Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 128 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 506 507 508 509 510 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 605
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
#5,071
06-11-2025, 08:34 AM
(06-11-2025, 08:14 AM)gilam כתב:  *האם הערך של החגורה עלה מאז שהיא אצל ג'יי? כן.
*האם הזכייה ביססה את ג'יי כמתאבק שניצחון עליו הוא דבר יחסית גדול? כן.
*האם איכות המתאבקים שאתגרו את ג'יי היו ממקום גבוהה יותר בקארד ביחס לאלופים קודמים? כן.
*האם הניצחון הרים את האלוף החדש/ישן? כן.

ברור! אין מה שמעלה את הערך מאשר אלוף שניצח קרב אחד כל הקדנציה, הפסיד לכולם ותוך חודשיים (פחות) הפסיד לאותו אלוף שנשאר אותו הדבר.

"המתאבקים שאתגרו את ג'יי". לוגן פול.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,152
אשכולות: 9
Likes Given: 478
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,072
06-11-2025, 08:53 AM
(06-11-2025, 08:34 AM)Yosihait כתב:  ברור! אין מה שמעלה את הערך מאשר אלוף שניצח קרב אחד כל הקדנציה, הפסיד לכולם ותוך חודשיים (פחות) הפסיד לאותו אלוף שנשאר אותו הדבר.

"המתאבקים שאתגרו את ג'יי". לוגן פול.

וסת' רולינס.

ועוד קרבות בפרופיל גבוה עם ברון ברייקר, ברונסון ריד וג'ון סינה (בטאג-טימס). אבל כן, אלוף שמופיע כל שבוע בזירה ובפחות מחודשיים עושה 3 קרבות הגנה זה ביג No-No.

"הפסיד לכולם" עאלק, לך תבדוק נתונים ותפסיק לחרטט. בין הזכייה לאיבוד התואר יש לג'יי אוסו שני הפסדים בדיוק: הפסד לסת' רולינס בפסילה והפסד התואר לגונת'ר.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#5,073
06-11-2025, 09:49 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-11-2025, 09:50 AM על ידי Jon_M0xley.)
האמת אני מאוד מאוכזב מג'יי, זה לא הג'יי אוסו שראיתי צומח בבלאדליין וזה לא הג'יי אוסו שהצמיד את ריינס בmitb.
הג'יי שזכה באליפות זה לא הג'יי שגרם לי לרצות שיזכה באליפות, right hand man ג'יי אוסו היה הדבר שהכי חיכיתי לראות על המסך כל תוכנית. הוא עבר כל כך הרבה עם ריינס עם כל ההתייחסות וההתעללויות הנפשיות וכל זה עד לרגע שהוא הפך להיות כוכב ענק ואז הוא לקח הכל זרק לצד בשביל משהו אחד. 4 אותיות מילה 1 אה אה YEET.

זה שהוא הפך להיות YEET מן במקום לנסות לפתח עוד את הדמות המצויינת אחרי הבלאדליין רק הרס לו. גונת'ר צדק וג'יי הפך להיות כמו סוג של קמע שהקהל אכפת לו לעשות רק YEET בכניסה ואז להיות זבל ולבקש שוב פעם ואז לעשות את זה שוב. הפרומואים של YEET ג'יי היו פחות טובים מהפרומואים של ג'יי כשהיה בבלאדליין, וגם הכושר שלו ירד.

קיוויתי שאחרי הראמבל הוא יקבל שוב קצת רצינות אבל הוא המשיך להיות YEET מן וחבל.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 2 users Like Jon_M0xley's post:
  • StavHen, The Visionary
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#5,074
06-11-2025, 09:58 AM
(06-11-2025, 09:49 AM)Jon_M0xley כתב:  האמת אני מאוד מאוכזב מג'יי, זה לא הג'יי אוסו שראיתי צומח בבלאדליין וזה לא הג'יי אוסו שהצמיד את ריינס בmitb.
הג'יי שזכה באליפות זה לא הג'יי שגרם לי לרצות שיזכה באליפות, right hand man ג'יי אוסו היה הדבר שהכי חיכיתי לראות על המסך כל תוכנית. הוא עבר כל כך הרבה עם ריינס עם כל ההתייחסות וההתעללויות הנפשיות וכל זה עד לרגע שהוא הפך להיות כוכב ענק ואז הוא לקח הכל זרק לצד בשביל משהו אחד. 4 אותיות מילה 1 אה אה YEET.

זה שהוא הפך להיות YEET מן במקום לנסות לפתח עוד את הדמות המצויינת אחרי הבלאדליין רק הרס לו. גונת'ר צדק וג'יי הפך להיות כמו סוג של קמע שהקהל אכפת לו לעשות רק YEET בכניסה ואז להיות זבל ולבקש שוב פעם ואז לעשות את זה שוב. הפרומואים של YEET ג'יי היו פחות טובים מהפרומואים של ג'יי כשהיה בבלאדליין, וגם הכושר שלו ירד.

האמת שזה דיי מדויק. ומבחינתי זו ההודעה האחרונה על ג'יי אוסו, מעכשיו רק דום-דום.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
#5,075
06-11-2025, 12:13 PM
(06-11-2025, 09:49 AM)Jon_M0xley כתב:  האמת אני מאוד מאוכזב מג'יי, זה לא הג'יי אוסו שראיתי צומח בבלאדליין וזה לא הג'יי אוסו שהצמיד את ריינס בmitb.

ושיהיה ברור שאני בעד ג'יי, שמחתי כשהוא זכה בראמבל, אבל הם השטיחו את הדמות שלו.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
#5,076
06-11-2025, 12:19 PM
(06-11-2025, 08:53 AM)ser duncan the tall כתב:  וסת' רולינס.

ועוד קרבות בפרופיל גבוה עם ברון ברייקר, ברונסון ריד וג'ון סינה (בטאג-טימס). אבל כן, אלוף שמופיע כל שבוע בזירה ובפחות מחודשיים עושה 3 קרבות הגנה זה ביג No-No.

"הפסיד לכולם" עאלק, לך תבדוק נתונים ותפסיק לחרטט. בין הזכייה לאיבוד התואר יש לג'יי אוסו שני הפסדים בדיוק: הפסד לסת' רולינס בפסילה והפסד התואר לגונת'ר.

במילים אחרות אני צודק ואתה החרטטן. כי בדקתי את זה.

הוא ניצח את לוגן פול בדיוק. זה כלללללללללללל מי שהוא ניצח.

היו לו בדיוק חמישה קרבות- רולינס ניצח אותו בפסילה (וגם שם הוא נוקנק), את ברייקר הוא ניצח בפסילה (לא נחשב בכלל כניצחון), לוגן הזכרתי, אחר כך היה ניצחון בפסילה עם המחבל מול ברייקר וריד (בחייאת), ואז קרב זוגות שקודי ניצח והפוקוס היה על קודי, שהיה כל כך חשוב עד שסינה בכלל לא מוכר אותו אפילו, R טרות' היה חשוב ממנו.

אז כן- אם ניצחונות בפסילה שבהם אתה מנוקנק אתה מחשיב כניצחון נהדר וקדנציה שמשפרת את האליפות, אין ספק. אפשר גם לטעון לפי זה שמייבן ניצח את טריפל אייץ' (מה, הוא היה בצוות המנצח ב-2004 מול טריפל אייץ', אז מה אם הוא הודח תוך כמה שניות).

איזה חרטה, נראה לי אתה צפית בתוכניות אחרות.

מה זה פרופיל גבוה?! ריי מיסטריו היה אלוף בפרופיל גבוה, עובדתית הוא היה בפסגה של סמאקדאון כשהיה אלוף. אבל נקנקו אותו והכהונה שלו הייתה כישלון טוטאלי. אבל ריי לפחות לא הפך לקלישאה, ובטח ובטח לא היה לוזר בבוקינג.

אני לא חושב שאתה מבין- ג'יי הוא לא הבעיה, הבעיה היא שזה לא בוקינג לאלוף (גם לא ה-אלוף). ואם אתה הוזה (כן, הוזה!) שהדבר הזה שיפר את המעמד של האליפות, או של גונת'ר, או שעכשיו ג'יי יהיה מאוד לגיטימי, אז אתה חרטטן וצפית בתוכנית אחרת.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#5,077
06-11-2025, 12:22 PM
(06-11-2025, 12:19 PM)Yosihait כתב:  במילים אחרות אני צודק ואתה החרטטן. כי בדקתי את זה.

הוא ניצח את לוגן פול בדיוק. זה כלללללללללללל מי שהוא ניצח.

היו לו בדיוק חמישה קרבות- רולינס ניצח אותו בפסילה (וגם שם הוא נוקנק), את ברייקר הוא ניצח בפסילה (לא נחשב בכלל כניצחון), לוגן הזכרתי, אחר כך היה ניצחון בפסילה עם המחבל מול ברייקר וריד (בחייאת), ואז קרב זוגות שקודי ניצח והפוקוס היה על קודי, שהיה כל כך חשוב עד שסינה בכלל לא מוכר אותו אפילו, R טרות' היה חשוב ממנו.

אז כן- אם ניצחונות בפסילה שבהם אתה מנוקנק אתה מחשיב כניצחון נהדר וקדנציה שמשפרת את האליפות, אין ספק. אפשר גם לטעון לפי זה שמייבן ניצח את טריפל אייץ' (מה, הוא היה בצוות המנצח ב-2004 מול טריפל אייץ', אז מה אם הוא הודח תוך כמה שניות).

איזה חרטה, נראה לי אתה צפית בתוכניות אחרות.

מה זה פרופיל גבוה?! ריי מיסטריו היה אלוף בפרופיל גבוה, עובדתית הוא היה בפסגה של סמאקדאון כשהיה אלוף. אבל נקנקו אותו והכהונה שלו הייתה כישלון טוטאלי. אבל ריי לפחות לא הפך לקלישאה, ובטח ובטח לא היה לוזר בבוקינג.

אני לא חושב שאתה מבין- ג'יי הוא לא הבעיה, הבעיה היא שזה לא בוקינג לאלוף (גם לא ה-אלוף). ואם אתה הוזה (כן, הוזה!) שהדבר הזה שיפר את המעמד של האליפות, או של גונת'ר, או שעכשיו ג'יי יהיה מאוד לגיטימי, אז אתה חרטטן וצפית בתוכנית אחרת.

שמע יוסי, תסתכל על זה איך שאתה רוצה. באמת, תהנה מהמופע. ברגע שאתה אומר לי שאני הוזה מבחינתי סיימנו פה.
יאללה ביייייייי
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • karusi
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
#5,078
06-11-2025, 12:27 PM
(06-11-2025, 12:22 PM)ser duncan the tall כתב:  שמע יוסי, תסתכל על זה איך שאתה רוצה. באמת, תהנה מהמופע. ברגע שאתה אומר לי שאני הוזה מבחינתי סיימנו פה.
יאללה ביייייייי

ברור ברור, בעצם אלוף שרק מנצח בפסילה זאת כהונה לגיטימית ביותר!

זה כמובן אומר שכל פעם שטריפל אייץ' יצא לשם ופוצץ מכות ג'ובר והג'ובר ניצח בפסילה, בעצם הג'ובר יצא מה זה לגיטימי.

אגב, לא הגבת לגבי השקרים (כן, שקרים!) שלך, כשאמרת שחרטטתי ואז הסברתי לך בדיוק איך ג'יי אכן ניצח רק את לוגן פול. וגם זה אגב בהתערבויות.

ואני מעריץ של ג'יי, אני רציתי שהוא יצליח, אולי לא הבנת אבל הביקורת שלי היא על הבוקינג ולא עליו.

אבל אחרי "אלוף לתקופה המנומנמת" שתכל'ס אתה מדבר על חודש מאי, אם חודש מבחינתך זאת "תקופה" כנראה אתה ממש הוזה. טוב, זה אומר שהיו לנו המון תקופות של אלופים.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#5,079
06-11-2025, 12:29 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-11-2025, 12:30 PM על ידי karusi.)
(06-11-2025, 12:22 PM)ser duncan the tall כתב:  שמע יוסי, תסתכל על זה איך שאתה רוצה. באמת, תהנה מהמופע. ברגע שאתה אומר לי שאני הוזה מבחינתי סיימנו פה.
יאללה ביייייייי

אכן. תרבות דיון

לגבי ג'יי-
הוא לא האמין שהוא יהיה אלוף ולא הכין את עצמו לכך מבחינת פרומואים ומנטלית והוא היה בשוק מזה
גם גונתר ופריסט לא היו מוכנים
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#5,080
06-11-2025, 12:32 PM
(06-11-2025, 12:27 PM)Yosihait כתב:  ברור ברור, בעצם אלוף שרק מנצח בפסילה זאת כהונה לגיטימית ביותר!

זה כמובן אומר שכל פעם שטריפל אייץ' יצא לשם ופוצץ מכות ג'ובר והג'ובר ניצח בפסילה, בעצם הג'ובר יצא מה זה לגיטימי.

אגב, לא הגבת לגבי השקרים (כן, שקרים!) שלך, כשאמרת שחרטטתי ואז הסברתי לך בדיוק איך ג'יי אכן ניצח רק את לוגן פול. וגם זה אגב בהתערבויות.

ואני מעריץ של ג'יי, אני רציתי שהוא יצליח, אולי לא הבנת אבל הביקורת שלי היא על הבוקינג ולא עליו.

אבל אחרי "אלוף לתקופה המנומנמת" שתכל'ס אתה מדבר על חודש מאי, אם חודש מבחינתך זאת "תקופה" כנראה אתה ממש הוזה. טוב, זה אומר שהיו לנו המון תקופות של אלופים.

יוסי נשמה תקשיב, אנחנו לא נסכים פה, שתה כוס מים וקח את ה-W.
מבחינתי ג'יי מנצח ב-W זה לג'יט. הפוקוס היה על התואר בתקופה הזו וג'יי הכניס בו עניין אחרי שגונת'ר ופריסט הורידו את הערך (בוקינג, לא הם אישית).
לא שיקרתי, הבאתי סטט', כמוך, אנחנו פשוט מפרשנים אותה אחרת. הכל טוב נשמה באמת. האם ה-WHC היה גדול על ג'יי? כן. זה גם הוסבר מאוד יפה על ידי גונת'ר בשבוע שעבר. ג'יי הפסיד, נגמר התקדמנו בחיים.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 506 507 508 509 510 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 11:07 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר