוול / DC יגידו שהם תומכים בהריגת אזרחים ישראלים חפים מפשע, גם אותם אני אחרים ולא אתן שקל אחד לאולפנים שלהם. כשהם יקראו לישראל "חזירים שצריכים ללכת לשחיטה", אני אצא נגדם. כל עוד יש הפרדה בין מציאות למסך, אני יכול לחיות עם זה.
07-13-2025, 12:20 PM
07-13-2025, 12:34 PM
07-13-2025, 12:38 PM
(07-13-2025, 12:34 PM)m0tti כתב: הוא מקבל את הקרב אחרון של גולדברג ואת הקרב אחרון של סינה בכמה חודשים…וואו ואנשים פה חשבו שטריפל אייץ' ויתר עליו.
07-13-2025, 01:18 PM
(07-13-2025, 12:08 PM)Jon_M0xley כתב: אמרת שראית סופרמן ואהבת את הסרט, אבל יש מלא אנשים שאומרים שזה סרט שיעני מראה את הסיטואציה של ישראל נגד עזה (בשמות אחרים) ובסוף סופרמן בא ועוזר לעזה נגד ישראל. בניגוד למה שישראלים אוהבים לחשוב, אנחנו לא מרכז העולם. יש בסרט סכסוך פוליטי בין שתי מדינות, אבל כל שתי מדינות בסכסוך יראו את עצמן בתוך הדבר. אני אישית לקחתי את זה יותר לכיוון של רוסיה-אוקראינה (גם בגלל הליהוק של השחקנים בצד הכוחני וגם בגלל הסיבות לפלישה המתוכננת), אבל מבין את מי שאומר שרואים את ישראל (כי הצד השני לכאורה גר במדבר, האנשים פחות לבנים ויותר עניים וכו'). כל שתי מדינות בסכסוך ימצאו את עצמן בתוך הקוביה הזו בסרט.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|