09-20-2021, 06:20 PM
האינסטגרם של אסוקה אחד המצחיקים, היא משוגעת.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
09-20-2021, 09:30 PM
![]()
09-20-2021, 10:45 PM
(09-18-2021, 04:27 PM)EVIL Rainmaker כתב: אני חושב שיש להם את החומר לשני רוסטרים עם שתי תוכניות של שעתיים. במיוחד אם מעלים 2-3 שמות מNXT.אכן. 50-50 בוקינג לאורך זמן ואף אחד לא אובר. אין כוכבים
09-20-2021, 11:24 PM
לא אהבתי את המשפט של רובי סוהו בראמפייג' על זה שבריט בייקר שוכבת עם אדם קול. לא מתוך פמיניזם, או כי אני מרגיש שהיא הלכה רחוק מדי, אלא כי פשוט במשפט הזה אין כלום. בריט הייתה שם הרבה לפני שאדם קול הגיע, היא הייתה אלופה לפני שאדם קול הגיע, והניסיון הזה לעשות לה דה לגיטימציה יותר מדי לא אמין בעיניי ברמה שהמשפט הזה לא הזיז אצלי כלום, אפילו היה קצת קרינג'.
וורקד שוט זה כלי מגניב, והמשפט הזה די ספציפית עבד לא רע עם הקהל (וכל הסגמנט שבעיניי היה טוב מאוד בסה"כ), אבל לא כל עירוב של החיים האמיתיים הופך את הפרומו לטוב מבחינתי. צריך להבין את המשמעות של המילים.
09-20-2021, 11:30 PM
(09-20-2021, 11:24 PM)master of doom כתב: לא אהבתי את המשפט של רובי סוהו בראמפייג' על זה שבריט בייקר שוכבת עם אדם קול. לא מתוך פמיניזם, או כי אני מרגיש שהיא הלכה רחוק מדי, אלא כי פשוט במשפט הזה אין כלום. בריט הייתה שם הרבה לפני שאדם קול הגיע, היא הייתה אלופה לפני שאדם קול הגיע, והניסיון הזה לעשות לה דה לגיטימציה יותר מדי לא אמין בעיניי ברמה שהמשפט הזה לא הזיז אצלי כלום, אפילו היה קצת קרינג'. זה חצי לגיטימי כשזה מגיע לבריט בייקר. אני זוכר פעמיים שכתבתי על בריט בייקר - פעם אחת בפורום הזה ופעם אחרת ביקום מקביל, ואז מישהו ציטט אותי בשביל להגיד "שכחת לציין שהיא חברה של אדם קול", כאילו זה משהו קריטי. כשהיא רק חתמה בAEW ואנשים היו מדברים על הרוסטר, זה תמיד היה "חברה של אדם קול, בריט בייקר". אנשים באמת חשבו שזאת הסיבה שהיא שם.
09-21-2021, 12:07 AM
(09-20-2021, 11:30 PM)EVIL Rainmaker כתב: זה חצי לגיטימי כשזה מגיע לבריט בייקר. אנחנו בנקודת זמן שבריט בייקר היא כוכבת, אין ערעור על העניין הזה, והקהל של AEW גם מספיק בוגר כדי לדעת שהיכולות שלה מספיקות למעמד שהיא מקבלת. גם אם פעם זה היה רלוונטי, אני אפילו אלך על סנאריו שאדם קול דחף אותה לשם מלכתחילה כשהיא הייתה חסרת יכולת, היום זה כבר לא רלוונטי. לכן המשפט הזה לא מחליק לי בגרון, אין בו תוכן.
09-22-2021, 12:08 PM
ברון ברייקר זה סטוריליין לטווח ארוך. הפייאוף יהיה כשהוא יעבור לAEW בעוד 3 שנים ויחתוך פרומו גדול על זה שהוא סטיינר.
09-22-2021, 04:44 PM
(09-21-2021, 12:07 AM)master of doom כתב: אנחנו בנקודת זמן שבריט בייקר היא כוכבת, אין ערעור על העניין הזה, והקהל של AEW גם מספיק בוגר כדי לדעת שהיכולות שלה מספיקות למעמד שהיא מקבלת. גם אם פעם זה היה רלוונטי, אני אפילו אלך על סנאריו שאדם קול דחף אותה לשם מלכתחילה כשהיא הייתה חסרת יכולת, היום זה כבר לא רלוונטי. לכן המשפט הזה לא מחליק לי בגרון, אין בו תוכן.אכן מסכים איתך הפרומו של רובי סוהו כישלון מוחץ. עשתה פרומו פח, כנראה ייקח לה זמן לצאת מהראש של WWE גם בואו נודה באמת רובי לא עשתה כלום בקריירה שלה ואף אחד לא זוכר אותה בגלל קרבות גדולים. היא צריכה להוכיח את עצמה |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|