Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 487 488 489 490 491 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתגיד את האמת
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#4,881
05-25-2025, 01:28 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-25-2025, 01:30 PM על ידי Roger.)
(05-25-2025, 01:17 PM)ser duncan the tall כתב:  ועכשיו הגעת לנקודה: ברור שיש פה אבסורד. זה מה שקורה כשהקורפורייט פוגש את הקריאייטיב. סינה לא היה צריך לעשות היל טרן. אני חושב שבגילו כולנו היינו מקבלים אם הריצה האחרונה שלו הייתה כבייביפייס וגם אם הקרבות היו רעים, זה היה קלוז'ר ל-20 שנה של בייביפייסיות. אבל הם הלכו על ההיל טרן *כי מבחינתם* זה התירוץ הכי טוב לחוסר הכשירות בזירה של סינה. היל ב-WWE כבר שנים (למעט מעט מאוד מקרים יוצאי דופן) יסיים את הקרב בצורה מלוכלכת. אז נכון שחלק גם יביאו קרב רסלינג ענק לפני, אבל הפתרון הכי קל של ה-WWE הוא תמיד לסיים מלוכלך עם ההיל, אז אצל סינה זה בתירוץ של "אני לא בא לעשות רסלינג, תיחנקו". ולכן אני אומר - זה לא באמת עובד.

שמע אין כל כך היגיון במה שאתה אומר. זה גם לא כל כך קוהרנטי.

ציטוט:אני חושב שבגילו כולנו היינו מקבלים אם הריצה האחרונה שלו הייתה כבייביפייס וגם אם הקרבות היו רעים, זה היה קלוז'ר ל-20 שנה של בייביפייסיות.

אם זה קורה אז...

ציטוט:אבל הם הלכו על ההיל טרן *כי מבחינתם* זה התירוץ הכי טוב לחוסר הכשירות בזירה של סינה.

איך זה רלוונטי באיזשהי צורה או באיזשהו יקום..? למה אם כולנו היינו מקבלים את הראן הבייביפייסי, גם עם הקרבות היו רעים, אז הם היו צריכים להפוך את סינה להיל כי זה התירוץ שלהם לזה שסינה לא יביא כוכבי מלצר? למה הם צריכים ש״מבחינתם יהיה תירוץ״..? הצוות הקריאייטיב גם מעריץ ורוצה לעבוד על עצמו..? הם רוצים לעשות המון המון כסף. אם זה קורה כשהוא בייביפייס וכולם יקבלו את זה ויסלחו ויבינו לדבריך רק סותר לגמרי את הטיעון ההתחלתי שלך שהיכולות זירה שלו היה איזשהו מניע בלהפוך אותו להיל.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,882
05-25-2025, 01:33 PM
(05-25-2025, 01:28 PM)Roger כתב:  שמע אין כל כך היגיון במה שאתה אומר. זה גם לא כל כך קוהרנטי.

אם זה קורה אז...

איך זה רלוונטי באיזשהי צורה או באיזשהו יקום..? למה אם כולנו היינו מקבלים את הראן הבייביפייסי, גם עם הקרבות היו רעים, אז הם היו צריכים להפוך את סינה להיל כי זה התירוץ שלהם לזה שסינה לא יביא כוכבי מלצר? למה הם צריכים ש״מבחינתם יהיה תירוץ״..? הצוות הקריאייטיב גם מעריץ ורוצה לעבוד על עצמו..? הם רוצים לעשות המון המון כסף. אם זה קורה כשהוא בייביפייס וכולם יקבלו את זה ויסלחו ויבינו לדבריך רק סותר לגמרי את הטיעון ההתחלתי שלך שהיכולות זירה שלו היה איזשהו מניע בלהפוך אותו להיל.

הסברתי את זה קודם: סינה שנים חלם על היל טרן שווינס מקמהן לא נתן לו לעשות. עכשיו ל-WWE אין מחסור בטופ פייסים (ג'יי, קודי, פאנק, רומן ריינס), אז החליטו ללכת על זה. יש לך פה את סינה שרצה לעשות ריצת היל טרן לפני הסיום קריירה שלו, אותו סינה שכבר לא יכול לסחוב בזירה יותר מדי, יש לך קורפורייט שמבין שהוא לא יכול שסינה יקח סיכונים בזירה כי יש לו עוד מיליון פרויקטים (וגם אם נחשוב שסינה חזק מאוד מאחורי הקלעים, והוא חזק, הוא עדיין מחויב חוזית ל-WB ואחרים שהוא צריך לשמור על הגוף שלו עבור הפרויקטים שהוא לקח). אז הקריאטיב היה - היל טרן לדמות שרוצה להרוס את הרסלינג ולכן לא עושה רסלינג. באמת שזה מאוד מאוד פשוט.

הקהל היה מקבל אותו כפייס, אבל זה לא קשור בכלל להחלטה לעשות אותו היל ש"הורס את הרסלינג". זה נטו טריפל אייץ' מגשים לסינה את החלום לעשות היל טרן, ומשתמש בזה כדי לכפות על חוסר הכשירות של סינה בזירה והצורך לשמור עליו עבור הפרויקטים האחרים שלו.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#4,883
05-25-2025, 02:08 PM
(05-25-2025, 01:33 PM)ser duncan the tall כתב:  הסברתי את זה קודם: סינה שנים חלם על היל טרן שווינס מקמהן לא נתן לו לעשות. עכשיו ל-WWE אין מחסור בטופ פייסים (ג'יי, קודי, פאנק, רומן ריינס), אז החליטו ללכת על זה. יש לך פה את סינה שרצה לעשות ריצת היל טרן לפני הסיום קריירה שלו, אותו סינה שכבר לא יכול לסחוב בזירה יותר מדי, יש לך קורפורייט שמבין שהוא לא יכול שסינה יקח סיכונים בזירה כי יש לו עוד מיליון פרויקטים (וגם אם נחשוב שסינה חזק מאוד מאחורי הקלעים, והוא חזק, הוא עדיין מחויב חוזית ל-WB ואחרים שהוא צריך לשמור על הגוף שלו עבור הפרויקטים שהוא לקח). אז הקריאטיב היה - היל טרן לדמות שרוצה להרוס את הרסלינג ולכן לא עושה רסלינג. באמת שזה מאוד מאוד פשוט.

הקהל היה מקבל אותו כפייס, אבל זה לא קשור בכלל להחלטה לעשות אותו היל ש"הורס את הרסלינג". זה נטו טריפל אייץ' מגשים לסינה את החלום לעשות היל טרן, ומשתמש בזה כדי לכפות על חוסר הכשירות של סינה בזירה והצורך לשמור עליו עבור הפרויקטים האחרים שלו.

אם סינה היה נשאר בייביפייס הוא לא היה לוקח סיכונים מיותרים (ראה קרבות שלו ב4-5 שנים האחרונות) והיה מקבל תמיכה מהקהל למרות שהיה מוציא ״קרבות רעים״ כי סינה תלוי בדיבור ולא ברסלינג. הפקטור שקובע פה הוא ממש לא ״איך אני אסביר את זה שהקרבות של סינה לא מספיק מבדרים או בקצב גבוה״. מה שאתה אומר זו אולי סיבה שככה על הדרך מכסה את המגבלה הפיזית, אבל זו לא הסיבה שבגלל נעשה היל טרן. זה פקטור לא רלוונטי שבמקרה אפשר ונוח לתרץ אותו עם ״הוא היל אז הוא לא מתאמץ״ וכאלה.
פקטור הרבה יותר גדול שבאמת מכריע ורלוונטי למשהו הוא הדינמיקה שתהיה לו עם שאר המתאבקים שהוא צריך להספיק להוציא אובר לפני שהוא הולך. ידעו שאם סינה וקודי יהיו שניהם פייסים אז יש סכנה שהקהל יבחר בסינה שיעשו בוז לקודי אז עשו את הדבר הגאוני והפכו אותו להיל ואז... הקהל בחר בו ועשה בוז לקודי.. אבל זה כבר דיון אחר.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
#4,884
05-25-2025, 08:06 PM
סינה, רוק, קודי, אורטון....

גולדברג נגד סמי זיין זה הקרב שאני רוצה לראות הכי הרבה ב2025
BOOK IT
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,473
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#4,885
05-25-2025, 08:58 PM
(05-25-2025, 08:06 PM)karusi כתב:  סינה, רוק, קודי, אורטון....

גולדברג נגד סמי זיין זה הקרב שאני רוצה לראות הכי הרבה ב2025
BOOK IT

ג'אקהאמר אחד מפוקשש זה כל מה שאנחנו מבקשים
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 2 users Like Jon_M0xley's post:
  • DarkArts, KB24
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,886
05-25-2025, 09:14 PM
(05-25-2025, 11:43 AM)lidoradir כתב:  הריין של ג'ון סינה עד עכשיו מעולה. נהנה מכל רגע ממנו.

מסכים.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#4,887
05-25-2025, 10:14 PM
(05-25-2025, 01:17 PM)ser duncan the tall כתב:  הם הלכו על ההיל טרן *כי מבחינתם* זה התירוץ הכי טוב לחוסר הכשירות בזירה של סינה. היל ב-WWE כבר שנים (למעט מעט מאוד מקרים יוצאי דופן) יסיים את הקרב בצורה מלוכלכת. אז נכון שחלק גם יביאו קרב רסלינג ענק לפני, אבל הפתרון הכי קל של ה-WWE הוא תמיד לסיים מלוכלך עם ההיל, אז אצל סינה זה בתירוץ של "אני לא בא לעשות רסלינג, תיחנקו". ולכן אני אומר - זה לא באמת עובד.

אני חושב שזה קצת far fetched. 
אז הטענה היא שהם ראו את סינה בראמבל, אמרו 'אוי לא', ואז החליטו להפוך אותו להיל? או אולי לפני?

מניח שהטיעון הכי קלאסי נגד הטענה הזאת היא שלWWE לא באמת אכפת מרסלינג. 
בטח ובטח כשהאטרקציה היא מתאבק עם שם גדול, ואין גדול מסינה (חוץ מג'ף הארדי).  סינה מעולם לא הביא עיניים כי הוא היה מתאבק מרגש.

בנוסף, המתאבקים המרכזיים ביותר בארגון הם לא אטרקציות זירה בהגדרה - פאנק, קודי, בקי, אוואנס, אל איי נייט, קרוז דל-טורו. 
הם מתאבקים עם יכולות זירה מאוד ספציפיות, יכולת אתלטית מאוד מוגבלת, ולא כאלה שהעניין העיקרי בהם נובע מהמהלכים. 
גם אם אני משקלל את ההנחה שהם רוצים שסינה 'יהרוס את רסלינג', לשים את סינה ההיל נגד אורטון ב2025 זה לא חברה שמגיעה כדי לספק מוצר זירה מצוין, אלא בעיקר שמות גדולים מהחיים, מופע גרנדיוזי, עלילה ספורטיבית ודרמטית שמרגישה ענקית, מה שTKO בפועל יודעים להציע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,224
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#4,888
05-26-2025, 01:15 AM
בקיצור מי שרוצה קרבות זירה שיילך למתנסים של קוליז׳נס עם קומנדר שנותן טריפל דיסטרויר לתוך שאוטינג סטאר פרס של מייק באילי.

לא להפריע לנו באמצע סינימה של פרידה מה- GOAT
הגב
The following 1 user Likes Asaf's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,340
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,889
05-26-2025, 01:32 PM
(05-25-2025, 10:14 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שזה קצת far fetched. 
אז הטענה היא שהם ראו את סינה בראמבל, אמרו 'אוי לא', ואז החליטו להפוך אותו להיל? או אולי לפני?

מניח שהטיעון הכי קלאסי נגד הטענה הזאת היא שלWWE לא באמת אכפת מרסלינג. 
בטח ובטח כשהאטרקציה היא מתאבק עם שם גדול, ואין גדול מסינה (חוץ מג'ף הארדי).  סינה מעולם לא הביא עיניים כי הוא היה מתאבק מרגש.

בנוסף, המתאבקים המרכזיים ביותר בארגון הם לא אטרקציות זירה בהגדרה - פאנק, קודי, בקי, אוואנס, אל איי נייט, קרוז דל-טורו. 
הם מתאבקים עם יכולות זירה מאוד ספציפיות, יכולת אתלטית מאוד מוגבלת, ולא כאלה שהעניין העיקרי בהם נובע מהמהלכים. 
גם אם אני משקלל את ההנחה שהם רוצים שסינה 'יהרוס את רסלינג', לשים את סינה ההיל נגד אורטון ב2025 זה לא חברה שמגיעה כדי לספק מוצר זירה מצוין, אלא בעיקר שמות גדולים מהחיים, מופע גרנדיוזי, עלילה ספורטיבית ודרמטית שמרגישה ענקית, מה שTKO בפועל יודעים להציע. 

סינה היל כי זה מה שהקהל ביקש כבר 15 שנה בערך.
אז הוא החליט לתת לו את זה וכמובן לעשות את זה בדרך שלו ואיך שהוא רואה את זה בחזון שלו.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
#4,890
05-26-2025, 01:44 PM
(05-26-2025, 01:15 AM)Asaf כתב:  בקיצור מי שרוצה קרבות זירה שיילך למתנסים של קוליז׳נס עם קומנדר שנותן טריפל דיסטרויר לתוך שאוטינג סטאר פרס של מייק באילי.

לא להפריע לנו באמצע סינימה של פרידה מה- GOAT

אתה מודע לזה שבאותו הקארד יש כמה קרבות בwwe שהם יותר טובים מסינה. זה לא הכל aew vs cena. בסופו של דבר סינה זה שם גדול, אבל תקחי את השם ותחליף את זה בכל אחד אחר, ותקבל מישהו שמופיע במתנס של קוליז'ן
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 487 488 489 490 491 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-24-2026, 05:32 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר