Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 109 110 111 112 113 ... 130 הבא »

חדשות| החוזה של ג'וני גרגאנו בWWE מתקרב לסיום

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| החוזה של ג'וני גרגאנו בWWE מתקרב לסיום
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-14-2021, 02:06 PM
(09-14-2021, 01:56 PM)lidoradir כתב:  ג'וני גרגאנו נגד דניאל בריאן נגד אדם קול נגד CM פאנק נגד בריי וייט נגד אנדראדה נגד נוויל זה קרב מרכזי בכל ארגון אחר בעולם, כאן ב-AEW זה הקרב הפותח.
עדיין מחכה לפול היימן כמנג'ר של קווין אואנס. רינגסייד ניוז אמרו אחי.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
09-14-2021, 07:21 PM
מאמין שיחתום ויעלה לראשי אם nxt באמת תשתנה קיצוני.
ואם לא תמיד יכול לעבור לאימפקט , roh .
Awe פחות מתאים לו לדעתי.
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-15-2021, 09:26 AM
אוקיי קראתי פה את כל התגובות.
אם וינס ירצה לקדם אותו ולתת לו בוקינג טוב בראשי(סטייל באלור/ בנייה איטית כמו רולינס), שישאר שם עם אישתו וההריון.
לדעתי אם הוא הולך להיות ריקושט 2.0/ סדריק אלכסנדר אז אני מעדיף שיצא וכן אני רוצה לראות אותו בAEW.
נכון הוא לא צריך עכשיו להגיע בסוף התוכנית ולעמוד מול קני אבל מבחינת טאלנט יש לו את זה בענק. מבחינתי ששנה ראשונה לא יסתכל על קני בכלל, יש שם כל כך ברבה דברים טובים כמו גרגאנו- פאק/ פיניקס/ פנטה/ בלאק/ כריסטיאן/ פאנק/ גאוורה/ אלן/ קינגסטן/ מירו/ ארצ'ר/ קאסידי ועוד ועוד ושים לב שעדיין לא הגעתי לאליט או לקודי "שובר הייפ" רודס. לדעתי הוא יצליח לכל מקום שילך אבל אני רוצה לראות אותו באירגון היאבקות שבעלייה שבאמת שם דגש על היאבקות.

גרגאנו גם היה הבחור שגרם לי לצפות בnxt קבוע, נתן קרבות ברמה גבוהה מDIY ועד היום. לדעתי זה לא פייר לא לאהוב אותו בגלל שnxt הפכה להיות לא טובה בגלל aew והמלחמה. גם בתוך התקופה הלא טובה הוא עדיין בלט שם ועשה את העבודה כמו שצריך בתור היל, בתור פייס.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
09-15-2021, 01:56 PM
חבל מאוד שמסתיים החוזה והוא לא חותם על חדש. אין לו שום סיב לעבור לAEW - יש הרבה יותר מידי מתאבקים עבר שהWWE לא "השתמשו בהם נכון" ואני לא רואה איך AEW הופכים את כל אלה ולכוכבים, ואם גרגאנו יצטרף אז זה יהיה עוד יותר גרוע. מה כבר יקרה? הוא יעשה דייביוט מתישהו (זאת לא תהיה הפתעה כי מלצר והאינטרנט), הקהל ירגיע וTHIS IS AWESOME וHOLY SHIT וכל החרא הזה, יהיה לו קרב ראשון גדול ואז הוא יאבד בדרך ולא יעשה יותר מידי. צפוי, משעמם, קורה ויקרה עם עוד מלא ומיותר. בNXT בזמן האחרון הוא מראה הרבה יותר אישיות ומבדר הרבה יותר מהגימיק הקודם שלו. אני רוצה לראות עוד צדדים שלו ולא רק קרבות. הוא לגמרי כמו עוד מלא מיצה את עצמו בתור המתאבק מהאינדיז עם תמיכה מהקהל ההארקורי. מה גם שבNXT הוא מיין איבנטר לגיטימי. לא במיין רוסטר ולא בAEW הוא יכול להיות במיין איבנט למשך זמן ולא יכול להיות כוכב גדול - וזה בסדר!!! לא כל פלוץ (והוא לא הוא מאוד מוכשר, לא להיעלב) יכו להיות אלוף עולם או מיין איבנטר קבוע וזה לא אומר שום דבר לא עליו ולא על הקריירה שלו.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 06:35 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר