Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 20 21 22 23 24 129 הבא »

תוצאות | WWE Backlash 2025

עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Backlash 2025
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,106
הצטרף בתאריך: Nov 2023
05-11-2025, 12:25 PM
טוב, את ההודעה הבאה ראיתי בX ופשוט הייתי חייב לשתף.
אתה לא מבין איך לא ראית את זה בעצמך אחרי שנתקלת בה.

Ok , who the fuck is Cobb? Looks like a mix of Rhyno and Bo Dallas
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 911
אשכולות: 2
Likes Given: 2,190
הצטרף בתאריך: Jul 2021
05-11-2025, 12:41 PM
אירוע פילר סבבה והדמות של סינה ממשיכה להתפתח

אליפות IC נשים והמרובע היה ממש ממש טוב.

גונתר מאקפי דילגתי כי זה באמת קרב חסר משמעות.

הקהל היה ממש טוב במיוחד ביחס לקהל אמריקאי בד״כ.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,408
אשכולות: 20
Likes Given: 332
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-11-2025, 02:12 PM
סינה - אורטון היה בערך מה שהייתי מצפה מקופ-ג'ריקו בשלב הזה.
אורטון וקופ עוד בכושר לא רע בכלל. סינה וגריקו כבר דיי סוסים מתים
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
JekaDude מנותק
Rookie
*
תגובות: 4
אשכולות: 0
Likes Given: 9
הצטרף בתאריך: Mar 2024
05-11-2025, 03:52 PM
אתם המעריצים המושפעים של wwe זה משהו מיוחד
אתם צוחקים על aew שהם מסתמכים על טלאנטים של פעם בזמן שאתם מתלהבים מזה שסינה הקשיש סוגר אירוע
אתם צוחקים על זה שהם מספימים של פינישרים אבל שזה באירוע של wwe זה לגיטימי או שאיך שאתם אוהבים להגיד "Cinema"
הגב
The following 1 user Likes JekaDude's post:
  • Nisan5454
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,100
אשכולות: 45
Likes Given: 655
05-11-2025, 04:02 PM
סיכום דעות כללי :

מרובע - היה קרב אש, בדיוק כמו שציפיתי. אפס תלונות נהנתי מאוד
בקי נגד ליירה - הפתעת הערב בשבילי, נהניתי מאוד מהקרב הזה ושמחתי שליירה שמרה
פנטה נגד דומיניק - היה חביב אבל לא יותר מדי מעניין. היה ברור שדומיננק שומר
גונתר נגד מקאפי - הקרב עצמו היה מפתיע לטובה ונחמד, לקבל את זה באירוע כזה זה סבבה, אבל תכלס הייתי בטוח שגולדברג יופיע אז קצת התאכזבתי בסוף

רנדי נגד סינה - MOTN
היה קרב אדיר, קצב מצוין ויכולות מצוינות של שניהם בזירה
אני כבר מדבר על זה פה הרבה מאוד זמן וסוף סוף זה קרה - קיבלנו קרב אדיר של רנדי עם תצוגת תכלית שלו בזירה
זה הרנדי שאני רוצה לראות והתגעגעתי אליו, היה פשוט תענוג לראות אותו ככה אתמול ועוד נגד סינה - פשוט מדהים
התבאסתי קצת על הסוף, אבל ארחיב בנוגע דעתי על הדמות של סינה באשכול אחר

9/10 לאירוע הזה - לא התאכזבתי מאף קרב ונהנתי מאוד מהאירוע ביחס לאירוע שאמור להיות פילר
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,283
Likes Given: 227
05-11-2025, 04:04 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-11-2025, 04:04 PM על ידי תנולהיותאורח.)
ר טרות מיין איוונט >>>>>>>>>> ג׳יי אוסו מיין איוונט

תגובות בערב כשאחזור מהעבודה, שכחתי לרשום בבוקר
הגב
The following 1 user Likes תנולהיותאורח's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,439
אשכולות: 1,835
Likes Given: 5,016
05-11-2025, 04:17 PM
- אין את זה לרוק, למה הוא מופיע ברסלמניה 40 ?
- האירוע הזה פילר, לא מתכנן לראות אותו, קארד חלש.
- חוץ מהקרב המרובע על אליפות ארה"ב אין כאן שום דבר מעניין.
- ליירה ואלקיריה לא מעניית, בקי לינץ' בינונית.
- פט מקאפי בכלל שדרן, בשביל מה הוא מתאבק ? זה יהיה גרוע.
- פנטה נגד דומיניק זה קרב לראו, למה זה באירוע ?
- ג'ון סינה בן 48, רנדי אורטון בן 45, זה יהיה חרא של קרב, תורידו ציפיות.

[Image: Gqob-A0c-XEAEGMb5.jpg]

שקט, קחו פופקורן, שתייה קרה, קרם ותהנו מהמגילה הבאה.

באקלאש היה אירוע מצוין, אחד הטובים של השנה.

- 17,155 צופים, סולד אאוט, המספרים לא משקרים.

- ג'ייקוב פאטו נגד אל איי נייט נגד דמיאן פריסט נגד דרו מקנטייר על אליפות ארה"ב היה באנגר לתחילת האירוע. כולם קיבלו כאן תגובות מעולות מהקהל בסנט לואיס, הקהל היה אדיר לאורך כל האירוע, הלוואי שנקבל יותר כאלה בארה"ב. פאטו בפער קיבל הכי הרבה צ'אנטים כאן. קיבלנו כאן טיזינג לפאטו-מקנטייר וזה יהיה חתיכת קרב מתי שזה לא יהיה. מקנטייר העיף שם את פאטו מהטופ רופ והוא נתן לנייט סאונטון ואז נכנס למוד רוצח ונקנק שם את כולם, איזה משוגע פאטו. פריסט שוב דופק למקנטייר אליפות, הם הולכים לברול בקהל ואנחנו מקבלים SOH גדול על שולחנות. סולו דואג לפאטו, ג'ף קוב עושה את הדביוט שלו ב-WWE, העיניינים ממשיכים להתחמם.

- ליירה ואלקיריה נגד בקי לינץ' על האליפות הביניבשתית לנשים היה קרב אדיר. מי שלא ראה את הפיוד הקצר והקרב שלהן בנקסטי מצא את עצמו מופתע. אני לא הופתעתי לשנייה, אני במשך חודשים רושם שזה קרב בקאליבר של רסלמניה וחבל שלא קיבלנו את זה שם. הקהל היה בתוך הקרב הזה מההתחלה שלו ועד הסוף, בקי מקבלת היט חזק, ליירה מקבלת פופים גדולים מהקהל וההצגה מתחילה, ככל שהקרב התקדם הן עלו בקצב והוא הפך להיות גדול, קיבלו כמעט 20 דקות וזה היתרון באירועים האלה שנותנים לכולם את הזמן. ליירה יוצאת מ-2 מן האנדל סלאם היה משוגע, הייתי בטוח שהיא מפסידה. בקי שמה את ליירה אובר שוב, ליירה כרגע 2-0 עליה והסיפור רחוק מלהסתיים. שאפו להן. אני רק מקווה שליירה לא שברה את האף בסוף של הקרב אחרי המכה שקיבלה מבקי.

- דומיניק מיסטריו נגד פנטה על האליפות הביניבשתית היה קרב נהדר. איזה הזוי לשמוע את הקהל נותן פופים גדולים לדומיניק, אותו אחד שהיה מקבל היט אדיר על כל פיפס שהוא היה עושה בזירה. דומיניק השתפר בקטע פסיכי וגם בזירה העבודה שלו כל כך טובה, הספוטים מעולים, הרג אותי שהוא השתמש באובליביון, דאדי דום גרם לליב להיות גאה. הטיזינג בין באלור ודום דום נמשך, באלור לוקח את הזמן וגורם לשופט להעיף אותם. אל גרנדה אמריקנו ממשיך לדפוק לוצ'דורים. דום דום שומר על האליפות וכולם מרוצים.

- גונת'ר נגד פט מקאפי היה אחד הקרבות הכי כיפים שראיתי לאחרונה. גם כאן היה לי ברור שזה מה שנקבל, בתור אחד שמכיר את מקאפי אני יודע שהוא תמיד נותן כל מה שיש לו וזה קרה גם הפעם. הקהל היה בשיגעון עליו ותמך בו בלי הפסקה. גונת'ר יכל לסיים את הקרב מהר אבל החליט להעניש וכמה שהוא יודע לעשות זאת... ברגע שהוא התחיל לשחרר צ'ופים כל צבע הגוף של מקאפי השתנה, פירק אותו לגמרי. קול עשה עבודה מושלמת בשולחן השדרנים, אחר כך ניסה לעזור למקאפי, מקאפי נלחם עד השנייה האחרונה, כל הקהל איתו... אבל הרינג גנרל בסופו של דבר מחסל אותו. אני דווקא אהבתי לראות שגונת'ר נתן למקאפי כבוד בקטנה אחרי הקרב, מגיע לו. מקאפי מקבל סטנדינג אוביישן אחרי הקרב. הפגיזו.

- ג'ון סינה נגד רנדי אורטון על אליפות ה-WWE בפעם האחרונה היה MOTN. הקרב הזה מקבל ממני 5 כוכבים בקלות. אנשים רשמו שהאופנר הוא קרב הערב שלהם, אחר כך עלו בקי וליירה ואנשים נתנו להן את קרב הערב, סינה ורנדי הגיעו והראו למה הם ה-GOATS ולמה הם מקבלים את קרב הערב. הקרב הזה היה פשוט חגיגה אחת גדולה, הכניסה של רנדי בבית שלו... צמרמורת, לראות את רנדי וסינה שוב בזירה אחד מול השני עשה לי צמרמורת. סינה מכניס לרנדי אצבע לעין כמו שרנדי היה עושה לו כל הקריירה, רנדי מחזיר מהלך מאוד ישן שלו, רנדי מתחמק מ-AA לתוך RKO, נוסטלגיה אדירה מול העיניים שלנו. האוברבוקינג היה זהב והתאים פה רצח, תנו לי כמה שיותר הפרעות, כמה שיותר שופטים מקבלים מכות, כמה שיותר AA, כמה שיותר RKO. הרבה בלאגן, הרבה מתח, רנדי וסינה הפגיזו פה והיו נראים מטורפים. בעיקר רנדי שנמצא בכושר פסיכי. הסיום הרג אותי, טרות' אחד המצחיקים והוא שומר על גיבור הילדות שלו. סינה דופק לרנדי מכה לביצים, חגורה לפנים ושומר. תודה רנדי, תודה סינה, סינמה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,221
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
05-11-2025, 04:35 PM
יש מצב שזה קרב האליפות הכי מפגר שראיתי אי פעם... השופט הראשון "נפצע" אבל שוכב שם שעתיים ואף אחד לא בא לעזור לו ושום שופט לא בא להחליף, אבל כשהשופט השני "נפצע" אלדיס הליצן וחבורתו יוצאים "מודאגים" אחרי 2 שניות. וכמובן זורקים את עצמם לידיים של אורטון אחד אחרי השני בשביל הrko שלו. איזה בימוי חובבני ועלוב, עושים צחוק מהצופים.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב
The following 2 users Like hbk's post:
  • Cena@16, אני
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,106
05-11-2025, 04:37 PM
(05-11-2025, 03:52 PM)JekaDude כתב:  אתם המעריצים המושפעים של wwe זה משהו מיוחד
אתם צוחקים על aew שהם מסתמכים על טלאנטים של פעם בזמן שאתם מתלהבים מזה שסינה הקשיש סוגר אירוע
אתם צוחקים על זה שהם מספימים של פינישרים אבל שזה באירוע של wwe זה לגיטימי או שאיך שאתם אוהבים להגיד "Cinema"

אז ככה:
*יש הבדל בין מתאבקים וותיקים שהארגון בנה לבין כאלו שבאים מבחוץ ומשתלטים על המיין איבנט למורות שהם הרבה
אחרי השיא ולוקחים למתאבקי הבית שיותר טובים מהם את המקום (לא תשכנע אותי שקופ מוקסלי ולאשלי עדיפים על קני
אוספריי הנגמן וMJF) מה גם שסינה בסיבוב פרידה עד אז הוא עשה ג'ובים כדי לקדם מתאבקים ברמה שזה גבל בקבירה אם
זה לא היה סינה והמעמד שיש לו. אורטון אותו הדבר בעיקר מפסיד.

*יש הבדל בין קרב כזה אחד לכמה חודשים לבין 2-3 קרבות בכל קארד בין אם תוכנית שבועית ובין אם PPV.
מה גם שחלק מהסיפור של סינה היא פקפוק האם הוא יכול לעמוד בקצב של הרוסטר בלי לרמות או להספים AA
אז יש היגיון סיפורי וזה בטח עדיף על מה שקיבלנו במניה, אז זה הרע במיעוטו (וכן הם הגזימו לחלוטין במספרים שהם
הגיעו אליהם)
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,221
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
05-11-2025, 05:03 PM
מייקל קול אגב בלתי נסבל, הוא היה כזה גם לפני 20
שנה אבל עכשיו באמת חייבים כבר להוציא אותו לפנסיה.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 04:40 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר