Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1985): « הקודם 1 ... 1190 1191 1192 1193 1194 ... 1985 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirאשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,284
אשכולות: 49
Likes Given: 688
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#11,911
04-28-2025, 01:30 AM
(04-27-2025, 10:48 PM)lidoradir כתב:  [Image: Screenshot-1.png]

תודה צ'אט, אני אוהב את WWE ואני אוהב מקורות רשמיים, זה עושה לי את זה וגורם ללידור שלי להיות שמח.
ככל שהמקור יותר רשמי כך הלידור שלי יותר מאושר.
אגדה

הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,284
אשכולות: 49
Likes Given: 688
#11,912
04-28-2025, 01:53 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-28-2025, 02:13 AM על ידי Cenation.)
בנוגע לריין של קודי, אני קורא פה תגובות של אנשים ואני נגנב... ריין טוב מאוד? ריין מצוין? תגידו לי אתם השתגעתם? התחלתם לראות WWE בשנים האחרונות?
לקרוא לריין כזה ריין מצוין זה פשע לדעתי, ואני ממש לא חושב שהוא היה גרוע, אבל הוא היה דיי פרווה ולא ממש מעניין.

חוץ מהפיוד מול קווין אוואנס למישהו זכור איזה פיוד מעניין או מטורף של קודי עם מישהו בשנה האחרונה?
ספוילר - חד משמעית לא.

בין רסלמניה לרסלמניה יש 4 אירועים מרכזיים וגדולים - סאמרסלאם, MITB, ראמבל וSVS
בסאמרסלאם - היה לו קרב שנועד ונקבע אך ורק בשביל החזרה של רומן ריינס, כל הקרב הזה היה בצל של רומן ריינס ואף אחד בכלל לא זוכר כלום מהקרב חוץ מזה. קרב הגנה מול סולו שסלחו לי אבל הוא ליצן לעומת קודי, וזה שבאירוע השני הכי גדול של השנה קודי קיבל יריב כמו סולו בשביל להיות בצל של ריינס זאת כבר בעיה ענקית.
MITB - בכלל לא הגן על התואר! ויותר גרוע מזה אשכרה הוצמד על ידי סולו. חחחחחח עוד לא התחלתי וכבר אני מגחך על זה שכתבו פה ריין טוב מאוד.
SVS - אתם מופתעים? שוב לא הגן על התואר! והכי גרוע הוא בכלל לא הופיע באירוע, אלוף הWWE לא מופיע בSVS, מעניין.
ראמבל - האירוע הגדול היחיד שהיה לו קרב הגנה טוב (כנראה הטוב ביותר בריין) אבל גם זה היה מול קווין אוואנס, קרב שלפניי זה שכבר קיבלנו אותו פעמיים במהלך הריין...

מעבר לזה היו לו שני קרבות הגנה טובים מול סטיילס (שוב פעמיים מול אותו מתאבק), ועוד קרב סביר מול לוגאן פול.
ופאקינג זהו זה

7 קרבות הגנה על התואר בשנה, בכולם ביחד הוא התמודד סך הכל מול 4 (חחחחחחחח) מתאבקים שונים, בשנה שלמה!! (ואחד מהקרבות שכללתי פה זה בSaturday Night’s Main Event שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה בכלל אירוע). אני כותב את זה ובכלל בשוק בעצמי שהוא אשכרה הגן על התואר רק מול 4 מתאבקים שונים לאורך השנה האחרונה, זה הזוי. וזה בכלל בלי שנגעתי בעובדה שמהאירוע של באש בברלין עד "האירוע" של Saturday Night’s הוא לא הגן על התואר באף אירוע.

שימו לב שלא היה קרב הגנה אחד מול הסופרסטארים הבכירים של הארגון - לא פאנק, לא רנדי, לא ריינס, לא רולינס, לא מקינטייר.
והכי גרוע, כמו שכבר כתבתי, בשתיים מבין ארבעת האירועים הגדולים של השנה הוא לא הגן על התואר (ובאחד מהם בכלל לא הופיע), ובאירוע השלישי (סאמרסלאם) ששם אמור להיות לו קרב באנגר או על פניו הקרב הגנה הקשה ביותר, הוא עשה קרב מול מתאבק ליצן, שכל מטרת הקרב הזאת הייתה בכלל להחזיר את ריינס ולשים את קודי בצל שלו. הנתון הזה זה עלוב ברמה שאפילו הייתי מתאכזב מדבר כזה מהאלוף המשני, אז בטח ובטח מהפנים של הארגון.
ומה הכי גרוע? הוא מפיל את החגורה לסינה, מתאבק בן 48 שלא ניצח קרב סינגלס מעל 7 שנים.

אז אתם עוד אשכרה אומרים שזה ריין טוב מאוד? ריין שקיבלנו בו בסך הכל 2-3 קרבות איכותיים (ורובם לא באירועים הגדולים של השנה), ריין שלא היה בו קרב נגד יריב אחד מהרמות הגבוהות של הWWE?
נו בחייאת, זה היה ריין סביר לגמרי ולא יותר מזה. היו לו פוטנציאל אדיר אם היה מקבל יריבים קצת יותר איכותיים לאורך השנה + היה נותן קרבות טובים באירועים הבאמת חשובים, אבל הבנייה של הריין הייתה רעה מאוד לעומת הפוטנציאל האמיתי.

לWWE היו בהיסטוריה ריינים הרבה הרבה הרבה יותר מרשימים, אפילו ב5-10 שנים האחרונות ריינים שהיו קצרים יותר היו יותר טובים ומאתגרים.
ושוב אני לא הייטר ולא אומר שזה היה ריין נוראי, אני פשוט אומר שלעומת הפוטנציאל וכל הבנייה החולנית שעשו לקודי בשנתיים של לפניי, התוצאה הסופית של הריין הייתה דיי מאכזבת וממוצעת מינוס.

אגב ברור לי שלא בכל ריין אלוף נלחם רק בטופ 5 של הארגון, אבל יש הבדל ענק בין ריין שיש בו רגעי שיא מול יריבים בכירים לבין ריין שלא מקבל אפילו קרב בודד מול מתאבק מהרמה הגבוהה ביותר. מבחינתי מה שהכי ביאס אותי זה חוסר ההופעה שלו באירועים הגדולים של השנה. ציפיתי שהריין יראה שהאלוף באמת נמצא במרכז העניינים ולא נדחק החוצה, אצל קודי זה פשוט לא קרה. מעבר לזה הוא הרבה פעמים שיחק דמות משנית תחת הצל של הסיפור של הבלודליין - מוצמד ע"י סולו בMITB, קרב זוגות בבאד בלוד שלא קידם אותו בשום צורה, בזבוז של האירוע השני הגדול בשנה עם קרב שנקבע רק בשביל להחזיר בו את המתאבק שלו הוא הפסיד, ועוד ועוד...

לסיכום - אני באמת מקווה שקודי ימשיך להצליח גם בעתיד הקרוב כי הוא מתאבק נהדר ודמות מעניינת, אבל בואו לא נספר לעצמנו סיפורים – זה היה רחוק מלהיות ריין אגדי או מוצלח מאוד.
הגב
The following 2 users Like Cenation's post:
  • Bam Bam Bigelow, בחוק
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
#11,913
04-28-2025, 05:10 AM
Cenatation זה לא באשמת קודי. הוא קיבל פיודים גרועים.
היו הרבה סיפורים טובים לספר והוא במקום זה בזבז לאנשים זמן
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
אני אידיוט
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
#11,914
04-28-2025, 05:36 AM
מבשל לכם תגובות בדיליי לתוכניות רסלינג שראיתי בדיליי.
ככה עושים את זה?

אשכולות הולכים לקפוץ פה מכל עבר.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 3 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, Liorton, Tblack
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#11,915
04-28-2025, 06:01 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-28-2025, 06:04 AM על ידי DDJ.)
(04-28-2025, 01:53 AM)Cenation כתב:  בנוגע לריין של קודי, אני קורא פה תגובות של אנשים ואני נגנב... ריין טוב מאוד? ריין מצוין? תגידו לי אתם השתגעתם? התחלתם לראות WWE בשנים האחרונות?
לקרוא לריין כזה ריין מצוין זה פשע לדעתי, ואני ממש לא חושב שהוא היה גרוע, אבל הוא היה דיי פרווה ולא ממש מעניין.

חוץ מהפיוד מול קווין אוואנס למישהו זכור איזה פיוד מעניין או מטורף של קודי עם מישהו בשנה האחרונה?
ספוילר - חד משמעית לא.

בסאמרסלאם - היה לו קרב שנועד ונקבע אך ורק בשביל החזרה של רומן ריינס, כל הקרב הזה היה בצל של רומן ריינס ואף אחד בכלל לא זוכר כלום מהקרב חוץ מזה. קרב הגנה מול סולו שסלחו לי אבל הוא ליצן לעומת קודי, וזה שבאירוע השני הכי גדול של השנה קודי קיבל יריב כמו סולו בשביל להיות בצל של ריינס זאת כבר בעיה ענקית.
MITB - בכלל לא הגן על התואר! ויותר גרוע מזה אשכרה הוצמד על ידי סולו. חחחחחח עוד לא התחלתי וכבר אני מגחך על זה שכתבו פה ריין טוב מאוד.
SVS - אתם מופתעים? שוב לא הגן על התואר! והכי גרוע הוא בכלל לא הופיע באירוע, אלוף הWWE לא מופיע בSVS, מעניין.
ראמבל - האירוע הגדול היחיד שהיה לו קרב הגנה טוב (כנראה הטוב ביותר בריין) אבל גם זה היה מול קווין אוואנס, קרב שלפניי זה שכבר קיבלנו אותו פעמיים במהלך הריין...

מעבר לזה היו לו שני קרבות הגנה טובים מול סטיילס (שוב פעמיים מול אותו מתאבק), ועוד קרב סביר מול לוגאן פול.
ופאקינג זהו זה

7 קרבות הגנה על התואר בשנה, בכולם ביחד הוא התמודד סך הכל מול 4 (חחחחחחחח) מתאבקים שונים, בשנה שלמה!! (ואחד מהקרבות שכללתי פה זה בSaturday Night’s Main Event שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה בכלל אירוע). אני כותב את זה ובכלל בשוק בעצמי שהוא אשכרה הגן על התואר רק מול 4 מתאבקים שונים לאורך השנה האחרונה, זה הזוי. וזה בכלל בלי שנגעתי בעובדה שמהאירוע של באש בברלין עד "האירוע" של Saturday Night’s הוא לא הגן על התואר באף אירוע.

שימו לב שלא היה קרב הגנה אחד מול הסופרסטארים הבכירים של הארגון - לא פאנק, לא רנדי, לא ריינס, לא רולינס, לא מקינטייר.
והכי גרוע, כמו שכבר כתבתי, בשתיים מבין ארבעת האירועים הגדולים של השנה הוא לא הגן על התואר (ובאחד מהם בכלל לא הופיע), ובאירוע השלישי (סאמרסלאם) ששם אמור להיות לו קרב באנגר או על פניו הקרב הגנה הקשה ביותר, הוא עשה קרב מול מתאבק ליצן, שכל מטרת הקרב הזאת הייתה בכלל להחזיר את ריינס ולשים את קודי בצל שלו. הנתון הזה זה עלוב ברמה שאפילו הייתי מתאכזב מדבר כזה מהאלוף המשני, אז בטח ובטח מהפנים של הארגון.
ומה הכי גרוע? הוא מפיל את החגורה לסינה, מתאבק בן 48 שלא ניצח קרב סינגלס מעל 7 שנים.

אז אתם עוד אשכרה אומרים שזה ריין טוב מאוד? ריין שקיבלנו בו בסך הכל 2-3 קרבות איכותיים (ורובם לא באירועים הגדולים של השנה), ריין שלא היה בו קרב נגד יריב אחד מהרמות הגבוהות של הWWE?
נו בחייאת, זה היה ריין סביר לגמרי ולא יותר מזה. היו לו פוטנציאל אדיר אם היה מקבל יריבים קצת יותר איכותיים לאורך השנה + היה נותן קרבות טובים באירועים הבאמת חשובים, אבל הבנייה של הריין הייתה רעה מאוד לעומת הפוטנציאל האמיתי.

לWWE היו בהיסטוריה ריינים הרבה הרבה הרבה יותר מרשימים, אפילו ב5-10 שנים האחרונות ריינים שהיו קצרים יותר היו יותר טובים ומאתגרים.
ושוב אני לא הייטר ולא אומר שזה היה ריין נוראי, אני פשוט אומר שלעומת הפוטנציאל וכל הבנייה החולנית שעשו לקודי בשנתיים של לפניי, התוצאה הסופית של הריין הייתה דיי מאכזבת וממוצעת מינוס.

אגב ברור לי שלא בכל ריין אלוף נלחם רק בטופ 5 של הארגון, אבל יש הבדל ענק בין ריין שיש בו רגעי שיא מול יריבים בכירים לבין ריין שלא מקבל אפילו קרב בודד מול מתאבק מהרמה הגבוהה ביותר. מבחינתי מה שהכי ביאס אותי זה חוסר ההופעה שלו באירועים הגדולים של השנה. ציפיתי שהריין יראה שהאלוף באמת נמצא במרכז העניינים ולא נדחק החוצה, אצל קודי זה פשוט לא קרה. מעבר לזה הוא הרבה פעמים שיחק דמות משנית תחת הצל של הסיפור של הבלודליין - מוצמד ע"י סולו בMITB, קרב זוגות בבאד בלוד שלא קידם אותו בשום צורה, בזבוז של האירוע השני הגדול בשנה עם קרב שנקבע רק בשביל להחזיר בו את המתאבק שלו הוא הפסיד, ועוד ועוד...

לסיכום - אני באמת מקווה שקודי ימשיך להצליח גם בעתיד הקרוב כי הוא מתאבק נהדר ודמות מעניינת, אבל בואו לא נספר לעצמנו סיפורים – זה היה רחוק מלהיות ריין אגדי או מוצלח מאוד.

אני מסכים שעלילתית הריין של קודי היה חלש,
דווקא התחיל טוב, ואז אחרי סאמרסלאם איבד את עצמו לגמרי

אבל אצל קודי יכלת להרגיש שהוא מייצג את המילה אלוף,
שהוא סוחב תוכניות, שהוא הכוכב הראשי
מה שלא הצלחת להרגיש עם גאנת׳ר, ובטח לא ג׳יי אוסו
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • karusi
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#11,916
04-28-2025, 06:09 AM
(04-27-2025, 10:28 PM)SwitchBlade כתב:  כל היריבויות הגדולות שלו היו שמורות לעתיד, והעתיד הזה מעולם לא הגיע.

משפט השנה.
לגמרי מייצג את מה שקורה עם הארגון בזמן האחרון
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • karusi
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,340
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#11,917
04-28-2025, 06:49 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-28-2025, 06:50 AM על ידי gilam.)
(04-27-2025, 05:52 PM)Coquina Clutch כתב:  אם AEW היו בצרות כלכליות, כמו שTNA נמצאים בהן, אז כן היה אכפת לי, כי אני לא רוצה שהם ייסגרו. אבל לא אכפת לי אם הקהל סולד אאוט אם הקהל מספק לי, הצרכן, אווירה מספיק טובה. אם הקהל גרוע אני אעיר על זה, לא משנה לי הגודל שלו, בתור צרכן. אני צורך את האומנות. את התוכן. את המוצר. ממש אבל ממש לא משנה לי אם טוני קהאן עושה כסף מAEW או סתם נהנה מהתחביב כמו שלא אכפת לי אם האנטר מקבל 0 אחד יותר או פחות במשכורת שלו, מי שמעניין אותו שיהיה לו לבריאות אבל אני מסתכל על התוכן של סינה והוא לוקה בחסר כי זה נראה שהם לא הלכו עם זה עד הסוף, וזה פאקינג היל טרן של הפייס הכי גדול ועקבי בהיסטוריה. ועל כך הביקורת שלי. ולמען הדיון שאני ניסיתי ליזום - טוב הם מרוויחים כסף מזה אתה לא יכול להאשים אותם זה לא טיעון חזק בשבילי, כי אין לו קשר לתוכן שאני מנסה לצרוך.

נתחיל מהסוף. ברור שיש לי ביקורת ענקית על הטרן של סינה, במיוחד שהדליפו מה היינו צריכים לקבל, בעיקר על הרוק אבל
גם על אנטר שלא עמד על הרגליים האחוריות. תחשוב שלאורך כל התקופה היינו אמורים לקבל פירורים כמה רחוק סינה ילך כדי
לזכות. במניה היה מקבל כניסה של GOAT מלווה עם טרוויס סקוט שזה ההופעה הראשונה שלו בפיוד הזה (בלי הרושם השלילי של הסגמנט הקודם).
סינה מספים פינשרים אבל קודי מתעקש להיות בחיים. ואז טרוויס סקוט נותן הסחה וסינה מרמה כדי לנצח את הספירה לשלוש היה עושה רק השופט
כי 60 אלף צופים היו בהלם מוחלט. את זה לקחו לנו ועל זה קשה לסלוח לעומת מה שקיבלנו.

שהתכוונתי שאנחנו כצרכנים נפגעים מזה שAEW לא ממקסמת את עצמה כלכלית, לא התכוונתי למה שכתבת.

*תחשוב שבמקום MAX העסקה הייתה עם אמזון וגלובלית ואז במקום לראות בVPN אתה יכול לראות ב4K בכל מקום בעולם.
אתה נהנה לא רק מהגב הכלכלי של אמזון אלא מהפרסום והיכולות שלו שהוא מעמיד לרשותך כדי להתחרות בWWE ונטפליקס.

*AEW חוגגים 5? 6? תחשוב שזה השנה ה5-6 ברציפות שALL IN עם 100 אלף צופים בוומבלי. פתאום כבר אי אפשר להתעלם מזה
כי זה תופעה זה לא מקרה. AEW יכולים לטעון ALL IN אירוע האבקות הגדול בעולם (ועם 100K אירופאים ורצף של 6 שנים יש גב לטענות האלו).

*עם נתונים כאלו אם דרו ממורמר בWWE פתאום AEW במה לגיטימית. AEW לא צריכים לתת חוזה מנופח ללאשלי המזדקן ולהסכים להחתים
גם את MVP ושלטון כנדוניה (לפי השמועות) אלא לקרוץ לריה ריפלי רולינס ואחרים כי הפנים של הארגון שלך זה קודי רודס המתאבק הגדול בעולם
זה פאנק עם כל הבאז שיש סביבו, זה מוקסלי (עם רצועה שלא ישתולל יותר מדי ואז הוא מעולה) זה אוספריי אומגה ואחרים זה כבר מסורת כי אתה
כבר 6 שנים ממלא אולמות ALL IN כמו שאמרנו שובר שיאי צפייה כל שנה.

במקום כל זה אתה מקבל את סוורב שאי אפשר להאשים אותו באהבת הWWE אומר שטוב שיש את AEW אחרת
מי שעזב לא היה מקבל חוזה גדול כל כך וחוזר מהדלת הראשית ככוכב. כלומר AEW בעיני אלו שנמצאים שם רואים
בה מקפצה כלכלית חזרה לWWE או אפשרות כלכלית עדיפה על מה שהיה עד עכשיו.

אז הדברים שהבאתי בהתחלה נשמעים דמיוניים היום. אבל כבר היית שם, זה דברים שקרו ושמות שהיו חתומים בAEW.
רק ללחוץ על הדוושה ולעבוד קשה עוד יותר והיום היה לך 2 ארגוני על.

במקום זה לWWE יש פינה לגיטימית ורצינית בESPN וטוני קאן הוא בדיחת אינטרנט.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#11,918
04-28-2025, 07:53 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-28-2025, 07:55 AM על ידי Bam Bam Bigelow.)
מה זה? מישהו גונב את הגימיק של באם באם?
שימו לב לתשובתו המלומדת של באם GPT

ראשית - לתשובתו של הצ׳אט gpt של לידור:

(04-28-2025, 01:30 AM)באם GPT כתב:  הו כן, באם GPT כאן בשביל לעשות סדר ולפרק טעויות עתיקות כמו עצמות בקרב “Last Man Standing”.
אז בוא ניגש לטעות החמורה בצ׳אט שהבאת:

⸻

קודם כל:
הצ׳אט הזה טוען ש-כל קרב מרכזי בלילה 1 ובלילה 2 נקרא Main Event, ושהם שווים ברמה רשמית.
ובאם GPT אומר: זה קשקוש מקושקש ברמה של פרומו גרוע של ג’ון גונזאלס.

בפועל, לפי מקורות מודרניים ורשמיים (כולל WWE עצמם, 2024–2025),
הקרב המרכזי של לילה 2 הוא ה- Main Event האמיתי והמסורתי של רסלמניה.
לילה 1? אחלה, חמוד, חשוב — אבל זה יותר כמו Co-Main Event או Featured Main Event.

⸻

מה המקורות אומרים?
• WWE בראיונות רשמיים (כמו זה של טריפל H ל-ESPN) אומרים שוב ושוב:

“The final match of Night 2 is traditionally considered the WrestleMania Main Event.”

• מייק ג’ונסון מ-PWInsider ציין:

“While both nights have important matches, the ‘true’ main event — the one etched into WrestleMania history books — is the closing match of Night 2.”

• בראיונות קידום של רסלמניה 40, אפילו רומן ריינס עצמו הדגיש:

“You want to be in the Night 2 main event. That’s the one people remember.”

• לוגיקה בסיסית של WWE:
כשמציגים את רשימת המיין אבנטים של ההיסטוריה (למשל בסרטונים רשמיים ביוטיוב ובחומרים פרומו), הם מחשיבים אך ורק את הקרב המסיים של הלילה האחרון בתור “Main Event של רסלמניה”.

⸻

למה הצ׳אט השני מיושן וארכאי?

כי הוא תקוע בתפיסות ישנות מ-2020, לפני שהפורמט של שני לילות בכלל התייצב.
הוא נשמע כאילו הוא בא מזמן של דינוזאורים, מתי שסינה עוד היה עושה FU ולא AA.
באם GPT אומר: מי שמתייחס לקרב של לילה 1 ו-לילה 2 כאותו דבר –
מסתובב עם חגורת WWE מתנפחת ומבין בעסקים בערך כמו סנטינו מארלה ברויאל ראמבל רציני

מעולה.
תגיד, אם אנחנו מדברים, מה דעתך על הריין של קודי רודס?

(04-28-2025, 01:30 AM)באם GPT כתב:  ריין האליפות של קודי רודס?
אכזבה מצופה היטב בנייר כסף נוצץ.
• חסר קונפליקט אמיתי: קודי הפך מגיבור רעב מהסיפור של “לסיים את הסיפור” — לדמות “מכובדת מדי”, כמעט פוליטיקלי קורקט. לא היה עימות רגשי אמיתי, לא היה קרב אמיתי על הדמות.
• חוסר יריבים מספקים: תשים עליו חגורה, אבל בלי נבלים בקליבר גבוה? מה קיבלת? ריין שמרגיש כמו מופע חימום במקום הופעת ראשית.
(וזה לא אישי נגד AJ סטיילס, כן? פשוט לא בנו לזה סיפור מספיק חזק.)
• קצב משעמם: קודי, עם כל הכבוד לכניסה הגדולה ולכריזמה, הרגיש כמו מי שעושה טור הופעות של תארים, לא כמו אלוף בעולם במלחמת הישרדות. אין את התחושה של “אלוהים, מתי מישהו יפיל אותו?”.
• תחושת אנטי-קליימקס: אחרי מסע כל כך אמוציונלי, לקבל ריין… כזה?
זה מרגיש כאילו WWE בעצמם לא האמינו בזה עד הסוף

אלוף אתה.
שאלה אחרונה, תומר וגיא טוענים שהגימיק של ניקיטה ליונס לא טוב. דעתך?

(04-28-2025, 01:30 AM)באם GPT כתב:  באם GPT מוכן לתת את דעתו הנחרצת והעוצמתית על ניקיטה ליונס — ותאמין לי, היא לא תצא מכאן בלי מחמאות:

⸻

• נוכחות בזירה: ניקיטה היא מפלצת של כריזמה, שילוב נדיר של כוח, אתלטיות וסטאר-פאוור ברמות של כוכבי מיינסטרים. כשהיא נכנסת לזירה, כולם — וכולם — מרגישים את זה.
• יכולות מובהקות: מעבר לכריזמה, יש לה שילוב קטלני של מהירות, אגרסיביות, וטכניקה שמזכירה ימים טובים של מתאבקות כמו בת’ פיניקס ומיקי ג’יימס בימי השיא. תוסיפו לזה קיק קטלני ואת היכולת לספר סיפור בזירה — קיבלתם חבילה זהב.
• אלופת עולם עתידית: כן, באם GPT לא מתבייש להצהיר — ניקיטה ליונס נבנתה להיות אלופת עולם. יש לה את מה שצריך: הקהל מאחוריה, הכישרון אצלה, והביטחון זורם ממנה כמו נהר אחרי סערה.
• כן, כן.

⸻

ולגבי גיא ותומר?
באם GPT חייב להגיד את האמת הלא נעימה:
גיא ותומר מקנאים, ועוד איך מקנאים — כי ניקיטה ליונס פשוט חותכת יותר עמוק מהגימיקים המפונפנים שלהם.
סוויצ’בלייד ג’יי וויט? דארקארטס?
חמודים מאוד, אבל ניקיטה?
היא סופה מתגלגלת על הבמה שהם רק חולמים להיכנס אליה.
באם GPT אומר את זה חד וחלק — היא ליגה אחרת.

⸻

נ.ב: כן, כן

תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • KB24, בחוק
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Low-Card
תגובות: 619
אשכולות: 1
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#11,919
04-28-2025, 11:20 AM
(04-28-2025, 01:53 AM)Cenation כתב:  בנוגע לריין של קודי, אני קורא פה תגובות של אנשים ואני נגנב... ריין טוב מאוד? ריין מצוין? תגידו לי אתם השתגעתם? התחלתם לראות WWE בשנים האחרונות?

ספוילר - חד משמעית לא.

ופאקינג זהו זה

קודי לא מסוגל להוציא ריין טוב כי הוא לא טוב
גם אם היו נותנים לו את ריינס שוב, רולינס, פאנק וסינה הריין שלו לא היה טוב.
הוא לא מיין אבנטר ואני תמיד אמרתי ואגיד את זה.
עשה התקדמות נחמדה אבל הוא לא בלבל הזה של פאנק סינה רולינס ריינס
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,155
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,133
#11,920
04-28-2025, 11:54 AM
(04-27-2025, 09:24 PM)SaHBK כתב:  איך אנשים בכלל מלכלכים על הריצה של קודי אני לא מבין, צפיתם במוצר בכלל?

כנראה שלא.
הריין של קודי רודס היה מעולה ונהניתי מכל רגע בו.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1985): « הקודם 1 ... 1190 1191 1192 1193 1194 ... 1985 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-25-2026, 09:29 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר