Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1974): « הקודם 1 ... 1569 1570 1571 1572 1573 ... 1974 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#15,701
07-11-2025, 08:59 PM
(07-11-2025, 08:27 PM)master of doom כתב:  אני הבנתי את זה, פשוט הצחיק אותי שהוא יורד על ג'וקוביץ' שמפסיד בגיל 38 למדורג מספר 1 בעולם, כאילו זה מה שגורם לו לא להיות הטוב בהיסטוריה

במצב הנוכחי אני פשוט מנסה לעצבן אותך
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,035
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#15,702
07-11-2025, 09:59 PM
מספרי סופרמן - התחלנו :

- סופרמן הכניס בהקרנות המוקדמות שלו 22.5 מיליון דולר.
- הפתיחה הכי גדולה ב-2025, עקף את לילו & סטיץ' שהכניס 14.5 מיליון דולר.
- הפתיחה הכי גדולה בקריירה של ג'יימס גאן, עקף את שומרי הגלקסיה: חלק 3 שהכניס 17.5 מיליון דולר.
- סרט הסולו האחרון של סופרמן איש הפלדה מ-2013 הכניס 21 מיליון דולר.

הסרט צפוי לעבור בסופש הפתיחה שלו את ה-200 מיליון דולר. נדע את זה בראשון-שני.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#15,703
07-11-2025, 11:00 PM
(07-11-2025, 08:59 PM)ser duncan the tall כתב:  במצב הנוכחי אני פשוט מנסה לעצבן אותך

האמת שתהיתי אם זה הכיוון, גם תוך כדי הדיון שהיה לנו.

בכל מקרה, סינר-אלקרז בגמר ווימבלדון. אפשר כבר לקרוא לזה בפה מלא הקלאסיקו של הטניס, שני השחקנים הטובים ביותר בעולם בפער די גדול מהשאר, והם עושים רק מה שפדרר ונדאל עשו בעבר - לשחק בגמר הרולאן גארוס ובגמר ווימבלדון באותה שנה (פדרר ונדאל עשו את זה 3 פעמים ברצף אגב).

זה גם היה ההימור שלי, אבל כמו שכתבתי אז זאת לא חוכמה גדולה לזהות את זה. עם כל הכבוד לשאר, הם פשוט הרבה יותר טובים. יותר מהירים, יותר חזקים, עם סיבולת יותר טובה, period. הגמר שלהם ברולאן גארוס הוא כנראה הגמר הטוב ביותר בתולדות הטורניר, יהיה להם קשה להתעלות עליו בווימבלדון אבל עדיין, אני מצפה לקרב שקול.

זה מוזר אולי להגיד, אבל אלקרז פייבוריט למשחק הזה. בגדול, הוא הכבשה השחורה של סינר. הוא מחזיק כבר ב-5 ניצחונות רצופים עליו, כולל פעמיים ברולאן גארוס ופעם אחת בגמר טורניר רומא. הראש בראש ביניהם עומד על 8-4 לאלקרז, כאשר בגזרת הגראנד סלאמים המאזן הוא 3-1 לאלקרז. יתרון די ברור.
ולמרות זאת, כמו שהזכרתי קודם לכן לסינר יש סיבות להיות אופטימי. המשחק היחיד שבו הם שיחקו על דשא היה בווימבלדון 2022, ובו סינר ניצח את אלקרז 3-1 די חד צדדי במערכות. כאמור זה גם ההפסד האחרון של אלקרז בווימבלדון.

זו הפעם השלישית ברציפות של אלקרז בגמר ווימבלדון, כאשר בפעמיים האחרונות הוא גם זכה בתואר. עבור סינר מדובר בגמר ווימבלדון ראשון, גמר גראנד סלאם רביעי רצוף (השיא של פדרר הוא 10, של נדאל 5, של ג'וקוביץ' 6) ואפשרות לזכות לראשונה בגראנד סלאם שהוא לא על משטח קשה. עבור אלקרז מדובר באפשרות להיות הראשון מאז בורג שזוכה באק טו באק ברולאן גארוס ובווימבלדון באותה שנה, הסברתי כבר בעבר למה זה נחשב כל כך קשה להשיג את זה. וכמובן, גראנד סלאם מספר 6 בגיל 22 זה לא רע בכלל.

אני חושב שניצחון של סינר יכול להיות מעין מיני קו פרשת מים עבורו בקריירה. נכון שהוא מדורג מספר 1 בעולם כבר 57 שבועות (ובצדק), אבל הוא עדיין לא יצא מחוץ לתחומי המגרש הקשה, לא במאסטרס ולא בגראנד סלאמים. מעבר לזה, יש קוף שהוא צריך להוריד מהגב. הוא הוביל על אלקרז ב-3 מפגשי הגראנד סלאם האחרונים שלהם (השניים ברולאן גארוס בשנתיים האחרונות, והמשחק ברבע גמר אליפות ארה"ב 2022, משחק מטורף שנגמר אחרי 5:15 שעות, מומלץ לצפות בהיילייטס למי שיש זמן כי זה היה משחק מטורף), בשלושתם הוא הפסיד.

מנגד, אלקרז מצטייר כמפלצת הגראנד סלאמים של הדור הנוכחי. כשהוא מפוקס ומגיע לשלבים המכריעים של הטורניר, הוא כמעט בלתי עציר ועם קרח ב-ורידים, כמו שראינו באותו סופר טיי-ברייק מול סינר בגמר הרולאן גארוס. 5 גראנד סלאמים על כל סוגי המשטחים בגילו זה לא דבר של מה בכך, ואיך שחקן בסבב שיכול להרגיש בתחושת פייבוריטיות מולו במעמד גמר גראנד סלאם, גם לא סינר.

ההימור שלי: 3-2 אלקרז (כהרגלם בקודש של אלקרז וסינר). לא הימור סקסי אני יודע, אבל אני חושב שאם אני לוקח בחשבון את היכולת של אלקרז להתעלות במעמד, הניסיון שלו על דשא לעומת סינר ובעיקר העובדה שהוא הסוס השחור של סינר נכון לכרגע, הוא הפייבוריט.

אוסיף עוד דבר אחרון לגבי ג'וקוביץ'. Tennis-TV העלו סרטון של המשחקים הקודמים שלו עם סינר בסבב ה-ATP. היה כואב באיזשהו מקום לראות את הניידות שלו באותם משחקים לעומת המשחק היום שבו הוא פשוט נראה כבד ולא זז. גיל 38 עושה את שלו, וכנראה שצפינו באחת ההופעות האחרונות של ג'וקוביץ' במעמד גדול כמו של חצי גמר גראנד סלאם (למרות שהוא עשה את זה גם ברולאן גארוס וגם באוסטרליה, במשחקים שהוא השלים נגד סינר הוא לא נראה כאיום בכלל). למרות שהוא חזר אינספור פעמים בקריירה שלו מהפסדים, כמו עם נדאל, זה מרגיש כמו שירת הברבור של הקריירה שלו, הפעם על אמת. הוא לא שולט בסבב, הוא לא עומד בקצב של סינר ואלקרז יותר (למרות שהוא ניצח את אלקרז באוסטרליה השנה), ולמרות ההישגים שלו העונה הפערים בינם לבינו פשוט גדולים מדי. הוא שיחק היום בפעם ה-14 בחצי גמר ווימבלדון, עקף את פדרר ששיחק ב-13. בגמרים, לפדרר יש 12 ולנובאק 10, ובזכיות פדרר מוביל 8-7 על ג'וקוביץ'. בניצחונות בטורניר, פדרר מוביל 105-102. צמוד צמוד.

בקיצור, דברו עם לידור שיסדר לכם קרם ליום ראשון, אני חוזר להתכונן למבחן בתכנות מתקדם.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,351
אשכולות: 0
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#15,704
07-12-2025, 08:57 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-12-2025, 08:58 AM על ידי תנולהיותאורח.)
(07-11-2025, 11:00 PM)master of doom כתב:  האמת שתהיתי אם זה הכיוון, גם תוך כדי הדיון שהיה לנו.

בכל מקרה, סינר-אלקרז בגמר ווימבלדון. אפשר כבר לקרוא לזה בפה מלא הקלאסיקו של הטניס, שני השחקנים הטובים ביותר בעולם בפער די גדול מהשאר, והם עושים רק מה שפדרר ונדאל עשו בעבר - לשחק בגמר הרולאן גארוס ובגמר ווימבלדון באותה שנה (פדרר ונדאל עשו את זה 3 פעמים ברצף אגב).

זה גם היה ההימור שלי, אבל כמו שכתבתי אז זאת לא חוכמה גדולה לזהות את זה. עם כל הכבוד לשאר, הם פשוט הרבה יותר טובים. יותר מהירים, יותר חזקים, עם סיבולת יותר טובה, period. הגמר שלהם ברולאן גארוס הוא כנראה הגמר הטוב ביותר בתולדות הטורניר, יהיה להם קשה להתעלות עליו בווימבלדון אבל עדיין, אני מצפה לקרב שקול.

זה מוזר אולי להגיד, אבל אלקרז פייבוריט למשחק הזה. בגדול, הוא הכבשה השחורה של סינר. הוא מחזיק כבר ב-5 ניצחונות רצופים עליו, כולל פעמיים ברולאן גארוס ופעם אחת בגמר טורניר רומא. הראש בראש ביניהם עומד על 8-4 לאלקרז, כאשר בגזרת הגראנד סלאמים המאזן הוא 3-1 לאלקרז. יתרון די ברור.
ולמרות זאת, כמו שהזכרתי קודם לכן לסינר יש סיבות להיות אופטימי. המשחק היחיד שבו הם שיחקו על דשא היה בווימבלדון 2022, ובו סינר ניצח את אלקרז 3-1 די חד צדדי במערכות. כאמור זה גם ההפסד האחרון של אלקרז בווימבלדון.

זו הפעם השלישית ברציפות של אלקרז בגמר ווימבלדון, כאשר בפעמיים האחרונות הוא גם זכה בתואר. עבור סינר מדובר בגמר ווימבלדון ראשון, גמר גראנד סלאם רביעי רצוף (השיא של פדרר הוא 10, של נדאל 5, של ג'וקוביץ' 6) ואפשרות לזכות לראשונה בגראנד סלאם שהוא לא על משטח קשה. עבור אלקרז מדובר באפשרות להיות הראשון מאז בורג שזוכה באק טו באק ברולאן גארוס ובווימבלדון באותה שנה, הסברתי כבר בעבר למה זה נחשב כל כך קשה להשיג את זה. וכמובן, גראנד סלאם מספר 6 בגיל 22 זה לא רע בכלל.

אני חושב שניצחון של סינר יכול להיות מעין מיני קו פרשת מים עבורו בקריירה. נכון שהוא מדורג מספר 1 בעולם כבר 57 שבועות (ובצדק), אבל הוא עדיין לא יצא מחוץ לתחומי המגרש הקשה, לא במאסטרס ולא בגראנד סלאמים. מעבר לזה, יש קוף שהוא צריך להוריד מהגב. הוא הוביל על אלקרז ב-3 מפגשי הגראנד סלאם האחרונים שלהם (השניים ברולאן גארוס בשנתיים האחרונות, והמשחק ברבע גמר אליפות ארה"ב 2022, משחק מטורף שנגמר אחרי 5:15 שעות, מומלץ לצפות בהיילייטס למי שיש זמן כי זה היה משחק מטורף), בשלושתם הוא הפסיד.

מנגד, אלקרז מצטייר כמפלצת הגראנד סלאמים של הדור הנוכחי. כשהוא מפוקס ומגיע לשלבים המכריעים של הטורניר, הוא כמעט בלתי עציר ועם קרח ב-ורידים, כמו שראינו באותו סופר טיי-ברייק מול סינר בגמר הרולאן גארוס. 5 גראנד סלאמים על כל סוגי המשטחים בגילו זה לא דבר של מה בכך, ואיך שחקן בסבב שיכול להרגיש בתחושת פייבוריטיות מולו במעמד גמר גראנד סלאם, גם לא סינר.

ההימור שלי: 3-2 אלקרז (כהרגלם בקודש של אלקרז וסינר). לא הימור סקסי אני יודע, אבל אני חושב שאם אני לוקח בחשבון את היכולת של אלקרז להתעלות במעמד, הניסיון שלו על דשא לעומת סינר ובעיקר העובדה שהוא הסוס השחור של סינר נכון לכרגע, הוא הפייבוריט.

אוסיף עוד דבר אחרון לגבי ג'וקוביץ'. Tennis-TV העלו סרטון של המשחקים הקודמים שלו עם סינר בסבב ה-ATP. היה כואב באיזשהו מקום לראות את הניידות שלו באותם משחקים לעומת המשחק היום שבו הוא פשוט נראה כבד ולא זז. גיל 38 עושה את שלו, וכנראה שצפינו באחת ההופעות האחרונות של ג'וקוביץ' במעמד גדול כמו של חצי גמר גראנד סלאם (למרות שהוא עשה את זה גם ברולאן גארוס וגם באוסטרליה, במשחקים שהוא השלים נגד סינר הוא לא נראה כאיום בכלל). למרות שהוא חזר אינספור פעמים בקריירה שלו מהפסדים, כמו עם נדאל, זה מרגיש כמו שירת הברבור של הקריירה שלו, הפעם על אמת. הוא לא שולט בסבב, הוא לא עומד בקצב של סינר ואלקרז יותר (למרות שהוא ניצח את אלקרז באוסטרליה השנה), ולמרות ההישגים שלו העונה הפערים בינם לבינו פשוט גדולים מדי. הוא שיחק היום בפעם ה-14 בחצי גמר ווימבלדון, עקף את פדרר ששיחק ב-13. בגמרים, לפדרר יש 12 ולנובאק 10, ובזכיות פדרר מוביל 8-7 על ג'וקוביץ'. בניצחונות בטורניר, פדרר מוביל 105-102. צמוד צמוד.

בקיצור, דברו עם לידור שיסדר לכם קרם ליום ראשון, אני חוזר להתכונן למבחן בתכנות מתקדם.

נדאל לא הצליח לעשות את זה? עם כל הזכיות ברולאן גארוס
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#15,705
07-12-2025, 09:00 AM
(07-12-2025, 08:57 AM)תנולהיותאורח כתב:  נדאל לא הצליח לעשות את זה? עם כל הזכיות ברולאן גארוס

הוא הגדול בהיסטוריה. גם אם יש הישג שלא על שמו, זה כי הוא השאיר קצת פירורים לאחרים.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#15,706
07-12-2025, 10:43 AM
(07-12-2025, 08:57 AM)תנולהיותאורח כתב:  נדאל לא הצליח לעשות את זה? עם כל הזכיות ברולאן גארוס

מניח שאתה מתכוון ללזכות ברולאן גארוס ובווימבלדון באק טוק באק

אז נדאל לא הצליח לעשות את זה לצערי, הוא זכה בווימבלדון "רק" פעמיים, ב-2008 וב-2010. הוא הגיע לפיק דשא שלו ב-2010 ומאז זה פשוט לא היה אותו דבר, הרבה הדחות מוקדמות והזויות בווימבלדון מול שחקנים נחותים בהרבה (סטיב דארסיס, דסטין בראון, לוקאש רוסול, ז'יל מולר).
בגדול, הוא נדפק מזה שבתקופה שהוא היה ענק על דשא הוא התמודד מול מר דשא בשיא שלו, ואז כשהיה נראה שפדרר מפנה את הבמה נדאל פשוט קרס על הדשא באופן לא ברור/חסר מזל.

אגב, אם זה מעניין מישהו (את מוטי בוודאות זה לא יעניין), היום גמר הנשים ישוחק, איגה שוויונטק מול אמנדה אניסימובה. כרגיל אצל הנשים פשוט אי אפשר לחזות מי יגיעו לגמר, והפעם זאת המדורגת 12 בעולם שהדיחה את סבאלנקה, ושוויונטק שהיא שחקנית חימר מעולה וזכתה 4 פעמים ברולאן גארוס אבל סובלת מעונת בלהות עד כה.

בגדול, אני בעד שוויונטק. אני חושב שמאז שסרינה וויליאמס הייתה פעילה לא הייתה שחקנית עם 6 סלאמים (בנוסף ל-4 ברולאן גארוס שוויונטק זכתה גם בארה"ב 2022), וכמו שכתבתי בעבר בטניס אני אוהב עקביות כמה שאפשר.
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#15,707
07-12-2025, 10:55 AM
(07-12-2025, 10:43 AM)master of doom כתב:  מניח שאתה מתכוון ללזכות ברולאן גארוס ובווימבלדון באק טוק באק

אז נדאל לא הצליח לעשות את זה לצערי, הוא זכה בווימבלדון "רק" פעמיים, ב-2008 וב-2010. הוא הגיע לפיק דשא שלו ב-2010 ומאז זה פשוט לא היה אותו דבר, הרבה הדחות מוקדמות והזויות בווימבלדון מול שחקנים נחותים בהרבה (סטיב דארסיס, דסטין בראון, לוקאש רוסול, ז'יל מולר).
בגדול, הוא נדפק מזה שבתקופה שהוא היה ענק על דשא הוא התמודד מול מר דשא בשיא שלו, ואז כשהיה נראה שפדרר מפנה את הבמה נדאל פשוט קרס על הדשא באופן לא ברור/חסר מזל.

אגב, אם זה מעניין מישהו (את מוטי בוודאות זה לא יעניין), היום גמר הנשים ישוחק, איגה שוויונטק מול אמנדה אניסימובה. כרגיל אצל הנשים פשוט אי אפשר לחזות מי יגיעו לגמר, והפעם זאת המדורגת 12 בעולם שהדיחה את סבאלנקה, ושוויונטק שהיא שחקנית חימר מעולה וזכתה 4 פעמים ברולאן גארוס אבל סובלת מעונת בלהות עד כה.

בגדול, אני בעד שוויונטק. אני חושב שמאז שסרינה וויליאמס הייתה פעילה לא הייתה שחקנית עם 6 סלאמים (בנוסף ל-4 ברולאן גארוס שוויונטק זכתה גם בארה"ב 2022), וכמו שכתבתי בעבר בטניס אני אוהב עקביות כמה שאפשר.

שמע לא שזה תירוץ או משהו , אני האחרון שימציא תירוצים לנדאל
אבל השחקנים שהוא שיחק נגדם תפסו יום אחושרמוטה במיוחד רוסול ודסטין בראון

ולגבי הנשים, אני היחיד פה שרואה יא נוכל חחח
בתור צופה נייטרלי יותר מרגש לראות זכיה בגראנד סלאם ראשון
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#15,708
07-12-2025, 11:15 AM
(07-12-2025, 10:55 AM)m0tti כתב:  שמע לא שזה תירוץ או משהו , אני האחרון שימציא תירוצים לנדאל
אבל השחקנים שהוא שיחק נגדם תפסו יום אחושרמוטה במיוחד רוסול ודסטין בראון

ולגבי הנשים, אני היחיד פה שרואה יא נוכל חחח
בתור צופה נייטרלי יותר מרגש לראות זכיה בגראנד סלאם ראשון

היופי בביג 3 ובמיוחד בנדאל זה שכמעט תמיד כששחקן היה תופס נגדם יום מטורף הם היו מוצאים את הדרך לנקנק אותו בסופו של דבר. עם נדאל בווימבלדון זה פשוט לא קרה, לא ברור למה
את ההפסד לבראון אני עוד יכול לקבל, נדאל היה בעונה פשוט מזעזעת ב-2015, אבל רוסול וסטיב דארסיס לדוגמה אלה שתי הדחות הזייה שבאו בשנים מעולות של נדאל, אין לי הסבר למה שקרה לו שם.

וואלה אני מבין אותך לגמרי לגבי הזכייה בגראנד סלאם ראשון, אבל נחנקתי מזכיות גראנד סלאם חסרות תועלת אצל הנשים. יש שם יותר מדי שחקניות של גראנד סלאם אחד - רדוקאנו, אנדרסקו, קנין, וונדרוסובה, קיז, ריבקינה, וזה רק מה שעולה לי לראש כרגע. זה כמו רולטה, אין ממש היגיון בזוכות, פשוט מישהי שבמקרה מתפוצצת + נהנית מקריסה של האחרות.
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,351
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#15,709
07-12-2025, 12:48 PM
(07-12-2025, 10:43 AM)master of doom כתב:  מניח שאתה מתכוון ללזכות ברולאן גארוס ובווימבלדון באק טוק באק

כן מבאס המזל הגרוע שהיה לו בדשא, אבל האמת נדאל מעולם לא היה שחקן מעולה בדשא, המשטח הזה מאוד שונה מהחימר וזה משפיע
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#15,710
07-12-2025, 01:26 PM
(07-12-2025, 12:48 PM)תנולהיותאורח כתב:  כן מבאס המזל הגרוע שהיה לו בדשא, אבל האמת נדאל מעולם לא היה שחקן מעולה בדשא, המשטח הזה מאוד שונה מהחימר וזה משפיע

הקטע פה שאתה צודק ולא צודק. באוברול, אי אפשר לשים את נדאל באותה שורה של פדרר, ג'וקוביץ' וסמפראס על דשא, אין מה לעשות. מצד שני, הוא הגיע ל-5 גמרים של ווימבלדון עד גיל 25, וכשהוא לא זכה הוא הפסיד לפיק פדרר ופיק ג'וקוביץ' (אגב כן, בעיניי פיק ג'וקוביץ' זה 2011 למרות שסטטיסטית ב-2015 וב-2023 הוא היה יותר הישגי). ומשם הגיעה הקריסה, 0 גמרים ב-8 הטורנירים האחרונים שלו. הייתי מצפה שאם הוא מצא את הנוסחה לדשא בגיל כל כך מוקדם הוא ימשיך להוות איום על הדשא גם בגילאים יותר מאוחרים, אבל איכשהו זה לא קרה.

אגב, על הדשא נדאל הצליח יותר מאשר בסלאמים על המשטח הקשה עד 2009. הזכייה בווימבלדון הייתה הראשונה שלו מחוץ לחימר, וזה הגיע אחרי שני גמרים רצופים.

בקיצור, פשוט לא ניתן להסבר מה שקרה לנדאל על הדשא מאז 2011. אפילו הפציעות הן לא תירוץ להדחות נגד יריבים כל כך נחותים, הוא כאילו שכח איך לשחק על דשא. ועדיין, ההישגים שלו על הדשא סופר מרשימים, 2 הזכיות בווימבלדון מאפשרות לו לומר שהוא השני בעידן הפתוח להשיג לפחות 2 זכיות בכל סלאם (הראשון זה ג'וקוביץ' שהשיג את זה שנה לפניו. ג'וקוביץ' גם הראשון עם לפחות 3 זכיות בכל גראנד סלאם, את זה גם לייבר לא השיג אם אני זוכר נכון), והוא השיג אחת מהן במשחק שלדעתי הוא הטוב בכל הזמנים מול (כנראה) שחקן הדשא הטוב בכל הזמנים.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1974): « הקודם 1 ... 1569 1570 1571 1572 1573 ... 1974 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 07:35 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר