Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (712): « הקודם 1 ... 492 493 494 495 496 ... 712 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,931
05-31-2025, 08:49 AM
(05-30-2025, 11:21 PM)DDJ כתב:  הבעיה שיש כאן כמה אנשים שלפעמים נראה שבאמת מבינים עניין,
אבל לא מסוגלים להגיב בצורה אובייקטיבית ומונעים משנאה
או כל מיני גחמות אישיות שלא מעניינות אף אחד חוץ מהם

האם אדוני הגיב על עצמו?

מה התגובה הזאת אמורה להביע?
מישהו צריך להוכיח לך שהוא מבין עניין? זה רסלינג. אני יכול להבין עניין ועדיין לצחוק מעמוד האש, ואני יכול לא להבין עניין אבל להגיב בבולד ואז זה נראה אחרת.

וברור שכולם מגיבים בצורה סלקטיבית. זה רסלינג. הדבר האובייקטיבי היחידי זה מי ניצח בקרב. איך הקרב היה? סובייקטיבי. מי המתאבק שנתן הופעה טובה יותר? סובייקטיבי. האם דרגונוב עדיף על ריד? סובייקטיבי. האם ריד עדיף על דרגונוב? סובייקטיבי. קודי הוא הדמות הכי משעממת ברסלינג? אובייקטיבי.

בוא תנסה לנהל דיון בלי להקטין דעות של אחרים. זה יכול להיות ממש נחמד, ולך תדע, אולי זה יוביל לדיון פורה.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 6 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • karusi, KB24, NoamRR, orgibor, The Visionary, בחוק
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 907
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#4,932
05-31-2025, 01:25 PM
(05-31-2025, 08:49 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  האם אדוני הגיב על עצמו?

מה התגובה הזאת אמורה להביע?
מישהו צריך להוכיח לך שהוא מבין עניין? זה רסלינג. אני יכול להבין עניין ועדיין לצחוק מעמוד האש, ואני יכול לא להבין עניין אבל להגיב בבולד ואז זה נראה אחרת.

וברור שכולם מגיבים בצורה סלקטיבית. זה רסלינג. הדבר האובייקטיבי היחידי זה מי ניצח בקרב. איך הקרב היה? סובייקטיבי. מי המתאבק שנתן הופעה טובה יותר? סובייקטיבי. האם דרגונוב עדיף על ריד? סובייקטיבי. האם ריד עדיף על דרגונוב? סובייקטיבי. קודי הוא הדמות הכי משעממת ברסלינג? אובייקטיבי.

בוא תנסה לנהל דיון בלי להקטין דעות של אחרים. זה יכול להיות ממש נחמד, ולך תדע, אולי זה יוביל לדיון פורה.

אסכם לך את זה בפשטות:
אני מצפה מאנשים שיהיו מסוגלים לשים את ההעדפות שלהם בצד,
ולתת דעה אובייקטיבית על X Y Z,
מאשר לזרוק לאוויר דעות, לעיתים לטעמי אף הזויות,
רק כי הם לא מסוגלים לשים את השנאה שלהם בצד לאנשים או לאלמנטים מסוימים.
ולטעמי, יש כאן אנשים שחוטאים בעניין הזה.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,408
אשכולות: 20
Likes Given: 332
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,933
05-31-2025, 01:38 PM
(05-31-2025, 01:25 PM)DDJ כתב:  אסכם לך את זה בפשטות:
אני מצפה מאנשים שיהיו מסוגלים לשים את ההעדפות שלהם בצד,
ולתת דעה אובייקטיבית על X Y Z,
מאשר לזרוק לאוויר דעות, לעיתים לטעמי אף הזויות,
רק כי הם לא מסוגלים לשים את השנאה שלהם בצד לאנשים או לאלמנטים מסוימים.
ולטעמי, יש כאן אנשים שחוטאים בעניין הזה.

אח שלנו היקר אנחנו מדברים פה על דברים שהם נטו טעם אישי וסובייקטיביות. איפה אתה מצפה לקבל דעה אובייקטיבית? תן לי דוגמה בבקשה. כי אפילו להגיד שבריאן דניאלסון מתאבק יותר טוב מג'יימס אלסוורת' זה סובייקטיבי. זה קונצנזוס, אבל סובייקטיבי.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
#4,934
05-31-2025, 02:06 PM
הדעה שלי היא תמיד אובייקטיבית. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • The Visionary
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#4,935
05-31-2025, 02:08 PM
(05-31-2025, 02:06 PM)SwitchBlade כתב:  הדעה שלי היא תמיד לא נכונה. 

תיקנתי לך.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 1 user Likes Mad King's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,728
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,936
05-31-2025, 02:20 PM
(05-31-2025, 02:06 PM)SwitchBlade כתב:  הדעה שלי היא תמיד אובייקטיבית. 

אני זוכר ויכוח של סלביק עם איזה מישהו על זה שאין דבר כזה דעה אובייקטיבית, איזה ימים יפים
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,101
אשכולות: 46
Likes Given: 655
#4,937
06-01-2025, 02:19 AM
דעה אישית שלי על הHEEL TURN של סינה :

עד כה - טור פרישה מאכזב מאוד של סינה עד עכשיו, בהתחלה כל הפעמים שהיה על המיקרופון בתור היל היה מצחיק ומרענן, עכשיו זה מרגיש שהכל בכוח וכבר מיצה את עצמו. רואים שהוא לא באמת רוצה לעשות את זה וזה גם לא מתאים לו כל כך. ואם זה לא מספיק אז עוד פעם מישהו אחר יוצא אובר על חשבונו, מה הקטע ההזוי הזה?

עד ההיל טרן הכל היה מושלם מבחינתי, סגמנט פתיחה אדיר בפרק הבכורה של נטפליקס, הופעה מרגשת ומצוינת בראמבל שהסתיימה בכמעט אבל החזירה אותנו לימים הטובים של פעם ועשתה את העבודה, קרב אדיר (באמת אדיר) בצ'יימבר מול הכוכבים הגדולים שתיקן את הטעות של הראמבל והעניק לנו את סינה במיין איוונט של רסלמניה
ואז... הגיע ההיל טרן משום מקום, ביחד עם דה רוק שמאז לא ראינו אותו ולא שמענו עליו

בהתחלה זה היה סבבה, הייתה ציפייה למשהו מיוחד ומרענן והשבועות הראשונים היו מעניינים
אבל הבנייה עם קודי הייתה חלשה מאוד לאור העובדה שמדובר על רסלמניה אחרונה של סינה + אווירת טירוף סביב ההיל טרן
קודי יצא עליו אובר בכל הסגמנטים שזה היה מאוד מאכזב + לא היה סגמנט אחד עם איזה ברואל או משהו משוגע שהעיף לנו את הסכך כמו שאומרים

ואז הגיע רסלמניה, היה קרב טוב אבל מתחת לציפיות עם סיום מאוד מוזר ומאכזב, לא ככה ציפינו לראות את סינה זוכה ב17 ומסיים את הקרב האחרון שלו ברסלמניה!
בקלאש עם רנדי הייתה נקודת אור חיובית, אבל גם שם הסיום היה חרא ובכל הסגמנטים של הבנייה רנדי יצא עליו אובר

בשורה התחתונה - עד עכשיו מנקודת המבט שלי בתור מעריץ שרוף של סינה אני יכול להגיד שההיל טרן מרגיש לי כמו החלטה רעה מאוד ומאכזבת
בנקודת זמן הנוכחית אנשים לא רוצים לעשות בוז לסינה ולשנוא אותו, הם רוצים לעודד אותו ולהיות לצידו ברגעים האחרונים שלו בWWE, כל העניין הזה של ההיל לא עובד וזה קצת מביך שנאלצו לצוות אותו להיל הכי שנוא כרגע בארגון (לוגאן פול) בשביל לנסות להכריח את הקהל לשנוא את סינה עוד יותר. ספוילר - זה לא יקרה! הכל לא רוצה לשנוא את סינה ברגעים האחרונים שלו, וגם המשחק שלו בתור היל מרגיש מאולץ כמו שכתבתי, זה מרגיש מאוד מוזר אחרי כל הקריירה המפוארת שלו

לדעתי עשו טעות גדולה עם ההיל טרן הזה של סינה, היו צריכים לתת לקודי לעשות היל טרן ולחבור לדה רוק, ואז סינה הגיבור היה צריך לנצח ברסלמניה ולרוץ לראן אחרון מכובד של כמה חודשים בתור אלוף כבייבי פייס עם קרבות נוסטלגיה מול מתאבקים מהעבר ודומיננטיות מוחלטת מול רוב הרוסטר, עד שהיה מגיע מישהו שהיה מפיל אותו וסוגר את הבאסטה

אני מקווה מאוד שנקבל בשבועות הקרובים\חודש-חודשיים הקרובים שינוי מעניין בעלילה או בדמות של סינה, כי אם זה ישאר ככה עד רגע לפניי הפרישה וואלה אני אהיה מאוכזב מאוד, קשה לי בטירוף שזה מה שאנחנו זוכים לקבל ממנו בפעם האחרונה, זה פשוט לא עובד ומשאיר טעם חמוץ כל פעם מחדש
וזה בלי שהתייחסתי לסגנון ההיאבקות הגרוע והמשעמם שלו עכשיו בתור היל, הכל איטי הכל מסריח הכל ברמאות, זה כל כך לא מתאים לסינה ואין דרך אחרת להגיד את זה - זה פשוט רע
הגב
The following 3 users Like Cenation's post:
  • Breakker, Coquina Clutch, SaHBK
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,938
06-01-2025, 07:53 AM
(06-01-2025, 02:19 AM)Cenation כתב:  דעה אישית שלי על הHEEL TURN של סינה :

עד כה - טור פרישה מאכזב מאוד של סינה עד עכשיו, בהתחלה כל הפעמים שהיה על המיקרופון בתור היל היה מצחיק ומרענן, עכשיו זה מרגיש שהכל בכוח וכבר מיצה את עצמו. רואים שהוא לא באמת רוצה לעשות את זה וזה גם לא מתאים לו כל כך. ואם זה לא מספיק אז עוד פעם מישהו אחר יוצא אובר על חשבונו, מה הקטע ההזוי הזה?

עד ההיל טרן הכל היה מושלם מבחינתי, סגמנט פתיחה אדיר בפרק הבכורה של נטפליקס, הופעה מרגשת ומצוינת בראמבל שהסתיימה בכמעט אבל החזירה אותנו לימים הטובים של פעם ועשתה את העבודה, קרב אדיר (באמת אדיר) בצ'יימבר מול הכוכבים הגדולים שתיקן את הטעות של הראמבל והעניק לנו את סינה במיין איוונט של רסלמניה
ואז... הגיע ההיל טרן משום מקום, ביחד עם דה רוק שמאז לא ראינו אותו ולא שמענו עליו

בהתחלה זה היה סבבה, הייתה ציפייה למשהו מיוחד ומרענן והשבועות הראשונים היו מעניינים
אבל הבנייה עם קודי הייתה חלשה מאוד לאור העובדה שמדובר על רסלמניה אחרונה של סינה + אווירת טירוף סביב ההיל טרן
קודי יצא עליו אובר בכל הסגמנטים שזה היה מאוד מאכזב + לא היה סגמנט אחד עם איזה ברואל או משהו משוגע שהעיף לנו את הסכך כמו שאומרים

ואז הגיע רסלמניה, היה קרב טוב אבל מתחת לציפיות עם סיום מאוד מוזר ומאכזב, לא ככה ציפינו לראות את סינה זוכה ב17 ומסיים את הקרב האחרון שלו ברסלמניה!
בקלאש עם רנדי הייתה נקודת אור חיובית, אבל גם שם הסיום היה חרא ובכל הסגמנטים של הבנייה רנדי יצא עליו אובר

בשורה התחתונה - עד עכשיו מנקודת המבט שלי בתור מעריץ שרוף של סינה אני יכול להגיד שההיל טרן מרגיש לי כמו החלטה רעה מאוד ומאכזבת
בנקודת זמן הנוכחית אנשים לא רוצים לעשות בוז לסינה ולשנוא אותו, הם רוצים לעודד אותו ולהיות לצידו ברגעים האחרונים שלו בWWE, כל העניין הזה של ההיל לא עובד וזה קצת מביך שנאלצו לצוות אותו להיל הכי שנוא כרגע בארגון (לוגאן פול) בשביל לנסות להכריח את הקהל לשנוא את סינה עוד יותר. ספוילר - זה לא יקרה! הכל לא רוצה לשנוא את סינה ברגעים האחרונים שלו, וגם המשחק שלו בתור היל מרגיש מאולץ כמו שכתבתי, זה מרגיש מאוד מוזר אחרי כל הקריירה המפוארת שלו

לדעתי עשו טעות גדולה עם ההיל טרן הזה של סינה, היו צריכים לתת לקודי לעשות היל טרן ולחבור לדה רוק, ואז סינה הגיבור היה צריך לנצח ברסלמניה ולרוץ לראן אחרון מכובד של כמה חודשים בתור אלוף כבייבי פייס עם קרבות נוסטלגיה מול מתאבקים מהעבר ודומיננטיות מוחלטת מול רוב הרוסטר, עד שהיה מגיע מישהו שהיה מפיל אותו וסוגר את הבאסטה

אני מקווה מאוד שנקבל בשבועות הקרובים\חודש-חודשיים הקרובים שינוי מעניין בעלילה או בדמות של סינה, כי אם זה ישאר ככה עד רגע לפניי הפרישה וואלה אני אהיה מאוכזב מאוד, קשה לי בטירוף שזה מה שאנחנו זוכים לקבל ממנו בפעם האחרונה, זה פשוט לא עובד ומשאיר טעם חמוץ כל פעם מחדש
וזה בלי שהתייחסתי לסגנון ההיאבקות הגרוע והמשעמם שלו עכשיו בתור היל, הכל איטי הכל מסריח הכל ברמאות, זה כל כך לא מתאים לסינה ואין דרך אחרת להגיד את זה - זה פשוט רע

אני מבין את נקודת המבט שלך בתור מעריץ של סינה. אני חייב להגיד שמנגד, אני , בתור הייטר של סינה, ממש נהנה מהטרן.
ואני אסביר.

ראשית, סינה לא בכושר, הוא אף פעם לא היה מתאבק טוב, והיום היכולת שלו להוציא קרבות טובים היא אפסית, ותלוייה לחלוטין ביריבים ובסטיפולציה.
שנית, סופר סינה בשנת 2025 היה מכעיס פעמיים, פעם אחת בגלל הסיבה הראשונה, ופעם שנייה בגלל שהיום הרוסטר נהדר ומפוצץ בכשרון.

על כן דווקא הסיפור הזה, של סינה היל (כולל הגאולה, יהיה לך פייס טרן בסוף על רוקי, אל תדאג) הופכת את הריצה האחרונה של סינה למיוחדת.

מה שכן, אני מסכים איתך במובן שבין הקרבות הוא יוצא סמרטוט. הייתי שמח לראות אותו מפוצץ את כולם.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
#4,939
06-01-2025, 08:39 AM
יש לי תקווה קטנה שגייבל יצליח להעפיל לmitb ובסוף גם לנצח.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,728
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,940
06-01-2025, 10:30 AM
(06-01-2025, 07:53 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  הוא אף פעם לא היה מתאבק טוב

זה משפט כל כך לא נכון
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (712): « הקודם 1 ... 492 493 494 495 496 ... 712 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 11:47 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר