Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 ... 129 הבא »

האירוע הבא | WWE Evolution 2025

עמודים (26): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 26 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
האירוע הבא | WWE Evolution 2025
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
06-13-2025, 01:25 PM
(06-13-2025, 11:36 AM)m0tti כתב:  זה לא שיש לו עניין, הוא העניין..
עם כל הכבוד לרבולושן וכו׳ אם אתה מוריד את האלמנט הזה אין להן מה למכור בכלל. כלום.
וגם את המעט שהן כן ינסו (דרמה או יכולת זירה או וואטאבר) אף אחד לא יקנה
וזה בכל תחום שהצרכנים העיקריים הם גברים

כל הניסיונות לשווק אותן בגלל יכולת זה סתם חרטא חחח

זה לא מדוייק. זכור שלפני המהפכה של השנים האחרונות עם כמה שהיו יפות 90% היו
מדלגים לחלוטין על כל התוכן הנשי ובארנה זה שימש להפסקות שירותים.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,729
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
06-13-2025, 02:18 PM
(06-12-2025, 11:32 PM)m0tti כתב:  קח את כל מי שרשמת
תשאיר רק את היכולות ואת המראה החיצוני תהפוך לבייזלר ותראה איך שיש 2 כאלה זה נהיה פחות מעניין בפער
מסכים שיש גם יכולת, אמרתי זה לא הדיוות של פעם
אבל יש סיבה שאני אעדיף לראות אותן ולא את הסטריט פרופיט או משהו בסגנון
מבחינת יכולת הן לא יותר טובות מגבר סביר

פחות מעניין - בתור גבר שנמשך לנשים אין ספק שיותר מושך אותי לראות בחורות יפות מאשר לא יפות.

אבל זה רסלינג, לא פורנו. אני אעדיף לראות נשים יפות על המסך (בלי קשר לרסלינג, זה מובנה אצל כל אחד ואחד מאיתנו), אבל כשאני צופה ברסלינג אני אעדיף תמיד מתאבקות נורמליות ולא בחורות שהן קולב. אני מעדיף 200 פעם לראות את ביאנקה בלאייר מאשר את אווה מארי לדוגמה. היופי זה בונוס (שכמו שאמרת, מנוצל בצורה טובה כדי להבליט את ההבדל בין גברים לנשים כי פיזית הן הרבה פחות חזקות), העיקר זה הרסלינג.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,147
אשכולות: 0
Likes Given: 729
הצטרף בתאריך: Aug 2021
06-13-2025, 02:31 PM
(06-13-2025, 01:25 PM)gilam כתב:  זה לא מדוייק. זכור שלפני המהפכה של השנים האחרונות עם כמה שהיו יפות 90% היו
מדלגים לחלוטין על כל התוכן הנשי ובארנה זה שימש להפסקות שירותים.

(06-13-2025, 02:18 PM)master of doom כתב:  פחות מעניין - בתור גבר שנמשך לנשים אין ספק שיותר מושך אותי לראות בחורות יפות מאשר לא יפות.

אבל זה רסלינג, לא פורנו. אני אעדיף לראות נשים יפות על המסך (בלי קשר לרסלינג, זה מובנה אצל כל אחד ואחד מאיתנו), אבל כשאני צופה ברסלינג אני אעדיף תמיד מתאבקות נורמליות ולא בחורות שהן קולב. אני מעדיף 200 פעם לראות את ביאנקה בלאייר מאשר את אווה מארי לדוגמה. היופי זה בונוס (שכמו שאמרת, מנוצל בצורה טובה כדי להבליט את ההבדל בין גברים לנשים כי פיזית הן הרבה פחות חזקות), העיקר זה הרסלינג.

שניכם לא מבינים את הנקודה עד הסוף
כן צריך גם רסלינג אחרת היינו פותחים פורנו
אבל זה לא יעבוד אם הן היו נראות לא טוב, במקרה כזה הייתי מעדיף שימלאו את כל התוכנית בקרבות גברים כי מבחינת רסלינג? עדיף.
ומאסטר אל תשווה לי בין ביאנקה לאווה מארי
תיקח מישהי שמתאבקת כמו ביאנקה אבל שלא היית יכול להסתכל עליה בכלל ואז תשפוט
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,273
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-13-2025, 02:46 PM
(06-13-2025, 02:31 PM)m0tti כתב:  שניכם לא מבינים את הנקודה עד הסוף
כן צריך גם רסלינג אחרת היינו פותחים פורנו
אבל זה לא יעבוד אם הן היו נראות לא טוב, במקרה כזה הייתי מעדיף שימלאו את כל התוכנית בקרבות גברים כי מבחינת רסלינג? עדיף.
ומאסטר אל תשווה לי בין ביאנקה לאווה מארי
תיקח מישהי שמתאבקת כמו ביאנקה אבל שלא היית יכול להסתכל עליה בכלל ואז תשפוט

שיינה בייזלר הייתה נראית על הפנים אבל עדיין היא הייתה משוגעת בnxt וחיכיתי לראות אותה כל nxt מפרקת את מי שנגדה.

