07-02-2025, 10:38 PM
(07-02-2025, 05:12 PM)Triple T כתב: גם וורדלו שוחרר כנראה
הלוואי, בזבוז של מתאבק.
אם הייתי יכול הייתי שם אותו במקום ברונסון ריד בסטייבל של רולינס.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
07-02-2025, 10:38 PM
(07-02-2025, 05:12 PM)Triple T כתב: גם וורדלו שוחרר כנראה הלוואי, בזבוז של מתאבק. אם הייתי יכול הייתי שם אותו במקום ברונסון ריד בסטייבל של רולינס. ![]()
07-03-2025, 12:10 AM
Tony Khan says he believes in listening to the fans and sees them as a major influence on the AEW product:
“They do influence it, the fans are a major influence on me personally and on AEW. And I really believe in listening to the fans, and the fans have been so positive about AEW in 2025 and it feels good when the feedback is so positive. And right now the conversation around AEW is very positive, I think it’s the most positive it’s been in 4 years, maybe ever. Right now we’re having great trends, we’ve been able to grow the viewership quarter over quarter — When the fan feedback is positive, it feels good but I want to keep that going, it feels like people are really liking what’s happening in AEW this year — I like hearing what the fans have to say, positive or any kind of feedback, especially if it’s constructive or anything you can use to make AEW better, that’s great for us.” (via @TMZ) אני מפספס משהו? אתם טוענים שAEW הייתה בהתחלה רותחת ובמצב הכי טוב שלה. טוני קאן טוען בראיון פה AEW מעולם לא הייתה במצב טוב יותר מאז הקמתה.
07-03-2025, 11:15 AM
(07-03-2025, 12:10 AM)gilam כתב: Tony Khan says he believes in listening to the fans and sees them as a major influence on the AEW product: הוא טועה. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
07-03-2025, 07:00 PM
(07-01-2025, 11:34 PM)lidoradir כתב: וזה רשמי, Deadline מאשרים את זה. רומן ריינס וקודי רודס ישחקו באותו סרט. ![]() מדהים. סינמה. ![]()
07-03-2025, 07:12 PM
There is a strong contingency to get Corey Graves on the weekly main-roster TV shows, regardless of who is or is not available.
While several understand the value of Pat McAfee for the company, many feel Graves is ‘way too good and passionate’ to not be on main-roster commentary week in and week out. נראה שבWWE מגיעים להבנה עם כל החשיבות שיש למקפי מבחינת הצופים שהוא מביא איתו קורי גרייבס פשוט טוב מדי בשביל לא להיות ברוסטר הראשי ולכן כנראה בלי קשר לחזרה של מקפי קורי גרייבס ימצא את דרכו לרוסטר הראשי באופן קבוע. *כמו כן לפיטפול סלקט נאמר ע"י גורמים בWWE שעם הפיוד שרק התחיל עם המחבל והמרצ'נדייז שרק הוזמן אחרי שאזל שוב מהמלאי אף אחד לא רואה את קרוס עוזב לשום מקום וזה למורות שהחוזה שלו אמור להסתיים בחודשים הקרובים. *AEW is heavily interested in Isla Dawn רסלינגווט
07-03-2025, 07:49 PM
07-03-2025, 08:53 PM
(07-03-2025, 07:00 PM)lidoradir כתב: וזה רשמי, Deadline מאשרים את זה. יפה יפה שלא ירגישו חזירים יקחו גם את רולינס וברייקר. ![]()
07-03-2025, 09:35 PM
זמן חדשות -
WrestleVotes : - על פי מקורות ישנם מספר אנשים בתוך WWE שמאמינים שההופעה הקרובה של ג'לי רול בתוכנית של סמאקדאון ב-11 ביולי תהיה התחלה של סטוריליין קטן. קיים ציפייה שהכוכב המוזיקלי יבצע הופעות נוספות ב-WWE בעתיד הקרוב. למרות שהוא נמצא כרגע בסיבוב הופעות, ג'לי רול פנוי בסוף השבוע הראשון של חודש אוגוסט. - לפי מספר גורמים בתוך ה-WWE יש דחיפה משמעותית להחזיר את קורי גרייבס לשידורי הרוסטר הראשי על בסיס שבועי בלי קשר למי זמין או לא. למרות שהרבה אנשים מעריכים את הערך שפט מקאפי מביא איתו לחברה, רבים מרגישים שגרייבס פשוט טוב מדי ונלהב מדי מכדי שלא להופיע בטלוויזיה של הרוסטר הראשי בכל שבוע. לא ניתן היה לאשר האם יש ב-WWE כוונה להחזיר את שולחן השדרנים ל-3 אנשים. - WWE שוקלים להחזיר את האינספיריישן מ-TNA להופעה באבולושן. שון רוס סאפ : - החוזים של קאריון קרוס וסקארלט ב-WWE צפויים להסתיים בחודש אוגוסט. גורמים ב-WWE שדיברו עם האתר מאמינים כי השניים צפויים להישאר, במיוחד לאור העובדה שקרוס מופיע באופן קבוע בטלוויזיה, לקח חלק באירוע האחרון וגם קיבל מרצ'נדייז חדש. ![]()
07-04-2025, 01:49 AM
According to those close to AJ Styles, the claim is he signed a 1 year contract extension with WWE.
FightfulSelect |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|