Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1983): « הקודם 1 ... 1361 1362 1363 1364 1365 ... 1983 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirאשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#13,621
07-08-2025, 04:53 PM
(07-08-2025, 04:51 PM)gilam כתב:  לפי פיטפולסלקט הWWE כבר מכינים את ההיל טרן של בלייק מונרו.
מי שעקב אחריה בAEW היא הילית מדהימה ויותר מתאים לה מדמות הפיסית.

מיותר. יכלו להציג אותה כהילית וזהו.
אם יש משהו שאני שונא מסטוריליין ארוך שלא נעצר בזמן, זה טרנים בקצב שבו אי אפשר לעקוב.
תסמונת "ביג שואו", שמרוב שאתה לא יודע אם המתאבק פייס / היל, פשוט לא אכפת לך כבר.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,340
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#13,622
07-08-2025, 04:56 PM
(07-08-2025, 04:53 PM)ser duncan the tall כתב:  מיותר. יכלו להציג אותה כהילית וזהו.
אם יש משהו שאני שונא מסטוריליין ארוך שלא נעצר בזמן, זה טרנים בקצב שבו אי אפשר לעקוב.
תסמונת "ביג שואו", שמרוב שאתה לא יודע אם המתאבק פייס / היל, פשוט לא אכפת לך כבר.

אולי החליטו שגרייס תיקח את התואר ואז בלייק תעשה טרן כדי לאתגר אותה.
כרגע זה רק דיווח לא יודע אם זה יקרה.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
#13,623
07-08-2025, 05:00 PM
1. רומן ריינס - רוב הפיודים טובים, רוב הקרבות טובים
2. דמיאן פריסט - חצי מהפיודים טובים, רוב הקרבות טובים
3. סת רולינס - רוב הפיודים רעים, כל הקרבות טובים
4. ג׳ון סינה - כל הפיודים טובים, כל הקרבות רעים
5. קודי רודס - רוב הפיודים רעים, רוב הקרבות טובים
6. גונטר - רוב הפיודים רעים, רוב הקרבות רעים
7. ג׳יי - רוב הפיודים רעים, כל הקרבות רעים
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#13,624
07-08-2025, 05:31 PM
(07-08-2025, 03:05 PM)master of doom כתב:  אדרג את הדירוג שלך מהגבוה לנמוך ללא מספרים

רולינס
פריסט
סינה
גונת'ר
ריינס
ג'יי אוסו
.
.
..
..
.
..
..
.
....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

קודי רודס

שיט הקדמת אותי. אבל הייתי קרוב

אבל מה הדירוג שלך מאסטר?
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,899
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#13,625
07-08-2025, 05:48 PM
(07-08-2025, 04:51 PM)gilam כתב:  לפי פיטפולסלקט הWWE כבר מכינים את ההיל טרן של בלייק מונרו.
מי שעקב אחריה בAEW היא הילית מדהימה ויותר מתאים לה מדמות הפיסית.

כתוב לה על הפרצוף הילית, החיוך שלה הוא חיוך של רשע טהור
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,899
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#13,626
07-08-2025, 05:59 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-08-2025, 05:59 PM על ידי master of doom.)
(07-08-2025, 05:31 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  אבל מה הדירוג שלך מאסטר?

מרגש אותי ששאלת.

רומן ריינס - 10. הוא מקבל ממני 10 כי הריין הזה סחב את ה-WWE לאורך תקופה ארוכה, ייצר הרבה אנגלים פנימיים ואינטראקציות בין מתאבקים שאת ההשפעות שלהן אנחנו רואים עד היום. אפילו היל מקינטייר הוא תוצר של הריין הזה. אחרי סאמרסלאם 23 הייתה ירידה די משמעותית, אני מתחבר לטענות שהיה הרבה זמן מת. ועדיין - הריין הזה שירת אותנו בכל הרבה רבדים שאני לא יכול שלא לתת לו 10. ריין מעולה.

**אציין שזה ריין מיוחד מהסיבה שאי אפשר להפריד אותו מדברים אחרים שקרו ונסחבו על ידו. לכן כל הפירוט.

רולינס - 7. נכון, לא היה יותר מדי מעניין, ונכון שבמניה הראשונה שלו כאלוף הוא התעסק בקודי וריינס בכלל, אבל עדיין רולינס הוא זה ששם את החגורה על המפה. מעין ברירת מחדל כמו מוקסלי ב-AEW שלפני 3 שנים (בתקופה שפאנק עשה בעיות), מתאבק אמין וחזק שמייצר קרבות טובים, אובר עם הקהל ונותן ערך לאליפות.

