Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 107 108 109 110 111 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE NXT 2.0 - 14.9.2021

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 2.0 - 14.9.2021
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-15-2021, 01:18 PM
(09-15-2021, 01:07 PM)D-WE כתב:  מי?

קווין דאן.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,806
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
09-15-2021, 02:01 PM
בתור תכנית פתיחה זה לא היה נורא מידי. 
כן מקבל וייב חזק של תכנית ריאליטי, קצת כמו NXT 2010, אבל נחליק על זה כי ציפיתי להרבה יותר גרוע מהם.

- הפרומואים של כל הארבעה היו בסדר.
עבודה יפה עשו עם קייל אוריילי וזוויות המצלמה, הבנתי שאסקה גם עמדה שם והחזיקה את המילים שהיא כתבה לפרומו של קייל, לא היה אפשר לראות את זה בפריים. מלא קרינג'. סופר-מגה קרינג'. קרינג' אוריילי. קיילי בוי 16 שנה אין-דה-מייקינג גולדן-אופורטוניטי קרינג'פסט. 

- ברון ברייקר זה שם מסריח.
בגדול הוא נראה טוב בזירה. יש לו תופעה שאני נוהג לכנות אותה 'פני ג'ק סוואגר', מבט חלול וטיפשי שמסגיר מראש שאתה מטומטם. בדיוק כמו הפרצוף של ג'ק סוואגר. ברון סובל מתופעה דומה - אני רק מסתכל על הפרצוף שלו ואני כבר שומע צרצרים. למרות זאת אפשר לראות שקצת רסלינג זורם לו בדם, הוא היה נראה טבעי בזירה, הגיר שלו היה מסריח, אבל הקרב היה סביר והניצחון היה רצוי.

- היט רואו הופכים להיות פארודיה של מה שהם אמורים להיות.
הפרומו שלהם הרגיש לי כאילו לקחו כותבים של סיטקום משנות ה-90 ונתנו להם לכתוב פרומו על 4 גנגסטרים מהhood שמדברים קשוח ובחרוזים. זה היה כל כך סטריאוטיפי.. הראפ, התיאום היותר-מידי מוצלח בניהם, המחוות המגניבות. נהה.. זה לא רציני כבר, לא קונה את זה. הם התחילו נהדר אבל נמצאים כרגע באזור נוחות מסריח כזה בו אני לא באמת רוצה לראות אף אחד מהם.

- בי פאב עם דיביוט זירה לא טוב.
הם ממש הרימו לה לפני אז מן הסתם הציפיות עולות עכשיו, זו הבעיה עם הייפ..
שבריר ההייפ שנתתי לה לא התממש בקרב עצמו וכל מה שקיבלנו מהמתאבקת ש"אומנה ע"י מדליסטים אולימפיים ואלופי עולם" זה בעיטה מסוגננת מידי ליריבה על הקורה ופינישר מסריח. 
מה שכן - מעבר המצלמה מהכניסה ה"סופר מגניבה" של הגנגסטרים של היט רואו למבט הנגעל של הלוצ'דורה הג'וברית הוציא ממני צחוק בקול. הייתה לזה איכות קומית לא צפויה, נקודת אור חזקה בNXT 2.0. 

- כרמלו הייז וטריק וויליאמס היה השיא של התכנית.
כרמלו הייז נמצא במקום טוב, הוא נראה כמו טאלנט נהדר והרגיש לג'יט כשהגיע עם חוזה על קרב אליפות לזירה.
טריק צריך לעבוד על ההגייה שלו. לא הבנתי 60% ממה שהוא הוציא מהפה.
למרות זאת העלילה עם שניהם מעניינת מאוד - טריק מסכים לקשור את עצמו למנייה העולה של הייז, מצד שני הוא לא עוד מאבטח שרירי גבוה וקשוח, אלא יש לו אג'נדה: הוא בא להחדיר בהייז קצת אינטנסיביות שמסתבר שהייתה לו ונעלמה. מאוד מחבב את העלילה, לא אופייני לקומבו מתאבק + שומר ראש.

הבחור המוזר הזה שנכנס להם באמצע הלך כמו אידיוט לזירה בלי סיבה, החזיק את הבטן שלו כאילו אכל משהו מקולקל או סתם רצה להשוויץ ב2.5 ריבועים שיש לו, שמחתי שהם נכנסו בו. טריק תוקף ראשון וקורא להייז זה מעניין. טריק יהיה זה שיבגוד בהייז באופן בלתי נמנע וזה באמת היה סגמנט מוצלח. 

- מנדי רוז עם הופעה מעורבת.
מצד אחד היא מוכיחה שהיא 180 מעלות ממה שחשבתי שהיא בתכנית הריאליטי הזאת שהיא התחילה ממנה. מבין כל החבר'ה האלה וכל המתאבקות שעולות לראשי, מנדי היא זו שמתייחסת לרסלינג הכי ברצינות. זה מרשים ואני חד משמעית נותן על זה קרדיט.
הבעיה שלי עם מנדי היא כל העניין של הניראות - לא היינו כבר בקטע הזה שהיא משנה דמות דרך זה שהיא משנה את השיער? כאילו.. אני אמור להתלהב מזה? וואו, מנדי עם קארה. וואו, מנדי עם שיער חום. לא יודע, לא מבין את ההתלהבות, לא מבין תקטע. אם לשנות צבע שיער אומר שאתה עושה היל/פייס טרן, אז ג'ף הארדי עשה יותר טרנים מביג שואו.

- המרובע היה סביר.
פיט דאן סופר-מגה-כוכב. הזוי בעיניי שהוא לא האלוף.
במקום הם בחרו לתת את זה לthrowback מ2018 שהטיסו למיין איבנט שוב בגלל שג'ו נפצע. meh. לא בשבילי. 
פיט דאן היה תפור על האליפות הזאת בקרב הזה.
אל איי נייט אוכל יותר הצמדות היום מאשר גרמים של חלבון. מבדר. 

זו כבר פעם שנייה שאני מעיר על זה: אל איי נייט מתאבק לא זהיר. הוא מבצע את המהלכים שלו מהר מידי וביותר מידי התלהבות, לפעמים זה יוצא יפה ומרשים אבל צריך לזכור שיש גם בטיחות בכל מהלך. קטונתי מלציין את העובדה הזאת בפני מתאבק מדופלם, אבל הסופרפלקס מהטופ-רופ היה מתפקשש עם פיט דאן היה מתאבק יותר כבד או פחות מנוסה. 

וואגנר היה סביר מינוס, נראה קצת מטומטם, יפה ששמרו עליו עם מעט ספוטים בכל פעם ונתנו למתאבקים המנוסים יותר להחזיק את הקרב. טוב שאוריילי ירד מהקרב, חייב לשנות את הדמות שלו. 

- סגמנטים של חתונות אני לא רואה. לא יעזור כלום.
ראיתי שלידור רשם "זומבי" והבנתי שעשיתי את ההחלטה הנכונה.
מזל טוב לזוג המזויף.

בגדול תכנית סבירה, אני לא הכי עף על המוצר, אבל תכניות פיתוח הן תמיד מעולות כדי לזהות טאלנט טוב ולראות אותו מקבל צורה. מי יודע, אם יתמזל מזלם אולי אראה אפילו את התכנית הבאה. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • ANYS, master of doom
חפש
הגב
Retired Vincent מנותק
WWE - ארגון ההאבקות הגדול ביותר בעולם
תגובות: 722
אשכולות: 0
Likes Given: 30
הצטרף בתאריך: Feb 2021
09-15-2021, 02:26 PM
(09-15-2021, 12:38 PM)Roger כתב:  מה זה איפה התגובות של: "רק וינס נכנס והוא הורס את כל הכשרונות היפים האלה ואיך הוא לא מבין רסלינג. אנחנו מבינים רסלינג כי אנחנו אוהבים ספוטים מגוכחים עם רמת משחק של מתנ"ס בשטחים.."

ציפיתי להרבה כאלה

רב המתאבקים הגדולים כיום בתעשייה התחילו להתאבק במתנ"סים.
Mission Complete
הגב

•
אתר חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
09-15-2021, 02:28 PM
(09-15-2021, 02:26 PM)Vincent McMahon כתב:  רב המתאבקים הגדולים כיום בתעשייה התחילו להתאבק במתנ"סים.

נכון, ולא התקדמו מאז
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
09-15-2021, 02:54 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-15-2021, 02:57 PM על ידי Jon_M0xley.)
לא כזה עפתי מהתוכנית, מפגרים שהם קוראים לזה nxt 2.0 מה נסגר איתם ואני חשבתי שזה רק לפירסומת...
הצבעים זה ילדותי מידי והרגיש לי שאני רואה טקס נבחרי ערוץ הילדים ותכף טל מוסרי יוצא.
- חזרנו לקול אוריילי? באמת? אחרי שניצח את אדם קול בייבייי חשבתי שהוא ישאר רציני.
- לא הבנתי למה נייט מתאבק פעמיים, פחדתי שכשהוא הפסיד בקרב הפותח זה אומר שהוא ינצח את הקרב אליפות(וינס נוטה לעשות זאת לדוגמא רולינס ברסלמניה 31 הפסיד בקרב הפותח לאורטון ואז פדה את המזדוודה וזכה באליפות וגם בקי הפסידה לאסוקה בראמבל 2020 בקרב הפותח ואז ניצחה את הראמבל. הטענה של וינס שהפסד בקרב פותח זה לא משהו שיזכרו בסוף התוכנית או משהו כזה). בחור שרירי מספר 1, מתברר לי שהוא הבן של ריק סטיינר ואתם בוחרים לו שם בלי סטיינר? באמת?
תקראו לו ברונסון סטיינר/ ברון סטיינר/ ברייקר סטיינר/ סטיינר סטיינר/ כושילאמאשלכם סטיינר משהו עם סטיינר רבאק. האמת עשה רושם חיובי עם היכולות זירה נחכה לראות.
- היט רואו- לגאדו דל פנטזמה לא מעניין בכלל ועכשיו שדחפו לשם נשים אז עוד יותר לא מעניין.
- אחלה גרגאנו אחלה אוסטין ת'אורי, נקווה שישאר שם. מצחיק שפריסט בא(חבל בלי האליפות).
הקטע שכולם לבושים כמו לומיס היה חזק.
- זה שהפסיד לאדם קול בייביי וההוא שלא מובן במיק... שיהיה, נקווה שיצא מזה משהו טוב. היה נראה כאילו הם מכינים את הייז להיל טרן, הנבחר, ילד הזהב וכו. אהבתי שהשומר ראש מנסה לחזיר להייז את האגרסיביות יופי קצת דינמיקה שונה בין מתאבק ושומר ראש.
- חלום שלי כבר שקייסי וקיידן יזכור באליפות זוגות כבר ראבק. אחלה קרב, מנדי רוז עם שיער חום, אחלה. מנדי חפה בכל מצב אבל הבלונד יותר יפה לה. הגיר החדש אהבתי. רוז מנצחת עם וי טריגר, שמח לראות שהיא השתפרה בזירה(אני חושב, לא ראיתי קרב שלה מאז mitb שנה שעברה).
- ואן ואנגר... החלטה מטומטמת. מי זה מה זה למה שאני ארצה שהוא יכנס לקרב בגלל הצלה Huh
פחדתי פה שהוא יזכה באליפות.
- רידג' הולנד, השיר כניסה פשוט כיף לשמיעה. חיסל יםה את מאבריק שמכר מעולה. הולנד לאליפות צפון אמריקה אמן.
- אחלה קושידה, שמח שהחלים. הקרב יהיה חזק.
החדשה ההיא בחבורה שם לא מרשימה חוץ מהשרירים(באמת וינס גם בנשים).
- אליפות nxt: אני הייתי בעד פיט דאן חד משמעי. לרגע פחדתי שהחדש ינצח אחרי שנתן את הפיניש על נייט, פחדתי שנייט ינצח אחרי שעשה אץ הפינישר שלו על דאן. שמחתי שדאן עומד לנצח אחרי שעשה את הפינישר שלו על צ'אמפה אבל זה נהרס. צ'אמפה אלוף nxt זה רגשות מעורבים, לפחות עכשיו הוא החזיר את גולדי ונסיים עם הסאגה הזאת של לא הפסדתי אותה ובלה בלה.
- החתונה 10/10, זה היה מבדר וזה היה הדבר הכי טוב בתוכנית. הייתי במתח כי חשבתי שגרגאנו או ת'אורי הולכים לפוצץ את החתונה בכל רגע. הברכה של אינדי הייתה מצחיקה, כמה צחקתי מהתגובה של גרגאנו וקנדיס, ובכללי גרגאנו היה אחד המצחיקים בכל הסגמנט בכל מה שעשה שם. לומיס היה מבדר למרות של דיבר 99.9% מהסגמנט, הגרזן היה זהב. חשבתי אחרי שהוא עילף את הכומר אז פריסט יגיע להחליף אותו, התגובה של ריגל זהב. לומיס עושה אורנג' קאסידי היה מצחיק. לומיס מדבר היה ענק, חשבתי שהוא הולך לזרוק אץ אינדי ולתקוף את גרגאנו אבל שמחתי שהם הצליחו בחתונה. מחכה לראות איך זה מתפתח.
- הסטיירדאון בסוף... שיהיה אבל זה הרגיש רגע גדול.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
אשכולות: 0
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-15-2021, 03:33 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-15-2021, 03:34 PM על ידי Mr.kross.)
איזה פרק ענק ומרענן רואים שוינס דרש מתאבקים גדולים

אל איי נייט מגה מיליון דולר סטאר פשוט זהב נגד ברון ברייקר היה טוב רואים שבונים עליו והוא מאוד הרשים אותי

אימפריום עם ניצחון קליל

היט רו הרצתי

אוסטין ת'אורי פאקינג חוזר איזה כיף אבל אני חושב שזה חד פעמי והוא יעלה בדראפט

כרמלו הייז הרצתי

מצטער בנות אבל יש רק אחת על המסר מנדי Heart Heart Heart

רידג' הולנד פשוט מפלצת מפלצת הוא הולך לדבר חזק בראשי

האחים קרייד וואו פשוט מטורפים אני מת על זה אלופים הבאים יחד עם רודריק סטרונג

קרב על אליפות הNXT היה מעולה אפשר לראות שבונים על פון ואגנר ישר קרב אליפות גם וינס רואה בו את אדג' הבא
ואפילו מאיין היבנט רסלמיניה

וואלה הפתיע אותי ניצחון של צ'אמפה אבל מגיע לו 908 ימים לקח לו להחזיר את האליפות שהוא מעולם לא הפסיד יפה הייתי בטוח שפיט דאן לוקח אבל דאן יקבל את הרגע שלו זה בטוח

החתונה מה צריך להגיד דלוקס גולד יהלום הכול אפשר להגיד זה היה פאקינג מדהים דקסטר מדבר איך הקהל נכנס לפופ מטורף וואו זה פשוט לצפות בזה שעות סוף סוף חתונה ברסלינג נגמר טוב אה שחחתי כי זה לא בראשי

אבל באמת שאפו פרק מעולה
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,630
אשכולות: 19
Likes Given: 1,249
09-15-2021, 03:43 PM
(09-15-2021, 02:28 PM)Roger כתב:  נכון, ולא התקדמו מאז
וואלה צודק אדם קול זבל של מתאבק
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
09-15-2021, 03:55 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-15-2021, 04:00 PM על ידי Roger.)
(09-15-2021, 03:43 PM)master of doom כתב:  וואלה צודק אדם קול זבל של מתאבק

אתה יודע, ובשיא הרצינות עכשיו, שמלא אנשים שהיו מעריצים או מעריצים עכשיו באמת חושבים ככה? אתה כאילו ציני וזה אמור להיות מצחיק וזה, אבל זה לא קונצנזוס. לכל מתאבק יש שונאים ויש אוהבים ויש כאלה שחושבים שהוא חרא והוא לא לטעמם. יש כאלה שחושבים שגם אומגה חרא וברט הארט היה חרא וקורט אנגל היה חרא ושון מייקלס היה חרא. זה עניין של טעם. אני באופן אישי למשל בטח כמו שיכולתם לתאר לעצמכם שונא את היאנג באקס. ליטרלי לא יכול לראות קרב שלהם, פיזית לא יכול לראות קרב שלהם. כמוני יש עוד מלא ויש עוד מלא שחושבים לגמרי הפוך ממני. תכילו גם לפעמים קצת דעה שונה זה בכלל לא יזיק.

ואני אמרתי שהם לא התקדמו בהקשר של רמת המשחק והמכירה, כי כשאני רואה לפעמים קרבות היום, בכל ארגון בלי יוצא מן הכלל, מרגיש לי שחלק מהמתאבקים עסוקים הרבה יותר בפעלולים מאשר במשחק, בACTING, ואני חושב שזה נראה מעפן ואחרים גומרים כשהם רואים את זה. הדעה גם שלי וגם שלהם לגיטימית וכל מי שאומר אחרת הוא בעצמו לא לגיטימי.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
09-15-2021, 04:20 PM
הפרזנטציה החדשה מזכירה לי תוכנית ריאליטי, או את הריבוט של ITV לוורלד אוף ספורטס לפני שנתיים בערך (?). הפרומו הפותח היה ממש משהו שנחתך מתוכנית ריאליטי זולה כזאת. גם הפרומו של היט רואו.
אני חושב שהתוכנית הזאת הייתה לא רעה, אבל במיוחד בגלל שעדיין יש לה את האפקט של משהו חדש. דביוטים, שינויים - זה כיף. ברגע שהפורמט יישקע ויהיה הנורמה - אני יכול לראות את התוכנית הזאת מתחילה להיות מאוד משעממת. FCW TV של שעתיים, ועם הפקה טובה יותר. בתור מישהו שצפה בFCW TV על בסיס שבועי - זה ממש לא לכל אחד. היה משהו ממש מוזר בלראות את זה - מתאבקים כמו צ'אמפה, גרגאנו וקושידה כבר הרגישו לי ממש לא במקום בתוכנית הזאת - שאריות של עידן ישן שכנראה יתפנו בחודשים הבאים. 
מעניין אותי מה רשת USA חושבים על כל השינוי הזה. הם שילמו על NXT - הבראנד השלישי. הם מקבלים עכשיו תוכנית פיתוח שתהיה מלאה במתאבקים ירוקים וחבר'ה שמנסים למצוא את עצמם. 

רקס סטיינר זה שם זירה כזה מעולה, גם ברונסון סטיינר, אז... הם קראו לו ברון ברייקר? למה? למה הוא קיבל את המייקל מגילקטי ת'ריטמנט?
כולם יודעים שהוא סטיינר. הוא נראה כמו ריק סטיינר, הוא לבוש בגיר שדומה לזה של הסטיינרס, הוא התאבק כמו סטיינר. למה לא לקרוא לו סטיינר?
LA נייט עשה שני ג'ובים בערב אחד. זה גורם לי לחשוב שאולי הוא בדרך לרוסטר הראשי כבר בדראפט. שוכב על הגב בדרכו החוצה. 

ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן ממש ממש צועקים "אנחנו מתאבקי פיתוח". הגימיק, הכניסה, הפרומו שהם חתכו. אין לי מושג מה עבר על בריגס - הוא היה מצויין באיבולב וכל מה שראיתי ממנו בWWE היה בינוני עד רע. טוב מאוד שהם עשו את הג'וב, כי ממש נלחצתי שהם ייצאו אובר על אימפריום.
מסתבר שגם ברוקס ג'נסן הוא קייס של מייקל מגילקטי - הוא הבן של בול ביוקנן, אבל אף אחד לא טרח להגיד את זה. לפחות במקרה שלו, אבא שלו הוא מידקארדר שלא עשה שום דבר מיוחד ואף אחד לא באמת זוכר, אז לא כזה אכפת לי.

B-פאב נורא ירוקה. יש לה כריזמה ואישיות והיא יכולה לחתוך פרומו, אבל היא לא ברמה שהיא צריכה להתאבק בTV ברשת USA. 
מחלקת הפיתוח זה תמיד המקום שחייב לייב אבנטים קבועים. אנשים צריכים לעבוד על בסיס קבוע ומול קהל. מבדיקה זריזה - היו לה פחות מעשרה קרבות לייב אבנטים לפני הקורונה. אי אפשר לפסול אותה בשלב כל כך מוקדם, אבל לדעתי גם לתת לה להתאבק בTV זה בעייתי.

כרמלו הייז היה צריך איזשהו עוקץ לדמות שלו. הוא הראה שהוא מוכשר בזירה, אבל התוספת של טריק וויליאמס הולכת להיות משהו שיעבוד מאוד לטובתו לדעתי. אני יכול לראות את וויליאמס מעפיל על הייז בשלב כזה או אחר, אבל דווקא לגבי הייז אני פחות מודאג מהמון אנשים אחרים שהיו בסיטואציה הזאת. יש המון דברים קטנים סביבו שמראים שיש לו תומכים גדולים מאחורי הקלעים (זה שהוא קיבל את שם המשפחה 'הייז', זה שהוא ליטרלי אמר בפרומו שהוא הצ'וזן וואן). 

אני אוהב את הגרסא החדשה של מנדי רוז. היא מתבלטת הרבה יותר טוב בNXT מאשר ברוסטר הראשי, ואני חושב שהשינוי בלוק בא לטובתה, אחרת היא הייתה מתחרה על הסלוט של פרנקי מונט. הטריו שלה גם מתחבר לי יותר ויותר משבוע לשבוע. 

הוינייט של טוני דיאנג'לו נראה כמו משהו שבא מסמאקדאון 2006, ולא בקטע טוב. זו מחלקת פיתוח, נראה לאן זה הולך, אבל זה נראה כמו גימיק שלא יגיע רחוק.

אני מאוד נהנה מהאחים קריד. יש להם סטייל שאני נורא מתחבר אליו בזירה. כל עוד ילמדו אותם לעשות את כל השיט הזה בצורה בטוחה ככל האפשר והם לא יתחילו לפצוע אנשים על ימין ועל שמאל - תנו לי אותם כל שבוע ושימו עליהם את אליפות הזוגות בבקשה. תודה.

אני מאוד מרחם על ואן ווגנר שדחפו לספוט של אוריילי. אני בטוח שהוא אחלה בחור והוא לא נראה רע בזירה בקרב הזה, אבל הוא גנרי לחלוטין. הכניסה, הלוק, הכל. הוא לא היה שייך.
הקרב עצמו היה סבבה. אני באמת חושב שהנוכחות של אוריילי הייתה יכולה רק להוסיף. 
יש משהו ממש מוזר בהחלטה ללכת עם צ'אמפה - בתוכנית שאתם משווקים בתור NXT 2.0, הם שמו את האליפות על אחד האנשים שמבחינתי הכי מייצגים את NXT הישנה. זה היה הזמן לשים את האליפות על פיט דאן או קייל אוריילי.

לא צפיתי בחתונה. כל הסטוריליין הזה לא דיבר אליי. לא התחשק לי לראות את הסגמנט הזה.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,630
אשכולות: 19
Likes Given: 1,249
09-15-2021, 05:21 PM
(09-15-2021, 03:55 PM)Roger כתב:  אתה יודע, ובשיא הרצינות עכשיו, שמלא אנשים שהיו מעריצים או מעריצים עכשיו באמת חושבים ככה? אתה כאילו ציני וזה אמור להיות מצחיק וזה, אבל זה לא קונצנזוס. לכל מתאבק יש שונאים ויש אוהבים ויש כאלה שחושבים שהוא חרא והוא לא לטעמם. יש כאלה שחושבים שגם אומגה חרא וברט הארט היה חרא וקורט אנגל היה חרא ושון מייקלס היה חרא. זה עניין של טעם. אני באופן אישי למשל בטח כמו שיכולתם לתאר לעצמכם שונא את היאנג באקס. ליטרלי לא יכול לראות קרב שלהם, פיזית לא יכול לראות קרב שלהם. כמוני יש עוד מלא ויש עוד מלא שחושבים לגמרי הפוך ממני. תכילו גם לפעמים קצת דעה שונה זה בכלל לא יזיק.

ואני אמרתי שהם לא התקדמו בהקשר של רמת המשחק והמכירה, כי כשאני רואה לפעמים קרבות היום, בכל ארגון בלי יוצא מן הכלל, מרגיש לי שחלק מהמתאבקים עסוקים הרבה יותר בפעלולים מאשר במשחק, בACTING, ואני חושב שזה נראה מעפן ואחרים גומרים כשהם רואים את זה. הדעה גם שלי וגם שלהם לגיטימית וכל מי שאומר אחרת הוא בעצמו לא לגיטימי.
אני נתתי את אדם קול כדוגמה, אם אתה לא אוהב אותו זכותך, אבל הכללת פה ערימה שלמה של מתאבקים בטענה שהם "לא התקדמו" מאז המתנ"סים וזה חרטא אחת גדולה (אלא אם אתה שונא אותם אחד אחד, עם זה אני לא אתווכח).

לגבי הפסקה השנייה, זה מתאים בדיוק לדוגמה הקטנה שנתתי. אדם קול לא שחקן טוב? נו באמת. אתה מנסה להיות "ההוא עם הדעה השונה" בכוח, זאת הסיבה לציניות ולסיבה שקשה להתייחס לדברים שאתה אומר ברצינות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 12:34 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר