06-08-2025, 05:50 PM
דל״פ (לצערי):
הקרב הזה יותר טוב מכמעט/כל הקרבות המדורניים של היום - בשני הארגונים.
הקרב הזה יותר טוב מכמעט/כל הקרבות המדורניים של היום - בשני הארגונים.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.
|
תגיד את האמת
|
|
06-08-2025, 05:50 PM
דל״פ (לצערי):
הקרב הזה יותר טוב מכמעט/כל הקרבות המדורניים של היום - בשני הארגונים. הרסתם.
![]() הכל.
06-08-2025, 06:45 PM
(06-08-2025, 05:50 PM)Roger כתב: דל״פ (לצערי): אם אתה אוהב מתאבקים טכניים ואתה לוקח את הגדול בכל הזמנים בכל הקשור למתאבק טכני ברור שכל קרב שלו יהיה עדיף על רוב מה שתראה בסגנון הזה. אבל בחירת הקרב הזה מעוררת לי שאלות ואני חושב שאולי גם הבנה לגבי הסלידה שפיתחת למוצר. בקרב יש את ריי מיסטריו שהוא בעצם האב הרוחני של כל הלוצ'ה של הדור הנוכחי שזה הסגנון שאתה הכי סולד ממנו היות והוא הכי מזויף. בקרב היה כמובן תרגילים שאתה קורא להם לא מציאותיים כמו הוריקראנה שהמתאבק שעושים לו את זה בבירור עושה את הסלטה בעצמו כי ברור שהיריב לא הופך אותו עם הרגליים. אז באמת מעניין אותי שאתה כן מתחבר לריי מיסטריו אבל לא למתאבקים של הדור הזה גם אם הם לא לוצ'ה. לגבי הקרב קרב טוב כמובן, אבל זה קורט אנגל הוא יכול להילחם ביריב דמיוני ולהוציא אחלה קרב ותגובות מעולות מהקהל. הקרב היה חד צדדי, לא סקוואש כמובן אבל לא רחוק ממנו. הקרב היה גם קצר מאוד 11 דקות עם כניסות. מה שמעניין היה סוג של בוץ' בסיום כאשר אנגל היה צריך לתפוס את הרגל של ריי באוויר במהלך הסיום והוא פספס אותה. אישית זה מוביל אותי למסקנה שאתה פשוט מתגעגע לדור שגדלת עליו ולכן רואה את הדור הנוכחי בשלילה. *הסיפורים אותם נוסחאות כמו שהיו תמיד, משולש אהבה, גניבת חגורה, סגן בפאקשן שעולה לגדולה וכ"ו. *מתאבקים ראליסטים טובים לא חסר עם זה גונתר, דרו, קייזר, פיט דן, גייבל (הכי קרוב ליורש של אנגל) רוב המתאבקים שהם לא לוצ'ה מהצעירים נוטים לסגנון האירופאי או ברולר שאתה מתחבר אליו. הקהל האמריקאי יותר שקט מבעבר, אבל זה טבעי כי זה קהל יעד אחר לגמרי היום. אם בעבר כרטיס היה עולה 10-80 דולר והיית הולך כדי להתפרק קצת לצעוק לשרוק בוז לקלל וכ"ו היום זה למעמד הביניים ועד העשירון העליון ומופע תרבות לייב לכל דבר ועניין. כן הקהל תמיד חלק מהמופע ושנופלים על קהל שקט זה מבעס אבל זה לא בשליטה שלנו או אפילו של הארגונים כי מדובר בדורות אחרים לדוגמא הקהלים האירופאים בגלל תרבות ספורט שונה הרבה יותר פעילים. על איזה דור גדלת? של אחרי המיזוג?
06-08-2025, 09:53 PM
אני אוהב את סינה ואני אוהב את מה שעושים איתו כרגע, אבל בואו נגיד את האמת זה היה יכול להתבצע הרבה יותר טוב כל הריין הנוכחי שלו בייחוד שזאת הריצה האחרונה. ו
![]()
06-09-2025, 12:48 AM
(06-08-2025, 09:53 PM)SaHBK כתב: אני אוהב את סינה ואני אוהב את מה שעושים איתו כרגע, אבל בואו נגיד את האמת זה היה יכול להתבצע הרבה יותר טוב כל הריין הנוכחי שלו בייחוד שזאת הריצה האחרונה. ו נראה שהתוכנית הייתה פשוט מפגשים וקרבות שמצד אחד סגירת מעגל נוסטלגית ומצד שני העברת לפיד לדור הצעיר. כפייס זה זורם טבעי. ברגע שהוא עשה היל טרן וצריך עומק וסיבה זה מצריך עלילה ויריבות (לכן גם קודי תקוע פה בסיפור הזה כגיבור של הקהל) נראה שלא חשבו יותר מדי קדימה בעניין הזה. הטרן היה צריך לקרות רק במנייה אבל בגלל ההתעקשות של רוק זה הוקדם, אולי זה השפיע לא יודע.
06-09-2025, 07:04 AM
צ'אד גייבל פנומנלי בקטע מוגזם, הוא טאלנט מושלם בכל ההיבטים. באמת תודה שזכינו לראות מתאבק כמוהו, לא סתם קוראים לו קורט אנגל המודרני.
![]()
06-09-2025, 08:12 AM
(06-09-2025, 07:04 AM)SaHBK כתב: צ'אד גייבל פנומנלי בקטע מוגזם, הוא טאלנט מושלם בכל ההיבטים. באמת תודה שזכינו לראות מתאבק כמוהו, לא סתם קוראים לו קורט אנגל המודרני. מסכים מחזק והוא חייב להעיף את האל גרנדה אמריקנו , זה היה מקסים ומצחיק בהתחלה אבל חלאס. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
06-09-2025, 08:38 AM
חייב לציין שממש ממש ממש לא אהבתי את הספונסרים על השולחן בסמאק או על הסולם בMITB. חלאס, איפה שלא מסתכלים יש ספונסר.... זה כבר נראה מגעיל.
על הזירה יש מלא, בכיסוי של הפינה, על הבראקייד, על השולחן שדרנים, על שולחנות, סולמות, עוד מעט גם כיסאות. חלאס. ![]()
06-09-2025, 12:14 PM
(06-09-2025, 08:38 AM)Jon_M0xley כתב: חייב לציין שממש ממש ממש לא אהבתי את הספונסרים על השולחן בסמאק או על הסולם בMITB. חלאס, איפה שלא מסתכלים יש ספונסר.... זה כבר נראה מגעיל. יש כל מיני דיווחים עכשיו שהם רוצים להוסיף ספונסרים על הגיר של המתאבקים זה בכלל שברו שיא. ![]()
06-09-2025, 12:22 PM
(06-09-2025, 12:14 PM)SaHBK כתב: יש כל מיני דיווחים עכשיו שהם רוצים להוסיף ספונסרים על הגיר של המתאבקים זה בכלל שברו שיא. התמזגת עם UFC, מה חשבת שיקרה?
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|