Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 108 109 110 111 112 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT 2.0 - 21.9.2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 2.0 - 21.9.2021
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,067
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,118
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-22-2021, 05:22 AM
[Image: 20210921_NXT_Match_Ciampa_FC_Tonight--90...e6309e.jpg]

אלוף NXT החדש תומאסו צ'אמפה פותח את התוכנית, כבר בזירה נמצאים טריק וילייאמס, כרמלו הייז, אודסי ג'ונס, ג'ו גייסי, ברוקס ג'נסן, ג'וש בריגס וברון ברייקר, צ'אמפה אומר שאחרי 908 ימים הוא החזיר את המקום שלו בטופ וזכה באליפות שמעולם לא הפסיד, הוא אומר שזה היה מסע ארוך והיום הוא יכול להגיד שזה היה שווה את זה, צ'אמפה אומר שהוא שוב אלוף NXT, צ'אמפה מסתכל על גולדי ואומר שהוא גם התגעגע אליה, צ'אמפה אומר שכל המתאבקים קרעו את התחת והם מוכנים להראות עד כמה הם טובים, צ'אמפה הולך לעמוד ליד כרמלו הייז ואומר שכרמלו זורק הוא לא מפספס, הוא מדבר על אודסי ג'ונס וברון ברייקר והרשימה ממשיכה, צ'אמפה אומר שהוא היה ותמיד יהיה מר NXT, צ'אמפה אומר שדבר אחד לא השתנה וזאת התשוקה, צ'אמפה מדבר על הקהל, הוא אומר להם שהם הלב והנשמה וזאת הסיבה שהוא עושה את מה שהוא עושה בזירה, צ'אמפה אומר שכאשר הוא מחזיק באליפות הזאת NXT 2.0 הפכה ל-A שואו, צ'אמפה פונה לקהל ואומר להם שכל העולם צריך לשמוע אותם, הוא אומר שביחד הם... NXT.
קמרון גריימס יוצא החוצה, גריימס אומר לצ'אמפה שהוא צריך את האליפות הזאת, שהיא הדלק בשביל שהוא יגיע לירח, ג'ו גייסי לוקח את המיקרופון ואומר שזה יהיה מאוד נדיב מצד צ'אמפה לתת לגריימס קרב על האליפות... אל איי נייט יוצא החוצה, הוא אומר שהקהל צריך לתת לו צ'אנטים של 'מגיע לך', אודסי ג'ונס אומר לנייט ששבוע שעבר הוא הפסיד פעמיים באותה תוכנית, פיט דאן ורידג' הולנד יוצאים החוצה, פיט דאן אומר שהוא רואה הרבה פרצופים חדשים והוא נותן להם עצה שיעשו לעצמם שם, דאן אומר שהוא רואה איך הם מפחדים לתת את המכה הראשונה, צ'אמפה נותן אגרוף לפיט דאן וזה מוביל לברול ענקי בזירה, גם דיון הדסון, גרייסון וולטר ו-GYV מגיעים, האחרונים שנשארים בזירה הם צ'אמפה, ברון בייקר, פיט דאן ורידג' הולנד, צ'אמפה וברייקר מעיפים את דאן והולנד החוצה, המצלמה עוברת אל מאחורי הקלעים ושם אנחנו רואים דחיפות בין אלקטרה לופז ובי פאב ודחיפות בין קיי לי ריי ואמארי מילר, מפרידים אותן, המצלמה חוזרת לזירה, הברול ממשיך ושוב צ'אמפה וברייקר מעיפים את דאן והולנד החוצה, ברון ברייקר לוקח את המיקרופון ואומר שהקהל רוצה לראות את הקרב הזה ממשיך, הוא אומר להם לגדל ביצים ולפגוש אותו ואת צ'אמפה לקרב זוגות הערב.

קרב על אליפות משקל קל
רודריק סטרונג לצד דיימונד מיין ניצח את קושידה וזכה באליפות משקל קל, לקראת סוף הקרב מלקום ביוונס הניח את הרגליים של סטרונג על החבלים, ביוונס מסיח את דעתו של השופט, האחים קריד מוציאים את קושידה מהזירה, אייבי נייל נותנת לקושידה סופרמן פאנץ', האחים קריד מחזירים את קושידה לזירה, סטרונג נותן לו ברכייה ואז מצמיד אותו לניצחון אחרי באקברייקר, אחרי הקרב גרייסון וולר יוצא החוצה, הוא אומר שהוא מתחיל להבין ש-NXT 2.0 זה ג'ונגל, הוא אומר שאם מישהו יכול לשרוד בג'ונגל זה הוא, גרייסון וולר מאתגר את סטרונג לקרב על אליפות משקל קל בשבוע הבא, מלקום ביוונס מתייעץ עם סטרונג, ביוונס אומר לו שבשבוע הבא דיימונד מיין יראו לו להם הם שולטים ב-NXT.

טוני דאנג'לו מגיע בקרוב ל-NXT.

משודר סרטון על ברוקס ג'נסן וג'וש בריגס, בריגס אומר שהם נפגשו בבאר באותו ערב בו הוא הפסיד בטורניר הפריצה, מראים אותם רבים בבאר, אחר כך הם מזהירים את כל דיוייז'ן הזוגות.

קיי לי ריי ניצחה את אמארי מילר, קיי לי ריי הצמידה את מילר לניצחון אחרי גורי בומב.

מקנזי מיטשל מראיינת את ברון ברייקר, הוא אומר שהוא משתתף הערב בקרב לצד שלושה מתאבקים שנמצאים בטופ, תומאסו צ'אמפה מגיע ושואל אותו אם הוא מוכן, ברייקר עונה שהוא מוכן לעשות זאת לצד... האלוף.

מוקדם יותר איון קווין הולך בחנייה לצד שני מתאבקות, הוא פותח להן את הדלת אבל זה מישהו אחר מגיע ורוצה להכנס קודם, הוא תופס אותו ואומר שהנשים ראשונות, הנשים נכנסות קודם, אחר כך איון קווין מעיף את הבחור על הדלת ונכנס פנימה.

דאנטה צ'ן ניצח את טריי בקסטר, דאנטה צ'ן הוא המתאבק הראשון ב-WWE מסינגפור, דאנטה צ'ן הצמיד את בקסטר לניצחון אחרי וינג קליפר.

האוניברסיטה של צ'ייס - אנדרה צ'ייס מברך את התלמידים על היום הראשון שלהם, השיעור הראשון שלהם יהיה על אודיס ג'ונס ואיך הוא נכשל בגמר טורניר הפריצה, הוא מראה איך אודסי ג'ונס הביך את עצמו, הוא אומר שזה פרצוף של לוזר, תלמיד שואל שאלה את צ'ייס, הוא אומר לו שאודסי ג'ונס ניצח אותו בסיבוב הראשון, צ'ייס שואל את התלמיד מה שמו, הוא עונה שסטיב, צ'ייס שואל את סטיב את מי הוא ניצח.. הוא מקלל את סטיב ואומר לו שיזדיין מפה ויצא החוצה.

קמרון גריימס ניצח את ג'ו גייסי, לפני הקרב גייסי נתן פרומו בזירה בה הוא אמר שהזירה היא מקום בטוח, הוא אומר שהוא לא צריך להשתמש בזכויות שלו כגבר כדי לקבל את מה שהוא רוצה, הוא אומר שהחיים לא הוגנים והוא יכול להיות האיש שיראה שאפשר להשיג שלום במרחב הבטוח הזה וזה מתחיל הערב, גריימס הצמיד את גייסי לניצחון אחרי הקייב אין, אחרי הקרב גייסי רוצה ללחוץ את ידו של גריימס אבל הוא לא מסכים, גרייסי מחבק את גריימס, גריימס מזיז אותו.

משודר סרטון על ואן ואגנר, הוא אומר שהמסע שלו ב-NXT 2.0 רק התחיל.

אלקטרה לופז ניצחה את אנה שיר, לופז הצמידה את שיר לניצחון אחרי סיטדאון פאוורבומב, אחרי הקרב כל חברי לגאדו דל פנטזמה עומדים בזירה, סאנטוס אסקובר מדבר על אלקטרה לופז, אסקובר אומר שהם משפחה, הוא אומר שאלקטרה לופז משלימה את לגאדו דל פנטזמה, לופז אומרת שמה שעשתה הערב זאת רק טעימה, היא אומרת שהיא תחסל את בי פאב ואת NXT 2.0, היא אומרת לבי פאב שהוא יכולה להמשיך לדבר כי זה מה שהיא יודעת, היא אומרת שאם היא לא אוהבת את זה שתצא החוצה... היט רו יוצאים החוצה, בי פאב מגיעה מהצד השני של הזירה ומפתיעה את אלקטרה לופז, הן נכנסות לברול קצר עד שהם מפרידים אותן.

טריי בקסטר מאוכזב בלוקר רום, קורה ג'ייד נכנסת ושואלת אותו מה קורה... היא שואלת אותו כמה זמן הם ביחד, היא אומרת לו שיתעודד, הם מתנשקים.

פרנקי מונט, ג'סי קמיאה ורוברט סטון הולכים במסדרון, הם פוגשים את ראקל גונזאלס, ראקל מודיעה למונט שהקרב שלהם יהיה בשבוע הבא, פרנקי אומרת לה שתהנה מהשבוע האחרון שלה כאלופה, לאש לג'נד יוצאת מהמשרד של ריגל, היא אומרת לפרנקי שבשבוע הבא יהיה הדביוט שלה בתוכנית האירוח שלה ועל זה ידברו.

אודסי ג'ונס ניצח את קארי מילמן ודרן צ'ייפטה בקרב האנדיקאפ, במהלך הקרב אנדרה צ'ייס יוצא החוצה לראות את הקרב, אודסי ג'ונס הצמיד אותם לניצחון אחרי ביג ספלאש מהסקנד רופ, אחרי הקרב צ'ייס לוקח כסא ומנסה להכות את ג'ונס, ג'ונס חוסם תמכה ושובר תכסא, צ'ייס בורח.

גרייסון וולר מדבר מאחורי הקלעים עם שני מתאבקים, כרמלו הייז וטריק וייליאמס מגיעים, כרמלו אומר שזה מבטיח לו שגם במידה והוא יזכה שבוע הבא באליפות משקל קל.. הוא עדיין יוכל להפסיד אותה.

משודר סרטון על איקמן ג'ירו, סטרונג סטייל.

טוקסיק אטרקשן יוצאים לזירה, מנדי רוז אומרת שהיא הגיעה ל-NXT 2.0 כדי להיות המתנה, היא אומרת שהדייויז'ן הזה היה צריך מישהי כמוה, אישה שהקהל לעולם לא יהיה איתה אבל יאהב להסתכל עליה, היא שואלת את הקהל איפה הם היו אחרי מה שקרה לפנים שלה, היא אומרת שהם לא עשו כלום, היא אומרת שהקהל התייחס אליה כמו שהתייחס לג'יג'י וג'ייסי, אבל ההבדל זה שלא אכפת להן מה הקהל חושב, מנדי אומרת שהן הראו לה שמאחורי היופי הזה יש חיה שרוצה להשתחרר, היא אומרת שככה נראה העתיד של NXT 2.0, ג'יג'י דולין אומרת שהיא וג'ייסי היו צריכות כיוון והניסיון של מנדי הביא להן את המטרה הזאת, היא אומרת שביחד הן בלתי מנוצחות וזה יביא אותן לטופ, ג'ייסי ג'יין אומרת שטוקסיק אטרקשן לא רק פנים יפות, היא אומרת שהן לא מחכות להזדמנות כמו השאר, היא אומרת שהן רוצות את אליפות זוגות הנשים, הן מאתגרות את איו שיראי וזואי סטארק.

מקנזי מיטשל מראיינת את אלופות זוגות הנשים איו שיראי וזואי סטארק, איו אומרת שהיא לא אוהבת את ג'יגי וג'ייסי אז היא מסכימה לקרב, זואי אומרת שהן היו צריכות לדבר על זה, פרסיה פירוטה מגיעה ואומרת שאחרי שהחברה הכי טובה שלה אינדי תחזור מהירח דבש שלה הן רוצות גם את אליפות הזוגות לנשים.

מוכרז לשבוע הבא :
- ג'יגי דולין וג'ייסי ג'יין נגד איו שיראי וזואי סטארק בקרב על אליפות זוגות הנשים.
- פרנקי מונט נגד ראקל גונזאלס בקרב על אליפות הנשים של NXT.
- גרייסון וולר נגד רודריק סטרונג בקרב על אליפות משקל קל.
- אלקטרה לופז נגד בי פאב בקרב בלי פסילות.
- לאש לג'נד בתוכנית הבכורה שלה : לאשינג אאוט.
- ירח הדבש של אינדי הארטוול ודקסטר לומיס.

תומאסו צ'אמפה וברון ברייקר ניצחו את פיט דאן ורידג' הולנד, לקראת סוף הקרב פיט דאן מכניס מקל לזירה, צ'אמפה לוקח את המקל ומעיף אותו החוצה, רידג' הולנד יוצא מהזירה ולוקח את המקל, קייל אורילי מגיע, לוקח ממנו את המקל ומכה אותו, אוריילי מחזיר את הולנד לזירה, צ'אמפה נותן לדאן וילוס בל, ברון ברייקר מצמיד את רידג' הולנד לניצחון אחרי פאוורסלאם, אחרי הקרב ברייקר מושיט לצ'אמפה את האליפות שלו אבל לא משחרר, צ'אמפה מחייך ואז לוקח את האליפות, השניים חוגגים בזירה את הניצחון.
[Image: 20210921-NXT-final-b3d74ff3355a66395abc745039a0c798.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
09-22-2021, 05:24 AM
תוכנית מעולה, אני עייף מידי בשביל לתת דעות בשעה הזאת, ארשום יותר מאוחר.
רק דבר אחד צריך להגיד :

ברון ברייקר פאקינג כוכב על.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
09-22-2021, 04:08 PM
רקס סטיינר ירוק. הפוטנציאל שם ואני לא יכול שלא לחשוב על סקוט סטיינר כשהוא מחזיק מיקרופון אבל יש לו עוד עבודה והוא רחוק מלהיות מוצר מוגמר.
אני דווקא התרשמתי מאוד לטובה מהגימיק וההתנהלות של ג'ו גייסי. יש לילד פוטנציאל. 
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
09-22-2021, 04:10 PM
דרך אגב לנצח נצחים: רודריק סטרונג > קייל אוריילי
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
09-22-2021, 04:48 PM
עוד פרק מעולה בעידן החדש, דעות :
- אפשר לראות שהדיווח של שון רוס סאפ היה נכון והוכיח את עצמו מספר שעות אחר כך, המון קללות במהלך התוכנית, וייד בארט נתן כמה הערות מיניות והלבוש של טוקסיק אטרקשן, מוצר שונה לגמרי.
- ממש אהבתי את הסגמנט הפותח לתוכנית, הפרצופים החדשים והצעירים בזירה, תומאסו צ'אמפה המתאבק הותיק מחזיק באליפות NXT, פרומו מעולה של צ'אמפה שהדליק את הקהל, החלטה נכונה הייתה לתת לו את האליפות הזאת, אחר כך היה ברול ענקי של כולם.
- AND NEW, קרב טוב של רודריק סטרונג וקושידה, בשעה טובה רודריק סטרונג אלוף משקל קל החדש, מגיע לו. הדיימונד מיין נהדרים, הסופרמן פאנץ' של אייבי יצא מצוין, רודריק סטרונג החזיק בכל האליפויות ב-NXT חוץ מאחת... גרייסון וולטר מאתגר את סטרונג לקרב, מחכה לראות את הקרב הזה, קרב של סטרונג בכל שבוע ? יס פליז.
- מעניין אותי לראות את טוני דאנג'לו.
- קיי לי ריי ממשיכה לצבור נצחונות, צריך לראות עוד מאמארי מילר לפני שנדע מה היא באמת שווה.
- לאיון קווין יש לוק בנזונה, נראה כמו הדמות הרעה המושלמת בסרטים בקולנוע, אם הוא יהיה טוב בזירה זה כאילו בול מה שוינס רוצה.
- דאנטה צ'ן... מסקרן. טריי בקסטר אחלה של מתאבק.
- אנדרה צ'ייס זהב, פאק יו סטיב.
- קמרון גריימס נגד ג'ו גרייסי היה בסדר, הדמות של ג'ו גייסי נראית מעניינת, נתן אחלה פרומו לפני הקרב.
- הופעה בסדר של אלקטרה לופז, זה היה יותר טוב מההופעה הראשונה של בי פאב, בכל מקרה הפרומו אחרי הקרב והמיני ברול היה טוב, מחכה לקרב בלי פסילות בשבוע הבא.
- אני מאוד אוהב את אודסי ג'ונס, מצד אחד הוא באמת יכול להיות מפחיד וביסט, מצד שני אני יכול לראות אותו בגימיק של ליצן רודף אחרי אליפות 24/7 אחרי זמן מסוים, אודסי ג'ונס נכנס לפיוד מול אנדרה צ'ייס, נייס.
- כרמלו הייז נהדר.
- טוקסיק אטרקשן, מנדי רוז גאד דאמ  Heart תנו לג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יין את אליפות זוגות הנשים בבקשה.
- מרכזי זוגות היה מעולה, יש לנו כוכב חדש בנקסטי, ברון ברייקר, בקרב של צ'אמפה-רידג' הולנד ופיט דאן הקהל נותן צ'אנטים של 'אנחנו רוצים את ברון'. הקהל נתן לברייקר המון פופים חזקים ובמיוחד בקטע המפורסם של ההכנעה, כולם נתנו פה הופעה טובה, הקטע הזה שברייקר ורידג' הולנד התחילו לתת אחד לשני קלוזליין... בהמות, דאמ. קייל אוריילי חוזר(יאי) ותוקף את הולנד, ברייקר וצ'אמפה מנצחים והטיזינג ממשיך.

הקארד לשבוע הבא חזק ביותר.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
09-22-2021, 05:45 PM
אחלה B-שואו.

- סגמנט פתיחה טוב.
החבר של גרגאנו עומד בזירה יחד עם כל הטאלנט שהוא הולך לשים אובר בשנים הקרובות. נחמד.
צ'אמפה הרגיש לג'יט בsetting הזה וזה עזר לו להיראות כמו המלך שיושב בראש NXT כרגע, ומחכה לצעירים שיבואו לאתגר אותו.

- מודה, 80% מהרצון שלי לצפות בNXT הולך כרגע לכרמלו הייז ולטריק וויליאמס. חבל שהם לא היה מספיק בתכנית הזאת, אבל עדיין יש הייפ.

- ברון בייקר אחלה ונחמד שהם דוחפים אותו. 
הקרב הסוגר היה סמלי - העיפו את דאן ואת צ'אמפה הקטנים מהזירה ונתנו לגדולים של וינס לעשות את העבודה. 
בכל אופן היה קרב מוצלח, הסיום היה קצת רועי מידי עם המקל וקול אוריילי ומכה לרידג' הולנד וסיבוכים ובריט בייקר מסרב לתת לצ'אמפה את האליפות והאנגמן חוזר והלאה והלאה. אבל ניחא ניתן לזה להיות ככה. 
מניח שהייז וברייקר הם שני הטאלנטים שהכי בונים עליהם כרגע בNXT. ברייקר נראה מעולה בזירה, חוץ מהפינישר עם הולנד שבבירור הוא לא מספיק חזק כדי לעשות לו מיליטרי-פרס. מציע לו לא לקבל מהדוד שלו טיפים על איך לגדל שרירים, בכל אופן, הוא יחזור לPC ויעבוד עוד קצת על זה. 

- קייל אוריילי מעייף אותי.

- אודיסי "ברונסון ריד" ג'ונס הוא עוד """"""ביגמן"""""" שמתלהבים שמצליח לעשות גלגלון מעפן ולזרוק את עצמו מהחבל השני. הבנתי תקטע, לא מעוניין, רסלר צריך לדעת לעשות קצת יותר בזירה, מצטער.

- גייסי היה אחלה האמת. אני מניח שלהתאבק בבגדים האלה זה חתיכת סיוט, בכל אופן שמחתי שנתנו לטרבור לי את הניצחון כי גייסי עדיין לא שם, אבל פוטנציאל? כנראה שיש.

- משיכה רעילה הם סטייבל מוזר.
הג'ינג'ית בבירור נהנית מאפקט מעודדות כלשהו ומצליחה להיות בזירה על סמך העובדה שהיא עם שתיים טובות ממנה על המיק'.
הסטוג'ית השנייה הייתה הרבה יותר טובה ועובדה שגם נתנו לה יותר זמן על המיק' מלכחתילה. 
מנדי טובה בתפקיד הזה, טוב שהיא חזרה לNXT.

- בלייק כריסטיאן מפסיד בסקוואש לדנטה 'לא מרטין' צ'אנג. 
את הדנטה הזה לא אהבתי, הפרצוף שלו פעיל מידי בעיניי ולא הבנתי מה הקטע עם כל ההבעות האלה. זה כאילו הוא צפה בדין אמברוס באקסטרים רולז 2012 והחליט לקחת מזה רושם. 
בלייק כריסטיאן בבירור מתאבק טוב יותר, אבל הוא מכוער והשיער שלו מאז ומעולם היה גרוע, אז לא דחוף לי לראות אותו מנצח.
הכניסה של צ'ן נתנה לי וייבים של סין קארה. שזה סימן מאוד מאוד שלילי. 

- קיי לי ריי היא meh. לא אכפת לי רצף ניצחונות.

- רודריק סטרונג לאט לאט יהפוך להיות ה-סיפור של NXT. 
בייביפייס אפור עם כישרון, בגידה, הצלחה בתור UE, אליפות #1, אליפות #2, נפילה, התפרקות הUE, ההבנה שהוא צריך סטייבל משלו, הצלחה כמנהיג סטייבל. מרשים. אני מאוד אוהב.
קושידה כל כך משעמם, וואו.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • master of doom
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-22-2021, 06:18 PM
(09-22-2021, 05:45 PM)SwitchBlade כתב:  אחלה B-שואו.

- סגמנט פתיחה טוב.
החבר של גרגאנו עומד בזירה יחד עם כל הטאלנט שהוא הולך לשים אובר בשנים הקרובות. נחמד.
צ'אמפה הרגיש לג'יט בsetting הזה וזה עזר לו להיראות כמו המלך שיושב בראש NXT כרגע, ומחכה לצעירים שיבואו לאתגר אותו.

- מודה, 80% מהרצון שלי לצפות בNXT הולך כרגע לכרמלו הייז ולטריק וויליאמס. חבל שהם לא היה מספיק בתכנית הזאת, אבל עדיין יש הייפ.

- ברון בייקר אחלה ונחמד שהם דוחפים אותו. 
הקרב הסוגר היה סמלי - העיפו את דאן ואת צ'אמפה הקטנים מהזירה ונתנו לגדולים של וינס לעשות את העבודה. 
בכל אופן היה קרב מוצלח, הסיום היה קצת רועי מידי עם המקל וקול אוריילי ומכה לרידג' הולנד וסיבוכים ובריט בייקר מסרב לתת לצ'אמפה את האליפות והאנגמן חוזר והלאה והלאה. אבל ניחא ניתן לזה להיות ככה. 
מניח שהייז וברייקר הם שני הטאלנטים שהכי בונים עליהם כרגע בNXT. ברייקר נראה מעולה בזירה, חוץ מהפינישר עם הולנד שבבירור הוא לא מספיק חזק כדי לעשות לו מיליטרי-פרס. מציע לו לא לקבל מהדוד שלו טיפים על איך לגדל שרירים, בכל אופן, הוא יחזור לPC ויעבוד עוד קצת על זה. 

- קייל אוריילי מעייף אותי.

- אודיסי "ברונסון ריד" ג'ונס הוא עוד """"""ביגמן"""""" שמתלהבים שמצליח לעשות גלגלון מעפן ולזרוק את עצמו מהחבל השני. הבנתי תקטע, לא מעוניין, רסלר צריך לדעת לעשות קצת יותר בזירה, מצטער.

- גייסי היה אחלה האמת. אני מניח שלהתאבק בבגדים האלה זה חתיכת סיוט, בכל אופן שמחתי שנתנו לטרבור לי את הניצחון כי גייסי עדיין לא שם, אבל פוטנציאל? כנראה שיש.

- משיכה רעילה הם סטייבל מוזר.
הג'ינג'ית בבירור נהנית מאפקט מעודדות כלשהו ומצליחה להיות בזירה על סמך העובדה שהיא עם שתיים טובות ממנה על המיק'.
הסטוג'ית השנייה הייתה הרבה יותר טובה ועובדה שגם נתנו לה יותר זמן על המיק' מלכחתילה. 
מנדי טובה בתפקיד הזה, טוב שהיא חזרה לNXT.

- בלייק כריסטיאן מפסיד בסקוואש לדנטה 'לא מרטין' צ'אנג. 
את הדנטה הזה לא אהבתי, הפרצוף שלו פעיל מידי בעיניי ולא הבנתי מה הקטע עם כל ההבעות האלה. זה כאילו הוא צפה בדין אמברוס באקסטרים רולז 2012 והחליט לקחת מזה רושם. 
בלייק כריסטיאן בבירור מתאבק טוב יותר, אבל הוא מכוער והשיער שלו מאז ומעולם היה גרוע, אז לא דחוף לי לראות אותו מנצח.
הכניסה של צ'ן נתנה לי וייבים של סין קארה. שזה סימן מאוד מאוד שלילי. 

- קיי לי ריי היא meh. לא אכפת לי רצף ניצחונות.

- רודריק סטרונג לאט לאט יהפוך להיות ה-סיפור של NXT. 
בייביפייס אפור עם כישרון, בגידה, הצלחה בתור UE, אליפות #1, אליפות #2, נפילה, התפרקות הUE, ההבנה שהוא צריך סטייבל משלו, הצלחה כמנהיג סטייבל. מרשים. אני מאוד אוהב.
קושידה כל כך משעמם, וואו.
לא מעריכים מספיק את האלמנט הבידורי בתגובות שלך. אני יכול לא להסכים איתך ועדיין ליהנות ממה שאתה כותב.

"הפרצוף שלו פעיל מדי בעיניי"
"הג'ינג'ית בבירור נהנית מאפקט מעודדות כלשהו"

קלאסיקות.

בנוגע לתכנית, נראה שהשינוי כרגע מעולה ויש הרבה אופציות חדשות פתאום, אחרי אלה שראינו במשך שנים וצריכים להתקדם כבר. כרמלו הייז, וויליאמס, ברייקר, ג'ונס, יהיה מעניין לראות לאן העלילה תיקח אותם. רק דבר אחד לגבי ברייקר - שיעיף את הגיר המגוחך הזה. זה צבעוני מדי בשביל שאני אקח אותו ברצינות.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
09-22-2021, 07:21 PM
(09-22-2021, 06:18 PM)master of doom כתב:  לא מעריכים מספיק את האלמנט הבידורי בתגובות שלך. אני יכול לא להסכים איתך ועדיין ליהנות ממה שאתה כותב.

"הפרצוף שלו פעיל מדי בעיניי"
"הג'ינג'ית בבירור נהנית מאפקט מעודדות כלשהו"

קלאסיקות.

בנוגע לתכנית, נראה שהשינוי כרגע מעולה ויש הרבה אופציות חדשות פתאום, אחרי אלה שראינו במשך שנים וצריכים להתקדם כבר. כרמלו הייז, וויליאמס, ברייקר, ג'ונס, יהיה מעניין לראות לאן העלילה תיקח אותם. רק דבר אחד לגבי ברייקר - שיעיף את הגיר המגוחך הזה. זה צבעוני מדי בשביל שאני אקח אותו ברצינות.

תע"ה.

נשבע - עשית לי את היום אחי. 
אשתמש בזה כצ'אנס גם להסביר קצת איך אני מסתכל על תכניות, כי קיבלתי קללות מלידור על זה בעבר - לא אכפת לי לדעת מי הולך לנצח בקרב, כולנו לדעתי ציניים מידי וככה יוצאות הדעות שלנו והדרך בה אנחנו צופים. כל הכיף זה לראות איך הם מנסים לבנות את NXT מחדש, רק תכניות כמו AEW גורמות לי להיות מארק מן המניין. 

הנקודה על ברייקר - משהו רע עבר עליהם באמת במחלקת הלבוש. גם אודיסי ג'ונס קיבל גיר הזוי של משובצים ורוד-שחור, הם משום מה ממש הולכים חזק על theme של צבעים בולטים וצבעוניים, כמה שיותר רחוק מהגירים הקלאסיים של כוכבי NXT בעבר. ממש בולט לעין.
לדעתי מישהו כמו ברייקר עם גיר רציני שווה הרבה יותר. כמובן שיש את הצד השני של הסקאלה - שם עומד קאריון קרוס ומחכה שיבואו לארח לו חברה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
09-23-2021, 05:53 AM
פרק טוב.

ניסו לדחוף כמה שיותר פרצופים חדשים.
ברון ברייקר נראה טוב וגם דאנטה צ'ן.
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
09-23-2021, 10:32 PM
התוכנית הזאת החזירה אותי רשמית לימי FCW TV. גרסא נוצצת של דארק שמשום מה מקבלת שעתיים ברשת USA.
הם פשוט זורקים מלא כישרונות צעירים למסך ומצפים לראות מה יתפוס. קרבות קצרים. מתוך 7 קרבות, היו רק שניים שעלו על 3 דקות. 

זה מאוד ברור מה המטרה של צ'אמפה כאלוף עכשיו. הוא הנציג של NXT של טריפל H, המשמר הישן. הפרומו שלו היה מאוד מאוד טריפל H. הוא הולך להיות אלוף המעבר מNXT של טריפל H לNXT 2.0 כשהוא יפיל את האליפות לאחד החבר'ה החדשים. כנראה סטיינר ג'וניור שכבר נראה ומרגיש כמו כוכב בהתהוות. השד יודע למה הם מתעקשים לא לקרוא לו סטיינר. הוא דיבר על המיק' לדקה וזה נשמע כאילו יש לו את הקול של ריק והמקצב של סקוט. 
אני שמח שמכל הפרצופים החדשים שהם מציגים עכשיו - סטיינר הוא זה שהם רצים איתו. הוא נראה כמו האחד שיש לו את כל הכלים להיות כוכב בקרוב (חוץ משם זירה נורמלי). 

סטרונג-קושידה היה מאכזב, בעיקר בגלל האורך. על הנייר זה אמור להיות קרב עם המון פוטנציאל, אבל יש גבול למה שהם יכולים לעשות ב5 דקות עם סיום מלא התערבויות והסחות דעת, טובים ככל שיהיו.
אני מאוד מודאג לקושידה. אין לו שום סיכוי ברוסטר הראשי. במקרה הטוב הוא יככב במאין אבנט עם סדריק אלכסנדר, במקרה הרע הוא יהיה השותף הנינג'ה של טוזאווה בסצנת ה24/7. זה שמייד אחרי הקרב הם הוציאו איזה נובאדי לאתגר את סטרונג מראה שאין להם שום תוכניות להשאיר אותו רלוונטי גם בNXT.

KLR-מילר זה מסוג הקרבות שמלחיצים אותי כרגע. טאלנט חדש וירוק נגד טאלנט מבוסס שכנראה לא הכי מתאים לחזון של וינס. אנחת רווחה כשראיתי את קיי לי ריי מנצחת.

הדביוט של דנטה צ'ן נעשה רע לדעתי.
הוא לא מסוג הטאלנטים שצריכים סקוואשים של דקה, הוא צריך להרשים בזירה. אתה צריך להיות טאלנט ממש מיוחד בשביל להרשים בקרב של דקה, דנטה צ'ן הוא לא טאלנט מיוחד. כשהדבר היחיד שמיוחד בך זה המוצא שלך - אתה לא מיוחד. אני לא רואה לו שום עתיד בWWE. 
אני מקווה שבלייק כריסטיאן גאה בהחלטה שלו לחתום בWWE כשהיה לו חוזה באימפקט על השולחן. עכשיו הוא הולך להיות ניקי ASH, גרסת הגברים. 

הגימיק החדש של ג'ו גייסי...
אוי לא. זה לא טוב.
אני מניח שיש בזה ניצוץ אירוני כלשהו, כי גייסי בא מרקע של דת'מאץ', אז מישהו אמר "בואו ניתן לו גימיק של מתאבק שמדבר על חיבוקים ורוצה שכולם יסתדרו". זה טוב, אבל אז הם הלבישו על זה את כל הבאזוורדס משנת 2014 ונתנו לו לחתוך פרומו שלקוח ישירות מעמוד הפייסבוק של רואד דוג. 
אני חושב שזה אמור להיות מחזור של RTC, כי זה האקט מהאטיטיוד שצריך למחזר.
אה, ו...
https://wrestletalk.com/news/nick-khan-wwe-keeps-politics-out-storylines/
לפני חודש. ניק קהאן הוא שקרן.

ואם יש משהו יותר מוזר ממחזור של RTC, זה העובדה שאנדרה צ'ייס הוא מחזור של דין דאגלס. כי זה היה גימיק כל כך מוצלח בעבר שאנחנו פשוט חייבים למחזר אותו. לפחות יש לו איזשהי דמות עכשיו, לפני זה הוא היה אפור לחלוטין.
אני מניח שזה יהיה פיוד נחמד לאודסי ג'ונס. 
אני לעומת גיא רואה המון פוטנציאל בג'ונס בארגון הספורטס אנטרטיינמנט הגדול והיחיד בעולם. לא יודע אם הוא מאין אבנט טאלנט, אבל תראו את הגודל שלו דאמיט.
ולעומת קית' לי שבא מהאינדיז, ג'ונס צמח במערכת של WWE ומתאבק כמו מה שוינס רוצה לראות מביגמן. כן, הוא עושה איזה גלגלון פה ושם בשביל להראות כמה הוא אתלטי, אבל פה זה נגמר. הוא הולך לקבל פייס ראן בתור הפייס החייכן, ואז יעשה היל טרן ויהיה מונסטר היל ברוטאלי, ואז שוב הפייס החייכן ואז שוב מונסטר היל ברוטאלי. אני מסתכל על אודסי ג'ונס ואני רואה מישהו שיכול להיות הביג שואו/מארק הנרי הבא מבחינת הריינג' של הדמות שלו. 

טוקסיק אטרקשן זה הביוטיפול פיפל. קול. לפחות אני יודע שכל אחת בטריו הזה טובה יותר בזירה מוולווט סקיי.
הסגמנט שלהן היה אחד החלקים הטובים של התוכנית לדעתי. יש להן אחלה פרזנטציה, אחלה שם, אחלה שיר כניסה. 
שימו עליהן את אליפות הזוגות. שיהיה. כל דבר יהיה שיפור מאיו שיראי וזואי סטארק שבקושי מופיעות ולא עושות כלום עם התואר.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 01:36 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר