07-08-2025, 07:58 PM
אלקרז-פריץ בחצי. משחק ראוי לשלב הזה, מקווה שתהיה חגיגה
|
|
|
07-08-2025, 10:03 PM
(07-08-2025, 05:14 PM)m0tti כתב: או מאצ' מושלם נראה לי יעבור את מבחן המוטי, צריך להיות קליל. ![]()
07-09-2025, 03:09 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-09-2025, 03:09 PM על ידי Jon_M0xley.)
(07-09-2025, 06:34 AM)ser duncan the tall כתב: איזה כיף זה סרט סופרמן טוב. הסופרמן הזה זה במקום הסופרמן שליהקו את הנרי קאביל שבשביל זה עזב את המכשף? לדעתי סמולוויל החה היצירה הכי טובה של סופרמן, זה דומה? ![]()
07-09-2025, 03:14 PM
(07-09-2025, 03:09 PM)Jon_M0xley כתב: הסופרמן הזה זה במקום הסופרמן שליהקו את הנרי קאביל שבשביל זה עזב את המכשף? קאוויל לא עזב את המכשף בגלל סופרמן, הוא עזב את המכשף בגלל שהוא מעריץ גדול של הספרים והמשחקים והוא הסתכסך עם התסריטאים. הוא קרא לתסריט של עונה 3 (האחרונה בה השתתף אם אני זוכר נכון) "חרא טהור" ופשוט טרק את הדלת לאנשי נטפליקס בפנים. רק על זה מגיעה לו רק אהבה בחיים. הסיבה שהוא לא סופרמן בימים אלו זה בגלל שג'יימס גאן החליט לעשות אתחול כולל ל-DC ביקום הקולנועי ולהתרחק מ-99% ממה שהיה בסרטים קודמים. למה 99% ולא 100%? כי ג'ון סינה בתור פיסמייקר עדיין נשאר ולכן Suicide Squad השני עדיין קאנוני ליקום הזה. קאוויל גם איחל בהצלחה למי שיחליף אותו כסופרמן החדש למרות שהוא התאכזב מאוד מזה שהוא לא ממשיך בתפקיד (מה גם ש-DC עשו קטע מסריח ונתנו לו לחזור לתפקיד ב'בלאק אדם' עם דה רוק, ואז גאן הודיע לו שזה היה אקורד הסיום שלו לתפקיד). סמולוויל - היצירה הכי טובה לא רק של סופרמן, אלא של עיבוד קומיקס כולל. אני אוהב את ה-MCU, אוהב גם את הסדרה "החץ" ואפילו "פלאש" עד עונה 7 הייתה טובה לדעתי. אבל סמולוויל למעט נפילה קטנה בעונה 8 שתוקנה בעונה 9, שלמות של עיבוד קומיקס. זה לא דומה לסמולוויל, אנחנו לא מקבלים סופרמן כנער מתבגר, אלא סופרמן שכבר מוכר לעולם כסופרמן, אבל יותר מזה אני לא אגיד.
07-09-2025, 03:58 PM
(07-09-2025, 03:14 PM)ser duncan the tall כתב: קאוויל לא עזב את המכשף בגלל סופרמן, הוא עזב את המכשף בגלל שהוא מעריץ גדול של הספרים והמשחקים והוא הסתכסך עם התסריטאים. הוא קרא לתסריט של עונה 3 (האחרונה בה השתתף אם אני זוכר נכון) "חרא טהור" ופשוט טרק את הדלת לאנשי נטפליקס בפנים. רק על זה מגיעה לו רק אהבה בחיים. כן סתם התעלמתי מזה שהוא לא אהב את הכיוון ופרש(ובאמת כל הכבוד לו, כמעט אף אחד לא היה עושה את זה). וואלה אם אתה אומר אני אתן צ'אנס. ![]()
07-09-2025, 04:11 PM
(07-09-2025, 03:14 PM)ser duncan the tall כתב: קאוויל לא עזב את המכשף בגלל סופרמן, הוא עזב את המכשף בגלל שהוא מעריץ גדול של הספרים והמשחקים והוא הסתכסך עם התסריטאים. הוא קרא לתסריט של עונה 3 (האחרונה בה השתתף אם אני זוכר נכון) "חרא טהור" ופשוט טרק את הדלת לאנשי נטפליקס בפנים. רק על זה מגיעה לו רק אהבה בחיים. וואלה לא ידעתי את זה.. איזה גבר ובנתיים יש תפוח אדמה שמתעקשת לשחק את אלי בTLOU ולחרב את הסדרה
07-09-2025, 05:01 PM
(07-09-2025, 04:11 PM)m0tti כתב: וואלה לא ידעתי את זה.. רוב השחקנים משחקים עבור הצ'ק. זו העבודה שלהם וזה דיל דיי חרא ל99% מהם: היום אתה הכוכב הכי חם, אבל מחר ישכחו אותך ולא תקבל משרה. וזה לאחוזים הבודדים שאשכרה מצליחים. קאוויל, מלבד העובדה שהוא הגיק הכי מפורסם בעולם ובאמת רוכש כבוד לספרים ולמשחק, עשה כבר את הכסף שלו ויכול להרשות לעצמו לפרוש מתפקיד שמבזה את חומר המקור. לא שאני בא לזרוק חרא על שחקן או שחקנית שעושים תפקיד (גם אם בצורה גרועה לדעתי ולדעת הרשת), אבל זה לא שקאוויל איזה אציל יותר מדי (לגמרי כן). הוא פשוט יכןל להרשות לעצמו לצאת מדיל רע.
07-09-2025, 05:07 PM
(07-09-2025, 03:14 PM)ser duncan the tall כתב: קאוויל לא עזב את המכשף בגלל סופרמן, הוא עזב את המכשף בגלל שהוא מעריץ גדול של הספרים והמשחקים והוא הסתכסך עם התסריטאים. הוא קרא לתסריט של עונה 3 (האחרונה בה השתתף אם אני זוכר נכון) "חרא טהור" ופשוט טרק את הדלת לאנשי נטפליקס בפנים. רק על זה מגיעה לו רק אהבה בחיים. אחד הדברים המבאסים שרשמת. אני נדלקתי על המכשף (הסדרה) מהרגע הראשון, מת על השיט הזה. קראת את הספרים? אתה יודע כמה החריגה מהספר משמעותית והאם התגובה של קאביל הגיונית? מצד אחד אני די סבבה עם העלילה כמו שהיא, מצד שני אני מניח שבספר זה יותר מגניב (כמו כל יחסי ספר-סדרה בעולם), פשוט תוהה האם הם הלכו לכיוון שונה לחלוטין ממה שמסופר או שהכניסו כל מיני קטנות לסיפור וקאביל סתם עשה סצנות. בכל מקרה, זה חרא לשנות שחקן ראשי באמצע סדרה, לא משנה מה ליאם המסוורת' יעשה הוא לא הנרי קאביל, וגם אם הוא עדיף עליו בתפקיד לי כצופה זה ירגיש ממש מוזר (ואני מת על קאביל כגראלט, לא יודע אם המסוורת' ייכנס לנעליים שלו כמו שצריך).
07-09-2025, 05:08 PM
(07-09-2025, 05:01 PM)ser duncan the tall כתב: רוב השחקנים משחקים עבור הצ'ק. זו העבודה שלהם וזה דיל דיי חרא ל99% מהם: היום אתה הכוכב הכי חם, אבל מחר ישכחו אותך ולא תקבל משרה. וזה לאחוזים הבודדים שאשכרה מצליחים. הזבל הזאת תמשיך לקבל תפקידים לצערי חחחח ובנוסף לכל היא גם מחבלת… סעמק שים שלטון-סינר משחק טוב עד עכשיו |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|