06-04-2025, 08:16 PM
(06-04-2025, 07:59 PM)Triple T כתב: שמעת גם את ה3 אחרונים ששוחררו?
אני עוד חודש בהופעה שלהם. יהיה אש
הסינגלים? גם שמעתי בהמלצת חבר.
ממש טובים, אמילי לא תהיה צ'סטר בחיים אבל היא נותנת חתיכת עבודה.
|
|
|
06-04-2025, 08:16 PM
(06-04-2025, 07:59 PM)Triple T כתב: שמעת גם את ה3 אחרונים ששוחררו? הסינגלים? גם שמעתי בהמלצת חבר. ממש טובים, אמילי לא תהיה צ'סטר בחיים אבל היא נותנת חתיכת עבודה.
06-04-2025, 08:18 PM
(06-04-2025, 07:45 PM)lidoradir כתב: Ironheart – סדרת גיבורת העל החדשה של מארוול בכיכובה של דומיניק ת'ורן, עולה ב-24 ביוני בדיסני פלוס. למה זה נשמע כמו סדרה על גרסה נשית לאיירון מן?
06-04-2025, 08:50 PM
(06-04-2025, 08:18 PM)DarkArts כתב: למה זה נשמע כמו סדרה על גרסה נשית לאיירון מן? זאת דמות שהופיעה בסרט הפנתר השחור: וואקנדה לנצח ועכשיו יש עליה סדרה : דומיניק ת'ורן - רירי ויליאמס/איירון הארט, סטודנטית ב-MIT וממציאה גאונה משיקגו שיצרה חליפת שריון שמתחרה בזו שבנה טוני סטארק/איירון מן.
![]()
06-04-2025, 09:34 PM
(06-04-2025, 08:50 PM)lidoradir כתב: ממציאה גאונה משיקגו שיצרה חליפת שריון שמתחרה בזו שבנה טוני סטארק/איירון מן. לא ראיתי וואקנדה לנצח, אבל זה לבד גורם לי לרצות לא לראות עוד יותר.
06-04-2025, 11:06 PM
מי שצופה ביורוספורט כרגע, תדעו שאתם צופים בגדולה לנגד עיניכם. ג'וקוביץ' בגיל 38 חזר מפיגור ומוביל 2-1 במערכות, ועם יתרון שבירה במערכה הרביעית.
אם ינצח, הוא יזכה לדייט עם סינר, שבו הוא רוצה לנקום אחרי ההפסד מולו באוסטרליה לפני שנה (וגם הפסד בגמר טורניר שנגחאי). הו בייבי.
06-05-2025, 12:57 AM
וג'וקוביץ' סוגר את זה כמו ענק ב-4 מערכות, הורס לי הימור מושלם על מנצחים + מספר מערכות (למרות שהפעם באמת לא היה כל כך קשה לנחש) ועולה לחצי גמר מספר 13 בקריירה ברולאן גארוס (לנדאל יש 15 לצורך ההשוואה. נדאל גם ניצח 14 מהם, כאשר ההפסד היחיד הוא ל...ג'וקוביץ' ב-2021).
יש לנו חצאי גמר לרולאן גארוס. בצד אחד אלקרז נגד מוסטי, בצד השני ג'וקוביץ' נגד סינר. נתחיל מאלקרז-מוסטי. בגדול, זה הקרב הפחות צמוד מבין השניים. מוסטי חווה עונה אדירה, טיפס למקום ה-8 בעולם ונמצא בעיצומה של עונת חימר יוצאת מהכלל, כאשר הוא מגיע לחצי הגמר לפחות בכל הטורנירים הגדולים על החימר (הרולאן גארוס ו-3 טורנירי המאסטרס על חימר - מונטה קרלו, מדריד ורומא), ללא זכיות לצערו, אבל עדיין מדובר בהתקדמות אדירה עבורו. אז מה הבעיה? הבעיה היא קרלוס אלקרז. אמרתי שמוסטי הגיע לפחות לחצי הגמר בכל הטורנירים הגדולים של החימר השנה, אבל פעמיים הוא נעצר על ידי אלקרז - בגמר במונטה קרלו ובחצי הגמר ברומא. קל גם להבין שאלקרז השיג את התואר בשני הטורנירים הללו בסופו של דבר. המאזן ביניהם הוא 5-1 לאלקרז כמובן, והוא ניצח גם בהתמודדות היחידה בין השניים בטורניר גראנד סלאם - 3-0 קליל בשמינית גמר הרולאן גארוס 2023. אז אלקרז מוביל בכל פרמטר אפשרי, הוא גם מנוסה יותר - הוא למעשה מגן על התואר שלו, נראה פשוט נפלא לאורך כל עונת החימר. עם כל הכבוד למוסטי החביב, שידוע כשחקן חימר באופי שלו, הפעם זה לא יספיק. ההימור שלי: אלקרז ב-3. המשחק השני של חצי הגמר הוא המשחק הגדול יותר, שיפגיש את יאניק סינר המדורג מספר 1 בעולם עם נובאק ג'וקוביץ' המדורג 6 בעולם נכון לכרגע. בגדול, זה משחק בין השחקן הטוב בעולם לבין השחקן הטוב בהיסטוריה. סינר אולי הפסיד לאלקרז בגמר רומא, אבל נכון לעכשיו ועד שיוכח אחרת, הוא זה שנמצא בטופ, והוא רוצה גמר רולאן גארוס ראשון בקריירה שלו אחרי שבשנה שעברה הוא נבלם על ידי אלקרז אחרי מהפך. ג'וקוביץ' לעומתו מגיע אחרי ניצחון ענק על פיינליסט השנה שעברה סשה זברב ב-4 מערכות, והוא רוצה גמר גראנד סלאם מספר 38 (לנדאל ופדרר יש 30 ו-31 בהתאמה, לצורך ההשוואה). ג'וקוביץ' נראה מעולה בטורניר הזה ומפתיע מאוד לטובה אחרי שנראה שפיזית הוא כבר לא מסוגל לעמוד בעוצמות של הסבב, עם הדחות בסיבובים מוקדמים מול יריבים שפעם הוא היה מנקנק עם כיסוי עיניים. סינר לעומתו פשוט שחט את היריבים שלו, יעידו על כך סשה בובליק, אנדריי רובלב ויירי להצ'קה שביחד לקחו ממנו 17 משחקונים ב-3 משחקים. אבל עם כל הכבוד, אף אחד מהם לא מדגדג את ג'וקוביץ'. מאזן הראש בראש ביניהם הוא 4-4, כשסינר מנצח בשלושת המשחקים האחרונים ביניהם, בין היתר בחצי גמר אוסטרליה 2024 ובגמר שנגחאי 2024 (מאסטרס 1000). בגזרת הסלאמים, המאזן הוא 2-1 לג'וקוביץ'. סינר ניצח בחצי גמר אוסטרליה שהזכרתי, וג'וקוביץ' ניצח אותו פעמיים בווימבלדון ב-2022 וב-2023. ההימור שלי: סינר ב-4. ג'וקוביץ' יתקשה להתמודד עם העוצמות של סינר לדעתי, ובסופו של דבר זה יעשה את ההבדל. אני בכל זאת לא שולל שהשדים מהעבר יצופו, סינר ייחנק וג'וקוביץ' ינצל את זה כדי לעלות. מי שלא יודע על מה אני מדבר, לכו לווימבלדון 2022, לאמיצים בלבד (או יותר נכון, כאלה שמוכנים להקדיש איזה רבע שעה למשחק טניס מעולה שיציג מה קורה לצעירים כשהם פוגשים את נובאק ג'וקוביץ' בגראנד סלאם). אז כמו שהבנתם, הגמר שלי זה סינר-אלקרז. אני חושב שאלקרז ישמור על התואר וישיג עונת חימר היסטורית שמזכירה את העונות הגדולות של אלוהי החימר נדאל, עם 2 תארי מאסטרס והגראנד סלאם החשוב מכל.
06-05-2025, 12:58 AM
גוקוביץ זה הגאנת׳ר של עולם הטניס
יוקיץ זה הג׳וקוביץ של הכדורסל גאנת׳ר זה היוקיץ׳ של ההאבקות
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
06-05-2025, 05:35 AM
06-05-2025, 04:02 PM
משחק גדול עכשיו של שיוויונטק וסבאלנקה בחצי גמר הרולאן גארוס, אם זה מעניין מישהו. השחקנית הכי טובה בעולם מול אלופת הטורניר ב-3 השנים האחרונות שסובלת מעונה די רעה.
סבאלנקה פתחה בצורה מוחצת עם 2 שבירות אבל שוויונטק הגיבה כמו גדולה וחזרה למשחק, עכשיו התוצאה היא 5-4 במשחקונים של המערכה הראשונה שסבאלנקה תגיש כדי להישאר בה בחיים.
06-05-2025, 05:35 PM
והרצף של איגה נקטע, סבאלנקה מנצחת עם בייגל מהדהד במערכה השלישית, תהיה לנו מלכת חימר חדשה השנה.
סבאלנקה תחכה בגמר למנצחת במשחק בין קוקו גוף המדורגת 2 בעולם ללואיז בויסון המדורגת 361 בעולם, כן כן. בויסון הדיחה בדרך את ג'סיקה פגולה המדורגת שלישית ואת מירה אנדרייבה בת ה-18 המדורגת 6.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|