Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 11.7.2025

עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 11.7.2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,219
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,967
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-12-2025, 04:41 AM
[Image: 20250620_SD_Match_SP_Wyatts_TITLE_16x9_F...6fbf48.jpg]

אל איי נייט פותח את התוכנית, נייט נכנס לזירה ואומר : תחזית וספוילרים... שני דברים שפול היימן אוהב להגיד. הוא טוען שהיימן חושב שיש לו את כל הכוח, ובמובן מסוים זה נכון. סת’ רולינס, אדם נואש, שכבר קצת עבר זמנו, היה חייב לעשות מהלך נואש ולחבור להיימן. ועכשיו יש להם את חבורת הבריונים שלהם : ברונסון ריד והטמבל ברון ברייקר. הוא אומר שהם ניסו לפצוע אותו ולהזיק לו ועשו את זה לפי הוראות של רולינס כי הוא בעצמו לא הצליח לעשות את זה. ובעוד 24 שעות הוא יתמודד מול סת’ רולינס ב-SNME. אפילו כשהפיל את רולינס על הראש בראו זה לא הספיק. הוא אומר לרולינס שהוא רוצה את הכבוד שלו, הצדק שלו והוא רוצה לפגוע בו. והוא יפגע בו. הוא אומר לרולינס שלא יפחד לחטוף מכות כי הוא יחטוף. וזה לא ספוילר... זו עובדת חיים.
פול היימן יוצא החוצה, היימן אומר שכאורקל האישי של רולינס הוא מבורך בהרבה כישרונות. חוץ מזה שהוא נראה נהדר, כאורקל הוא מסוגל לראות את העתיד של רולינס, של עצמו, של ברון ושל ברונסון. והעתיד שלהם הוא העתיד של כל התעשייה. הוא אומר שהוא גם ראה את העתיד של נייט ואין שם כלום. כי לנייט אין עתיד בכלל. אלוף ארה"ב סולו סיקואה יוצא החוצה לצד MFT, סולו אומר שיש דברים שמשתנים ויש דברים שלא. הוא אומר להיימן שברגע שהוא עזב לראו ואת המשפחה הכל השתנה. אין יותר בלודליין, אין יותר ראש השבט, ואין יותר האיש החכם. הם מתחילים להתקרב אל היימן והוא לאט לאט נסוג לאחור. הקהל צועק OTC. סולו מציע להיימן לעזוב את הבניין עכשיו לפני שהוא והאנשים שלו יעיפו אותו דרך שולחן בדיוק כמו שעשו לו בשנה שעברה. היימן מנופף בידו ונמלט דרך הקהל. סולו אומר לנייט שהוא אלוף ארה"ב החדש וזה אומר שהאיש שניצח אותו ברסלמניה... זה שכולם מפחדים ממנו... הזאב הסמואי... הוא זה שניצח את ג’ייקוב פאטו. סולו אומר לנייט שהוא ייתן לו את אותה הזדמנות שהוא נתן להיימן : לעזוב ולא לחזור. אחרת הוא יוודא שהחיילים שלו יוודאו שהוא לא יוכל ללכת שוב. נייט אומר בסדר אבל הקהל ממשיך לצעוק את שמו. נייט אומר שהקהל לא ייתן לו לעזוב, ואם הם רוצים שהוא יעזוב אז שיעיפו אותו בעצמם. MFT עולים על האפרון, ג’ימי אוסו מופיע משום מקום ומכניס כיסא לזירה. ג’ימי נותן סופרקיק למטאו ונכנס לזירה. ג’ימי ונייט עומדים בזירה. שניהם עם כיסאות. טאלה טונגה עומד להיכנס אבל סולו אומר לו לרדת. טאלה יורד... ניק אלדיס יוצא החוצה וקובע קרב זוגות להמשך התוכנית : סולו סיקואה וג'יי סי מטאו נגד ג’ימי אוסו ואל איי נייט.
[Image: 1.png]

שארלוט פלייר ואלכסה בליס מאחורי הקלעים. אלכסה מבקשת משארלוט שתהיה לצידה בזירה הערב, שארלוט אומרת לה שהן לא חברות. אלכסה עונה לה שהיא יודעת אבל לכל מי שמתאבקת הערב יש פרטנרית לצידה, ואם היא רוצה לתת הצהרה לפני אבולושן... שתיהיה שם. שארלוט אומרת לה שהיא תהיה שם.

אלכסה בליס ניצחה את קיירי סיין, רוקסן פרז וסול רוקה, לקראת סוף הקרב סול נותנת דאבל סול סנאצ'ר לאלכסה ורוקסן. היא מצמידה את רוקסן אך ראקל מחוץ לזירה מניחה לה את הרגל על החבלים. זאריה מנסה לתקוף את ראקל, ראקל מעיפה אותה. אחר כך ראקל נותנת ביג בוט לאסקה, שארלוט מגיעה ומעיפה את ראקל. בזירה קיירי מנסה לתת לאלכסה אלבו דרופ, אלכסה מרימה את הברכיים ופוגעת בה. אלכסה מצמידה את קיירי לניצחון אחרי סיסטר אביגל.
[Image: 027-SD-07112025-CM-52345-4a41c8c5bfd8a8a...271d5f.jpg]

קרב על אליפות הזוגות של ה-WWE
הוייאט סיקס ניצחו את הסטריט פרופטס וזכו באליפות הזוגות של ה-WWE, לקראת סוף הקרב פורד נותן פרוג ספלאש ללומיס, גייסי מסיח את דעתו של השופט. מחוץ לזירה אריק רואן מושך את פורד החוצה. דוקינס מעיף את רואן מעבר לברקייד. פורד מנסה פרוג ספלאש על לומיס אך לומיס זז. גייסי נותן ללומיס טאג, הם נותנים לפורד פאוורבומב ומצמידים אותו לניצחון.
[Image: 041-SD-07112025-CA-17264-5c40ba970febefe...91fc46.jpg]

מחלקת הזוגות של סמאקדאון מאחורי הקלעים צופים בזכייה של הוייאט סיקס והם כועסים. גרגאנו אומר לכולם שהם צריכים להתאחד עכשיו כי התרחיש הכי גרוע שלהם בדיוק קרה. צ'אמפה אומר שהם היו צריכים להקשיב להם. ריי פיניקס ואנדראדה מגיעים, הם אומרים להם שהם עכשיו חלק ממחלקת הזוגות של סמאקדאון. כולם מתחילים להתווכח.

ג'לי רול מופיע בזירה, הוא שר את השיר שלו Liar. לוגאן פול יוצא החוצה וקוטע אותו, לוגאן אומר שכולם כאן כדי לראות סופרסטארים אמיתיים של WWE, לא לשמוע שירים של מישהו שיש לו קעקועים של הילדים שלו אבל אין לו משמורת עליהם. הוא אומר שהזירה והאולם הם מקום קדוש, וג'לי רול צריך להיות על במה, לא בזירה של WWE. לוגאן נכנס לזירה ואומר שהוא נגעל מאמנים, יוטיוברים ומשפיענים שנכנסים לתעשייה שלהם, להצלחה שלהם, לפלטפורמה שהם בנו. הוא אומר שאנשים שרודפים אחרי תהילה כמו ג'לי רול מגעילים אותו. לוגאן אומר ש-WWE לא צריכים את ג'לי רול... הם צריכים את לוגאן פול. הוא אומר שהוא קבע ועלה על הרף של מה זה להיות מתאבק מקצועי. הוא שייך למקום הזה והחברה אוהבת אותו כל כך שהפודקאסט שלו חתם עכשיו על חוזה ארוך טווח עם WWE. ג'לי רול קוטע אותו ואומר לו שזה העיר שלו, ורק שיהיה ברור... אף אחד פה לא סופר את הפודקאסט שלו.
רנדי אורטון יוצא החוצה, אאוטסיידר ? אתה רציני ? רנדי אומר שג'לי רול הוא אחד האמנים הכי גדולים במוזיקה, ואם מישהו פה אאוטסיידר זה לוגאן פול. הוא דורש ממנו להראות כבוד, וקורא לו בכיין מפונק קטן. רנדי מסתובב... דרו מקנטייר מופיע משום מקום ומוריד אותו בקליימור. האבטחה נכנסת ומקנטייר יוצא מהזירה. לוגאן פול מתחיל להכות את אורטון בפינה עם אגרופים. ג'לי רול נראה מבולבל אבל תופס את לוגאן מאחור ומטיח אותו על המזרן. לוגאן מתגלגל החוצה, ג'לי עוזר לאורטון לקום. לוגאן עולה חזרה לאפרון אבל האבטחה רצה לעצור אותו. ניק אלדיס יוצא עם עוד נציגים של WWE. לוגאן מתחיל להרוס את הגיטרה של ג'לי רול ואת כל הציוד של הלהקה שלו.
[Image: 050-SD-07112025-CM-53083-37ffbfcde516e92...5d47ba.png]

אחרי הפרסומות רנדי אורטון וג'לי רול מאחורי הקלעים. רנדי מודה לג'לי רול על כך שגיבה אותו. ג'לי רול מצדו מודה לאורטון על אותו דבר. ג'לי אומר שהוא שוקל להגיע מחר ל-SNME, רנדי משיב שזה יהיה כבוד גדול מבחינתו שיהיה בפינה שלו. השניים לוחצים ידיים ומתחבקים.

ר' טרות' ניצח את אליסטר בלאק, לקראת סוף הקרב טרות' יוצא מהזירה ולוקח כיסא, הוא מכניס אותו לזירה, בלאק דורך על הכיסא ואז נותן לטרות' ברכיה. בלאק לוקח את הכיסא ומנסה להכות את טרות', השופט לוקח מבלאק את הכיסא, טרות' מצמיד את בלאק לניצחון ברולאפ.
[Image: 070-SD-07112025-CM-53374-caef1aee8c58ea2...cbbd02.jpg]

אחרי הפרסומות אליסטר בלאק עצבני מאחורי הקלעים, הוא הולך אחרי ר' טרות' אך דמיאן פריסט עוצר אותו. הוא אומר לבלאק שהוא מבין אותו אבל שישחרר את זה. בלאק אומר לו שהוא צודק והשניים לוחצים ידיים. בלאק מסתובב חזרה ופתאום נותן לפריסט ברך ישר לפנים ודוחף אותו לעמוד, אחר כך בלאק מוריד את פריסט בבלאק מאס. בלאק מסתכל עליו ואומר : עכשיו אני יכול לשחרר. אנשי WWE מגיעים מיד כדי להפריד ביניהם.
[Image: Screenshot-1.png]

וייד בארט מראיין בזירה את אלופת ה-WWE לנשים טיפאני סטראטון וטריש סטראטוס, בארט אומר שבעוד 48 שעות הן יפגשו לקרב חלומות באבולושן. טיפאני אומרת שהיא כבר ניצחה את שארלוט פלייר, ניה ג'קס וביילי. אז למה שהיא לא תרצה לפגוש אחת מהגדולות ביותר בכל הזמנים טריש סטראטוס ? היא הסכימה לקרב כי אם תנצח את טריש, אולי היא בעצמה תיחשב לאחת הגדולות בהיסטוריה. טריש אומרת שהיא אמנם מרגישה הרבה לחץ, אבל זו טיפאני שצריכה להרגיש את הלחץ. כי טיפאני חייבת לנצח אותה כדי להיחשב לאחת הגדולות. טריש כבר שם. וביום ראשון, היא תעשה את מה שהיא עושה כבר 25 שנה... תספק סטרטיספקשן. והיא תצא מאבולושן עם החגורה בזמן שטיפאני תישאר בלי כלום. טיפאני עונה שהדברים היום שונים והיא מכירה את כל ההישגים של טריש... היא צפתה בקלטות ה-VHS שלה. טריש מחייכת ואומרת שזה חמוד ושואלת אם היא למדה על VHS בטיקטוק. היא מוסיפה שהיא אוהבת את טיפאני ואת מה שהיא עושה אבל ביום ראשון היא תהפוך לאלופה בפעם השמינית. גברת MITB נעומי יוצאת החוצה, היא מצביעה עליהן בזירה ומזכירה להן שהמזוודה אצלה. ג'ייד קארגיל יוצאת החוצה ותוקפת אותה, השניים נכנסות לברול כאשר אנשי צוות יוצאים להפריד אותן.
[Image: 075-SD-07112025-CM-53348-fa7505dce8a80f1...7de3af.png]

מוכרז לשבוע הבא :
- אלוף ה-WWE ג'ון סינה וקודי רודס יופיעו.

ג'ימי אוסו ואל איי נייט ניצחו את אלוף ארה"ב סולו סיקואה וג'יי סי מטאו, לקראת סוף הקרב נייט מחוץ לזירה והוא רואה את פול היימן שמופיע בהפתעה ליד הכרוז. נייט מסתובב ומקבל ביג בוט מטאלה טונגה כאשר דעתו של השופט מוסחת. בזירה ג'ימי מצמיד את סולו לניצחון ברולאפ. אחרי הקרב MFT רודפים אחרי ג'ימי אוסו אבל הוא בורח דרך הקהל. סולו בזירה עצבני והוא מסתכל על היימן, נייט חוזר לזירה ונותן לסולו BFT. נייט חוגג על הטופ רופ, הוא יורד מהטופ רופ... מסתובב... ברון ברייקר מופיע בהפתעה ונותן לו ספיר, ברונסון ריד נותן לנייט צונאמי. התוכנית מסתיימת כאשר היימן, ברייקר וריד עומדים מעל נייט.
[Image: 100_SD_07112025CM_53791--f630586b4d95187...36d910.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • avramdogs100, NoamRR, Triple T
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
07-12-2025, 04:52 AM
[Image: 2.gif]

[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • m0tti
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
07-12-2025, 05:15 AM
תוכנית מעולה של סמאקדאון.

- מעל 10 אלף צופים. המספרים לא משקרים.

- אל איי נייט פשוט החזיק את סגמנט הפתיחה עליו, הוא קיבל פופים אדירים מהקהל שאכלו כל מילה שהוא אמר. הוא כוכב, לא יעזור כלום.

- אלכסה בליס נגד קיירי סיין נגד רוקסן פרז נגד סול רוקה היה קרב מעולה. כן. אני רשמתי את זה. כן... אתם קראתם נכון. קרב מעולה וקיירי סיין באותו משפט. כנראה שקרב מרובה משתתפים עזר לה כי כמו כולן היא נתנה הופעה מעולה, לא ביצ'בצ'ה ועשתה את הספוטים שלה בסדר גמור לשם שינוי. הכוכבת של הקרב הייתה סול רוקה שמראה לכולן שהיא שייכת לרמות הגבוהות, הקפיצה מחוץ לזירה הייתה גדולה ואחר כך הדאבל סול סנאצ'ר היה מצוין. כולן עשו יופי של עבודה לקראת אבולושן.

- הוייאט סיקס נגד הסטריט פרופטס על אליפות הזוגות של ה-WWE היה עוד קרב מעולה בתוכנית. קרב יחסית ארוך, נתנו להם 2 הפסקות פרסומות באמצע, מזל שבנטפליקס בשידור חי אנחנו ממשיכים לראות את הקרב. בשביל הפרופטס זה עוד באנגר, הוייאט סיקס היו צריכים את הקרב הזה, הופעה טובה של גייסי ובעיקר לומיס היה צריך את זה. זה היה ריין מעולה של הפרופטס. הוייאטס זוכים באליפות זה נהדר, מחלקת הזוגות של סמאקדאון ממשיכה להיות רותחת, יש סיפור, יש עניין. ועכשיו אנחנו מקבלים רשמית גם את אנדראדה וריי פיניקס בתוך הבלאגן.

- הסגמנט של ג'לי רול, לוגאן פול, רנדי אורטון ודרו מקנטייר היה אדיר. כן אני יודע שהולך להיות בכי עתידי באשכול הזה ובלבולי ביצים על TKO... כאילו שלפני כן לא קיבלנו הופעות וקרבות של סלב. תמיד צריך לזכור לבכות אחרי ולא לפני... כי אנחנו זוכרים את הסלבים האחרונים : באד באני, לוגאן פול וג'וני נוקסוויל... כולם היו אדירים. התוכנית הייתה בעיר הבית של ג'לי רול והקהל כמובן היה on fire. לוגאן קיבל היטים אדירים ואחר כך נתן פרומו אדיר, זה שלוגאן מתעצבן על סלבים אאוטסיידרים שרוצים לקחת את הספוטלייט... ענק. רנדי גם קיבל פופים פסיכיים מהקהל. מקנטייר דופק לרנדי קליימור. לוגאן תוקף את רנדי, ג'לי עושה את ההצלה. אנחנו בדרך לקרב זוגות בסאמרסלאם.

- אליסטר בלאק מפסיד ברולאפ לר' טרות'. מזה החרא הזה ? התעצבנתי ממש... אבל סגמנט אחר כך הם יצאו מזה כמו שצריך. בלאק עצבני על ההפסד המטופש, דמיאן פריסט מגיע להרגיע אותו. ואז בום. בלאק רצח אותו שם מאחורי הקלעים, ברכיה חזקה לפנים, העיף אותו לעמוד ואז בלאק מאס. אליסטר בלאק עושה היל טרן. יאללה. נראה איך יקחו את זה מכאן.

- 
(07-05-2025, 03:19 AM)lidoradir כתב:  טריש-טיפאני קרב חלומות

(07-12-2025, 04:41 AM)lidoradir כתב:  בארט אומר שבעוד 48 שעות הן יפגשו לקרב חלומות באבולושן.

כמובן שאני אומר שזה קרב חלומות ושבוע אחרי ה-WWE אומרים את זה, אנחנו מבינים אחד את השני. הגיר של טיפי וטריש... דאמ. זה היה סגמנט קצר אבל עשו את העבודה מבחינתי, טיפי מדברת על מי שניצחה ושהיא רוצה לנצח את טריש ה-GOAT. טריש עונה לה שהלחץ עליה. הירידות VHS היו טובות. נעומי יוצאת לטיזינג, ג'ייד תוקפת אותה. קידמו בתוכנית את כל הפיודים של הנשים לקראת אבולושן.

- ביג ג'ים ואל איי נייט נגד אלוף ארה"ב סולו סיקואה וג'יי סי מטאו היה קרב מרכזי טוב. הופעה טובה של כולם, קידום אחרון לקרבות ב-SNME. ביג ג'ים משיג הצמדה על סולו ומחר הוא אמור לאכול הצמדה משלו. נייט חוגג ואנחנו שומעים נביחות מהקהל וזה אומר דבר אחד... ברון ברייקר הגיע, ספיר גדול של ברייקר על נייט. צונאמי מריד לפינוק. סיום חזק.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,296
אשכולות: 8
Likes Given: 10,928
07-12-2025, 07:10 AM
אמן ג׳לי רול יקח את הראמבל יחד עם סקרלט ואז קרוס יקנא ונקבל קרב חלומות שלהם בEC.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,998
אשכולות: 12
Likes Given: 1,097
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-12-2025, 07:43 AM
*סולו הדבר הכי טוב בסמאק היום.

*שעתיים מרגיש לי קצת מדי התוכנית עפה לי.

*למורות שנייט אובר בטירוף עם הקהל הוא לא מרגיש לי כמישהו שמתרומם עם הפיוד שהוא קיבל.

*הסיפור של אלכסה ושארלוט נהדר הזוגיות הזאת מחמיאה לשתיהן במיוחד לשארלוט שלא משתדלת מספיק
להתחבב על הקהל כמישהו שזה מאוד חשוב לה. הפחד שלי שאנחנו מקבלים טרן כבר באבולושן.

*סול רוקה מוכנה לגמרי לרוסטר הראשי היא נתנה חתיכת הצגה. הכימיה בין רוקסן לאלכסה צריכה עוד קצת עבודה.

* ג'לי רול מקבל ספוט בקרב של רנדי ולא קרב? אני יכול לחיות עם זה בשלום. בכלל כל עוד מדובר באוהד של המוצר
כמונו שמגשים חלום ולוקח את זה ברצינות רע זה לא יכול לעשות במיוחד אם מדברים על הצורך בבידור ששובר שגרה מדי פעם
(יוחזר סנטינו לאלתר)

*למדתי משהו בשבועיים האחרונים, דרו יצר לעצמו נוכחות כזאת שהפסדים בפיודים לא מורידים ממנו בכלל.
הבחור הביא את עצמו לדרגה של אגדה כבר בשלב הזה של הקריירה וזה מדהים. הכל מרגיש גדול יותר שהוא צד בסיפור.
נכס מדהים וכמה טוב שיש אותו.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
07-12-2025, 09:58 AM
פרק שכולו סטייק אנטריקוט נראה
גם מיין איוונט ג'ימי אוסו. גם דרו מקינטייר ורנדי אורטון מתערבבים עם סלבס.
גם הווייאט סיקס, הסטייבל הכי טוב בהיסטוריה לוקחים את אליפות הזוגות.
גם אליסטר בלאק אוכל הצמדה מאר טרות, ההיל הכי טוב בביזנס.
גם טריש סטראטוס בחזרה הארבעים שלה מול טיפי האלופה הכי מעניינת ברסלינג וגם נעומי וגייד ממשיכות את הפיוד שלהן שהוא דראו ענק של שתי מתאבקות ענקיות.

בקיצור, מי ירצה פרוסת שוקולד שהסטייק שלהם עשוי כל כך טוב?
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 5 users Like Coquina Clutch's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, NoamRR, SwitchBlade, Triple T
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,296
אשכולות: 8
Likes Given: 10,928
07-12-2025, 10:01 AM
(07-12-2025, 09:58 AM)Coquina Clutch כתב:  פרק שכולו סטייק אנטריקוט נראה
גם מיין איוונט ג'ימי אוסו. גם דרו מקינטייר ורנדי אורטון מתערבבים עם סלבס.
גם הווייאט סיקס, הסטייבל הכי טוב בהיסטוריה לוקחים את אליפות הזוגות.
גם אליסטר בלאק אוכל הצמדה מאר טרות, ההיל הכי טוב בביזנס.
גם טריש סטראטוס בחזרה הארבעים שלה מול טיפי האלופה הכי מעניינת ברסלינג וגם נעומי וגייד ממשיכות את הפיוד שלהן שהוא דראו ענק של שתי מתאבקות ענקיות.

בקיצור, מי ירצה פרוסת שוקולד שהסטייק שלהם עשוי כל כך טוב?
יש סטייק של הדסון ויש סטייק של נאפיס.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Coquina Clutch, KB24
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,146
אשכולות: 0
Likes Given: 727
הצטרף בתאריך: Aug 2021
07-12-2025, 11:23 AM
(07-12-2025, 04:52 AM)lidoradir כתב:  [Image: 2.gif]

[Image: giphy.gif]

Heart

וואגיו A5
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
Main-Event
תגובות: 5,761
אשכולות: 4
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-12-2025, 12:42 PM
פרק סבבה מי היה מאמין שהוויט סיקס יזכו היום.
ההתערבות של אריק רואן גורם לי לחשוב שהם עשו היל טרן זה לא ניצחון נקי.
אליסטר בלאק תוקף את פריסט וזה רשמי היל טרן.
סולו אלוף ומוצמד שבוע שני רצוף פשוט מביך את הכותבים.
פאטו לא מופיע מי שעשה לי את הפרק זה לוגאן פול המושלם.
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
07-12-2025, 12:47 PM
(07-12-2025, 07:43 AM)gilam כתב:  *הסיפור של אלכסה ושארלוט נהדר הזוגיות הזאת מחמיאה לשתיהן במיוחד לשארלוט שלא משתדלת מספיק
להתחבב על הקהל כמישהו שזה מאוד חשוב לה. הפחד שלי שאנחנו מקבלים טרן כבר באבולושן.

שארלוט קיבלה פופים בתקיפה שלה על ראקל. זה לא קרה הרבה זמן.
השיתוף פעולה עושה להן טוב.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • TheFallenAngel
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 04:15 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר