06-12-2025, 12:31 PM
הדבר הכי טוב בכהונה של ג'יי אוסו-
סת' רולינס.
לא הפיוד איתו. ליטרלי סת' רולינס.
סת' רולינס.
לא הפיוד איתו. ליטרלי סת' רולינס.
|
תגיד את האמת
|
|
06-12-2025, 12:31 PM
הדבר הכי טוב בכהונה של ג'יי אוסו-
סת' רולינס. לא הפיוד איתו. ליטרלי סת' רולינס.
06-12-2025, 01:04 PM
(06-12-2025, 10:36 AM)gilam כתב: פריסט לא ניצח קרב אחד נקי. היום לניצחון נקי/לא נקי אין שום משמעות פריסט טוב יותר מג׳יי בזירה אמין יותר ודמות מגוונת יותר (לא עכשיו כמובן, אלא פריסט של יום הדין) הרגשת שהוא מקבל את הריין הזה בזכות ולא בחסד בניגוד לג׳יי
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
06-12-2025, 01:32 PM
(06-12-2025, 01:04 PM)DDJ כתב: היום לניצחון נקי/לא נקי אין שום משמעות והכי חשוב- לא הפכו אותו לקריקטורה של עצמו, כמו שעשו לג'יי. באמת, זה הכי כואב לי שמדמות מורכבת, הוא פשוט הפך ל-YEET מן. כמו אוסטין ב-2002.
06-12-2025, 02:16 PM
(06-12-2025, 10:36 AM)gilam כתב: פריסט לא ניצח קרב אחד נקי. אני מניאק אם רומן ריינס ניצח חמישית מהקרבות שלו כאלוף בצורה נקייה.
06-12-2025, 02:21 PM
(06-12-2025, 01:32 PM)Yosihait כתב: והכי חשוב- מחזק מאוד את המשפט הזה (ולצערי זה לא מובע מספיק בדיוני ג'יי אוסו ששוצפים את הפורום). הכוח של ג'יי מעולם לא היה הזירה או המיק (למרות שהוא הוציא קרבות אדירים עם ריינס ב-2020 ועם ג'ימי באופן כללי, למרות שהיאבקות זוגות שונה מהיאבקות יחידים. הגיל והברכיים מנצחים אותו כרגע), אלא הדמות העגולה והשינויים שהוא עבר שלדעתי הרבה אנשים יכולים להזדהות איתם. אני עדיין אוהב אותו, אבל ג'יי אוסו שווה הרבה יותר מאחד שסתם עושה YEET. אבל אני מבסוט עליו טילים שיש לו טייטל של אלוף עולם (לשעבר), זה ענק. הדבר היחיד שחסר לי זה שוט שלו מול ריינס כשהוא עם החגורה וריינס בלי כלום, דבר כזה היה אורגזמה בשבילי. "אתה לא יכול לשים למשפחה אוכל על השולחן", הרבה מים עברו בנהר מאז. חבל שלא ראינו את זה.
06-12-2025, 04:22 PM
06-12-2025, 05:43 PM
(06-12-2025, 11:18 AM)gilam כתב: בדיוק התחיל את הטרן שלו. אני מחזיק מפריסט ולדעתי גם אם הריין היה לא משהו הוא כן יכול וצריך לחזור למעמדים האלה ג׳יי מבחינתי קיבל את הרגע שלו ואפשר להתקדם הלאה
06-12-2025, 07:33 PM
הwwe צריכים להחזיר שירי כניסה שהם יותר רוק או סטייל השירים של אדג', באטיסטה, האנטר, מייקלס, dx, אורטון.
נמאס לי סתם לשמוע מנגינה בלי מילים(חוץ מהשיר של רולינס). השיר של ברייקר כרגע בכיוון וצריכים להמשיך ככה. ![]()
לשם שינוי, הטעות היחידה שהשף ז׳ון פול עשה בתור בוקר זה פשוט רק לתת לג׳יי אוסו את הפוש הזה. ג׳יי לחלוטין לא עמד בלחץ, ראו לגמרי שהתגובות השליליות מגיעות אליו ומשפיעות על הפרפורמנס שלו. היה אפשר להרגיש שהוא הרבה יותר ״לא רוצה לפשל״ מאשר להאמין בעצמו ולגשת לזה בביטחון, אבל בסוף גם זה לא היה עוזר. הוא לא נתפס בשום צורה כאלוף עולם. אלוף העולם, אם מנקים פארטיימרים, הוא המתאבק מספר 1 בחברה. להעמיד פנים שהמתאבק מספר 1 בחברה הוא אחד שאין לו שום איכויות חוץ משצועקים מילה שהוא המציא(העתיק) ולתרץ את זה בזה שהוא מכניס כסף ממרצ׳ זה לא מאוד רציני בעיניי. מההיגיון הזה גם שון ספירס, פנדנגו וואל וינס יכולים לזכות בראמבל ולזכות באליפות ולהיות ״מספר 1 בחברה״. ג׳יי אוסו, שמכונה ״מיין איבנט ג׳יי אוסו״, זכה ברויאל ראמבל ופתח לילה ראשון של רסלמניה. אם הוא היה ברמה של מיין איבנט ומספיק אובר ועם מספיק יכולות אמיתיות שאפשר להשיען עליהן שהן לא לצעוק YEET בלי הפסקה, הוא לפחות היה סוגר לילה 1, אבל זה לא קרה.
גם ג׳ון סינה היה בדיוק באותו מסלול שהדמות שלו נהייתה מאוסה והרבה יותר דיברה לילדים והוא נטש את הדמות האדג׳ית שעשתה אותו אובר - כתוצאה מכך המוצר נהיה PG וקיבלנו שנים של ריקבון קריאטיבי שמזניא כל דבר מחוץ לקופסא שיכול להיות מעניין לטובת מקסום מכירות לקהל היותר צעיר - זה שקונה הכי הרבה. מה שאני בכלל לא קונה זה שהוא היה דמות עגולה ומורכבת עם הרבה תהפוכות פנימיות סטייל אדם פייג׳. אישית אני חושב שזה מאוד משעמם ומעפן כי אני לא רואה ברסלינג פלטפורמה שמתאימה לסיפורים כאלה. ברסלינג תהיה מגניב, ותשתדל לא לדבר על רגשות יותר מידי - זה פרו רסלינג - והסגמנטים האלה בדר״כ מאוד צעקניים, חד גוניים ומשוחקים מאוד גרוע. אמרתי המון פעמים בפורום שאם לג׳יי אוסו אין עלילה יעני-מורכבת פסיכולוגית ברמת מתנס בפריפריה אז אין לו מה להציע כסינגל. מה קרה? אחרי שהוא זכה בראמבל השף ז׳ון פול נזכר בזה ואמר לגאנתר שיתקוף את ג׳ימי כדי שג׳יי יוכל לצעוק באנגלית שבורה: ״MAA FEMMLY, MAA BLUUDDDD UCE" עם פנים בוכיות כדי לקבל סימפטיית פאפי מהקהל כמו שהוא קיבל במהלך הבלודליין במקורי. גם זה נכשל, וג׳יי לגמרי קרס תחת הלחץ. אז מה בדיוק הבוקינג אשם..? היו דמויות מוצלחות מסדרות שעשו להם ספין אוף שלא עבד - כי הדמות פשוט לא עובדת מספיק טוב כמו ביקום שהפך אותה לאובר, וזה בסדר. הרסתם.
![]() הכל.
06-18-2025, 10:43 AM
אני באמת לא מבין את ההתלהבות והייפ סביב אל אי נייט.
אני מבין שהוא טוב ואני גם אוהב אותו אבל אנשים ממש מגזימים. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|