Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 21 22 23 24 25 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE WrestleMania 41 - לילה 1

עמודים (11): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE WrestleMania 41 - לילה 1
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 597
אשכולות: 1
Likes Given: 24
הצטרף בתאריך: Jul 2021
04-20-2025, 06:13 PM
הולי שיט איזה קרב משולש
אני לא חושב שקודי סינה יתעלה על זה
היה שם הכל
קרב מטורף
מגיע לרולינס אחריי רצף הפסדים בקרבות גדולים לקחת פה
הגב
The following 1 user Likes xXRed4EverXx's post:
  • Cenation
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
04-20-2025, 06:15 PM
(04-20-2025, 05:38 AM)Cenation כתב:  אני טוען את זה פה במשך חודשים ואנשים פה לפעמים לא מסכימים איתי, אבל בסוף מבחן התוצאה תמיד מראה שאני צודק
הקרבות הכי מעניינים, הכי מושכים, והכי גדולים הם תמיד הקרבות מהסוג הזה. אין מה לעשות ברסלמניה המיד קארדים והג'וברים פחות מעניינים וזאת עובדה!

לא סתם כל הלילה הראשון עד טיפי נגד שארלוט היה זוועה, ולא סתם המיין איוונט זה הדבר המרכזי ביותר שיזכרו מהלילה הזאת והשאר ידחק הצידה
בסוף האגדות והסופרסטארים הגדולים זה מה שמוכר וזה מה שכולם נהנים ממנו, וצריך לנצל כל רגע ושנייה שהם עדיין פה לפניי שזה יעלם לנו

למרות לא מעט קרבות נוראיים אני שמח מאוד שהשקיעו כמו שצריך במיין איוונט הזה שחד משמעית השכיח את השעתיים הראשונות החלשות
כמו שכתבת - הרחבה רצינית תגיע בעוד 24 שעות

חד משמעית
זה לא דור הזהב של מניות 17 עד 21 בערך ששם כל קרב במניה זה זהב.
הקרבות היחידים שראיתי זה טיפאני שארלוט וכמובן המיין אבנט
השאר לא מעניין בגרוש
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,227
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-20-2025, 06:18 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-20-2025, 06:18 PM על ידי hbk.)
(04-20-2025, 05:55 PM)StavHen כתב:  כ"כ כ"כ מכוער, הפך את זה לחגורת צעצוע
[Image: 0__06805184be65df.jpg]
כי הוא ליצן
[Image: hqdefault.jpg]
הגב
The following 1 user Likes hbk's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
04-20-2025, 06:23 PM
הייתה לי תחושה לפניי לילה 1 שרוק בוגד בסינה ועושה היל טרן לקודי
אבל מצד שני.. סינה ורוק לא נפגשו שוב בזירה בשום פרומו שזה קצת אידיוטי
אני מהמר שהפעם אוסטין יגיע ויעזור לקודי.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,519
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,032
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-20-2025, 06:31 PM
[Image: Go71OFgaYAAtAsu?format=jpg&name=900x900]

[Image: Go7-cPzaUAAQmxT?format=jpg&name=900x900]

מטורף.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
04-20-2025, 06:33 PM
[Image: 0__06805217a9d884.jpg]
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
TripleT מנותק
Joober
**
תגובות: 325
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Mar 2024
04-20-2025, 06:40 PM
עם כל הכבוד לג'יי אופנר אוסו, ההחלטה לשים את פאנק, רולינס וריינס בתור המיין איוונט זאת ההחלטה הנכוהה.
הם לא יכלו להיות בשום מקום אחר, הקהל היה מחרבן על כל קרב אחרי זה. מעבירים אותך כל כך הרבה תחושות תוך כדי הקרב שזה מטורף.
היימן פשוט זהב. להצדיע לו.
כמה עומק נהיה לדמות של ריינס. עוד בגידה, עוד חלק שישפיע עליו.
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,292
Likes Given: 228
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-20-2025, 06:52 PM
האמת מה שסיפרתם על רולינס חןבר לרוק...
זה יכול להיות אנגל ענק שריינס יבוא לעזור לקודי או יותר נחמד..
רולינס והיימן חוברים לרוק מה שמוביל לריינס לרדוף אחרי כולם בשביל להגיע לרוק, אבל אז אני לא רואה איך ריינס לוקח אליפות מרולינס בתקופה הזאת
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מחובר
סייקו
תגובות: 4,347
אשכולות: 8
Likes Given: 11,071
04-20-2025, 07:05 PM
האצטדיון נראה ענק, כמה קהל נכנס שם! אבל זה נראה יותר בשביל להכניס כסף ופחות להתחשב בצופים, מי לעזאזל רואה משהו מהיציעים למעלה? עדיין מטורף ובטח חוויה להיות בכל מושב וחלק מהאירוע הזה.

ראיתי איזה קונספירציה שג׳יי חלק מהסטייבל של רוק, סינה וטראוויס וכך רוק יוכל להשתלט עוד יותר על הארגון והפעם עם האליפויות הראשיות. חכיתי לדעתי כמו כולם לכניסה של ג׳יי אבל בגלל שזה אצטדיון פתוח זה לא הורגש ולא היה ביג דיל כל כך. נכון, המון של אנשים הרים את הידיים למעלה ולמטה אבל חלק בי ציפה שזה יהיה קולני יותר. במהלך הקרב נגיד הקהל היה חזק יותר והפך את ג׳יי לאימורטל. אני שמח שהקהל לא התהפך על ג׳יי רק כדי לצאת סמארקי. ג׳יי הרגיש מאוד כבד בקרב, גוץ׳ אם נבחר בשפת הרחוב. הקרב עלה להילוך מהיר מהר מאוד, זה משהו שאני אוהב אבל פה זה היה מאוד מתבקש, ג׳יי לא בכושר. הסיפור של הקרב פה זה הקהל בתכלס, גונתר בנה לנו פה קרב שהקהל מחזק את ג׳יי וזה מוציא את גונתר מהשגרה שלו וגורם לו לבחור בטקטיקה הילית רמאית מלוכלכת. זה רק מראה לנו בדיעבד שגונתר הוא בחירה טובה יותר מקודי לקרב הזה, כי הקהל היה מחרבן על ג׳יי למול קודי. מרוב שהמובסט של ג׳יי דל, ברגע שהוא ביצע כמה מהלכים אחרים, השדרנים ייחסו את זה למובסט של גונתר. אוסו עם רצף קפיצות אוסו היה מבורך והגיוני, זה שגונתר לא מכר אותם זה חומר לבדיחות על הארגון השני. חבל שגונתר נכנע ולא התעלף, חבל עוד יותר שזה קרה אחרי כמה שניות. אבל היה פה ניצחון נקי ואני צריך לכבד את זה, ככה מאיין איבנטר מנצח. אני שמח שג׳יי קיבל את הרגע שלו. מאוד מעניין אותי מה הלאה לגונת, אם הוא מקבל כיוון חדש או שהוא פשוט לוקח את התואר בחזרה בחודשים הקרובים. היציאה של ג׳ימי לחגוג עם אחיו הייתה מרגשת, השפת גוף שלו הראתה כי בגידה מתקרבת. עצם זה שנלחצתי שזה יקרה והרגע של ג׳יי יהרס כנראה אומר משהו על ג׳יי כפייס אהוב.

הזוגות של ראו זה כנראה הקרב שהרים הכי הרבה גבות ברגע שהצטרף לקארד, במיוחד אחרי שמחלקת הזוגות של סמאק נבנתה לאורך תקופה. יכול להיות שהאנטר הריץ תחרות בין המחלקות של ראו וסמאק לראות מי מוציאים יותר תגובות מהקהל. ניו דיי אומנם לא נבנו יחד עם הוויקינגים, אבל כן נבנו לחוד והיו סיפור שסופר כבר כמה חודשים. קופי בחברה המון זמן, כנראה רצו לפרגן לו עם עוד הופעת מניה ולבנות אותו כאגדת מיד קארד לעתיד. בנוסף, יש את ההיגיון הבריא שביגי יתערב לטובת אחד הזוגות. אם צריך עוד קצת הצדקות לקביעת הקרב הזה, סגמנט הפירוק של הניו דיי מביגי היה אנגל גדול שצריך התייחסות במניה. מוזר לראות את הניו דיי לא מקבלים כניסה גדולה במניה, אבל הם עושים לנו ג׳ון סינה, לא מגיעה לנו כניסה גדולה של הניו דיי. הקצב של הקרב היה טוב, היו מהלכים גדולים אבל חבל שלא השקיעו בסיפור טוב שמחבר בין הזוגות לקרב הזה. הקהל לא היה מושקע כאן בכלל. בכללי זו נקודת התורפה של האנטר, לגרום לקהל להתעניין במחלקות הזוגות של הרוסטר הראשי. לאט לאט הטאלנט האיכותי שבזירה הצליח להכניס את הקהל לקרב ואני שמח מאוד על כך. אנחנו לא בתקופה בה הקהל צריך להגיב בדומייה. גם לחרבן על הקרב ולחגוג עם כדור מתנפח זה תגובה מבחינתי. המונסולט של אייבאר היה נראה מפחיד מאוד, הקפיצה הייתה נמוכה ומלחיצה. שמח שהכל בסדר, כי בוץ' גדול היה גם פוצע פה מתאבקים וגם מרחיק את הקהל שהצליח להתקרב לקרב הזה. הניצחון של הניו דיי הגיע משום מקום לטעמי. מפתיע שביגי לא הגיע אבל כבר הבאתי כאן את הסיבות לקרב הזה במניה הזאת אז אסיים את הפסקה הזאת כאן.

הכניסות של נעומי וקרגיל היו מגניבות. את הקרב הרצתי. קרגיל זה ניצחון הגיוני ובכללי הבנתי שנעומי בראן מצויין לאחרונה.

נייט-פאטו זה קרב בין 2 מתאבקים כריזמטיים, אחד על המיקרופון והשני בפאקינג הכל. במחשבה מאוחרת וחכמה מאוד בדיעבד, הגיוני שיקבלו קרבות יחידים ודווקא מפגש בניהם במניה יכול להיות נחמד. אני מאוד אכעס אם סולו יתערב פה וידפוק את פאטו. אם כבר, שפאטו יזכה באליפות וסולו ידפוק אותו בהמשך כדי להקפיץ אותו לתמונת האליפות הראשית. כניסה מוזרה של נייט, כאילו תפס טרמפ, לא עשה משהו מיוחד עם הרכב. נייט הפתיע אותי בקרב הזה לטובה, הוא מאוד הרשים. זה הרגיש כמו קרב גדול ושהם ידעו את זה ולכן כל אחד שלף מהלכים שוברי שיגרה כדי להשיג את הניצחון. ניצחון נקי של פאטו כמו שצריך, אני שמח מאוד.

פיניקס הוא מחליף ראוי למסטיריו. אני מאוד אוהב את האנגל של גייבל/גראנדה. גייבל בעצמו לא היה מקבל כניסה כזאת במניה. ובכללי, אין לי בעיה עם זה שגייבל הוא אקט קומי ולא נלקח ברצינות, הוא מעולה בזה, קורט אנגל המודרני. התגובות החמות שפיניקס מקבל מחממות את הלב, איזה כיף. עשור אחורה לא הייתי מעלה את זה על דעתי, איזה מגניב זה רסלינג ב2025. ה90 על הגב של פיניקס זה כי הוא החליף את מיסטריו בדקה ה90? ויקינגו בקהל זה הלם. עניין אותי לאורך הקרב שזכינו לראות לוצ'ה ליברה שיט, איך לידור אדיר שלנו מגיב באותם רגעים. גראנדה עם קפיצה מטורפת מהטופ רופ, לא נראה לי ראיתי את הביצוע הזה בעבר מאף מתאבק. הייתי קונה ניצחון של גראנדה עם אנקל לוק על הרגל הפצועה של פיניקס, זה היה אמין מאוד. אבל גראנדה הביא ניצחון גדול יותר עם 2 נגיחות שקשה להתאושש מהם. זה לא קבירה לפיניקס.

טיפי עם כניסה מגניבה. שארלוט עם כניסת רכב שנהיה לקו מנחה באירוע הזה, נכנסת עם רכב? הפסדת. טיפי שומרת מול שארלוט במניה נשמע כמו החלטה אמיצה. כמובן שהרצתי.

רולינס עם כניסת רולינס גדולה. ריינס עם כניסה רגילה. פאנק עם הקדמה מרגשת ופרומו צמרמורת אבל לא מאה אחוז כי יש תכנים שלו שבבעלות אדם עשיר אחר. לראות את פאנק שר היה קרינג׳ בעיניי אבל אם ככה הוא מדמיין את הרגע הגדול שלו אז מי אני שאתערב לו. במהלך הקרב הזה שוחזרו מהלכים מהיריבות ארוכת השנים של רולינס וריינס וזה היה יפהפה. ספיר לתוך פדיגרי זה כל כך מגניב. הם האינטרקציה היותר מעניינת בקרב הזה לדעתי. הייתי בטוח שפאוורבומבס ליריביו וספיר על רולינס מזכה את ריינס פה בניצחון, רגע אדיר על שם לידור אדיר. הרצף פינשרים אחד על השני על השלישי היה משוגע. זה מרגיש כמו קיו להיימן להתערב. רגעי הבגידה היו טובים. לא מקנא בהיימן, פאנק וריינס רודפים אחריו. שמח שרולינס לקח את הקרב הזה, אלוף העולם הבא?

אחלה ערב, נהנתי, הלילה השני צריך להיות משוגע.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 6 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, lidoradir, m0tti, StavHen, SwitchBlade, Tblack
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,121
אשכולות: 46
Likes Given: 661
04-20-2025, 07:27 PM
(04-20-2025, 06:13 PM)xXRed4EverXx כתב:  הולי שיט איזה קרב משולש
אני לא חושב שקודי סינה יתעלה על זה
היה שם הכל
קרב מטורף
מגיע לרולינס אחריי רצף הפסדים בקרבות גדולים לקחת פה

מבחינת יכולת בזירה לדעתי רוב הסיכויים שזה לא יתעלה על זה
אבל אם תהייה התערבות של דה רוק ואולי גם אוסטין או משהו בסגנון הזה, יכולים לספק לנו את אחד הרגעים הגדולים בתולדות ברסלמניה
רק שלא יפשלו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (11): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-10-2026, 03:16 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר