Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 11.7.2025

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 11.7.2025
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,108
אשכולות: 46
Likes Given: 656
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-12-2025, 01:58 PM
(07-12-2025, 05:15 AM)lidoradir כתב:  - הסגמנט של ג'לי רול, לוגאן פול, רנדי אורטון ודרו מקנטייר היה אדיר. כן אני יודע שהולך להיות בכי עתידי באשכול הזה ובלבולי ביצים על TKO... כאילו שלפני כן לא קיבלנו הופעות וקרבות של סלב. תמיד צריך לזכור לבכות אחרי ולא לפני... כי אנחנו זוכרים את הסלבים האחרונים : באד באני, לוגאן פול וג'וני נוקסוויל... כולם היו אדירים. התוכנית הייתה בעיר הבית של ג'לי רול והקהל כמובן היה on fire. לוגאן קיבל היטים אדירים ואחר כך נתן פרומו אדיר, זה שלוגאן מתעצבן על סלבים אאוטסיידרים שרוצים לקחת את הספוטלייט... ענק. רנדי גם קיבל פופים פסיכיים מהקהל. מקנטייר דופק לרנדי קליימור. לוגאן תוקף את רנדי, ג'לי עושה את ההצלה. אנחנו בדרך לקרב זוגות בסאמרסלאם.

אין קשר לידור… קודם כל אין לי מושג מי זה הג׳לי הזה, הוא יותר סלב של האמריקאים ופחות בינלאומי כמו טראוויס

אבל לבזבז 3 מתאבקים מאוד איכותיים (מתוכם 2 בטופ של הארגון) באירוע כמו סאמרסלאם על קרב זוגות זה ביזיון, בטח ובטח שזה הולך להיות 2 לילות וצריך כמה שיותר קרבות איכותיים, אז לשרוף 3 מתאבקים איכותיים על קרב אחד ועוד כזה… בדיחה עצובה
וגם אם זה היה טראוויס שאני חולה עליו הייתי אומר שזאת החלטה בזיונית

אם גם דרו גם רנדי וגם לוגאן כולם יבזבזו את ההופעה שלהם באירוע על הקרב הזה בלי להופיע בלילה השני גם בקרב רגיל, זה יהיה סופר מעצבן ורע
הגב
The following 4 users Like Cenation's post:
  • Liorton, master of doom, NoamRR, בחוק
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,468
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,022
07-12-2025, 02:12 PM
(07-12-2025, 01:58 PM)Cenation כתב:  אין קשר לידור… קודם כל אין לי מושג מי זה הג׳לי הזה, הוא יותר סלב של האמריקאים ופחות בינלאומי כמו טראוויס

אבל לבזבז 3 מתאבקים מאוד איכותיים (מתוכם 2 בטופ של הארגון) באירוע כמו סאמרסלאם על קרב זוגות זה ביזיון, בטח ובטח שזה הולך להיות 2 לילות וצריך כמה שיותר קרבות איכותיים, אז לשרוף 3 מתאבקים איכותיים על קרב אחד ועוד כזה… בדיחה עצובה
וגם אם זה היה טראוויס שאני חולה עליו הייתי אומר שזאת החלטה בזיונית

אם גם דרו גם רנדי וגם לוגאן כולם יבזבזו את ההופעה שלהם באירוע על הקרב הזה בלי להופיע בלילה השני גם בקרב רגיל, זה יהיה סופר מעצבן ורע

רנדי מגיע אחרי הפסדים לסינה וקודי... זה לא שהוא היה מקבל קרב על אליפות בסאמרסלאם, הוא לא בתמונה לתקופה הקרובה.
אחרי סאמרסלאם, קלאש בפריז/קצת אחרי... אחרי טרן או משהו... מאמין שהוא יחזור לשם.

מקטנייר כבר הבהיר שהוא רוצה לחזור להיות אלוף, הוא אמר לקודי שהוא רוצה שהוא ינצח את סינה בסאמרסלאם בשביל לקחת את האליפות ממנו.
לוגאן גם מגיע אחרי הפסד בקרב על אליפות העולם במשקל כבד. הוא היה אלוף ארה"ב... האליפות הביניבשתית נעולה בין דומיניק וסטיילס.

אפשר להגיד שהקרבות המרכזיים של סאמרסלאם נעולים : קודי-סינה 2. ריינס-רולינס-פאנק-גונת'ר... משהו בסגנון.
במצב הנוכחי אני לא מתעצבן מדבר כזה, לא רואה את זה כמשהו רע. אם זה בכלל יוכרז.... קרב זוגות גדול שימשוך הרבה מאוד צופים.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,338
אשכולות: 8
Likes Given: 11,047
07-12-2025, 02:19 PM
(07-12-2025, 02:12 PM)lidoradir כתב:  רנדי מגיע אחרי הפסדים לסינה וקודי... זה לא שהוא היה מקבל קרב על אליפות בסאמרסלאם, הוא לא בתמונה לתקופה הקרובה.

מקטנייר כבר הבהיר שהוא רוצה לחזור להיות אלוף, הוא אמר לקודי שהוא רוצה שהוא ינצח את סינה בסאמרסלאם בשביל לקחת את האליפות ממנו.
לוגאן גם מגיע אחרי הפסד בקרב על אליפות העולם במשקל כבד. הוא היה אלוף ארה"ב... האליפות הביניבשתית נעולה בין דומיניק וסטיילס.

אפשר להגיד שהקרבות המרכזיים של סאמרסלאם נעולים : קודי-סינה 2. ריינס-רולינס-פאנק-גונת'ר... משהו בסגנון.
במצב הנוכחי אני לא מתעצבן מדבר כזה, לא רואה את זה כמשהו רע. אם זה בכלל יוכרז.... קרב זוגות גדול שימשוך הרבה מאוד צופים.

זה ימשוך צופים שמחפשים בידור, לא האבקות.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,108
אשכולות: 46
Likes Given: 656
07-12-2025, 02:21 PM
(07-12-2025, 02:12 PM)lidoradir כתב:  רנדי מגיע אחרי הפסדים לסינה וקודי... זה לא שהוא היה מקבל קרב על אליפות בסאמרסלאם, הוא לא בתמונה לתקופה הקרובה.

אין לי בעיה שלוגאן מעורב בקרב סלבריטאי הזה, והיה אפשר לערב עוד 2 מתאבקים חביבים שככל הנראה לא יהיה להם מקום בקארד בשביל שיהיה להם מקום. עדיין היה אפשר להוציא קרבות מצוינים מרנדי וממקינטייר. עם כמה שלא אהבתי את וינס הוא בחיים לא היה נותן לדבר בסגנון הזה לקרות ובטח שלא באירוע כזה גדול כמו סאמרסלאם, שכתבתי באשכול של האירוע שזה לא כמו פעם, בדיוק לדברים מהסגנון הזה דיברתי

יהיה באירוע הזה 12-14 קרבות, בקצב הזה אני צופה עוד פעם לילה 1 משחיר בסגנון של רסלמניה, חשבתי שילמדו מהלקח
אפילו הייתי מעדיף לקבל את דרו נגד רנדי באיזה קרב עם סטיפולציה מעניינת, קצת מבאס אותי אני לא אשקר

ושלא תטעה אני לא חושב שזה יהיה קרב רע, אני בטוח שאני סך הכל אהנה ממנו. אבל אני לא חושב שזה צריך להיות באירוע כמו סאמרסלאם בטח שיש לך 2 לילות בפעם הראשונה ואתה צריך לספק כמה שיותר קרבות טובים. וגם אחרי רסלמניה אני חושב שבאירוע השני הכי גדול של השנה, לרנדי מגיע הרבה יותר מזה. אגב כל התגובות ברשתות החברתיות בלי יוצא מן הכלל נגד הרעיון הזה ומאוכזבים מזה
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • בחוק
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
07-12-2025, 02:25 PM
(07-12-2025, 02:12 PM)lidoradir כתב:  אפשר להגיד שהקרבות המרכזיים של סאמרסלאם נעולים : קודי-סינה 2. ריינס-רולינס-פאנק-גונת'ר... משהו בסגנון.

אתה חד כמו כפית מפלסטיק. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,517
אשכולות: 73
Likes Given: 2,480
07-12-2025, 02:30 PM
(07-12-2025, 02:25 PM)SwitchBlade כתב:  אתה חד כמו כפית מפלסטיק. 

אפשר לחתוך עם זה סטייק?
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,468
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,022
07-12-2025, 02:34 PM
(07-12-2025, 02:19 PM)NaRRative כתב:  זה ימשוך צופים שמחפשים בידור, לא האבקות.

לדעתי זה יהיה שילוב של שניהם. אבל WWE מאז ומתמיד שמו דגש גדול על Entertainment.

(07-12-2025, 02:21 PM)Cenation כתב:  אין לי בעיה שלוגאן מעורב בקרב סלבריטאי הזה, והיה אפשר לערב עוד 2 מתאבקים חביבים שככל הנראה לא יהיה להם מקום בקארד בשביל שיהיה להם מקום. עדיין היה אפשר להוציא קרבות מצוינים מרנדי וממקינטייר. עם כמה שלא אהבתי את וינס הוא בחיים לא היה נותן לדבר בסגנון הזה לקרות ובטח שלא באירוע כזה גדול כמו סאמרסלאם, שכתבתי באשכול של האירוע שזה לא כמו פעם, בדיוק לדברים מהסגנון הזה דיברתי

יהיה באירוע הזה 12-14 קרבות, בקצב הזה אני צופה עוד פעם לילה 1 משחיר בסגנון של רסלמניה, חשבתי שילמדו מהלקח
אפילו הייתי מעדיף לקבל את דרו נגד רנדי באיזה קרב עם סטיפולציה מעניינת, קצת מבאס אותי אני לא אשקר

ושלא תטעה אני לא חושב שזה יהיה קרב רע, אני בטוח שאני סך הכל אהנה ממנו. אבל אני לא חושב שזה צריך להיות באירוע כמו סאמרסלאם בטח שיש לך 2 לילות בפעם הראשונה ואתה צריך לספק כמה שיותר קרבות טובים. וגם אחרי רסלמניה אני חושב שבאירוע השני הכי גדול של השנה, לרנדי מגיע הרבה יותר מזה. אגב כל התגובות ברשתות החברתיות בלי יוצא מן הכלל נגד הרעיון הזה ומאוכזבים מזה

הכבשים ברשתות יכולים להמשיך לבכות, זה מה שהם יודעים לעשות. (ראיתי גם תגובות חיוביות, אבל זה לא מעניין אותי)

הם בכו שלוגאן פול הגיע ל-WWE - לוגאן דפק הופעה גדולה בקרב זוגות בדביוט שלו.
הם בכו שבד באני היה בקרב זוגות - בד באני דפק הודעה גדולה שעד היום מזכירים אותו.
הם בכו שג'וני נוקסוויל מקבל קרב ברסלמניה - כולנו זוכרים איזה קרב מצוין וכיפי הוא נתן נגד סמי זיין.

כל הכוכבים הגדולים שלך נעולים לסאמרסלאם, כמו שרשמתי בפוסט הקודם... אין לך מאצ'אפים גדולים באמת כרגע בשביל רנדי, מקנטייר ולוגאן.
אז לשים אותם ביחד בקרב זוגות מבחינתי זאת החלטה טובה. אני בטוח שהקרב הזה יהיה מהנה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
07-12-2025, 02:34 PM
סמאקדאון על סמים קשים.

- ביג ג'ים הוא אנטי-דראו ובפועל כבר חודש פלוס בתפקיד השפכטל הנצחי נגד הבלאדליין 3.0.
יריבות מול הבלאדליין? 4 מול 1?
הנה ביג ג'ים, 'לואו קארד' ג'ימי אוסו. הגולדן סטנדרט לסופר-קיק העייף בביזנס. 

- לוס אנג'לס נייט משעמם, משמים ומעייף. 
לא ידעתי אפילו שהוא ביריבות עם סת'. למה בכלל?

- הפרומו של היימן היה טוב.

- הסגמנט עם ג'רי רול או מי שזה לא יהיה היה אחד המטומטמים.
אני נשבע, אורטון יצא וחתך פרומו להוט ועצבני בצורה כל כך קיצונית שזה לא התאים לסיטואציה. יכולתי להישבע שרנדי הפסיד אליפויות עולם בעבר והיה פחות עצבני מזה. אם האנגמן פייג' ישרוף לאורטון את הבית הוא יקנה חדש, אבל שמישהו ידבר בצורה לא מכבדת על ג'רי רול? לא יקום ולא יהיה! אגדה בביזנס, בכל ביזנס. טופ 4 מתאבקים בכל הזמנים ואפילו לא דרך בזירת היאבקות בקרב אמיתי.

יש מחשבה מאחורי השיבוץ של לוגאן פול בתפקיד מגן הסף, מבין את האירוניה ויודע להעריך, אבל בחיאת, לקחת את מקנטייר ואורטון ולערב אותם בבוץ הסלבריטאי הזה זה המהלך הכי TKO שיש. זה כמו לטבול סטייק בקטשופ, זה כמו לשים את QT מארשאל בקרב של ריינס/קודי ברסלמניה 40, זה כמו לתת ללידור לאכול ארוחת ערב עם המלכה. אלו דברים שלא מתחברים ולא אמורים להתחבר. ולמרות הכל ג'לי רול הולך לחלוק עלילה עם מתאבק השנה דרו מקנטייר. חלם.

- כל השאר מיותר.

- ברייקר עובר מה שג'ייקוב פאטו עובר - הייתי קורא לזה TKOיזציה בה הם לוקחים את האינדיבידואל ומעיפים כל אספקט בו שלא קשור ישירות למרצ' ומכירות. ברייקר מוכר חולצות בגלל צ'אנט ובגלל ספיר - וזו הדמות שלו, צ'אנט וספיר. 
פאטו? פאאאאטווווו, יודעים למה אני מתכוון? ועוד מספר קאצ'פרייזים שמביאים כסף. 
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, בחוק
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
07-12-2025, 02:35 PM
(07-12-2025, 02:30 PM)KB24 כתב:  אפשר לחתוך עם זה סטייק?

אפשר למרוח עם זה שוקולד. 
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
07-12-2025, 02:36 PM
ואפילו לא דיברתי על הוויאט איכס.

דקסטר לומיס 'היה צריך את הקרב הזה' ?
אני אומר לכם מי לא היה צריך את הקרב הזה - אני. הקהל. אנשים שרואים סמאקדאון. אנשים עם עיניים. כל התעשייה.

שמח בשבילך דקסטר לומיס. 
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 04:26 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר