05-25-2025, 11:44 AM
(05-25-2025, 11:43 AM)lidoradir כתב: הריין של ג'ון סינה עד עכשיו מעולה. נהנה מכל רגע ממנו.
אתה היית נהנה גם אם כל התכנית הייתה מוקדשת לג'ון סינה רוקד 3 שעות את ריקוד הפתיחה של פיסמייקר. אין לך מושג.
|
תגיד את האמת
|
|
05-25-2025, 11:44 AM
(05-25-2025, 11:43 AM)lidoradir כתב: הריין של ג'ון סינה עד עכשיו מעולה. נהנה מכל רגע ממנו. אתה היית נהנה גם אם כל התכנית הייתה מוקדשת לג'ון סינה רוקד 3 שעות את ריקוד הפתיחה של פיסמייקר. אין לך מושג.
05-25-2025, 11:47 AM
(05-25-2025, 11:43 AM)lidoradir כתב: הריין של ג'ון סינה עד עכשיו מעולה. נהנה מכל רגע ממנו. לא הייתי קורא לו מעולה. הוא לא מופיע מספיק הייתי אומר טוב+זה השנה האחרונה שלו, אוטוטו נקבל ריין של קודי שאנחנו מחכים לדבר הגדול הבא ולפני שהוא מגיע נגמרה השנה. אולי אני חסר סבלנות, אבל אם היה מופיע יותר אז היו יותר סיפורים לספר.
05-25-2025, 11:55 AM
(05-25-2025, 11:44 AM)ser duncan the tall כתב: אתה היית נהנה גם אם כל התכנית הייתה מוקדשת לג'ון סינה רוקד 3 שעות את ריקוד הפתיחה של פיסמייקר. אין לך מושג. הפתיח של פיסמייקר פאקינג סינמה. קל שהייתי רואה אותו 3 שעות בלופ. הריין של סינה מעולה, תבכו. (05-25-2025, 11:47 AM)karusi כתב: לא הייתי קורא לו מעולה. הוא לא מופיע מספיק 6 בינואר - ראו 1 בפברואר - רויאל ראמבל 1 במרץ - אלימיניישן צ'יימבר 17 במרץ - ראו 24 במרץ - ראו 31 במרץ - ראו 18 באפריל - סמאקדאון 20 באפריל - רסלמניה 21 באפריל - הראו שאחרי רסלמניה 25 באפריל - סמאקדאון 9 במאי - סמאקדאון 10 במאי - באקלאש 24 במאי - Saturday Night's Main Event 30 במאי - סמאקדאון 6 ביוני - סמאקדאון 7 ביוני - MITB 9 ביוני - ראו 13 ביוני - סמאקדאון 20 ביוני - סמאקדאון 18 ביולי - סמאקדאון 3 באוגוסט - סאמרסלאם 8 באוגוסט - סמאקדאון 22 באוגוסט - סמאקדאון (דבלין, אירלנד) 29 באוגוסט - סמאקדאון (ליון, צרפת) 31 באוגוסט - קלאש בפריז (פריז, צרפת) 11 באוקטובר - קראון ג'ול (פרת', אוסטרליה) --- מרץ - 4 הופעות אפריל - 4 הופעות מאי - 4 הופעות יוני - 5 הופעות שומר על ממוצע יפה של הופעות בכל חודש, מבחינתי זה מספיק לגמרי, הוא לא צריך להופיע בכל שבוע. בכללי אלופים לא צריכים להופיע בכל שבוע. ![]()
05-25-2025, 11:59 AM
(05-25-2025, 11:37 AM)ser duncan the tall כתב: אני בטוח שטיב הקרבות היה בשיקולים שלהם מכיוון שסינה במקביל לריצה ב-WWE ממשיך לצלם סרטים וסדרות ולא יכול להסתכן בפציעה. זה כבר לא רק להיעדר מהזירה, פציעה יכולה לגרום לדחייה רצינית בצילומי הסרטים והסדרות שלו, וגם אחרי הצילומים - יש את כל היחצ לקראת קידום הפרויקטים (למשל פיסמייקר עונה 2). אז כן - הוא לא יתן עכשיו ביצועים ויפזז בזירה כמו שהוא עשה בעבר, והוא ידע לעשות אחרי גימיק הסופרמן המעצבן. שוב, מבחינה פיזית, אין שום הבדל או סיכון או משהו שונה או רלוונטי בזה שסינה פייס או היל. קרבות של ג׳ון סינה מתבססים על: אמוציות של הקהל, פיל של ״קרב גדול״ ופסיכולוגיה של ״תכה אותי כל הקרב, נעשה כמה סיקוונסים שלרגע יחשבו שאתה מנצח ואז אני עושה קאמבק ומנצח״. לא פחות ולא יותר, מאוד פשוט. זה סופר לא הגיוני להכניס פקטור של ״רגע, הוא לא יכול לעשות מונסולט או מהלכים מרשימים כמו שהוא עשה ב.. אף פעם (את ה-2.5 מהלכים חדשים שהוא הוסיף ב2015 הוא יכול לעשות גם עכשיו כי הם לא קשים במיוחד), אז בוא נהפוך אותו להיל כי הוא יהיה חייב לעשות את המובס האלה כדי שג׳ון סינה שלמעשה היה הכוכב הכי רווחי שלנו 15 שנה יכניס לנו כסף, למרות שהבראנד שלו והפרומואים גם ככה יכסו על הכל״. נשמע הפוך מכל כיוון אפשרי. הרסתם.
![]() הכל.
05-25-2025, 12:09 PM
(05-25-2025, 11:59 AM)Roger כתב: שוב, מבחינה פיזית, אין שום הבדל או סיכון או משהו שונה או רלוונטי בזה שסינה פייס או היל. קרבות של ג׳ון סינה מתבססים על: אמוציות של הקהל, פיל של ״קרב גדול״ ופסיכולוגיה של ״תכה אותי כל הקרב, נעשה כמה סיקוונסים שלרגע יחשבו שאתה מנצח ואז אני עושה קאמבק ומנצח״. לא פחות ולא יותר, מאוד פשוט. אבל זה לא נכון. סינה שינה את אופי הקרבות שלו עוד באמצע העשור הקודם. הרבה יותר מאוזנים, הרבה פחות חד-צדדים כמו שאתה מנסה להציג אותם. ההופעה האחרונה שלו לפני הריצה הנוכחית הייתה הפסד בסקוואש לסולו סיקואה - כפייס. ואז הוא חזר ובראמבל ניסה לעשות את המהלכים שלו, מה שהוביל לכך שהוא הפסיד לג'יי אוסו כי נגמרה לו האנרגיה והוא לא הצליח לשמור על שיווי משקל. ואז (פה נכנס הקיפייב) הוא מבין שהוא כבר לא יכול לתת את הקרבות שהוא נתן, אבל מבחינתו הוא הלב של הביזנס הזה והקהל כפוי טובה, אז הוא מתהפך. ולמה שהקהל יהנה מקרב רסלינג אם המטרה היא להרוס את הרסלינג? אז לא עושים רסלינג. מרמים. ואם נצא חזרה מהקייפיב אל הקורפורייט: סינה פייס = סינה צריך לתת שואו לקהל, זו כל המהות של סינה הפייס, תמיד הייתה. סינה היל = סינה לא צריך לתת כלום לקהל חוץ מעצבים. זו הגישה של ה-WWE והיא הולכת יד ביד עם הירידה בכושר של סינה שלא יכול יותר גם ככה לספק את השואו שהוא היה רגיל אליו.
(05-25-2025, 11:55 AM)lidoradir כתב: הפתיח של פיסמייקר פאקינג סינמה. קל שהייתי רואה אותו 3 שעות בלופ. רוב ההופעות זה הוא עם מיקרופון לבד חותך את אותו פרומו עוד מעט סוגרים חצי 2025 והוא התאבק שעה וקצת וסיים את כל הקרבות שלו באותה דרך (חוץ מעזרה של רולינס)
(05-25-2025, 12:09 PM)ser duncan the tall כתב: אבל זה לא נכון. בעשור הקודם הוא לא שינה את אופי הקרבות שלו. זה שהוא עשה קרבות של 30 דקות עם סזארו עם המון קאונטרים וסיקוונסים והשתחררות מפינישרים זה לא שינוי של אופי הקרב, כי זה בסוף סינה או מתגבר על כל המכשולים או מזליסט עם טיימינג נכון. הקצב אולי היה קצת יותר גבוה מסינה של 2005-2010, אבל מבחינה הפיזית של קרב והדרישה הפיזית לקרב של ג׳ון סינה, כל מתאבק בסיסי יכול ללמוד כי אלה דברים נורא בסיסיים. אז הוא היה מאבד קצת מהקצב.. ביג דיל. מוב נחמד פה ושם זה לא מה שהופך את הדרישה הפיזית ל״קרב טוב״ לבלתי אפשרית. וחוץ מזה זה ממש לא רלוונטי ואני לא מבין למה לטעון את זה. אם סינה הולך לריצה אחרונה כבייביפייס, הוא יתאבק כמו שהוא כשהוא היה בייביפייס, אולי עם אלמנטים מודרניים מסוימים כמו מובים נחמדים בשביל המארקים, אין צורך בשום דבר מעבר. אני באמת ראיתי את כל הראן של סינה ב-WWE, בריל-טיים ולא בדיעבד. הפקטור הזה לא קיים כשמדובר בג׳ון סינה. הוא לא וויל אוספריי או קני אומגה. הבנאדם לא מסתכל ככה על רסלינג, בכלל. הרסתם.
![]() הכל.
05-25-2025, 12:37 PM
(05-25-2025, 12:26 PM)Roger כתב: בעשור הקודם הוא לא שינה את אופי הקרבות שלו. זה שהוא עשה קרבות של 30 דקות עם סזארו עם המון קאונטרים וסיקוונסים והשתחררות מפינישרים זה לא שינוי של אופי הקרב, כי זה בסוף סינה או מתגבר על כל המכשולים או מזליסט עם טיימינג נכון. הקצב אולי היה קצת יותר גבוה מסינה של 2005-2010, אבל מבחינה הפיזית של קרב והדרישה הפיזית לקרב של ג׳ון סינה, כל מתאבק בסיסי יכול ללמוד כי אלה דברים נורא בסיסיים. אז הוא היה מאבד קצת מהקצב.. ביג דיל. מוב נחמד פה ושם זה לא מה שהופך את הדרישה הפיזית ל״קרב טוב״ לבלתי אפשרית. גם אני ראיתי את כל הראן של סינה בריל-טיים, אז מה? סינה נגד רנדי אורטון ב-2013, סינה נגד KO, סינה נגד AJ סטיילס - הכל יצא מהסכמה של סופר-סינה שאתה מנסה להציג. הבנו, אתה לא מתלהב מסינה בזירה לא אז ולא עכשיו, שחרר. אלו לא היו קרבות שסינה מקבל מכות 25 דקות ואז משתחרר ומנצח, הם היו סינה אחר שמתאבק בקצב גבוה יותר (כשצריך) וגם מפסיד כשצריך. וגם את זה הוא לא מסוגל לעשות עכשיו, כי הוא מתקרב לגיל 50, הוא לא שמר על כושר זירה כי הוא הלך לשחק בהוליווד וכי הוא צריך לשמור על הגוף בריא עבור הצילומים והיחצ. It is what it is.
(05-25-2025, 12:37 PM)ser duncan the tall כתב: גם אני ראיתי את כל הראן של סינה בריל-טיים, אז מה? אז אתה אומר בעצם שבגלל שהוא לא יכול עכשיו לעמוד בקצב של הקרב שלו מבחינת מובס בפרק זמן מסוים, סיקוונסים וכדומה, כמו עם קווין אוונס מ-2015 (פיוד אולי טוב מבחינת הקרבות אבל מבחינת פיודים של סינה הוא נמצא לגמרי בתחתית הרשימה) - זאת הסיבה לשבור את כל הכללים וללכת למעשה הנועז של היל טרן של הסופר בייביפייס הראשי של החברה בשני עשורים הקודמים?? אם כן ואתה לא רואה פה מגה-אבסורד אז כנראה לא הבנת במי מדובר. סינה איך שהוא עכשיו כשיר לקרבות טובים ביחס לקרבות של ג׳ון סינהֿ, באופן כללי. אם הוא היה בייביפייס הוא ממש לא היה צריך ללכת לקצב גבוה כמו קרבות עם אייג׳יי סטיילס כי הסיפור הוא שזה הראן האחרון שלו ו-WWE היו מנצלים את זה לעשות ראשן נוסטלגי בשביל אלה שהיו ילדים לפני 20 שנה וצעקו "Lets Go Cena" והוא היה הסופר-הירו שלהם. מספר מובים בדקה או קצב יותר גבוה הם לא פקטור בבוקינג של ראן אחרון של מישהו שהחזיק פרסונה שלמה על סמך יכולות מיקרופון ושבפיק הפיזי שלו צעקו לו "You Cant Wrestle". הרסתם.
![]() הכל.
05-25-2025, 01:17 PM
(05-25-2025, 01:03 PM)Roger כתב: אז אתה אומר בעצם שבגלל שהוא לא יכול עכשיו לעמוד בקצב של הקרב שלו מבחינת מובס בפרק זמן מסוים, סיקוונסים וכדומה, כמו עם קווין אוונס מ-2015 (פיוד אולי טוב מבחינת הקרבות אבל מבחינת פיודים של סינה הוא נמצא לגמרי בתחתית הרשימה) - זאת הסיבה לשבור את כל הכללים וללכת למעשה הנועז של היל טרן של הסופר בייביפייס הראשי של החברה בשני עשורים הקודמים?? אם כן ואתה לא רואה פה מגה-אבסורד אז כנראה לא הבנת במי מדובר. ועכשיו הגעת לנקודה: ברור שיש פה אבסורד. זה מה שקורה כשהקורפורייט פוגש את הקריאייטיב. סינה לא היה צריך לעשות היל טרן. אני חושב שבגילו כולנו היינו מקבלים אם הריצה האחרונה שלו הייתה כבייביפייס וגם אם הקרבות היו רעים, זה היה קלוז'ר ל-20 שנה של בייביפייסיות. אבל הם הלכו על ההיל טרן *כי מבחינתם* זה התירוץ הכי טוב לחוסר הכשירות בזירה של סינה. היל ב-WWE כבר שנים (למעט מעט מאוד מקרים יוצאי דופן) יסיים את הקרב בצורה מלוכלכת. אז נכון שחלק גם יביאו קרב רסלינג ענק לפני, אבל הפתרון הכי קל של ה-WWE הוא תמיד לסיים מלוכלך עם ההיל, אז אצל סינה זה בתירוץ של "אני לא בא לעשות רסלינג, תיחנקו". ולכן אני אומר - זה לא באמת עובד.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|