לעומת זאת יש לך את מאקסין דופרי שנראית אש אבל אני לא מסוגל לראות על המסך אלא אם כן היא מנג'רית או בסתם סגמנטים מאחורי הקלעים.

ואז יש לך את בי פאב שגם נראית כמו הצרות של איראן וגם לא יודעת להתאבק.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,062
אשכולות: 213
Likes Given: 1,386
06-13-2025, 06:50 PM
למוטי יש נקודה אבל לא חושב שהיא מוגבלת רק לרסלינג ולא רק לנשים.
תמיד יעדיפו ללהק פרצופים יפים לטלוויזיה, זה נכון לרסלינג וגם לסדרות וסרטים, לתוכניות ריאליטי ואפילו למהדורות חדשות.
פנים יפות מוכרות יותר, יש מקרים בהם הכישרון גובר על הנראות או תחומים בהם היכולת קודמת לכל כמו ספורט מקצועני או מוזיקה אבל ברגע שמדובר בתפקיד בו למלהק יש את הבחירה הוא כנראה יעדיף את מי שנראה טוב יותר.
לי אוטומטית עולה לראש העליהום הלא מוצדק שעשו על בלה ראמזי ב"האחרונים מבינינו" בתירוץ של "היא לא דומה מספיק לדמות במשחק" כשברור שזה נובע ממקום מכוער יותר.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,147
אשכולות: 0
Likes Given: 729
הצטרף בתאריך: Aug 2021
06-14-2025, 03:55 PM
(06-13-2025, 06:50 PM)orgibor כתב:  למוטי יש נקודה אבל לא חושב שהיא מוגבלת רק לרסלינג ולא רק לנשים.
תמיד יעדיפו ללהק פרצופים יפים לטלוויזיה, זה נכון לרסלינג וגם לסדרות וסרטים, לתוכניות ריאליטי ואפילו למהדורות חדשות.
פנים יפות מוכרות יותר, יש מקרים בהם הכישרון גובר על הנראות או תחומים בהם היכולת קודמת לכל כמו ספורט מקצועני או מוזיקה אבל ברגע שמדובר בתפקיד בו למלהק יש את הבחירה הוא כנראה יעדיף את מי שנראה טוב יותר.
לי אוטומטית עולה לראש העליהום הלא מוצדק שעשו על בלה ראמזי ב"האחרונים מבינינו" בתירוץ של "היא לא דומה מספיק לדמות במשחק" כשברור שזה נובע ממקום מכוער יותר.

למה שאמרת יש אולי משהו משותף אבל זה לא לגמרי מה שאני התכוונתי
בלה רמזי זה על תקן סנייפ שחור/שלגיה שחורה זה לא בגלל שהיא נראית פחות טוב

נשים, במה שקשור לספורט פחות טובות מגברים אין מה לעשות
בכדורגל למשל קבוצה של ילדים בני 16 ניצחו בקלות קבוצת טופ של נשים
אם אתה לא מוסיף את האלמנט הזה של המראה, אין שום טעם לצפות בנשים ועדיף למלא את הקארד בגברים

עכשיו למה זה כן קשור למה שאמרת,
כי זה הכל בשם השוויון המזויף
מנסים לשווק שנשים=גברים
שלמראה חיצוני אין שום ערך וכל אחד יכול להיות כל אחד

ואגב לגבי מה שמוקסלי אמר, אם הייתה שיינה בייזלר אחת או שתיים זה לא היה ״מפריע״ לאנשים
אבל אם כל הקארד כזה , הרייטינג של האירוע נחתך בלפחות 50% (אם לא הרבה יותר)
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
06-16-2025, 10:12 PM
טוב מי מאתגרות כאן את איו וטיפי?
שוב ריה וניה או שנראה קצת תחלופה?
ג'ייד תקבל את הטייטל שוט כאן או בסאמרסלאם אחרי זכייה בNOC?
איו וטיפי לא לקחו חלק באף אירוע מאז רסלמניה, דילגו על באקלאש, SNME ו-MITB, אני כן מצפה שהן יהיו הקרבות המרכזיים כאן ולא בקי -ביילי או ניקי - ליב.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,793
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
06-16-2025, 11:21 PM
(06-16-2025, 10:12 PM)orgibor כתב:  ג'ייד תקבל את הטייטל שוט כאן או בסאמרסלאם אחרי זכייה בNOC?

יש דיבור על ג'ייד נגד נעומי בקרב חוזר.

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
06-17-2025, 07:19 PM
(06-16-2025, 10:12 PM)orgibor כתב:  טוב מי מאתגרות כאן את איו וטיפי?
איו וטיפי לא לקחו חלק באף אירוע מאז רסלמניה, דילגו על באקלאש, SNME ו-MITB, אני כן מצפה שהן יהיו הקרבות המרכזיים כאן ולא בקי -ביילי או ניקי - ליב.

אלה שאלות ממש טובות את האמת.
תראה, עכשיו כשליב מחוץ לתמונה זה נראה הגיוני שרוקסן תיקח צעד קדימה אבל אני לא רואה אותה פוגשת את ניקי בלה או מגנה על אליפות הזוגות במקומה, בגלל זה דווקא הייתי רוצה לראות אותה מקבלת טייטל שוט מול איו אבל בדיוק כמו אצל ניה ג'קס זה יצטייר לא הוגן אם הן יעשו קיצור דרך ויקבלו את הקרב שלהן בזמן שהאחרות נאבקות להשיג אותו דרך הטורניר של NOC.
דרך המוצא היחידה שאני מוצא לפלונטר הזה: איו סקיי - ניקי בלה, רוקסן פרז - ריה ריפלי.
לגבי טיפאני המצב אפילו סבוך יותר כי אני ותומר הסכמנו שג'ייד צריכה לאתגר בטווח הארוך יותר - בסאמרסלאם, ביאנקה לא כשירה עדיין ולבזבז את הצ'אנס הזה שוב על שארלוט/ניה/נעומי זה ללכת צעד משמעותי אחורה, אלכסה מנועה מאותה סיבה של רוקסן ולצערי כאן הפתרון היחיד הוא לדחוף את טיפאני לאיזה קרב זוגות מסכן משל הייתה קודי, היא עוד יכולה לקבל את הפטור הזה כי לעומת איו היא כן הגנה על האליפות לפחות פעם אחת מאז רסלמניה. אז בתקווה שלא ידחפו לנו שוב איזו טריש או ליטה מתבקש לתת כאן טיפאני וג'ייד נגד ניה ונעומי, אפשר לדחוף כאן איזו סטיפולציה של NODQ בחסות אבולושן כדי לעורר קצת עניין או אפילו לפלפל קצת עם שימוש במזוודה במשהו כמו "אם טיפאני וג'ייד מנצחות לנעומי אסור יהיה לפדות על טיפאני וניה לא תוכל לאתגר שוב כל עוד היא אלופה, אם נעומי וניה מנצחות הן יפגשו את ג'ייד לקרב משולש על הספוט שלה בסאמרסלאם ותואר מלכת הזירה" או משהו מסובך אחר.
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
06-17-2025, 07:28 PM
(06-16-2025, 10:12 PM)orgibor כתב:  טוב מי מאתגרות כאן את איו וטיפי?

מה פוסט פרדיקשן ? יאללה. גם ככה אני תמיד טועה. עכשיו אחרי שליב מחוץ לאירוע בכלל יהיה קשה לדעת.

- קרב על אליפות העולם לנשים : סטפני ואקר נגד איו סקיי.
- קרב על אליפות ה-WWE לנשים : טריש סטראטוס נגד טיפאני סטראטון. רץ דיווח משבוע שעבר שטריש תיהיה בסמאק הקרוב.
אם זאת לא טריש אז אני הולך על קרב מרובה משתתפות : טיפאני-ניה-שארלוט-אלכסה. משולש/מרובע.
- קרב על האליפות הביניבשתית לנשים : ביילי נגד ליירה ואלקיריה נגד בקי לינץ'.
- קרב על אליפות ארה"ב לנשים : ג'וליה נגד זלינה וגה. ג'וליה נכנסת לאירוע בתור האלופה.
- קרב על אליפות הנשים של NXT : ג'ורדן גרייס נגד ג'ייסי ג'יין.
- ראקל רודריגז ורוקסן פרז נגד ניקי בלה וריה ריפלי. אולי שלשות במידה וברי באמת תחזור.
- אפשרות לקרבות סינגלס : שארלוט פלייר נגד ג'ייד קארגיל. נעומי נגד ג'ייד קארגיל. שארלוט פלייר נגד אלכסה בליס.
- לגבי אליפות זוגות, רואה מצב שילכו על ראקל וליב כטאג בניסיון לשמור על הזהב ביום הדין... אבל סיכוי גדול שפשוט יפשיטו את התואר ונקבל פה משהו.
- פדייה של נעומי באירוע כזה תיהיה מושלמת.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • orgibor
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (26): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 26 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 06:04 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר