Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 20 21 22 23 24 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 2.6.2025

עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 2.6.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,082
אשכולות: 1,862
Likes Given: 5,123
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-03-2025, 10:45 AM
[Image: 20250530_RAW_Netflix_Match_MITBQalifier_...888ae7.jpg]

CM פאנק פותח את התוכנית, פאנק מכריז שזה הקיץ שלו. MITB מעבר לפינה. פעמיים בעבר הוא זכה בקרב, ופעמיים פדה בהצלחה. הוא מחכה לעשות את זה בפעם השלישית, הגיע הזמן שהוא ישים זהב סביב מותניו. יש הרבה אלופים גדולים ב-WWE. אבל יש רשימה ארוכה עוד יותר של מתמודדים. שניים נמצאים בראש ההר. אחד מהם הוא ג’יי אוסו. פאנק אומר שכאשר יזכה במזוודה ג'יי צריך לזכור זה לא אישי. זה עסקים. האדם השני שעלול לקחת את זה באופן אישי הוא ג’ון סינה. פאנק אומר שהוא שנים נמצא במקומות כאלה, שומע אנשים מתלהבים בשביל סינה, אבל עכשיו הכול השתנה מאז שסינה מכר את נשמתו לנוכל הקירח. כאשר הוא יזכה ב-MITB ואם יבחר בכך הוא תמיד ידע איך לטפל בסינה. סמי זיין יוצא החוצה, פאנק אומר שהוא לא כועס על כך שזיין קוטע אותו. זיין אומר שהוא מעריך את זה, הסיבה שהוא כאן היא שזו הפעם הראשונה מאז שפאנק חזר שהוא אמר מהי תוכניתו. פאנק רוצה להיות אלוף עולם. גם זיין רוצה את זה. לרוע מזלו MITB לא נמצא במסלול שלו. בזכות פול היימן, סת' רולינס, ברונסון ריד וברון ברייקר, זה פשוט לא אפשרי עבורו. אבל עבור פאנק זה כן. זיין כאן כדי להבהיר לו כמה חשוב שהוא ינצח. הערב הוא יותר חייב לנצח מאשר אי פעם. פאנק דיבר על האלופים, אבל הוא חייב לחשוב על רולינס והחבורה שלו. זיין אומר לפאנק לשים את זה בצד. הוא יטפל בזה יחד עם ג’יי אוסו. פאנק אומר שיש לו את הגב של זיין. זיין מזכיר לו להתמקד במטרה. רולינס תמיד חושב על פאנק. אבל פאנק אומר שרולינס מעולם לא ניצח אותו. זיין אומר שאם פאנק ייכנס לקרב MITB, זה ישנה את כל התמונה. אם רולינס יזכה במזוודה... המקום הזה גמור. פאנק וזיין לא יאהבו את זה. זיין אומר שהוא רוצה שפאנק ינצח. אם הוא יזכה בקרב, בחוזה, ואז באליפות העולם, הם יעמדו שוב פנים אל פנים בזירה הזאת. ואז תהיה להם שיחה שונה מאוד מזו שהם מקיימים עכשיו. פאנק מתקרב אליו ואומר שהוא מצפה לזה. השניים לוחצים ידיים לפני שזיין עוזב את הזירה.
[Image: 006-RAW-06022025-RF-67809-713cc1d776e399...93d4a4.jpg]

מאחורי הקלעים רוקסן פרז נתקלת בליב מורגן וראקל רודריגז. רוקסן רק רצתה להגיד לליב שאם היא צריכה עזרה בקרב שלה הערב היא כאן בשבילה. ליב לא מעוניינת. היא לא רוצה שרוקסן שוב תקלקל לה קרב. אם רוקסן באמת רוצה לעזור לה שתישאר מחוץ לדרכה. ליב ממשיכה ללכת ופוגשת את איו סקיי. היא אומרת לה שלקיירי היה מזל בשבוע שעבר. ליב בטוחה שהיא תהפוך לזוכה פעמיים ב-MITB, ותפדה את המזוודה כדי להחזיר לעצמה את אליפות העולם לנשים. איו משיבה שזה לא הולך לקרות. ליב אומרת לה שתראה אותה.

קרב ההעפלה MITB
סטפני ואקר ניצחה את אייבי נייל וליב מורגן, לקראת סוף הקרב ואקר נותנת לליב אובליביון, אייבי מוציאה את ליב מהזירה ומנסה לגנוב את הניצחון, ליב מוציאה אותה בחזרה, אייבי מעיפה את ליב למדרגות, אייבי חוזרת לזירה, סטפני נותנת לה SVB ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 009-RAW-06022025-CN-20851-a7f672991e0fc1...02ade7.jpg]

AJ סטיילס מאחורי הקלעים, פול היימן מגיע לדבר איתו. היימן אומר שסטיילס שמידע הוא מטבע, וחוכמה היא כוח. והוא כאן כדי לחלוק חוכמה עם סטיילס. כולם רואים את דומיניק מיסטריו בתור האלוף הביניבשתי שהופך את התואר היוקרתי הזה לבדיחה. היימן אומר שהתואר הזה צריך אלוף פנומנלי כמו סטיילס. הוא מדבר על MITB ואומר שאף על פי שהקרב הערב הוא מצוין, סטיילס צריך למקד את עצמו באליפות הביניבשתית ולא ב-MITB. שיותיר את MITB לסת’ רולינס. סטיילס לא קונה את מה שהיימן מנסה למכור לו... אם מישהו ינסה לדחוק אותו החוצה... הוא בהחלט ידחוף בחזרה. יש לו גם עצה להיימן. הוא רוצה שהיימן יגיד לרולינס שהוא יודע בדיוק מה התוכנית הסודית שלו. סטיילס אומר שלכולם יש תוכנית... עד שהם חוטפים אגרוף לפנים.

משודר וידאו על רוסב, רוסב אומר ששיימוס נראה מאוכזב ממנו בשבוע שעבר, אבל כל מה שהוא מנסה לעשות זה למנוע מאנשים להחליק אל התהום. שיימוס נתן לרוסב לעשות בדיוק את זה לפני שנים. רוסב מכנה את שיימוס אגדה אמיתית. וזה יהיה לכבודו לקחת אותו מהמגרש. רוסב אומר שהוא נפל בגלל ששיימוס תקע לו סכין בגב. אם שיימוס יודע מה טוב עבורו... שיישאר מחוץ לדרכו. אחרת, רוסב ישבור אותו.

מאחורי הקלעים שיימוס משוחח עם אקירה טוזאווה שנמצא יחד עם נטליה ומקסין דופרי. שיימוס מחמיא לכולם. קת'י קלי מגיעה ושואלת מדוע הוא התעמת עם רוסב. שיימוס אומר שרוסב היה חבר, אבל הוא עזב את WWE בגלל החלטות גרועות שלו עצמו. הקריירה שלו מחוץ ל-WWE הייתה גרועה עוד יותר. ובינתיים, שיימוס ממשיך לספק באנגר אחרי באנגר. שיימוס מעביר לרוסב מסר שהוא יהיה ביריון כלפי ביריונים.

פין באלור ו-JD מקדונה ניצחו את הוור ריידרס, אלופי העולם לזוגות הניו דיי בשולחן השדרנים. במהלך הקרב השופטת מרחיקה את הניו דיי אל מאחורי הקלעים אחרי שכמעט התערבו. לקראת סוף הקרב אייבאר על הטופ רופ, רוקסן פרז מופיעה על האפרון ומסיחה את דעתה של השופטת, מקדונה מפיל את אייבאר, באלור נותן לאייבאר קופ דה גראס ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 025-RAW-06022025-CA-12081-c42619c27df323...fc0eab.jpg]

משודר וידאו על בקי לינץ'. בקי שולחת מסר לליירה ואלקיריה, בקי אומרת שהיא חזרה רק לפני שש שבועות, אבל כבר עכשיו ליירה עלתה לה באליפות הזוגות ובמקום ב-MITB. ליירה לא מבינה מה זו גדולה, ולא מבינה מה נדרש כדי להגיע אליה. היא לעולם לא תשיג אותה. ליירה שכחה מה בקי עשתה עבורה. בקי העניקה לה כל רגע של גדולה שהיא אי פעם חוותה. אם ליירה תצליח לגרד ניצחון זה יהיה הדבר הכי גרוע שקרה לה אי פעם. כי העובדה שבקי לא תוכל להתמודד על התואר... זו פגיעה ישירה בליירה עצמה. בקי היא הדבר הכי טוב שאי פעם קרה לליירה. בקי מכריזה כשהיא תזכה באליפות הביניבשתית לנשים ליירה תהיה חייבת להרים את ידה. אותה יד שהפילה אותה.

קת'י קלי מראיינת את סטפני ואקר מאחורי הקלעים, סטפני אומרת שהיא מרגישה מעולם, היא מודה לתמיכה של הקהל שהייתה... ריה ריפלי מופיעה. ריה לוחצת לה את היד ואומרת לה שהיא תראה אותה ביום שבת.

האלופה הביניבשתית ליירה ואלקיריה יוצאת לזירה, ליירה אומרת שלבקי היו מילים גדולות כשהיא התחבאה מאחורי הקלעים. ליירה קוראת לבקי לצאת כדי שתוכל להגיד לה את מה שיש לה להגיד בפנים. בקי לינץ' יוצאת החוצה, אבל ליירה אומרת לה לשתוק. בקי הוכיחה שהיא אשלייתית. הנפילה שלה צריכה להילמד. פעם היא הייתה אדם טוב שמעולם לא מוותר. ועכשיו בקי ויתרה על להיות אדם טוב. גם ליירה השתנתה, היא הפכה לאדם מלא זעם. היא הייתה חייבת לכעוס. אף אחד בכל חייה לא פגע בה כמו שבקי פגעה בה. ליירה אומרת שבקי שחררה צד בתוכה שיכול להרוס אותה. היא כבר ניצחה את בקי פעמיים. וב-MITB היא הולכת להכות אותה עד הסוף. ליירה תדאג שבקי לעולם לא תקלקל את המשמעות של להיות האלופה הביניבשתית לנשים. בקי אומרת שהדבר היחיד שמורעל כאן הוא נקודת המבט של ליירה. ליירה אומרת שבקי פגעה בה יותר מכל אדם אחר. אולי היא פגעה בה פיזית... אבל לא רגשית. בקי חושבת שליירה מחפשת סיבה לשנוא אותה כדי שתוכל לנסות להחליף אותה. בקי רק רצתה להפוך אותה לטובה יותר. מה שהולך לפגוע בליירה יותר מכל זה כשהיא תצטרך להרים את ידה של בקי. בקי יוצאת מהזירה, אבל ליירה אומרת שהיא דיברה הרבה מילים גדולות. היא רוצה לתת לטולסה הצצה למה שיקרה ב-MITB. בקי עונה שהיא לא נלחמת בטולסה והולכת. ליירה יוצאת מהזירה ורודפת אחריה, השניים נכנסות לברול קצר עד שמגיעים להפריד אותן.
[Image: 033-RAW-06022025-CA-12216-71a9c99a44e9c2...43ff2b.jpg]

משודר וידאו על פנטה שאומר שהוא הולך לזכות ב-MITB.

אלוף העולם במשקל כבד ג'יי אוסו וסמי זיין ניצחו את ברונסון ריד וברון ברייקר בפסילה, לקראת סוף הקרב זיין קופץ על ברייקר וריד שמחוץ לזירה והם תופסים אותו, ג'יי קופץ על כולם. סת' רולינס מגיע ונותן לג'יי סטומפ והקרב נפסל. ברייקר מניח את זיין על שולחן השדרנים, ריד עולה לטופ רופ לקראת צונאמי, CM פאנק מגיע מהצד השני ומכה את ברייקר בעזרת כיסא, הוא מעיף את הכיסא על ריד, פאנק נכנס לזירה מול רולינס. רולינס יוצא מהזירה והולך.
[Image: 043-RAW-06022025-CA-11450-a274f4981a7102...bdae0b.png]

יום הדין בקלאב האוס. ליב מורגן רוצה לדבר עם פין באלור. ליב רואה בדיוק מה באלור מנסה לעשות עם רוקסן פרז שנותנת לדומיניק מיסטריו עיסויים לכתף, מביאה לו נאגטס ומתערבת בקרבות שלה. באלור אומר שרוקסן רק מנסה לעזור. ליב שואלת אותו האם היא רק מדמיינת דברים עכשיו. הדמיון יכול לשחק בכולנו משחקים. באלור חושב שליב פשוט מתוסכלת כי הדברים לא הולכים כפי שרצתה בשבועות האחרונים. באלור ומקדונה חזרו למסלול לקראת אליפות העולם לזוגות. באלור מצפה שרוקסן תנצח ב-MITB ותביא את אליפות העולם לנשים חזרה אליהם. באלור אומר שליב לא יכולה לבטוח בדום. ליב מרמזת שהיא גם לא יכולה לבטוח בבאלור. באלור מציע שרוקסן תהיה בפינה של ראקל בקרב שלה. אבל ליב משיבה לו שישמור עליה מאחור, והיא תיהיה בפינה של ראקל. דום שואל את באלור אם הכול בסדר. הוא רוצה להתנצל על שבוע שעבר. באלור אומר שזה כבר מאחוריהם ושהם בסדר.

קיירי סיין ניצחה את ראקל רודריגז, לקראת סוף הקרב קיירי על הטופ רופ מנסה לקפוץ על ראקל, ליב עולה על האפרון להפריע לה,
אלופת העולם לנשים איו סקיי יוצאת החוצה, איו תוקפת את ליב, ראקל תופסת לאיו את השיער, קיירי בועטת בראקל שעפה לרינג פוסט, אחר כך קיירי נותנת לראקל אלבו דרופ מהטופ רופ ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 053-RAW-06022025-CA-11998-a3af5f7cc3aee2...e95e73.jpg]

קאריון קרוס מדבר עם סמי זיין מאחורי הקלעים. זיין רוצה לדעת למה קרוס ממשיך לרחף סביבו בחודשים האחרונים. למה הוא כל כך אובססיבי לגביו ? קרוס חושב שזיין הוא שקרן ולכן יש לו בעיה איתו. הוא טוען שזיין משקר לקהל ולעצמו. זיין יכול היה להיות אלוף העולם במשקל כבד כבר עשר פעמים, אם רק היה עושה את מה שנדרש ממנו. קרוס יודע שזיין מסוגל לעשות דברים נוראיים לאנשים. זיין הוא לא בחור טוב, הוא בחור רע, כמו כל השאר בעולם. זיין משיב לקרוס שהוא טועה. קרוס אומר שאולי הוא טועה, אבל אולי הוא גם צודק.

אלוף העולם במשקל כבד ג'יי אוסו בלוקר רום, גונת'ר אומר שאליפות העולם במשקל כבד היא עניין אישי עבורו. הוא מעריך את כל המאמץ שג'יי השקיע כדי להיות אלוף גדול. אבל בגלל שג'יי מסרב לחשוב עם הראש במקום עם הלב... זה למה הוא הולך לקחת ממנו את האליפות. ג'יי הוא חסר אנוכיות בעסק שהוא כולו אנוכי. סמי זיין היה זקוק לו וכעת שבוע לפני הקרב שלהם הוא לא ב-100%. אם CM פאנק יהיה בצרות, ג'יי יהיה שם בשבילו. יומיים לפני שהוא יגן על התואר מול גונתר, הוא יהיה ב-MITB רק כי זה חשוב לקודי רודס. כל זה לא עניינו של אלוף העולם במשקל כבד. גונת'ר מודה לו. מאז שהפסיד לו הוא ידע שהוא ינקום וכרגע ג'יי עושה את זה מאוד קל עבורו. בעוד שבוע... המסיבה נגמרת. ג'יי עוצר את גונת'ר רגע לפני שהוא הולך ואומר לו 3 אותיות, מילה אחת, TAP.

מוכרז לשבוע הבא :
- קרב על אליפות העולם במשקל כבד : גונת'ר נגד ג'יי אוסו.

קרב ההעפלה MITB
אל גרנדה אמריקנו ניצח את AJ סטיילס ו-CM פאנק, לקראת סוף הקרב פאנק נותן לאמריקנו GTS ומצמיד אותו אך ברון ברייקר מופיע ומעיף אותו מהזירה, ברייקר וריד תוקפים את פאנק. ג'יי אוסו וסמי זיין יוצאים החוצה לתקוף את ברייקר וריד, על הדרך ריד פוגע בסטיילס, סטיילס קופץ על כולם מחוץ לזירה. ברקע רואים את אמריקנו מכניס חתיכת מתכת למסיכה שלו, סטיילס קופץ על אמריקנו בפנומנאל פורארם אך אמריקנו נוגח בו ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב רולינס יוצא החוצה ועוזר לברייקר וריד. ברייקר נותן ספיר לפאנק, זיין תוקף את ברייקר, ריד תוקף את זיין, רולינס נותן לזיין סטומפ. רולינס נותן לפאנק סטומפ. ג'יי חוזר לזירה ונותן להם סופרקיק אך רולינס תופס אותו וברייקר נותן לו ספיר. רולינס נותן לג'יי סטומפ. ריד נותן לג'יי צונאמי. רולינס מבקש ממנו עוד אחד... ריד נותן לג'יי צונאמי שני. רולינס, ריד וברייקר חוגגים בזירה לסיום התוכנית.
[Image: 20250602_RAW_FC--38fd9c6905d0936ba860c5ac46490090.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 4 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, avramdogs100, gilam, NoamRR
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-03-2025, 11:00 AM
Monday Night Raw 02/06/2025 -
נקודות אור :
קרב העפלה למאני אין דה בנק – ליב מורגן נגד אייבי נייל נגד סטפני ואקר
איזה דביוט לסטפני ואקר!
ככה עושים את זה הקרב עצמו היה מהיר, טכני ומלא אנרגיה.
כל אחת מהמתאבקות הביאה משהו שונה:
ליב הייתה טובה כרגיל עם האנרגיה המטורפת שלה, אייבי נייל הראתה שעם עוד ניסיון ושפשוף היא יכולה להפוך לאיום רציני, וסטפני פשוט כיכבה.
היא שילוב של אגרסיביות, כריזמה ויכולות טכניות – והקהל אהב כל רגע.
לקראת הסוף ליב קיבלה פצצה מהמדרגות לראש אני מקווה שהיא בסדר..
הסיום היה אינטנסיבי, עם הבקברייקר המהולל של סטפני על נייל
סטפני מנצחת בצדק ומצטרפת לקרב מאני אין דה בנק שיהיה אש.

ג'יי אוסו והמחבל נגד ברון ברייקר וברונסון ריד
ברייקר וריד פשוט חיות – פאורהאוסים שלא מאטים לרגע.
ברייקר במיוחד נראה כמו כוכב העתיד:
אתלטי, חזק, ובעל נוכחות.
מהצד השני – ג'יי פשוט לא שם. המחבל חוטף מכות ואני נהנה, וג'יי – שוב עם אותו סט מהלכים צפוי.
הקרב היה סביר פלוס, אגרסיבי, קצבי.
הקרב נגמר בפסילה צפויה עם התערבות של רולינס, נו בסדר , העיקר שהמחבל קיבל מכות,
ההמשך עם פאנק עניין לי את האס.

קרב העפלה למאני אין דה בנק : אל גרנדה אמריקנו נגד AJ Styles נגד CM Punk -
עם כל השנאה שלי למחבל משיקגו כיף לראות אותו עם סטיילס בזירה.
הקרב עצמו היה איכותי,
עם חילופי מהלכים יפים, רגעים של כל אחד מהם בזרקור, וספוטים פשוט כיפים,
ההפרעה הצפויה של רולינס והצוות שלו הורידה מהעוצמה של הסיום.
אשכרה בקרב שנמצאים המחבל וסטיילס מי שלוקח את הקרב זה אל גרנדה אמריקנו,
הייתי בטוח במיליון אחוז שסטיילס ייקח את זה, סטיילס צריך להיות בקרב מאני אין דה בנק

[Image: 857be0989ace25c17f9cda1ed1e37b0463a576da.png]

נקודות חושך :
סגמנט הפתיחה – הג'יהאד והחמאס פותחים את הפה -
הסגמנט נפתח עם המחבל משיקגו שמכריז על "Summer of Punk" וחוזר למרדף אחרי תואר.
בהתחלה זה נשמע כמו התחלה של משהו חדש..אולי היל טרן קרוב... אבל מהר מאוד זה התמסמס
הוא מדבר על סינה, על ג'יי אוסו , ומנסה ליצור הייפ לקראת מאני אין דה בנק.
ואז המחבל הקנדי יוצא, מדבר על כמה חשוב שמחבל משיקגו ינצח כדי שרולינס לא ייקח את המזוודה.
כל הסיפור מרגיש מאולץ.
למה לפתוח עם זה את הערב? זה יכל להיות סגמנט אמצע ערב.
לא נבנה פה שום מתח רציני, שום נקודת שיא – פשוט שיחה גנרית שיכולה להתקיים בכיף מאחורי הקלעים.
בגלל שזו הפתיחה של הערב זה גרם לי לפתח פסימיות ממש לקראת כל הערב .

יום הדין נגד הויקינגים -
שוב הוויקינגים.
שוב אותו קרב, אותה תבנית, אותה עייפות.
אפילו שג'יידי ובאלור מנסים להציל עם יכולות אישיות ומכירות אובר-דרמטיות – זה פשוט לא עובד.
הספוט עם הניו דיי היה משעשע, אבל זה לא הספיק להרים את הקרב.
אני כן רוצה לפרגן פה שיא לג'יידי ובאלור שעשו הכל בשביל להציל את הקרב, כמה כישרון יש לשניהם , תענוג.
הקהל רצה את טרות' ולא את הדבר הזה שאנחנו (שוב) רואים, והאמת? גם אני.

הסגמנט של אלופת הנשים הבין יבשתית ליירה ואליקיריה ובקי לינץ' –
ליירה לא מצליחה להתחבר לקהל,
גם כשהיא מנסה להציג עומק רגשי. ה-"WHAT" הקבוע מהקהל הורס כל מומנטום.
בקי, מצד שני, עושה מה שהיא יכולה – היא יודעת לדבר, היא מבינה איך למכור פיוד, והיא מחזיקה את הסיפור על הגב שלה.
הברול הקצר לא עשה כלום מעבר ל'לסמן פעילות'.
יהיה מעניין לראות אם בקי תזכה בתואר ותשחרר את המחלקה מהמבוי הסתום הזה.
כרגע זה מרגיש כמו פיוד שנלחם על להיות רלוונטי.

קאירי סיין נגד ראקל רודריגז -
משעמם. פשוט ככה. אין כימיה, אין קצב, אין עניין.
קאירי נראתה כמו בהילוף איטי ורודריגז פשוט כבדה,
שתי נשים שאני לא מסוגל לראות בזירה כבר, ואיכשהו קאירי הצליחה להיות גרועה יותר מרודריגז שזה הישג.
הקרב התנהל לאט,
עד הסיום שבו איו סקיי התערבה,
ניצחון של קאירי סיין (למה?!)
קרב כ"כ מיותר.

לסיכום:
ערב רע של ראו, לא ערב פחות טוב, ערב רע,
מעטים הדברים שאני יכול להוציא מפה ולהגיד שהיה טוב,
מאכזב
כן אני שמח שסטפני ואקר עשתה את הדביוט שלה אבל השאר הפוטנציאל שם – אבל צריך להתחיל לממש אותו באמת כי כרגע , כישלון.
ציון סופי : 5.0/10.0
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
06-03-2025, 12:31 PM

מה קורה? קום ותגיד מה קורה? (מה קורה? מה קורה?)
(מה קורה? מה קורה?)

אנשים שם מה קורה? אם אתם מרגישים אותי, קום ותגיד מה קורה? מה קורה? (מה קורה?) מה קורה? (מה קורה?)
מה קורה? (מה קורה?) מה קורה? (מה קורה?)
אתה יכול להסתדר עם זה, או שאתה יכול להסתדר עם זה
כדאי שתבוא להסתדר עם זה, כי כאן זה קורה
מה קורה? (מה קורה?) מה קורה? (מה קורה?) מה קורה? (מה קורה?)

אני מדלג וקופץ ועוזב את התחרות
גורם להם להיעלם כמו הקוסם האהוב עליכם
אני רוכב על החמוד הזה עד שהגלגלים יפלו
ואני מקפיץ אותם גב אל גב עד שהצווארים שלהם מתרככים
ברוב הזמן שאתם רואים אותי, אני מנסה לשמור על זה פשוט
אלה מסוג האנשים שנפצע להם כמו פצעון
מעכבים את הטענה שלי לתהילה
להיות אחד החמורים הכי רעים שדורכים במשחק הזה
ועוד לא התחלתי!
אבל אתם יכולים להאמין שאני אמשוך את זה מהימור בטוח
מה קורה? (מה קורה?) תגידו וואו!

אנשים שם מה קורה?
אם אתם מרגישים אותי, תקומו ותגידו מה קורה?
כדאי שתבוא להסתדר עם זה, כי כאן זה
וואו!

דבקים ונעים בהתמדה כאילו אין זמן
עשיתי את זה לפני הנפילה וכאילו איבדתי את נשימתי
מותק, זה מה שקורה כשאתה נודניק אתה מפסיד
תפוס את הגורל שלך כשאתה מפר את החוקים
הם אומרים לי שג'ק היה זריז, הם אמרו שהוא היה מהיר
אבל אני בטוח שהזבל הזה לא יכול לעשות את החרא שעשיתי
קורע ורץ על המסילות, לא מאמין למראה עיניך
ההפתעה הכי מוכשרת ואינטליגנטית
זה אפילו לא הזמן לוותר
אני חייב להיות בג'וניור שלי כאילו...
להחזיר את הזין אז כדאי שתיזהר
ותגיד לזבל הזה לשמור את השם שלי מחוץ לפיו

אנשים שם מה קורה?
אם אתה מרגיש אותי, קום ותגיד מה קורה?
מה קורה? (מה קורה?) מה קורה? (מה קורה?) מה קורה?)
וואו!

אני אמשיך לנפח ולרמוס כרצוני
אני יודע שאתה רואה אותי מתקדם כמו ברחפת סוסים
ידוע בכך שאני מביא דרמה רק כדי להרוס את החרא
הכל בגלל הדרמה מספיק מספיק
מביא את הבידור, סלאש, חברות מובילות
סופרמן שיזוף, רון קילינגס
אני מועד ולוקח סיכונים, הולך נגד הזרם
אלה הסיבה והסיבה לכך שאני משוגע
בהחלט עושה רושם, ומשאיר אותך עומד ומנחש
הלשון שלי מתפוצצת כמו סמית' אנד ווסון
אני באמת יכול להתפרץ, לעשות רעש וזו עובדה
כדאי שתתכונן אליי, כי ככה זה יהיה!

אנשים שם, מה קורה?
אם אתם מרגישים אותי, תקומו ותגידו מה קורה?
וואו!
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 7 users Like Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts, Liorton, NoamRR, SwitchBlade, Triple T, בחוק
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-03-2025, 12:40 PM
(06-03-2025, 12:31 PM)Roger כתב:  מה קורה? קום ותגיד מה קורה? (מה קורה? מה קורה?)
(מה קורה? מה קורה?)

נשמע בסה"כ כמו שיר של שבק ס'
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
06-03-2025, 12:46 PM
(06-03-2025, 12:40 PM)StavHen כתב:  נשמע בסה"כ כמו שיר של שבק ס'

עדיין מוזיקה יותר הרבה יותר טובה ממה שהשף אוהב בתוכניות.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,549
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
06-03-2025, 12:47 PM
(06-03-2025, 12:31 PM)Roger כתב:  

מה קורה? קום ותגיד מה קורה? (מה קורה? מה קורה?)
(מה קורה? מה קורה?)

תשמע זאת הריצה הכי טובה שלך עד היום
עזבו את הקיץ של פאנק מחכה לקיץ של רוג'ר
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,082
אשכולות: 1,862
Likes Given: 5,123
06-03-2025, 01:04 PM
[Image: giphy.gif]

[Image: giphy-1.gif]

אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה  Heart

[Image: booker-t-wwe.gif]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 646
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
06-03-2025, 01:28 PM
בתור אנטי-סמי מובהק, אני מופתע שברונסון ריד עמד לעשות סגמנט כזה פייסי בו הוא משבית את המחבל. באמת, אתה היל, תפצע מישהו שממש אכפת לקהל ממנו.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
06-03-2025, 01:30 PM
(06-03-2025, 01:04 PM)lidoradir כתב:  אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה  [Image: heart.png]

פאט הרס את זה, מצטער.

הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
06-03-2025, 01:31 PM
(06-03-2025, 12:31 PM)Roger כתב:  

אתה תוקף את לידור עם הטריק החדש שלו, חזק.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-18-2026, 01:24 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר