Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 21 22 23 24 25 ... 129 הבא »

תוצאות | NXT Stand & Deliver 2025

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | NXT Stand & Deliver 2025
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,729
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-22-2025, 10:37 PM
(04-22-2025, 10:29 PM)Sexy devil כתב:  טריק חייב לעלות לראשי מיצה את עצמו שם

אתה צודק לדעתי אבל לידור מוקסלי לא מרשה לו
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-23-2025, 01:38 AM
(04-22-2025, 10:37 PM)master of doom כתב:  אתה צודק לדעתי אבל לידור מוקסלי לא מרשה לו

אפשר להעלות אותו לAAA.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-23-2025, 06:10 AM
(04-22-2025, 10:29 PM)Sexy devil כתב:  טריק חייב לעלות לראשי מיצה את עצמו שם

ממש ממש ממש לא, הוא לא מוכן בכלל לראשי.
אם יעלה עכשיו הוא לא יצליח כי הוא פרומו לא טוב.

(04-22-2025, 10:37 PM)master of doom כתב:  אתה צודק לדעתי אבל לידור מוקסלי לא מרשה לו
אכן כן, זה מה שטוב לעסקים.

(04-23-2025, 01:38 AM)gilam כתב:  אפשר להעלות אותו לAAA.

בעד לכל מקום שהוא לא רוסטר ראשי. שילך לtna, איבולב או AAA.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מחובר
סייקו
תגובות: 4,334
אשכולות: 8
Likes Given: 11,046
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-28-2025, 06:47 AM
פראקסיום הם תופעה, הם יוציאו קרב טוב מכל אחד, הברט הארט של שנות ה90, אנגל של עשור לאחר מכן, סטיילס של העשור שלאחר מכן. האנק וטנק היו דילוג קליל עבורי כל שבוע והסטוריליין שעשו איתם במשך חודשים הנחיל בי את התודעה שהם האלופים הבאים, אז באתי לראות איך ביצעו את זה. פראקסיום כמו שרק הם יודעים, הוציאו אותם מיליון דולר. משהו בקרב הזה עבד. ראיתי שכתבו על הקרב הזה שהוא מטורף, לדעתי הוא היה קרב פראקסיום שיגרתי (זה לא קללה, זה ברכה). האנק וטנק ידעו לבצע את התפקיד שלהם אבל לא היה פה משהו יוצא דופן עבור קרב אליפות זוגות, שזה כבר מעמד גדול. הספוט שהאנק או טנק (הם אוסוס לי מדי בשלב הזה) קפץ לשולחן שדרנים ריק כדי שבהמשך הוא ירוץ משם לשבור ספירת 3 היה רגע מעולה שמתאים למעמד. פראקסיום הרגישו הילים בקרב הזה, הם באו בשחור, ניצלו כל הזדמנות וזה מרגיש שהם פשוט ניסו להוציא את היריבים שלהם בצורה הטובה ביותר. הם נכס לכל בראנד שהם יהיו בו.

טוב באתי בשביל הקרב זוגות אבל התגובות באשכול על המשולש גברים (או יותר נכון על זה שטריק לא עמד בקצב) גרמו לי להישאר לעוד קרב אחד.

הכניסה של טריק עניינה אותי, הוא נבנה כהיל, או פייס בכיין. כניסה של פייס רגיל, מחלק כיפים, אותם שטיקים כרגיל. אובה מרגיש המלך של המקום הזה, כניסה עוצמתית, קהל פעיל, עוד נכס לכל בראנד שהוא יהיה בו. אובה הוא המלך של הקרבות המשולשים, הוא לא נועד להפסיד אותם. בנו את הקרב הזה עד האירוע יפה מבחינת מי יקח, עירבבו לנו את הסטייבל החדש כדי שננחש מי עומד מאחוריהם ונסיק שהוא יצא עם האליפות. ככה בונים קרב אליפות, שלא יכתבו בפורום שהוא משעמם וידוע מראש.

ג׳בון קפיצי ברמה פסיכית, צריכים להמציא ממשק חדש במשחקי ה2K שיתאימו ליכולות שלו. הסיקווינס בהתחלה של טריק וג׳בון לא היה טוב בגלל טריק. אני כן אשבח אותו על הסלטה היפה שדפק שם, אבל בדרך כלל בסיקווינסים כאלה המתאבקים מסתכלים אחד על השני ומתחמקים ברגע האחרון, לא פשוט מתגלגלים מתי שמגיע תורם. ועדיין, אני יודע שזה טרנדי לרדת עליו, שאפו על הסלטה, מעדיף להוציא אותו מחוזק מהקטע הזה. אובה מפלצת אבל טריק בגובה שלו, לכן אני מצפה מטריק להוריד את אובה בקלוזליין בניסיון הראשון. בג׳בון וטריק יש פוטנציאל לדעתי, זה פיוד שצריך לרוץ עכשיו בזמן שאובה פוגש יריב אחר. בהמשך הקרב טריק מספק את הסחורה בעיניי, משפר את הטיימינג שלו עם התחמקות יפה של הוריקאנה מפווארבומב וקפיצה בו זמנית. יפה. זה הקצב של נקסט. במהלך הקרב, ויק ג׳וזף אני מניח, אמר שהמטרה של כולם פה זה לככב ברסלמניה הבאה. עשיתי בדיקה, רק ברייקר וליירה הצליחו לעשות את זה מהאירוע הקודם לרסלמניה הזאת. 2 מתאבקים, כמספר המתאבקים שפוטרו מאז אותו אירוע. מקווה ששנה הבאה הנתונים יהיו טובים יותר (בצד המצליח כמובן). נראה שטריק התמכר לקפיצות עם טיימינג והציג לנו התנגשות אווירית עם ג׳בון על הגב של אובה. יפה. זה מרגיש כאילו טריק מנסה להישאר רלוונטי כמתאבק האהוב ביותר אבל ג׳בון ואובה יותר מרשימים ממנו, מעמד לא קל עבור טריק. דווקא בגלל זה טריק היה צריך להגיע לכאן כהיל ואולי אפילו לזרוח ולגנוב את ההצגה בתפקיד הזה. היו רגעים שדווקא ג׳בון התמהמה על החבלים או TB וגרם לקפיצות שלו להיראות פחות מפתיעות. לראות את ג׳בון מנסה להרים את אובה כאב לי בגב. נמאס לי כבר לראות ספוט של סופרפלקס מרובה משתתפים, סופלקס בכללי הוא המהלך המשעמם ביותר בעיניי שמתאבק יכול לבצע. ג׳בון עם קפיצה צולעת על אובה שמובילה לצ׳וקסלאם ומשם קאטר, 20 שנה אחרי הביצוע של אורטון על טייקר, מעולה. ג׳בון בסוף מצליח להרים ולהוריד את אובה בבאדי סלאם זה רגע שלא חשבתי שאראה. רואים שהיה פה פספוס עם טריק והשופט וטריק ניסה לאלתר אחר כך וזה באמת הרגיש לא שייך. באסה. אובה וג׳בון התמקמו ליד הבריקייד והייתי בטוח שזה הולך לעוד ספוט קבוע ומשעמם של ספיר אבל לא, אובה פשוט זורק את ג׳בון, ואוו. טריק מנטרל את אובה על שולחן השדרנים רק כדי לנסות לסיים את העבודה עם ג׳בון זה כבר עבודה הילית ללא ספק. ג׳בון מכר יפה מאוד את הברך של טריק. אובה תופס את הרגל של השופט היה אחלה קרמה לטריק, לשופט נמאס ובועט באובה, עוד רגע גדול. השופט היה יותר אמיץ מטריק בדקות האלה. הקפיצת קאטר הכפולה בסוף הקרב תפסה אותי לא מוכן, סוף סוף.

לסיכום הקרב המרכזי, היו רגעים בקרב שהם היו יצירתיים. ג׳בון וטריק עם רגעים של אכזבה בתחילת הקרב שהובילו לשיפור בהמשך. טריק סיים עם אכזבה, חזר לנקודת ההתחלה. טריק לא מוכן לרוסטר הראשי, הוא צריך ריצה כהיל קודם ואז יש על מה לדבר.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 03:15 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר