Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 131 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1982): « הקודם 1 ... 1535 1536 1537 1538 1539 ... 1982 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,366
אשכולות: 12
Likes Given: 1,132
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#15,361
06-17-2025, 11:38 AM
טראמפ: אין לי סבלנות למשא ומתן עם איראן אני מצפה לכניעה מוחלטת.
ההרגשה הפעם שטראמפ רוצה הישג או להביא הסכם כניעה או לקחת קרדיט על התקיפה עצמה.
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#15,362
06-17-2025, 03:03 PM
כל הציוצים והאמירות של טראמפ ביום האחרון זה טופ טיר (בעיקר החלק שהוא חירבן למקרון בפה ואז נתן לו מכה בביצים), עכשיו הוא שיתף הודעה שקיבל שבה כתוב שלא היה רגע כזה מאז טרומן ב-1945…

על כל אחד אחר הייתי אומר שזה סתם משחק צ׳יקן ומי שנובח חזק לא נושך, אצלו באמת אי אפשר לדעת
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,916
אשכולות: 19
Likes Given: 1,301
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#15,363
06-18-2025, 02:30 AM
אם גם הלילה אנחנו לא עומדים לחטוף מטח של 60-70 טילים בליסטיים אני אתחיל להאמין שצה"ל באמת מנקנק להם את המשגרים, וזה חולני.
לא משנה כמה פעמים אני אכתוב אני זה אני לא מעכל שצה"ל טס בשני איראן כאילו זה חאן יונס. מישהי שדיברתי איתה העלתה תיאוריה שלצה"ל יש בסיסים שקרובים יותר לאיראן להמריא מהם (כלומר מדינות אחרות), אני לא הסכמתי כי זה סיכון עצום לאותן מדינות שמתות מפחד מאיראן. אם זה אמיתי הייתי מהמר על הכורדים בעיראק, אבל קשה לי להאמין.

בכל מקרה, מוריד את הכובע בפני הטייסים, המפקדים, כל מי שאחראי על הנקנוק המטורף הזה שישראל מאכילה את איראן. השמיים של איראן שלנו, ומשמרות המהפכה מוציאים הודעות ליצניות כמו "במטח האחרון הוכחנו שהשמיים של ישראל בשליטה שלנו", כשאף טיל לא פגע במטרה שלו בכלל. הם יותר גרועים מהערבים בגניבות דעת ליצניות, עם של הזויים.

עכשיו נתפלל שטראמפ הסטייק המניאק הזה יחליט להיכנס כדי לקבל נתח מההשפלה שאנחנו מנחיתים על איראן, יסייע להשמיד את פורדו ואז להפיל את המשטר הקוקסינלי וההזוי הזה. לא מאמין שזה יצא לי מהמקלדת באופן רציני, אבל כן. זה צריך להיגמר כשהמשטר נכנע באופן מוחלט.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 2 users Like master of doom's post:
  • Breakker, m0tti
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
#15,364
06-18-2025, 04:14 AM
(06-18-2025, 02:30 AM)master of doom כתב:  אם גם הלילה אנחנו לא עומדים לחטוף מטח של 60-70 טילים בליסטיים אני אתחיל להאמין שצה"ל באמת מנקנק להם את המשגרים, וזה חולני.
לא משנה כמה פעמים אני אכתוב אני זה אני לא מעכל שצה"ל טס בשני איראן כאילו זה חאן יונס. מישהי שדיברתי איתה העלתה תיאוריה שלצה"ל יש בסיסים שקרובים יותר לאיראן להמריא מהם (כלומר מדינות אחרות), אני לא הסכמתי כי זה סיכון עצום לאותן מדינות שמתות מפחד מאיראן. אם זה אמיתי הייתי מהמר על הכורדים בעיראק, אבל קשה לי להאמין.

בכל מקרה, מוריד את הכובע בפני הטייסים, המפקדים, כל מי שאחראי על הנקנוק המטורף הזה שישראל מאכילה את איראן. השמיים של איראן שלנו, ומשמרות המהפכה מוציאים הודעות ליצניות כמו "במטח האחרון הוכחנו שהשמיים של ישראל בשליטה שלנו", כשאף טיל לא פגע במטרה שלו בכלל. הם יותר גרועים מהערבים בגניבות דעת ליצניות, עם של הזויים.

עכשיו נתפלל שטראמפ הסטייק המניאק הזה יחליט להיכנס כדי לקבל נתח מההשפלה שאנחנו מנחיתים על איראן, יסייע להשמיד את פורדו ואז להפיל את המשטר הקוקסינלי וההזוי הזה. לא מאמין שזה יצא לי מהמקלדת באופן רציני, אבל כן. זה צריך להיגמר כשהמשטר נכנע באופן מוחלט.

יש בסיס אמריקאי בקטאר, הם אומנם אוייבים אבל אם ידברו המחיר שישלמו יהיה יקר ואיראן תהיה הבעיה האחרונה שלהם.
טראמפ מושך זמן כי כל יום שעובר מוריד עוד משגרים וסכנה לבסיסים האמריקאים. בינתיים רוסיה מתרחקת ומתנתקת מאירן.
שמועות שמורדים התנקשו באחמדאינג'ד אשתו ו2 הילדים שלו. הנסיך הגולה כבר אומר לעם צאו החוצה ותפילו את המשטר.
המשטר הזה חייב ליפול. ואחרי שהוא יפול השקט והעושר שיזרמו למדינה שלנו יהיו בגדר מדע בדיוני.
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,380
אשכולות: 92
Likes Given: 1,256
#15,365
06-18-2025, 04:38 AM
(06-18-2025, 02:30 AM)master of doom כתב:  אם גם הלילה אנחנו לא עומדים לחטוף מטח של 60-70 טילים בליסטיים אני אתחיל להאמין שצה"ל באמת מנקנק להם את המשגרים, וזה חולני.

לגמרי.
כשיוצא לי לדבר על זה עם חברים או משפחה, אני לפעמים לא קולט שאנחנו עושים את זה אשכרה לאיראן. לא לעזה, לא ללבנון, לאיראן. מי היה מעלה בדעתו דבר כזה בכלל שבועיים אחורה?

זה שאיראן משתמשים ב-AI כדי להראות שהם פוגעים לנו בנתב"ג/בניינים וכו' אומר הרבה על המצב.
יש לנו צבא מטורף. מטורף. 
[Image: main-large.gif]
הגב
The following 1 user Likes Breakker's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
אשכולות: 0
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#15,366
06-18-2025, 07:52 AM

הכל נכון רק תיקון קטן לדעתי:

במקום לצאת מנקודת הנחה שטראמפ הוא סטייק , תניח שהכל מתואם ומתוכנן מראש ושיש סיבה מאחורי כל דבר, אלא אם כן יוכח חד משמעית אחרת

ללא ספק זה הסקווש הכי גדול בהסטוריה
הגב
The following 1 user Likes m0tti's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
אני אידיוט
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
#15,367
06-18-2025, 07:54 AM
(06-18-2025, 07:52 AM)m0tti כתב:  הכל נכון רק תיקון קטן לדעתי:

במקום לצאת מנקודת הנחה שטראמפ הוא סטייק , תניח שהכל מתואם ומתוכנן מראש ושיש סיבה מאחורי כל דבר, אלא אם כן יוכח חד משמעית אחרת

אני עם מוטי, אין על מוטי.

הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • m0tti
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
#15,368
06-18-2025, 09:10 AM
(06-18-2025, 07:52 AM)m0tti כתב:  הכל נכון רק תיקון קטן לדעתי:

רק שזה לא מתואם מראש עם טראמפ. מן הסתם הודיעו לו על זה והוא לא חסם את זה, אבל הוא חיכה לראות מה יקרה לפני שהוא יחליט אם הוא נכנס בכל הכוח באיראן.
הוא איש עסקים שאוהב הצלחות, הוא לא יכול לתת את כל הקרדיט לשינוי במזרח התיכון לישראל ולנתניהו, אז הוא נכנס. אם הסיטואציה הייתה 180 מעלות הפוך, הוא היה נותן לנו להתמודד לבד עם הגורל שלנו.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
#15,369
06-18-2025, 10:05 AM
(06-18-2025, 09:10 AM)ser duncan the tall כתב:  רק שזה לא מתואם מראש עם טראמפ. מן הסתם הודיעו לו על זה והוא לא חסם את זה, אבל הוא חיכה לראות מה יקרה לפני שהוא יחליט אם הוא נכנס בכל הכוח באיראן.
הוא איש עסקים שאוהב הצלחות, הוא לא יכול לתת את כל הקרדיט לשינוי במזרח התיכון לישראל ולנתניהו, אז הוא נכנס. אם הסיטואציה הייתה 180 מעלות הפוך, הוא היה נותן לנו להתמודד לבד עם הגורל שלנו.

מחזק. אם היה נותן לנו להוריד את חמינאי והבן שלו בלילה הראשון יכול להיות שהיינו כבר אחרי
הפיכה שלטונית בשלב הזה.
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
אשכולות: 0
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#15,370
06-18-2025, 10:18 AM
(06-18-2025, 09:10 AM)ser duncan the tall כתב:  רק שזה לא מתואם מראש עם טראמפ. מן הסתם הודיעו לו על זה והוא לא חסם את זה, אבל הוא חיכה לראות מה יקרה לפני שהוא יחליט אם הוא נכנס בכל הכוח באיראן.

אין לך את המידע המדויק כדי לדעת את זה. אז למה זו הנחת ברירת המחדל?
לדעתי אגב בדיוק ההיפך, אפילו עם ביידן ארה״ב לא היו מפקירים אותנו לגמרי גם אם התוצאות היו הפוכות.
ודווקא בגלל העובדה שאנחנו מסתדרים מצוין לבד זה נותן לטראמפ את הזמן והוא לא חייב להיכנס ישר כי זה לא שיש איום קיומי על ישראל

אני אתן לך דוגמא שאני משתמש בה בד״כ כדי להסביר את הנקודה הזו:

אחי מבין ברכבים יותר ממני , אני רוצה למצוא עכשיו רכב? אני אומר לו שיחפש לי
הוא יכול לטעות ולבחור ברכב לא טוב? חד משמעית כן
אבל עדיף שהוא יקבל את ההחלטה.
ותוך כדי אני לא אבוא ואעביר עליו ביקורת כמו אם הוא שאל את כל השאלות שצריך ואיזה בדיקות והשוואות הוא עשה
אני אתן לו לעבוד ובסוף אקבל את ההמלצה שלו לטוב ולרע

עכשיו יש ביקורת על טראמפ שהוא פחדן ושהוא יכנס רק בגלל שמצליחים, אתה חושב שאם היה נכנס ביום הראשון הייתה 0 ביקורת? תמיד יהיו את האנשים שיעבירו ביקורת ויגידו ״אההה זה בגלל ש.. ״
וזה נכון גם לנתניהו במלחמה הזו
מה שאני אומר זה שאל תתנו לזה להידבק בכם ,בסוף הם האנשים שמחפשים לכם רכב.
וכן הם יכולים גם לטעות אבל הם בצד שלכם, יש להם את הניסיון והכי חשוב את המידע שלכם אין
וכדי להעביר ביקורת צריך הוכחה חד משמעית או מידע פנימי אמין וזו לא צריכה להיות הנחת יסוד כמו ״טראמפ סטייק״

* אני יודע שזו לא תשובה מדויקת להודעה שלך , זה יותר כדי להסביר לך את ההודעה הקודמת שלי
הגב
The following 1 user Likes m0tti's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1982): « הקודם 1 ... 1535 1536 1537 1538 1539 ... 1982 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-29-2026, 11:17 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר