Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 21 22 23 24 25 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE WrestleMania 41 - לילה 1

עמודים (11): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 11 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE WrestleMania 41 - לילה 1
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,521
אשכולות: 73
Likes Given: 2,487
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-20-2025, 12:09 PM
(04-20-2025, 12:06 PM)Diri כתב:  יש סיכוי שרולינס סינה היימן ורוק הולכים לעבוד ביחד או שאני מגזים?

הגיוני היו לו גם משפטים שהרוק אמר בדרך לרסלמניה בפרומואים שלו
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
04-20-2025, 12:30 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-20-2025, 12:49 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
תראו,
סה״כ היה לא רע בכלל, אבל אם אי פעם באם באם יכין מאמר שקוראים לו ״למה לקצר את רסלמניה ללילה אחד?״ הערב הזה יכנס לאינדקס.

ג׳יי - גונטר זה בסדר. ההחלטה לפתוח עם זה את רסלמניה היא חותמת שהקרב הזה Meh, ויותר מתקרב לדלעת מאשר לכרכרה של סינדרלה. מתנצל, לא פנוי רגשית לג׳יי. אני ממתין לקרב החשוב של ראו.

זוגות על החגורה הלא מעניינת ונעמי הורץ ואין לזה מקום ברסלמניה. מעדיף את הרויאל לזכרו של אנדראה.

מזל שריי נפצע, ככה גייבל זכה לנצחון שלו.

אני לא יודע עם שארלוט הייתה מיועדת להפסיד או שזה שונה תוך כדי, אבל החלטה נכונה, קרב טוב, ועם כל השנאה לשארלוט - שתי ההופעות האחרונות שלה בנו את שתי הכוכבות של המחלקה. טיפי גדולה ומדהים לאן היא תתפתח. עכשיו תנו לי טיפי-ליב, ותנו לגיליאם טיפי-מריה מיי וקחו את הכסף!

מיין אבנט מדהים. איך אומרים הצעירים? סינמה.

אז תכלס - אם היו שמים את שתי הקרבות האחרונים עם מה שנקבל הערב - 10/10.

אבל לא, ועל כן הערב הזה זוכה לבאם וחצי בלבד.

עריכה: אני רואה פה תלונות על הקהל. זה לחלוטין האשמת הקורבן. אם הייתי קונה מראש בסכום גבוה כרטיס לרסלמניה והייצי מקבל את נעומי והוור ריידר, הייתי מגיב אותו דבר.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 4 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • KB24, NoamRR, Roger, Tblack
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,764
אשכולות: 19
Likes Given: 1,273
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-20-2025, 12:35 PM
אם אני מסכם את הלילה הזה במילה אחת, היא תהיה אכזבה. יותר מדי קרבות שמרגישים מתחת לקליבר של רסלמניה, ובעיקר קהל מזעזע שפשוט לא מגיב לכלום.

זה בלט במיוחד בקרב של ג'יי-גונת'ר. הקרב לא היה מושלם, רחוק מזה, אבל זה בדיוק הקרבות שקהל חם יכול לקחת מקטגוריית "בסדר" לקטגוריית "מצוין". אני נהניתי בסה"כ, אני חושב שהסיפור בזירה סופר מעולה, גונת'ר היה עם דומיננטיות מוחלטת וג'יי ניצל פרצה כדי להכות אותו מספיק פעמים ולהחליש אותו, ואז סיים מעולה בהכנעה סטייל דרגונוב באותו קרב אייקוני ב-NXT. ג'יי אוסו פאקינג אלוף עולם, המסע הזה שהתחיל באותו קרב מרובע בסמאק בלי הקהל שבו הוא ניצח כדי להשיג טייטל שוט מול ריינס מגיע לשיא הקייפייבי שלו כעת, זה מדהים. אני מאודדדדד מאוד רוצה לראות שוט קצר של ג'יי מול ריינס במניה היום או בראו/סמאק, משהו בסגנון I'm proud of you. היום ג'יי הוא כביכול זה ששם אוכל על השולחן בתור אלוף, באמת מרגש אותי לכתוב את זה.

ג'ייד-נעומי היה קרב זירה עם ספוטים די טובים אבל מתוסרט מדי. רוג'ר כתב משהו באשכול לייב שאני מתחבר אליו, יכול להיות שלג'ייד יש תקרה מאוד קשוחה וקשה לה לעבור אותה. אני מקווה שמכאן היא הולכת להיזרק לתוך המים ולפיוד עם ביאנקה.

שארלוט-טיפאני היה קרב מעולה. אני שונא את שארלוט כידוע, אבל צריך גם להגיד שהשנאה כלפיה כן מוציאה ממני אמוציות נגדה וזה הכניס אותי לקרב. זה לא הגיע לרמה של שארלוט-ריה, אבל זה קרב אליפות ראשון של טיפאני במניה והיא עשתה רושם מעולה בעיניי. תשימו לב שהסיום היה לא הכי חלק, לדעתי מה שקרה זה שטיפאני נפצעה כששארלוט זרקה אותה על הפנים מהטופ רופ (נפתח לטיפי קצת הראש ונראה שחלק מהשיניים שלה נכנסו פנימה לצערי, כמו מה שקרה לסזארו בראו פעם אם אתם זוכרים) והן חשבו איך לסיים את הקרב במהירות. בכל מקרה, תוצאה מצוינת לקרב מצוין, כשמגיע מגיע, אני מבסוט ששארלוט לא עשתה בעיות לגבי הסיום הנקי מאוד של הקרב.

המיינאבנט היה כבר קרב ברמה אחרת. לא ברמת הזירה, אלא ברמת הסטארפאוור וההייפ. לצערי החבר'ה פה חכמים מדי ועלו מהר על זה שהיימן ורולינס יאחדו כוחות (אני חושב שהייתי מתחיל להאמין בזה אחרי הסגמנט שבו רולינס אמר להיימן שהפעם הוא חייב לו טובה, אבל לא הייתי סגור על זה ב-100% ולכן גם לא הימרתי שהיימן יסיים את הערב עם סת'), הבגידה שלו בריינס הייתה רגע גדול וכואב. אני חושב שזה בוצע מעולה בעיקר בזכות הסגמנטים האדירים של רולינס בשבועיים האחרונים שלדעתי הכריעו את הכף בנוגע למי צריך לנצח את הקרב הזה. רולינס פשוט פגע בול איפה שלא נוח לריינס ולפאנק, על זה שהם מנצלים את היימן, על זה שפאנק רק רצה ממנו טובות ושריינס מתייחס אליו כמו זבל, והוא צדק. והיימן, שכבר הרגיש מה זה להיות מותקף על ידי ריינס, פאנק ואפילו סולו והבלאדליין, החליט הפעם לערוק. אני המארק כמובן היה נותן לו היטים כבדים, אבל אני מבין את המניע של הדמות שלו בסה"כ והבגידה הזאת הייתה באוויר והגיונית.

רולינס לא רק ניצח את הקרב הזה פיזית, הוא ניצח אותו גם נפשית. פאנק חשב שרולינס בכיס שלו, אבל רולינס הוכיח שהוא הארכיטקט האמיתי מבין השלוש, הוא זה שבאמת צריך להיזהר ממנו, והוא הביס את פאנק וריינס במגרש שלהם באיזשהו אופן - סימבולית זה בא לידי ביטוי בכך שהוא גרם להיימן לערוק, ובפועל הוא פשוט שיחק להם בראש בשבועיים האחרונים ונתן להם להתכתש בזמן שהוא בונה את התכנית שלו.

**הסייג היחיד שלי מגיע מזה שאני לא יודע מה ציוות של רולינס והיימן יכול לעשות. רולינס לא באמת צריך את היימן בשביל טייטל שוטס, והוא לא חלש מנטלית כמו ריינס שחייב את התמיכה הזאת לידו. נראה.

כתבתי בעיקר על מה שאהבתי, וגם מה שאהבתי יכל להרגיש הרבה יותר גדול אם הקהל היה מגיב טיפה יותר. דמיינו אפס תגובה במכת הכיסא של סמי זיין על ריינס בראמבל 23, אירוע לא יכול לנסוק כשהקהל כל כך חלש.

תודה על התוצאות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 5 users Like master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow, Roger, SwitchBlade, Tblack, Tzahi
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,764
אשכולות: 19
Likes Given: 1,273
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-20-2025, 12:58 PM

[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מחובר
עובדות
תגובות: 1,874
אשכולות: 1
Likes Given: 1,333
04-20-2025, 01:56 PM
[Image: 01htqjnqceasb6fhf4qw.jpg]
Ladies and gentlemen my name is ,Paul Heyman
,and i am the advocate for The Visionary
,for The Revolutionary
for Seth Freakin Rollins
הגב
The following 5 users Like Liorton's post:
  • Asaf, iCena, lidoradir, Tblack, Triple T
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,292
אשכולות: 0
Likes Given: 228
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-20-2025, 02:02 PM
(04-20-2025, 12:58 PM)master of doom כתב:  

ריינס פשוט זהב
לא יודע מה יקרה איתו בשנה הקרובה אבל נראה איך הוא יתמודד עם בגידה נוספת... הייתי רוצה שהוא ייצא לחסל מתאבקים סתם פעם זה היל פעם זה פייס... תראו לנו שהוא לא סומך על אף אחד יותר שיתהפך על האוסוס שוב פעם שידפוק את כולם עכשיו עד שהוא ישיג קרב מול רולינס ברסלמניה וישבור אותו סופסוף ויקבל את הנקמה שלו
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,944
אשכולות: 4
Likes Given: 32
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-20-2025, 02:29 PM
מישהו רשם משהו לא צפוי.
דה רוק עוזר לקודי לנצח קודי היל טרן סינה מפסיד
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-20-2025, 02:52 PM
(04-20-2025, 12:35 PM)master of doom כתב:  אם אני מסכם את הלילה הזה במילה אחת, היא תהיה אכזבה. יותר מדי קרבות שמרגישים מתחת לקליבר של רסלמניה, ובעיקר קהל מזעזע שפשוט לא מגיב לכלום.

זה בלט במיוחד בקרב של ג'יי-גונת'ר. הקרב לא היה מושלם, רחוק מזה, אבל זה בדיוק הקרבות שקהל חם יכול לקחת מקטגוריית "בסדר" לקטגוריית "מצוין". אני נהניתי בסה"כ, אני חושב שהסיפור בזירה סופר מעולה, גונת'ר היה עם דומיננטיות מוחלטת וג'יי ניצל פרצה כדי להכות אותו מספיק פעמים ולהחליש אותו, ואז סיים מעולה בהכנעה סטייל דרגונוב באותו קרב אייקוני ב-NXT. ג'יי אוסו פאקינג אלוף עולם, המסע הזה שהתחיל באותו קרב מרובע בסמאק בלי הקהל שבו הוא ניצח כדי להשיג טייטל שוט מול ריינס מגיע לשיא הקייפייבי שלו כעת, זה מדהים. אני מאודדדדד מאוד רוצה לראות שוט קצר של ג'יי מול ריינס במניה היום או בראו/סמאק, משהו בסגנון I'm proud of you. היום ג'יי הוא כביכול זה ששם אוכל על השולחן בתור אלוף, באמת מרגש אותי לכתוב את זה.

ג'ייד-נעומי היה קרב זירה עם ספוטים די טובים אבל מתוסרט מדי. רוג'ר כתב משהו באשכול לייב שאני מתחבר אליו, יכול להיות שלג'ייד יש תקרה מאוד קשוחה וקשה לה לעבור אותה. אני מקווה שמכאן היא הולכת להיזרק לתוך המים ולפיוד עם ביאנקה.

שארלוט-טיפאני היה קרב מעולה. אני שונא את שארלוט כידוע, אבל צריך גם להגיד שהשנאה כלפיה כן מוציאה ממני אמוציות נגדה וזה הכניס אותי לקרב. זה לא הגיע לרמה של שארלוט-ריה, אבל זה קרב אליפות ראשון של טיפאני במניה והיא עשתה רושם מעולה בעיניי. תשימו לב שהסיום היה לא הכי חלק, לדעתי מה שקרה זה שטיפאני נפצעה כששארלוט זרקה אותה על הפנים מהטופ רופ (נפתח לטיפי קצת הראש ונראה שחלק מהשיניים שלה נכנסו פנימה לצערי, כמו מה שקרה לסזארו בראו פעם אם אתם זוכרים) והן חשבו איך לסיים את הקרב במהירות. בכל מקרה, תוצאה מצוינת לקרב מצוין, כשמגיע מגיע, אני מבסוט ששארלוט לא עשתה בעיות לגבי הסיום הנקי מאוד של הקרב.

המיינאבנט היה כבר קרב ברמה אחרת. לא ברמת הזירה, אלא ברמת הסטארפאוור וההייפ. לצערי החבר'ה פה חכמים מדי ועלו מהר על זה שהיימן ורולינס יאחדו כוחות (אני חושב שהייתי מתחיל להאמין בזה אחרי הסגמנט שבו רולינס אמר להיימן שהפעם הוא חייב לו טובה, אבל לא הייתי סגור על זה ב-100% ולכן גם לא הימרתי שהיימן יסיים את הערב עם סת'), הבגידה שלו בריינס הייתה רגע גדול וכואב. אני חושב שזה בוצע מעולה בעיקר בזכות הסגמנטים האדירים של רולינס בשבועיים האחרונים שלדעתי הכריעו את הכף בנוגע למי צריך לנצח את הקרב הזה. רולינס פשוט פגע בול איפה שלא נוח לריינס ולפאנק, על זה שהם מנצלים את היימן, על זה שפאנק רק רצה ממנו טובות ושריינס מתייחס אליו כמו זבל, והוא צדק. והיימן, שכבר הרגיש מה זה להיות מותקף על ידי ריינס, פאנק ואפילו סולו והבלאדליין, החליט הפעם לערוק. אני המארק כמובן היה נותן לו היטים כבדים, אבל אני מבין את המניע של הדמות שלו בסה"כ והבגידה הזאת הייתה באוויר והגיונית.

רולינס לא רק ניצח את הקרב הזה פיזית, הוא ניצח אותו גם נפשית. פאנק חשב שרולינס בכיס שלו, אבל רולינס הוכיח שהוא הארכיטקט האמיתי מבין השלוש, הוא זה שבאמת צריך להיזהר ממנו, והוא הביס את פאנק וריינס במגרש שלהם באיזשהו אופן - סימבולית זה בא לידי ביטוי בכך שהוא גרם להיימן לערוק, ובפועל הוא פשוט שיחק להם בראש בשבועיים האחרונים ונתן להם להתכתש בזמן שהוא בונה את התכנית שלו.

**הסייג היחיד שלי מגיע מזה שאני לא יודע מה ציוות של רולינס והיימן יכול לעשות. רולינס לא באמת צריך את היימן בשביל טייטל שוטס, והוא לא חלש מנטלית כמו ריינס שחייב את התמיכה הזאת לידו. נראה.

כתבתי בעיקר על מה שאהבתי, וגם מה שאהבתי יכל להרגיש הרבה יותר גדול אם הקהל היה מגיב טיפה יותר. דמיינו אפס תגובה במכת הכיסא של סמי זיין על ריינס בראמבל 23, אירוע לא יכול לנסוק כשהקהל כל כך חלש.

תודה על התוצאות.

אני עף פה ממש וב-99.9% אני חושב שאני טועה, אבל מה אם הכיוון זה לפתוח סטייבל בראשותו של רולינס יחד עם היימן?
כן, הוא לא צריך את זה לטייטל שוט או למיין אבנט. אבל הקרב היה על מי יהיה הפנים העתידיות של העסק, מרגיש שצריך שהוא ייקח כמה צעירים מסביבו וינהל את כל החברה בחזון שלו.
סתם מחשבה שאני מקווה שתתממש יום אחד
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 2
Likes Given: 2,197
הצטרף בתאריך: Jul 2021
04-20-2025, 02:52 PM
לילה ראשון מצוין
הייפ ללילה השני!
הגב
The following 1 user Likes Asaf's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,194
אשכולות: 9
Likes Given: 487
04-20-2025, 02:54 PM
(04-20-2025, 02:52 PM)Tzahi כתב:  אני עף פה ממש וב-99.9% אני חושב שאני טועה, אבל מה אם הכיוון זה לפתוח סטייבל בראשותו של רולינס יחד עם היימן?
כן, הוא לא צריך את זה לטייטל שוט או למיין אבנט. אבל הקרב היה על מי יהיה הפנים העתידיות של העסק, מרגיש שצריך שהוא ייקח כמה צעירים מסביבו וינהל את כל החברה בחזון שלו.
סתם מחשבה שאני מקווה שתתממש יום אחד

הכיוון הוא סטייבל של היימן-רולינס-סינה-דה רוק.
רולינס בשבועות האחרונים מתלבש כמו דה רוק יותר מדי פעמים, משתמש במחוות המיקרופון של דה רוק יותר מדי פעמים וכמו סינה ורוק לפניו, הוא זרק את המשפט "בסט פור ביזנס".
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (11): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 11 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-10-2026, 05:27 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר