Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 473 474 475 476 477 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתגיד את האמת
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,132
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,129
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,741
04-25-2025, 03:20 PM
(04-25-2025, 10:00 AM)m0tti כתב:  כי למה לא לשנוא סתם אם אפשר?
מבחינתם כל ניצחון שלה זה ספוט שהיא לקחה למישהו אחר חחח

[Image: sutton-stracke-sutton-rhobh.gif]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,361
אשכולות: 0
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,742
04-25-2025, 04:09 PM
(04-25-2025, 10:00 AM)m0tti כתב:  כי למה לא לשנוא סתם אם אפשר?
מבחינתם כל ניצחון שלה זה ספוט שהיא לקחה למישהו אחר חחח

מקווה שתנצח את טיפי, זה יעצבן כל כך הרבה אנשים פה שזה יהיה מצחיק
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,340
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,743
04-25-2025, 07:35 PM
(04-25-2025, 09:14 AM)Jon_M0xley כתב:  לא הבנתי מה זה ההייט פה לבקי?
היא שמה אובר את ביאנקה באלייר במניה בקרב נגדן, היא שמה את ריפלי אובר בניה 40.
היא שמה את ליב אובר בקרב האחרון שלה לפני שיצאה לחופשה.

*ריה הגיע למניה 40 כוכבת גדולה יותר ממנה.
*היא הייתה בקרב פרישה שהוא על התואר היא לא יכלה לדרוש לפרוש איתו.

אבל זה לא מעניין אותי ואני לא משווה אותה לשארלוט. אותי מעניין דבר אחד
למה לעשות את מה שעשתה לביילי? למה לא להגיע לגאטלט כבת הזוג של ליירה המשעממת
ולעשות את כל הריצה הזאת.
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,284
אשכולות: 49
Likes Given: 688
#4,744
04-25-2025, 10:55 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-25-2025, 11:10 PM על ידי Cenation.)
אני חושב שהדרך שבה נתנו לסינה לנצח את הקרב האחרון שלו ברסלמניה (ולשבור את השיא) + הדרך שעשו לו את הכניסה, בדיעבד תתברר כטעות גדולה ומשהו שיזכר בטעם מאוד רע בעתיד

ברור שמבחינת סטוריליין נכון לעכשיו יש לזה היגיון וזה מקדם את הדמות
אבל בסופו של דבר אנשים רצו לראות משהו קלאסי ואייקוני מהקרב האחרון של סינה ברסלמניה, בטח ובטח ברגע שהוא פאקינג שבר בו את אחד מהשיאים הכי נחשקים (אם לא הנחשק ביותר) בתולדות הWWE…

ביאס אותי שככה סיימו עם סינה ברסלמניה, במקום שנסיים עם משהו שנרצה לזכור לעתיד או איזה כניסה מושקעת או מלהיבה, קיבלנו משהו מעפן בטירוף ודוגרי - גרוע
גם אם הוא היל, עדיין היו יכולים לעשות כניסה מושקעת ולא את השטות הזאת, זה לא הזיכרון שנרצה לקחת מג׳ון סינה בקרב האחרון שלו ברסלמניה, אותו דבר לגבי הסיום של הקרב… זמר בא ״להציל״ אותו בלי שום קשר בקרב האחרון שלו והוא מסיים עם חגורה לפנים? זה הזיכרון שנרצה מהקרב האחרון של סינה ברסלמניה?

אם הוא יעשה עוד קרב ברסלמניה אז אין לי בעיה בכלל שעשו את זה בשביל הדמות, אבל אם זה באמת הסוף אז אין לי ספק שזאת הייתה טועה ובעוד כמה שנים שגם כל סיפור ההיל הזה יהיה מאחורינו, עוד הרבה מעריצים יחשבו ככה ויהיו עם תחושה כזאת

דבר אחרון - אני מאוד מקווה שסינה מתישהו בחודשים הקרובים יעשה פייס טרן, בקרוב המעריצים כבר לא ירצו לעשות לו בוז ולשנוא אותו, זה בקרוב כבר יצא לכולם מהחורים כי אוקיי הבנו את הדמות והכל אבל זה עדיין סינה, והוא אגדה שמכבדים אותה ואגדה אהובה מאוד ועכשיו וזה טור הפרישה שלו ולאנשים כבר ימאס מזה והם ירצו לחזור לתמוך בו ולהיות לצידו ברגעים האחרונים שלו רגע לפניי הפרישה
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • בחוק
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,745
04-26-2025, 06:13 AM
(04-25-2025, 10:55 PM)Cenation כתב:  אני חושב שהדרך שבה נתנו לסינה לנצח את הקרב האחרון שלו ברסלמניה (ולשבור את השיא) + הדרך שעשו לו את הכניסה, בדיעבד תתברר כטעות גדולה ומשהו שיזכר בטעם מאוד רע בעתיד

אבל בסופו של דבר אנשים רצו לראות משהו קלאסי ואייקוני מהקרב האחרון של סינה ברסלמניה, בטח ובטח ברגע שהוא פאקינג שבר בו את אחד מהשיאים הכי נחשקים (אם לא הנחשק ביותר) בתולדות הWWE…

ביאס אותי שככה סיימו עם סינה ברסלמניה, במקום שנסיים עם משהו שנרצה לזכור לעתיד או איזה כניסה מושקעת או מלהיבה, קיבלנו משהו מעפן בטירוף ודוגרי - גרוע
גם אם הוא היל, עדיין היו יכולים לעשות כניסה מושקעת ולא את השטות הזאת, זה לא הזיכרון שנרצה לקחת מג׳ון סינה בקרב האחרון שלו ברסלמניה, אותו דבר לגבי הסיום של הקרב… זמר בא ״להציל״ אותו בלי שום קשר בקרב האחרון שלו והוא מסיים עם חגורה לפנים? זה הזיכרון שנרצה מהקרב האחרון של סינה ברסלמניה?

אם הוא יעשה עוד קרב ברסלמניה אז אין לי בעיה בכלל שעשו את זה בשביל הדמות, אבל אם זה באמת הסוף אז אין לי ספק שזאת הייתה טועה ובעוד כמה שנים שגם כל סיפור ההיל הזה יהיה מאחורינו, עוד הרבה מעריצים יחשבו ככה ויהיו עם תחושה כזאת

דבר אחרון - אני מאוד מקווה שסינה מתישהו בחודשים הקרובים יעשה פייס טרן, בקרוב המעריצים כבר לא ירצו לעשות לו בוז ולשנוא אותו, זה בקרוב כבר יצא לכולם מהחורים כי אוקיי הבנו את הדמות והכל אבל זה עדיין סינה, והוא אגדה שמכבדים אותה ואגדה אהובה מאוד ועכשיו וזה טור הפרישה שלו ולאנשים כבר ימאס מזה והם ירצו לחזור לתמוך בו ולהיות לצידו ברגעים האחרונים שלו רגע לפניי הפרישה

אני חושב הפוך לחלוטין ממך,
הכניסה של סינה לדעתי היא אחת הכניסות היותר טובות שאני זוכר ברסלמניה. לראות אותו נכנס לבוש בבגדי פרידה שלו וצועד בשקט זה פשוט ענק.

כנ״ל לגבי הטרן - זה היה הדבר שגרם לזכייה ה17 שלו להיות הגיונית. כי בוא… הוא לא יכול לנצח קרבות נקי בכושרו… (אלא אם רוצה להיות כמו טייקר בסוף הקריירה שלו).
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • lidoradir, NoamRR
חפש
הגב
בלובלו מנותק
Rookie
*
תגובות: 179
אשכולות: 0
Likes Given: 8
הצטרף בתאריך: Apr 2022
#4,746
04-26-2025, 10:01 AM
(04-25-2025, 10:55 PM)Cenation כתב:  אני חושב שהדרך שבה נתנו לסינה לנצח את הקרב האחרון שלו ברסלמניה (ולשבור את השיא) + הדרך שעשו לו את הכניסה, בדיעבד תתברר כטעות גדולה ומשהו שיזכר בטעם מאוד רע בעתיד

אתה צודק לגבי הסוף, טועה לגבי הכניסה.
היה בכניסה משהו חזק וייחודי, וכמובן שזה מסתדר עם הסיפור גם.

הסוף היה מזעזע
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#4,747
04-26-2025, 10:01 AM
* בקי לינץ' מתאבקת בינונית פלוס.
* ההיל טרן של סינה לא התרומם לשום מקום והוא בגדול אכזבה לא קטנה. נתן פרומו אחד באמת מעולה ומשם דיי משעמם
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • KB24
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,223
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#4,748
04-27-2025, 03:12 AM
ההופעה של ג׳ו הנדרי במאניה הייתה טובה בידורית אבל הייתי מעדיף את ג׳ף הארדי
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#4,749
04-27-2025, 08:10 AM
אם לבאם באם יהיה זמן היום הוא ירשום את הדל״פ השבועי שלו.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#4,750
04-27-2025, 08:11 AM
סתתתם בטח שיש זמן.

אז דמל״פ לפתיחת השבוע:

אם מורידים את כל ההתערבויות בקרב, סינה-רודס לא נופל ברמה מריינס-רודס.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 473 474 475 476 477 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-22-2026, 03:16 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר