05-30-2025, 08:09 PM
בתוך כל הפסטיבל של מריה מיי פספסתם ידיעה חשובה
אבאדון מסיימת חוזה ו-AEW לא מתכוונים לחדש לה אותו
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
05-30-2025, 08:09 PM
בתוך כל הפסטיבל של מריה מיי פספסתם ידיעה חשובה
05-30-2025, 11:01 PM
(05-30-2025, 07:51 PM)lidoradir כתב: מאריה מיי עשתה את הדבר הנכון. מי שבאמת רוצה להיות כוכבת גדולה... יודעת לאן היא צריכה להגיע. מאיפה אתה יודע מי זאת? קאנונית אתה לא אמור להכיר אותה בכלל. תיאוריה: לידור הוא צופה סתרים של AEW דינמייט, דיס איז קוליז'ן, ובמיוחד GCW. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
05-30-2025, 11:12 PM
(05-30-2025, 07:57 PM)lidoradir כתב: ברור שאני מכבד את זה. אני כמו שאתה יודע דוגל בדיוק כמוך WWE זה עולם בפני עצמו. מה שכן לפי הדיווחים היא קיבלה הצעת חוזה שלא יכלה לסרב לו. כלומר היא מגיעה ככוכבת ומקבלת חוזה של כוכבת. אני גם לא התפלא אם תגיע לNXT ישירות לקרב על התואר ותזכה בו בקרב הראשון שלה. (05-30-2025, 07:51 PM)lidoradir כתב: NAILED IT NOW ITS TIME TO SHINE
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
05-30-2025, 11:20 PM
טוב אם טוני קאן לא ראה את זה מגיע זה לגמרי עליו.
05-30-2025, 11:45 PM
05-30-2025, 11:58 PM
(05-30-2025, 11:45 PM)m0tti כתב: מה הוא יכול לעשות? הוא קידם אותה לשמיים ונתן לה להיות הראש של המחלקה - כשיש לה פחות משנה לסיום החוזה. מהלך אלטרואיסטי ונחמד, אבל מאוד טיפשי. הוא יצר כוכבת לארגון המתחרה. זה מאוד NJPW מצידו. הם צריכים לדעת ליצור כוכבים שיש להם זמן בחוזה ולא יברחו למתחרים 3 חודשים אחרי שהם היו בראש המחלקה. הם בפועל יצרו לWWE את סטפני וואקר, את ג'ייד קארגיל ועכשיו את מארייה מיי, 3 מהמתאבקות עם הפרוספקט הגדול ביותר ברסלינג כרגע. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
05-31-2025, 12:04 AM
(05-30-2025, 11:58 PM)SwitchBlade כתב: הוא קידם אותה לשמיים ונתן לה להיות הראש של המחלקה - כשיש לה פחות משנה לסיום החוזה. אתה חושב שהאיבוד של מריה מיי עלול להתברר כגדול יותר בעתיד? כלומר אפקט דומינו שיוביל מתאבקים כמו טוני סטורם MJF ודומיהם לעזוב מוקדם מאשר במאוחר?
05-31-2025, 12:14 AM
(05-31-2025, 12:04 AM)gilam כתב: אתה חושב שהאיבוד של מריה מיי עלול להתברר כגדול יותר בעתיד? אני יוצא מנק' הנחה שכל טאלנט מעבר לרמה מסוימת בAEW היה רוצה להתברג לאותו הספוט בWWE. אז כן - MJF, מייגן ביין, פלצ'ר, אוספריי וכל אלה. אלא אם יש להם טראומות ישירות מWWE, או שהם מבוגרים, או שהם חלק מהקליקה של האליט, אלה הם יוצאי הדופן. טאלנטים צעירים? רק חולמים על זה. כבר עכשיו אייץ' שיחק שחמט עם קידום שיטתי של כל טאלנט מAEW מעבר לרמה מסוימת. וואקר (קרב אחד, אבל עדיין), ג'ייד, סטארקס, קודי. אפילו רוסב ואליסטר בלאק מקבלים חשיפה על בסיס שבועי. מארייה מיי זה נעץ כואב בעין של טוני קאהן. כי בשונה מהרבה אחרים, היא אשכרה הייתה הטופ של המחלקה ממש עכשיו. אבל היא לא חלוצה בעיניי. ההברקה הגדולה של אייץ' היא קודי, ומעבר לזה ג'ייד. ג'ייד זה מהלך מאוד אפקטיבי כי זו הדרך של אייץ' לומר לטאלנטים הצעירים בAEW שהPC שלהם והדרך בה הם מלמדים מתאבקים להתאבק לא עובדת. ג'ייד הייתה שם 3 שנים וכלום, היא בWWE קצת מעבר לשנה וכבר נמצאת ברמה אחרת לגמרי. אין לי ספק שקייל פלצ'ר סופר את השניות עד לסיום החוזה. MJF וטוני סטורם ספציפית אולי לא, דרך אגב. MJF קצת הרס את הערך שלו ברסלינג, והוא לא יתפשר על מקום במידקארד בשלב הזה, אז יש חוסר התאמה בינו לבין WWE מבחינת ציפיות. הוא יצפה להיות טופ סטאר, הם ישמחו לקבל עוד מיז. טוני סטורם נכנסת לקטגוריה של 'טראומה מWWE' ואני לא יודע אם היא תשוב לשם. ואפשר להבין אותה. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
05-31-2025, 12:17 AM
BREAKING: PER Triple H, WWE has officially announced a collaboration with Metro Boomin, who is set to produce new entrance themes for multiple top stars. Early names tied to the project include Seth Rollins, Bianca Belair, LA Knight, and Jacob Fatu.
סוף סוף עוזבים אולי את החברה שעשתה שירי כניסה גרועים כל כך? |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|