פריסט - 8. ריין מעולה, תמציתי, סייע להרים את פריסט למעמד גבוה. בנוסף אני נהניתי מהקרבות, למרות שהיו ביצ'בוצ'ים פה ושם. לא כל ריין צריך להיות שנים, אלה היו 4 חודשים נהדרים.

גונת'ר - 4. לא רק אשמתו, אבל רבאק, זה היה פשוט משעמם להחריד. גם כשניסו להכניס עניין לפיוד שלו עם פריסט ועם ג'יי, זה עבד בקושי. לא יודע למה, אולי המעבר מה-IC לאליפות העולם היה מהיר מדי, לא יודע. זה פשוט היה רע.

ג'יי אוסו - 6. כמו פריסט, ריין תמציתי ומדויק שגם עזר לג'יי להתבסס עוד כמתאבק עם ערך גבוה. נהניתי גם מהקרבות עם פול ורולינס, למרות שאחד הסתיים בפסילה בכלל וברור שג'יי בנסיגה פיזית. בכל מקרה, לראות את ג'יי כאלוף חימם לי את הלב, בתור אחד שנהנה מאוד מ-"אנגל הפתיחה" של הבלאדליין כשריינס פתח בפיוד עם ג'יי והפך אותו ליד ימינו.

קודי רודס - 5.5. יחסית לזמן שהוא קיבל, היה ממש פרווה. היו קרבות טובים, קודי מתאבק מצוין והיה ראוי לריין הזה, אבל הוא סבל מזה שלא היה לו פיוד אחד שהרגשנו שהאליפות באמת על הכף. גם מול סולו, גם מול סטיילס, עד סינה בעצם לא הייתה תחושה לרגע שהוא מאבד את האליפות.

שכחנו מישהו...

דרו מקינטייר - 1. Fuck CM Punk.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#13,627
07-08-2025, 08:52 PM
(07-08-2025, 08:44 AM)ser duncan the tall כתב:  נופ. הבעיה שלך עם ג'יי אוסו היא שהוא לא בתבנית שאתה רוצה לראות אלופי עולם. התרגלת כל כך לראות אותו כמתאבק זוגות 15 שנה, שמבחינתך זה כל מה שהוא צריך להיות. דניאל בריאן עשה קריירה מ-YES וזהו. ההבדל הוא שג'יי אוסו לא נפצע ל-5 שנים אז הוא לא מקבל את הסימפטיה ה-IWC.

*ההודעה נכתבה בלשון יחיד אך מופנית לכולם, כי פשוט כולכם טועים.

אני חושב שאפשר די בקלות לבטל את הטענה הזאת לגמרי עם הטענה המאוד פשוטה שהמתאבק שהכי תמכתי בו אי פעם בעולם התחיל בתור מתאבק זוגות, נשאר מתאבק זוגות והעביר חלק נצחי בקריירה שלו כמתאבק זוגות.

בסופו של דבר הפוסל במומו פוסל, אני לא זה שנצמד לתבניות, אני אומר את הדעה האישית שלי - אני לא הIWC. כפי אמרת לטובת ג'יי אוסו, אני מציע להתנתק מהתבניות ולהסתכל לגופו של הטיעון. 

ג'יי אוסו חורג מהתבנית של אלופי העולם בדרך אחת - הוא הרבה פחות טוב מהם.
הדלת לאליפויות מאז ומעולם הייתה פתוחה לרווחה בפני מתאבקים שהתחילו כטאג - בין אם זה שון מייקלס, ג'ף הארדי, אדג', מיז ועוד הרבה נוספים. זה טיעון מאוד מוזר בעיניי ואני לא מבין מאיפה הוא מגיע. אני חושב שהוא מוזר כי הIWC בכבודם ובעצמם תמיד מחפשים בכל טאג את המתאבק שיפרוץ לקריירת סינגלס, צורת המחשבה הזאת מאוד פופולרית בקרב אוהדי רסלינג ואני לא חושב שזה קשור בכלל לעניין עם ג'יי.

מעבר לכך שג'יי הוא משעמם, לא אמין, ממוצע וגנרי - ג'יי אוסו בגרסת הYEET הוא מלאכותי לגמרי, תאגידי ומזויף. הוא לא שונה ומיוחד בשום צורה חוץ מזה שהוא היה פחות טוב. אני שמח לראות הרבה בחירות מרעננות ברסלינג, אבל 'פחות טוב' זה לא בדיוק אספקט שאני רוצה לאתגר כשאני ניגש לחשוב על האם המתאבק הזה צריך להיות אלוף העולם.
זה שהגוף של ג'יי שבור, שהוא מבוגר בקריירה שלו ושהוא לא מסוגל להחזיק קרב - זה לא פיצ'ר שאני מעוניין באלוף העולם, לא משנה כמה הוא חורג מגבולות הגזרה שהתרגלתי אליהם. זה האספקט בו ג'יי שונה ומיוחד משאר אלופי העולם. דניאל בריאן היה.. המתאבק הכי טוב בעולם, לפני שהפך להיות אהוד כל כך. מעבר לכל זה, הוא אשכרה היה דמות.

להשוות את הYES לYEET זה לעשות עוול לדניאל בריאן בכל אספקט אפשרי וקיים בעולם.
הYES היה אנטי-WWE, אנטי-תאגידי בכל הווייתו. התאגיד לא רצה את בריאן על אף הכישרון שלו.
הYEET הגיע מלמעלה בגלל שג'יי עלה על מילה מגניבה והתאגיד החליט שזה יעשה מלא כסף על חולצות. ג'יי אוסו יותר תאגידי מרומן ריינס ב2015. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 4 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, Roger, Tblack
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
#13,628
07-08-2025, 09:04 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-08-2025, 09:05 PM על ידי karusi.)
(07-08-2025, 08:52 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שאפשר די בקלות לבטל את הטענה הזאת לגמרי עם הטענה המאוד פשוטה שהמתאבק שהכי תמכתי בו אי פעם בעולם התחיל בתור מתאבק זוגות, נשאר מתאבק זוגות והעביר חלק נצחי בקריירה שלו כמתאבק זוגות.

בסופו של דבר הפוסל במומו פוסל, אני לא זה שנצמד לתבניות, אני אומר את הדעה האישית שלי - אני לא הIWC. כפי אמרת לטובת ג'יי אוסו, אני מציע להתנתק מהתבניות ולהסתכל לגופו של הטיעון. 

ג'יי אוסו חורג מהתבנית של אלופי העולם בדרך אחת - הוא הרבה פחות טוב מהם.
הדלת לאליפויות מאז ומעולם הייתה פתוחה לרווחה בפני מתאבקים שהתחילו כטאג - בין אם זה שון מייקלס, ג'ף הארדי, אדג', מיז ועוד הרבה נוספים. זה טיעון מאוד מוזר בעיניי ואני לא מבין מאיפה הוא מגיע. אני חושב שהוא מוזר כי הIWC בכבודם ובעצמם תמיד מחפשים בכל טאג את המתאבק שיפרוץ לקריירת סינגלס, צורת המחשבה הזאת מאוד פופולרית בקרב אוהדי רסלינג ואני לא חושב שזה קשור בכלל לעניין עם ג'יי.

מעבר לכך שג'יי הוא משעמם, לא אמין, ממוצע וגנרי - ג'יי אוסו בגרסת הYEET הוא מלאכותי לגמרי, תאגידי ומזויף. הוא לא שונה ומיוחד בשום צורה חוץ מזה שהוא היה פחות טוב. אני שמח לראות הרבה בחירות מרעננות ברסלינג, אבל 'פחות טוב' זה לא בדיוק אספקט שאני רוצה לאתגר כשאני ניגש לחשוב על האם המתאבק הזה צריך להיות אלוף העולם.
זה שהגוף של ג'יי שבור, שהוא מבוגר בקריירה שלו ושהוא לא מסוגל להחזיק קרב - זה לא פיצ'ר שאני מעוניין באלוף העולם, לא משנה כמה הוא חורג מגבולות הגזרה שהתרגלתי אליהם. זה האספקט בו ג'יי שונה ומיוחד משאר אלופי העולם. דניאל בריאן היה.. המתאבק הכי טוב בעולם, לפני שהפך להיות אהוד כל כך. מעבר לכל זה, הוא אשכרה היה דמות.

להשוות את הYES לYEET זה לעשות עוול לדניאל בריאן בכל אספקט אפשרי וקיים בעולם.
הYES היה אנטי-WWE, אנטי-תאגידי בכל הווייתו. התאגיד לא רצה את בריאן על אף הכישרון שלו.
הYEET הגיע מלמעלה בגלל שג'יי עלה על מילה מגניבה והתאגיד החליט שזה יעשה מלא כסף על חולצות. ג'יי אוסו יותר תאגידי מרומן ריינס ב2015. 

תראה, אם יש זמן לנצל את הקהל לסחוט, זה היה בתקופה הזאת
ואני חייב להגיד שאני בעד מהלכים כאלו. אלוף נישתי לתקופה קצרה שמסמן V לחלק מהאנשים

אני עדיין אוהב לראות את הכניסות של ג'ינג'ר כאלוף והפרומואים שלו, so what

ועל כן אני אגיד - ג'י לא היה מוכן לריין ארוך
אבל הריין הזה יכול להיות טבילת אש שאולי תגרום לו להשתפר מספיק בשביל ריין ארוך יותר

דירוג מאסטר- מסכים יחסית. אולי יותר רולינס פחות פריסט ..
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#13,629
07-08-2025, 09:19 PM
ג׳יי אוסו גם פישל בעצמו. ביצ׳בוצ׳ים, בלאק-אאוטים בפרומואים, הזעת יתר/לחץ יתר שנראה עליו על פעם שהוא נמצא על המסך. זה לא רק אשמת הבוקינג. ג׳יי אוסו, ג׳ושאה פאטו - לא מספיק טוב לספוט שייעדו אותו. תשלימו עם זה ותעברו הלאה.

אם אתם אומרים לי שהפכו אותו מ״ג׳יי של הבלודליין״ ל״YEET MAN" אז זה נכון, אבל מה עוד אפשר לעשות? להשאיר את הבלודליין לעוד סטורילניים של בגידות שלעיתים בלתי הגיוניות בעליל? אמרתי כבר ב-2023 שאם לג׳יי אין את הבלודליין ואת התשתית לצעוק "MA FEMMMLYY" וכאלה אז אין לו בכלל מה להציע - זה היה נכון אז, וזה התברר לחלוטין כנכון גם היום.

שוכחים פה מאוד בקלות שניסו בכוח להצמיד את הקטע הרגשי של המשפחה בפיוד עם גאנת׳ר וזה היה אנדרוולמינג ומאוד
Forgettable. מי שבאולם ועושה איתו YEET ממש לא בהכרח רוצה שהוא יהיה אלוף עולם או יקבל אותו במעמד הזה.
YEET זה אובר. ג׳יי אוסו לא אובר - וכל שאר הג׳ימנסטיקס המוחי מיותר.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • בחוק
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#13,630
07-08-2025, 09:30 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-08-2025, 10:00 PM על ידי DDJ.)
דמיאן פריסט

הריין שלו היה מעולה, הכי טוב מלבד רומן ריינס
כן, חלק נכבד מזה זה בגלל המעורבות של יום הדין,
שפשוט מעלה על הגל כל מתאבק שנמצא בסטייבל הזה,
אפילו כיום שהיא מרגישה חיוורת לעומת הסטייבל המקורי

הוא נכנס לעמדה פחות מוכרת לו כאלוף ראשי,
אבל זה היה בקטע טוב וזה עבד מעולה כל האינטריגות שלו עם באלור
והרצון שלו להפסיק לשחק עם יום הדין ושיתנו לו להתמודד לבד,
הוציא אחלה קרבות, במיוחד האחרון שלו מול גאנת'ר,
שלדעתי זה קרב אנדרייטד ברמות, אולי הכי אנדרייטד של השנה,
וזה בעיקר בגלל פריסט שהפציץ בקרב הזה.

עכשיו גם פריסט נמצא כבר כמה חודשים בלי כיוון,
ומרגיש אבוד בלי עלילות יום הדין.
אני לא חושב שהוא דמות עגולה ומשעממת,
אבל הוא מאוד סובל מהבוקינג האיטי, השטחי והצפוי
שיש בזמן האחרון בארגון.

גאנת'ר

הבעיה איתו וציינתי את זה בעבר,
שהוא דמות מוגבלת, מאוד מוגבלת.
כן, הוא מאוד מנסה, כן לפעמים נחמד לשמוע אותו על המיקרופון
מדבר בצורה צינית והוא סה"כ לא רע,
אבל הוא דמות מוגבלת.
לא מספיק מגוונת.
לא משתלבת.
אאוטסיידר.

דמות שבלי חגורת אליפות, אין מה לעשות איתה בתוכנית.
זה הרגיש חיוור בריין הראשון שלו,
זה מרגיש ממש חיוור עכשיו.
זה מרגיש כאילו יש אלוף ראשי אחד - כולם מכוונים לג'ון סינה.
וגאנת'ר בעולם משלו... כשגם אפילו קשה לקנות את זה שרולינס ייפדה עליו
והם יילכו לפיוד ביניהם, אתה שואל את עצמך - מה הקשר בין רולינס לגאנת'ר?
וזה לא משנה אם רולינס הוא דמות רעה או טובה.

גאנת'ר הוא מסוג המתאבקים שמוטב שיתפוצצו בבום ויעזבו
הוא לא מסוג המתאבקים שאתה יכול או צריך לבנות עליהם לטווח ארוך,
כי הוא ירגיש לך תקוע בגרון, HELL, כבר עכשיו הוא מרגיש ככה.
יש לו נתונים פיזיים מטורפים, ואתה חייב להתייחס אליו כ-BIG DEAL
מצד שני, במכלול, הוא לא באמת כזה.

ג'יי אוסו

YEET או NO YEET
בלודליין או לא בלודליין
זה לא באמת משנה.

הוא פשוט לא היה ברמה המתאימה,
הוא לא מתאבק מספיק טוב, אף פעם לא היה,
בטח שלא בגרסה המבוגרת והעייפה שלו בזירה,
הדמות שלו לא מגוונת, יכולות המיקרופון חלשות
הוא לא באמת מאיין איבנטר.
זה כמו הניסיון להפוך את קופי קינגסטון לכוכב ראשי,
או הסמי-ניסיונות (תרתי משמע) של סמי זיין להיות כוכב ראשי,
זה לא מגיע לקליבר של הכוכבים הגדולים באמת.

כן, יש מקרים שבהם מתאבק אנדרדוג זוכה באליפות ראשית,
ולא תמיד המתאבק החזק ביותר או הטוב ביותר צריך להחזיק באליפות בכל רגע נתון,
אבל הקידום שלו הרגיש מחוץ להקשר.
כמו כל ה-RTWM האחרון אגב, שלמעט פיודים בודדים,
מרבית הקרבות והפיודים מרגישים כמו חור שחור בנקודת הזמן הזאת, מרוב שלא היו קשורים והכרחיים לבצעם,
ממש כמו מסילת רכבת שהתעקמה באמצע המסלול.
הם פספסו את הרכבת עם ג'יי אוסו. היה מקום לתת לו לזכות באליפות בסוף 2023 ולנצח את רולינס,
כשהוא היה לגמרי חם, ולא בגלל צ'אנט מפגר, באיזה PPV משני סטייל פייבאק.
היה מקום לתת לו לזכות באמצע 2024 באיזה עוד אירוע של הסעודים ולקחת את האליפות מפריסט.
לא היה לו מקום לתת לו לזכות ברסלמניה 41,
אחרי שהדמות שלו לגמרי הספיקה להתקרר, ולא בכדי כל מה שנשאר ממנו זה YEET,
וכשאתה מקריב מספר כוכבים סופר חמים בקנה שרק מחכים להתפוצץ, רק בשביל ליצור את הרגע,
ולהעיף ממנו את החגורה אחרי חודשיים (שאני בטוח שזה היה התכנון בכל מקרה).
כבר אמרתי את זה אלף פעם, התגובות היו אותם תגובות מהקהל אם הוא היה זוכה באליפות הזוגות יחד עם ג'ימי אוסו,
או שהוא היה זוכה באליפות ראשית ב-PPV גנרי סטייל SNME.
הקהל אוהב לצעוק ולעשות את תנועת ה-YEET.
הוא לא אוהב לעודד את ג'יי אוסו.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1983): « הקודם 1 ... 1361 1362 1363 1364 1365 ... 1983 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-22-2026, 08:15 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר