Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 109 110 111 112 113 ... 130 הבא »

חדשות| החוזה של ג'וני גרגאנו בWWE מתקרב לסיום

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| החוזה של ג'וני גרגאנו בWWE מתקרב לסיום
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-14-2021, 10:23 AM
הסיבה שהיה שיפט בדעה על גארגאנו היא כי הוא נהיה גרוע, אחרי טייקאובר ניו יורק, אבק הקסמים של אחד האנגלים הכי טובים ב20 שנה אחרונות ירד, הוא פשוט לא עשה חומר טוב.

ומעבר לזה, ספציפית בין הפיק הזה להיל טרן הוא סימל את כל האיכויות הכי גרועות של נקסט, דרמטיות יתר, קרבות שהם בדיוק אותו דבר, פשוט הרגיש נורא מזויף. וזה הגיע לשיא הזוועתי שלו עם הקרב הסינמטי.

אחרי זה בהיל ראן שלו אני בטוח שהוא עשה דברים טובים שאני לא ראיתי, אבל ממה שראיתי עדיין לא נהנתי ממנו.
אני ספציפית חושב על הקרב נגד קית' לי שהיה חם בטירוף אז ועדיין השתעממתי.

בנוסף בנוסף עניין הפאנקו פופס וגיר גיבורי על זה נורא קרינג'י ומביך והוא לא טוב מספיק כדי להצדיק את זה.
אני לא יודע כמה מזה זה טינה למוצר של נקסט, והוא פשוט מר נקסט המודרני, וכמה זה עליו, אבל אני לא נהנה לראות את גארגאנו כרגע.
ההרבה ממה שנאמר תקף גם לצ'אמפה.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
GobbledyGooker מנותק
Rookie
*
תגובות: 63
Likes Given: 48
הצטרף בתאריך: Sep 2021
09-14-2021, 10:57 AM
כרגע זה נראה שלגרגאנו אין מקום בNXT החדשה (הלוואי שאני טועה), ברוסטר הראשי הוא יקבר ויעלם.
יהיה מעניין לראות מה קורה איתו בעתיד, ג'וני רסלינג הוא מתאבק מדהים, לא רוצה לראות אותו בAEW.
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
Likes Given: 90
09-14-2021, 11:03 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-14-2021, 11:06 AM על ידי WhoIsYourHero.)
מקווה שלא יגיע ל-AEW. יש מספיק מתאבקים טובים באינדיז.

לגבי "ההתהפכות" על גרגאנו, הוא בן אדם של סטוריליין אחד של לרדוף אחרי משהו. הוא היה מצוין בתפקיד הזה מול צ'אמפה בהתחלה ולפני הקרב מול קול. אבל אי אפשר לעשות אלף סטוריליינים כאלו, מתישהו זה מאבד את הטעם. הוא לא מספיק מעניין כדי לעשות משהו אחר. בזירה אני כבר לא יכול לראות אותו אחרי המרתונים עם קול וצ'אמפה.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 1 user Likes WhoIsYourHero's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
09-14-2021, 11:10 AM
אגב נאמר באשכול קודם שיכול להיות לגארגאנו ראן סטייל דניאל בריאן, שהוא מתחיל בקטן נהיה אובר ומקבל סימפטיה.
ואני רואה את הסנטימנט הזה על כל מיני מתאבקים שהם קטנים יותר ובאו מהאינדיז.
שוכחים דבר אחר, הם לא בריאן, אחד המתאבקים הכי טובים אי פעם, ואם הם צריכים לחכות עשור של לעבוד קשה כמו קופי אני חושב שזה פשוט לא שווה את זה.
הגב

•
אתר חפש
הגב
Generico מנותק
טראנקילו נדב
*
תגובות: 232
אשכולות: 1
Likes Given: 133
09-14-2021, 11:32 AM
(09-14-2021, 10:23 AM)Kamigoye כתב:  הסיבה שהיה שיפט בדעה על גארגאנו היא כי הוא נהיה גרוע, אחרי טייקאובר ניו יורק, אבק הקסמים של אחד האנגלים הכי טובים ב20 שנה אחרונות ירד, הוא פשוט לא עשה חומר טוב.

ומעבר לזה, ספציפית בין הפיק הזה להיל טרן הוא סימל את כל האיכויות הכי גרועות של נקסט, דרמטיות יתר, קרבות שהם בדיוק אותו דבר, פשוט הרגיש נורא מזויף. וזה הגיע לשיא הזוועתי שלו עם הקרב הסינמטי.

אחרי זה בהיל ראן שלו אני בטוח שהוא עשה דברים טובים שאני לא ראיתי, אבל ממה שראיתי עדיין לא נהנתי ממנו.
אני ספציפית חושב על הקרב נגד קית' לי שהיה חם בטירוף אז ועדיין השתעממתי.

בנוסף בנוסף עניין הפאנקו פופס וגיר גיבורי על זה נורא קרינג'י ומביך והוא לא טוב מספיק כדי להצדיק את זה.
אני לא יודע כמה מזה זה טינה למוצר של נקסט, והוא פשוט מר נקסט המודרני, וכמה זה עליו, אבל אני לא נהנה לראות את גארגאנו כרגע.
ההרבה ממה שנאמר תקף גם לצ'אמפה.
למאו על מה אתה מדבר? מה שהוא עשה בין טייקאובר ניו יורק לקרב הסינמטי זה ליטרלי 2 קרבות 5 כוכבים עם קול איחוד קצר של DIY, קרב מדהים נגד מאסטש מאונטיין ואז דחפו את ההיל טרן שלו על צ'אמפה והקרב הסינמטי שלא היה כלכך גרוע איזה הגזמה.
ואחרי זה הוא היה היל מגניב עם קנדיס, הראה מלא וורסטיליות, הביא קרבות טובים, היה מצחיק וכריזמטי אני לא מבין איך זה אשמתו שהמוצר של נקסט נהיה טראש.

בנוגע לגיר שלו אל תהיה ליצן אז מה אם הוא חנון? אתה ליטרלי מגיב עכשיו בפורום היאבקות ישראל כולנו חנונים.

צ'אמפה עדיין ממש טוב.
[Image: 4dc849f764bee4c2f96f98c232bc6ec7d3198699.gifv]
AniList|RYM
Never End
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
09-14-2021, 11:35 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-14-2021, 11:38 AM על ידי Kamigoye.)
(09-14-2021, 11:32 AM)Generico כתב:  למאו על מה אתה מדבר? מה שהוא עשה בין טייקאובר ניו יורק לקרב הסינמטי זה ליטרלי 2 קרבות 5 כוכבים עם קול איחוד קצר של DIY, קרב מדהים נגד מאסטש מאונטיין ואז דחפו את ההיל טרן שלו על צ'אמפה והקרב הסינמטי שלא היה כלכך גרוע איזה הגזמה.
ואחרי זה הוא היה היל מגניב עם קנדיס, הראה מלא וורסטיליות, הביא קרבות טובים, היה מצחיק וכריזמטי אני לא מבין איך זה אשמתו שהמוצר של נקסט נהיה טראש.

בנוגע לגיר שלו אל תהיה ליצן אז מה אם הוא חנון? אתה ליטרלי מגיב עכשיו בפורום היאבקות ישראל כולנו חנונים.

צ'אמפה עדיין ממש טוב.

איזה קרבות 5 כוכבים היו לו? שאר הקרבות עם אדם קול היו מרוחים סתם, אני בכלל לא זוכר את הקרב עם מאסטש מאונטיין (זה אומר שזה לא היה כזה טוב) והקרב הסינמטי היה קרינג' גרעיני אני מצטער
אני יכול להגיב רק על מה שראיתי, ומה שראיתי היה מעפן. אני בטוח שהיה לו קרבות סודיים טובים בתור היל אבל אני לא ראיתי אותם.
ואני לא חנון אני מגניב רצח אני לא יודע מה להגיד לך על זה.

גם ספציפית בגלל המשקל של נקסט שנח עליו בתור הטופ גאי, הוא לא צריך ללכת לAEW, הוא מסמל את זה, וAEW תמיד היו ההפך.
איפה שנקסט היו רובוטיים וניסו להנדס רגש אז AEW היו אורגניים ונתנו לאנשים לעבוד פשוט.
הגב

•
אתר חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
09-14-2021, 11:37 AM
אין 'הייט' על גרגאנו.
אין לכם פה חבר'ה שיאמרו שהוא מתאבק חרא.
לדעתי לומר שג'וני גרגאנו, כמיין איבנטר, זה one trick pony - זו טענה סופר לגיטימית שנוצרה ישירות מההקשר הספציפי של כל הראנים שלו במיין איבנט. 

אני מאז ומעולם אמרתי את הדברים האלה על גרגאנו ועל צ'אמפה, גם כשהאנשים פה שמסכימים איתי עכשיו לא הסכימו. זה היה נכון אז וזה נכון גם היום. 

בכל אופן, הפער בין מה שחשבתי עליו ב2019 לבין מה שאני חושב על המקום שלו בNXT ב2021 הוא שNXT הם הרבה יותר עוינים כלפי הסוג שלו כעת. ג'וני גרגאנו זה לא אחד שיתקע את שרשרת הפיתוח בNXT יותר, חבר'ה כמו גייבל "לא הוכיח כלום" סטיבנסון או פארקר "לא זוכר את השם החדש שלו" בורדו (גאנר הרנלד אולי?) (או פשוט 'גאנר' כשיעלה לראשי) חבר'ה כאלה פשוט מקבלים עדיפות אוטומטית עליו בשלב הזה, אז הבעיה הספציפית שהייתה לי עם גרגאנו לא רלוונטית כל כך.

בכל אופן - ג'וני גרגאנו זה לא דניאל בריאן. אנשים אולי מתבלבלים בגלל הדמיון הפיזי החריף שלא משאיר מקום להבדלה בניהם - אבל לומר שגרגאנו יהיה דניאל בריאן זה כמו לומר שגייבל סטיבנסון יהיה קורט אנגל (קצת פחות stretch). 
אני מחבב את ג'וני, לדעתי הוא אפרקארד נהדר, אני הרבה יותר מחבב אותו מצ'אמפה, ועם הפרצוף הזה הוא תמיד יוכל להיות בייביפייס מוצלח עם המון סימפטיה. 
השאלה היא האם כל זה מצדיק מעבר ענק לAEW + דיביוט + זיקוקים + פייסאוף עם קני אומגה + זמן מסך כראוי לטאלנט בקאליבר שלו.
והתשובה היא לא. 

איפה שהוא יהיה אני בעד, אבל על AEW צריך להגן כרגע, הם חייבים להיות סלקטיבים - והקו בין ג'וני גרגאנו לאדם קול הוא איפה שהסלקציה הזאת צריכה לעבור כרגע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Kamigoye
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
09-14-2021, 11:40 AM
אם גארגאנו יעבור לAEW ואני אצטרך לראות עוד קרב של שעה בין קול לגארגאנו אני עושה ספוקו
הגב

•
אתר חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
09-14-2021, 11:41 AM
(09-14-2021, 11:35 AM)Kamigoye כתב:  ואני לא חנון אני מגניב רצח אני לא יודע מה להגיד לך על זה.

אתה באמת מגניב רצח אל תקשיב לג'יימי הייט'רים
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Kamigoye
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,257
09-14-2021, 11:56 AM
(09-14-2021, 11:10 AM)Kamigoye כתב:  אגב נאמר באשכול קודם שיכול להיות לגארגאנו ראן סטייל דניאל בריאן, שהוא מתחיל בקטן נהיה אובר ומקבל סימפטיה.
ואני רואה את הסנטימנט הזה על כל מיני מתאבקים שהם קטנים יותר ובאו מהאינדיז.
שוכחים דבר אחר, הם לא בריאן, אחד המתאבקים הכי טובים אי פעם, ואם הם צריכים לחכות עשור של לעבוד קשה כמו קופי אני חושב שזה פשוט לא שווה את זה.

אני העלתי את זה לא כי אני חושב שכל מתאבק קטן שבא מהאינדיז צריך לעלות על אותו המסלול, אלא כי באמת אני רואה דימיון בין בריאן לגרגאנו בקטע הזה. כבר שנים שאני כותב את זה.
זה לא צריך להיות אחד לאחד כמו בריאן. בריאן היה בתקופה שונה, לקהל לקח קצת יותר זמן ללמוד ולהכיר אותו עד שהוא הפך להיות אובר כמו שהוא.
עם גרגאנו זה מעט שונה, עם כל החשיפה של NXT לאורך השנים - הוא השיג את המקום של השם שלו בטופ. הלב/הנשמה/הגרעין וכל שאר הכינויים היפים של NXT, זה הכל ג'וני גרגאנו. 
אם חוזרים למסלול של בריאן והפנטזי בוקינג שלי בעניין, אני הייתי מעלה אותו כבר ממזמן לראשי, נותן לו לעשות במשך כמה זמן את מה שהוא עושה הכי טוב - מתאבק. בואו רגע לא נשכח שמדובר באחד המתאבקים הטובים ביותר בביזנס. עכשיו, זה הכי קלאסי וקל לברוח לפינה של יריבות וקשיים נגד ההנהלה, אבל שוב פעם, בדומה לבריאן - אני חושב שעם ג'וני, ורק עם ג'וני, זה באמת יכול לעבוד כמו קסם. אני לא חושב שקיים כרגע מישהו ברוסטר של WWE שיכול לתפקד יותר טוב מגרגאנו בתור הפייס האולטימטיבי. 

בואו נחזור רגע לתקופת הזמן של היריבות בין גרגאנו לקול, אותה יריבות שכולם אהבו לשבח, להלל, לפרגן ולהתרגש ממנה. ובצדק, זה היה פיוד אדיר עם קרבות ברמה הכי גבוהה שיש. בכל זאת, ג'וני גרגאנו ואדם קול. איך אפשר שלא?
מה קרה אחרי זה? גרגאנו עבר להתעסק עם באלור, נפצע לאיזה חודש-חודשייים, וכמובן שאח"כ קיבלנו את הקרב המצוין עם באלור. אחרי זה היו לו התעסקויות עם קושידה (להזכיר לכם כמה טוב הקרב הזה היה?), פריסט, סקוט, קית' לי והרבה ברונסון ריד. אפילו מקאריון קרוס ורידג' הולנד הוא הוציא את הקרבות הכי טובים שלהם עד עכשיו. מכאן והלאה זאת כבר הייתה תקופה יבשה של NXT , אמנם הם תמיד דאגו לתת לנו טייקאובר כמו שאנחנו אוהבים, אבל הייתה הרגשה באוויר שההתלהבות מNXT נרגעה, זה לא מה שהיה פעם. אי אפשר להפיל את המפולת של NXT על ג'וני. אם כבר הזכרנו פה את הדרך של בריאן, אז... "הדרך".
כשNXT היו כבר ממש בתקופת היובש שלהם, הסטייבל של ג'וני היה אחד מהדברים הכי טובים בתוכנית. יש שיגידו שהסטוריליין שהתחבר ללומיס ואינדי הוא לא באמת כזה מרתק כמו שעושים ממנו, אבל אני חושב שכן אפשר להסכים על העניין שבסופו של דבר הם אקט שעובד ויוצר עניין.
אני די בטוח שהרבה אנשים בכלל לא צפו/עקבו אחרי NXT באופן רציף בתקופה הזאת, ככה שמן הסתם וטבעי שההתעניינות תרד מ200 קמ"ש ל50-60. אבל יחד עם זאת, כנראה אותם אנשים גם פספסו את העבודה של ג'וני. הוא אולי לא בפריים שלו, אבל הוא הוא תמיד שם בשביל להעלות את עצמו בכל גרסא שצריך, אם זה פייס או היל. ובנוגע לזירה? ממליץ לחזור ולראות את הקרבות שאולי קצת נעלמו מהעין. קרבות פחות טובים? קורה לכל אחד. ג'וני גרגאנו בעיניי הוא עדיין אחד מהמתאבקים הכי טובים שיש היום בעולם.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 12:35 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר