Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 9 10 11 12 13 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite - Spring BreakThru 16/04/25

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite - Spring BreakThru 16/04/25
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,045
אשכולות: 211
Likes Given: 1,361
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-17-2025, 05:26 PM
[Image: maxresdefault.jpg]

אקסקליבור מדווח לנו שהוק הותקף על ידי הדת' ריידרס בטרם עליית התוכנית לשידור והוא יעדר מהמיין אבנט.

קרב 1 – חצי גמר הטורניר לזכרו של אואן הארט – מרסדס מונה נגד את'נה
מנצחת: מרסדס
ברול-אפ.
אחרי הקרב יש סטיירדאון בין מרסדס לטוני סטורם שנמצאת ביציע.
[Image: image.jpg]

רנה פאקט בבאקסטייג' עם אדם פייג'.
היאנג באקס ואוקדה נכנסים לתמונה.
הבאקס אומרים שהם נתנו לפייג' את מה שהוא רצה בכך שמנעו מסוורב לזכות באליפות העולם ושהם מקבלים את ההתנצלות שלו, הם רוצים שהוא יזכה בטורניר ויביא את האליפות לאליט.
אוקדה שואל אותו למה הוא כועס כל הזמן ואומר לו לחייך יותר ואז מחריש איזה ביצ' קטן כשפייג' עוזב.

קרב 2 – רבע גמר הטורניר לזכרו של אואן הארט – אדם פייג' נגד הווילדקארד
הווילדקארד נחשף להיות ג'וש אלכסנדר.
מנצח: אדם פייג' ברול-אפ.
אחרי הקרב קייל פלטשר יוצא להתעמת עם אדם פייג'.
דון קאליס לוחש משהו באוזן של ג'וש אלכסנדר והוא תוקף את פייג' מאחורה ומאפשר לפלטשר לקנח עם בריינבאסטר לפייג'.

ניק ווין, שיינה ווין וקיפ סביאן בבאקסטייג'.
ניק אומר שבפטריארכיה יש היררכיה ובפסגה נמצא האב וכשהאב נעדר כל המבנה קורס.
ניק מבחין בכריסטיאן קייג' שעומד בפינה.
כריסטיאן ניגש לניק ואומר לו שאבא חזר ושהוא צפה בו בחודש האחרון ושמע שניק רוצה להגיד לו משהו פנים אל פנים.
ניק אומר שהוא חושב שכריסטיאן לא דבק בתוכנית כי הוא לא יכול היה לשאת את המחשבה שקופ יהפוך לאלוף עולם לפניו.
כריסטיאן אומר שזאת רק ההשערה שלו ושהוא התרשם מהביטחון שהוא הפגין בהעדרו, כל כך התרשם שהוא השיג לו מקום בטורניר הBOSJ של NJPW וכדי להכין את עצמו הוא גם סידר לו קרב מחר על אליפות ה-TV של ROH נגד קומאנדר והוא יודע שהוא לא יאכזב את אבא שלו.
כריסטיאן קייג' סוטר לניק ווין ועוזב.

קרב 3 – קרב על אליפות הזוגות – ההארט סינדיקייט(בובי לאשלי ושלטון בנג'מין)(א')(ע' MVP) נגד גייטס אוף אגוני(בישופ קאון וטואה ליאונה)
מנצחים: הסינדיקייט
עם ספיר של לאשלי על קאון.
אחרי הקרב MJF יוצא החוצה.
MJF אומר שהוא מביא המון לשולחן וש-MVP ושלטון בנג'מין יודעים את זה אבל חלק מהם לומדים לאט.
בובי לאשלי מתעצבן ו-MVP אומר למג'ף שיגיע לעיקר ויחשוף את הקלפים שלו.
MJF קורא החוצה ל-7 נשים ומבטיח להארט סינדיקייט לילה איתן אם יצביעו להצטרפות שלו.
HS ניגשים להצבעה, MVP מצביע בעד אבל שלטון בנג'מין אומר שהוא זקוק לזמן נוסף.
MJF שואל אם הוא מתכוון לשעון שהוא עונד, שלטון אומר שזה בדיוק מה שהוא מתכוון אליו ו-MJF מבטיח לתת לו את השעון אם יצביע בעדו אבל שלטון בכל זאת נותן שוב אגודל למטה.
MJF אומר שהוא מכבד דמוקרטיה ומרגיש שהוא מתחיל להתחבב על שלטון ונותן לו את השעון בכל זאת ומבטיח להם לילות רבים של נשים ושעונים אם יצרפו אותו להארט סינדיקייט ולסיום פונה לבובי ואומר לו שהוא ידוע בתור אחד שמשיג את מה שהוא רוצה.

אלישיה אטוט בבאקסטייג' עם ההארט סינדיקייט.
בובי לאשלי אומר שהוא לא סומך על MJF.
MVP אומר שהוא מבין מה הוא אומר אבל הוא מגיב לו באופן אישי במקום להסתכל על ההיבט העסקי ומבחינה עסקית הם יכולים להשתמש במג'ף ומבקש מבובי להתגמש קצת ומבטיח לו שברגע שמג'ף יחרוג מהגבול הם יכאיבו לו.
ההארט סינדיקייט ממשיכים לחגוג עם הנשים שמג'ף סידר להם.

קרב 4 – חצי גמר הטורניר לזכרו של אואן הארט – וויל אוספריי נגד קונוסקה טקשאיטה(ע' דון קאליס)
מנצח: אוספריי
עם סטורמברייקר.

קרב 5 – קרב על אליפות השלשות – הדת' ריידרס(ג'ון מוקסלי, קלאודיו קסטאניולי וווילר יוטה)(א')(ע' מרינה שפיר) נגד האופס(סמואה ג'ו וקאטסויורי שיבאטה) ווויל הובס
במהלך הקרב מוקסלי מנסה להשתמש בכיסא אבל ווילו נייטינגייל מגיעה לקחת אותו ממנו.
בהמשך היאנג באקס מנסים להתערב אבל סוורב סטריקלנד מגיח מהקהל ומנטרל אותם עם סוורב-סטומפ.
מנצחים: האופס והובס בהכנעה עם קוקינה קלאץ' של ג'ו על מוקסלי.
אחרי הקרב כל הלוקר-רום יוצא לחגוג עם הפייסים את הזכייה ונפילת משטר האופל.
[Image: 815952-01e2d87b73f0475a89754317c93d07d0-mv2.jpg]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
04-17-2025, 05:36 PM
כמה מפרקי הטלוויזיה הגדולים שנראו על המסך, בסדר אקראי:
1) שובר שורות - עונה 5 פרק 14 - Ozymandias
2) משחקי הכס - עונה 6 פרק 9 - Battle of the Bastards
3) יורשים - עונה 4 פרק 3 - Connor's Wedding
4) בוג'אק הורסמן - עונה 6 פרק 15 - The View from Halfway Down
5) AEW דיינמיט - עונה 1 פרק 289 - Spring BreakThru
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,501
אשכולות: 72
Likes Given: 2,464
04-17-2025, 08:04 PM
פרק אדיר של דינמייט
נתחיל במבנה שהם בחרו שנותן אווירה מיוחדת לתוכנית ובזכות זה גם זוויות צילום שונות וטובות.
אתנה - מרסדס MOTN מבחינתי אפילו לפני אוספריי - טאקשטה, אחד מקרבות הנשים הטובים שראיתי בטח ב-AEW. בדיוק סיימנו את היריבות של טוני ומריה וקיבלנו ישר יריבות חדשה שתופסת את המקום. חשבתי שאתנה תנצח פה והתוצאה הפתיעה אותי, לא יודע מה הם מתכננים לאול אין, אולי טוני - מרסדס?
מחלקת הנשים של AEW בעלייה וכיף לראות את זה.
הפיוד של פייג' נגד הבאקס ממשיך להתפתח, קרב של פייג' נגד אוקדה יכול להיות מצויין כל עוד נקבל את אוקדה הרציני ולא אוקדה של האליט.
כתבתי באשכול לקראת התוכנית שג'וש אלכסנדר זאת לא בחירה מעניינת לווילד קארד, זה עוד פחות מעניין שהוא ישר הצטרף לדון קאליס.
ניק ווין הולך להשתתף בטורניר ביפן זאת החלטה מצויינת בשבילו, שמח לראות שוב את כריסטיאן על המסך.
לא יודע אם זה היה מתוכנן אבל הסגמנט של MJF והארט סינדיקייט הרגיש כמו ירידה על WCW, לא מסוג הסגמנטים שחשבתי שנראה ב-AEW.
אני לא יודע לאן הסיפור הזה הולך אבל מבחינתי הם צריכים להתחיל להעלות הילוך ולגרום לי להתעניין יותר.
אין הרבה מה להגיד על אוספריי - טקשטה שלא נאמר כבר בקרבות הקודמים שלהם, כימיה מטורפת ויכולות זירה עוד יותר מטורפות.
אוספריי - האנגמן בגמר יכול להיות קרב השנה בטח אם יבנו את זה כמו שצריך.
סמואה ג'ו מעלף את מוקסלי במרכז הזירה היה רגע ענק וזה בטח יזכה את ג'ו בקרב אליפות ב-DON.
הפייסים יוצאים לחגוג לסיום התוכנית לא רק את הניצחון של ה-OPPS אלא גם את הניצחון על WCW.

אל תקשיבו לאנשים שאומרים לכם ש-AEW מתה הארגון חי וקיים

[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,986
אשכולות: 12
Likes Given: 1,094
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-18-2025, 12:36 AM
(04-17-2025, 08:04 PM)KB24 כתב:  וקיבלנו ישר יריבות חדשה שתופסת את המקום. חשבתי שאתנה תנצח פה והתוצאה הפתיעה אותי, לא יודע מה הם מתכננים לאול אין, אולי טוני - מרסדס?
מחלקת הנשים של AEW בעלייה וכיף לראות את זה

כרגע זה מרגיש שהיא מתכננת לקחת את החגורה מאת'נה ובאול אין מסטורם ולהשלים סט של כל החגורות.
במצב כזה אם יקרה (נקווה מאוד שלא) קשה לקרוא לזה מחלקת נשים בעלייה.

הארגון הזה חייב כותבים אנשים שמתכננים לטווח ארוך שיודעים לבנות מתאבקים כל דביוט נגמר בהפסד
אלא אם מדובר בשם גדול מ....WWE.

סמואה ג'ו היה הפספוס הכי גדול של הWWE. וינס היה צריך לאפשר לו לנצח את לסנר והיה מקבל מפלצת
פול טיים בלי לפגוע יותר מדי בפארט טיימר.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,219
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-18-2025, 04:49 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-18-2025, 04:50 AM על ידי hbk.)
mjf בדיחה מהלכת, לא מאמין שנתנו לאפס הזה להיות אלוף עולם.

ואיך האידיוטים בwwe ויתרו על כוכבים כמו mvp ולאשלי?!
[Image: hqdefault.jpg]
הגב
The following 1 user Likes hbk's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-18-2025, 06:57 AM
(04-18-2025, 04:49 AM)hbk כתב:  mjf בדיחה מהלכת, לא מאמין שנתנו לאפס הזה להיות אלוף עולם.

ואיך האידיוטים בwwe ויתרו על כוכבים כמו mvp ולאשלי?!

התקרה של MJF גבוהה מאוד. ברמה שהוא יכול להיות מיין איבנטר בWWE.
הבעיה היא שהוא עושה סגמנטים עם נערות ליווי ושוחד של יהודי לבן שמנסה להיכנס
לפאקשיין של שחורים כי הוא צריך גב נגד אלוף העולם.

שלא לדבר על זה שמלכתחילה זה הזוי כי הוא היל ומוקסלי היל וזה סיפור
שלא ברור מה אמור לעשות כי כולם רוצים לראות את אנגמן אלוף העולם בעוד טוני קאן נזכר
שוויל אוספריי כוכב שיכול להחזיק את החגורה גם כן.
ואחרי כל זה מי שייקח כנראה ממוקסלי זה דניאל ברגע (ואם) שיקבל כשירות לחזור לזירה.
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 662
אשכולות: 0
Likes Given: 76
04-18-2025, 09:17 AM
אחת הזונות של לאשלי זו איילה דאון או שדמיינתי?
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
04-18-2025, 10:07 AM
(04-18-2025, 09:17 AM)בליסטרה כתב:  אחת הזונות של לאשלי זו איילה דאון או שדמיינתי?

חחח גם חשבתי בהתחלה, ממש דומה לה אבל קוראים לה נוטוריוס מימי ממה שהבנתי
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
04-18-2025, 01:23 PM
תכנית חגיגית ביותר של דיינמייט. הרגישו את האווירה הטובה למשך כל התכנית והבחירה להתארח בבוסטון הייתה טובה כי הקהל היה נהדר. אהבתי את זה שהיה הרבה יותר פוקוס על ההיאבקות מאשר על סגמנטים וכל הקרבות זכו להיות ארוכים ומעולים.

אתנה נגד מרסדס: פתיחה מוחצת. מההתחלה הרגיש שזה קרב ענקיות וזה באמת מה שקיבלנו. הקרב היה פשוט מעולה, היאבקות נשים במיטבה. אני תופסת מאוד ממרסדס בתור מתאבקת ולא מבינה איך אפשר להגיד עליה שהיא לא מתאבקת טובה. ונניח והיא מתאבקת טובה כשמביאים לה פרטנרים טובים - אז אתנה היא בדיוק כזו. הכימיה ביניהן הייתה אדירה, הדברים שהן עשו היו מטורפים, כל אחת זהרה בסגנון שלה, כל אחד הצליחה להוציא את הטוב ביותר מעצמה ומהיריבה שלה. הספוט שרסדס נוחתת עם הגב והראש על הבריקייד ומשבשת את המסך - אדיר.
הקרב היה ארוך, אבל הן סחבו אותו כמו גדולות מההתחלה ועד הסוף. באמת אחד מקרבות הנשים הטובים שיצאו לי לראות.
מה שכן, החלטה מאוד תמוהה ולא נכונה בעיניי לגבי המנצחת. מרסדס הייתה צריכה להפסיד כאן והן היו צריכות להמשיך את זה לאול אין. זה יהיה מאכזב מאוד אם לא תהיה לזה המשכיות, וזו פשוט בעיטה בדלי.

הסגמנט של אדם פייג' עם הבאקס מאחורי הקלעים: אוף..

אדם פייג' נגד ג'וש אלכסנדר: אני לא מכירה ולא מאוד אכפת לי מג'וש אלכסנדר, הוא לא נחוץ בקארד שגם ככה מפוצץ, הוא לא נחוץ בדון קאליס פמילי כשיש את פרוטושיטה שם שצריכים לקבל את כל הפוקוס. ההפסד שלו הובן רק אחרי שהוא תקף את אדם אבל גם אז... למי אכפת?
הדבר הטוב בקרב היה - הקרב. מרגיש שאדם פייג' לא התאבק הרבה זמן, והיה כיף לראות אותו בזירה. נהניתי.

הסגמנט של הפטריארכיה מאחורי הקלעים: כיף שכריסטיאן חזר, כיף שדוחפים את ניק ווין. אבל הוא חייב לעבוד על הדיקציה ועל הפרומואים שלו.

MJF וההורט סינדיקייט: תראו... רציתי לכתוב תגובה פאסיב-אגרסיב על הסגמנט הזה, אבל השותפה הפצירה בי לכתוב תגובה זועמת אז הנה תגובה רק אגרסיב:
הובכתי מאוד. באמת, כיסיתי את הפנים עם הידיים מרוב מבוכה ועלבון מהסגמנט הזה. MJF רוצה לקנות את ההורט סינדיקייט עם נשים? נשים, כמו אלה שהתאבקו חצי שעה לפני שהסגמנט הזה קרה והוכיחו שהן לא נופלות משום גבר מתאבק אחר? שהן יכולות להביא קרבות ארוכים וטובים?
אני לא מצליחה להבין מי חשב על זה... מי אישר את זה... וכן, התגובה של KB על זה שהסגמנט הרגיש כמו ירידה על WCW הוציאה לי קצת את העוקץ מהדברים ועדיין... אין לזה מקום בטלוויזיה, אין לזה מקום ב-AEW. ימי טורניר מי מנשקת הכי טוב את קודי רודס חלפו מזמן. זה לא מה שאני רוצה שאף ילד שצופה בתכנית יראה. בטח שלא ילדות. וגם לא ילדות, גם אני לא רוצה לראות את זה.
סגמנט ה"זונות", כפי שנקרא, העציב אותי מאוד.

לקחנו הפסקה להירגע ואז חזרנו לצפות בקרב הבא, חיכינו לו מאוד.

וויל אוספריי נגד טאקשיטה: שניים מהמתאבקים בעולם כיום בזירה אחת זה תענוג. הכל בקרב הזה היה טוב. יותר מטוב. וויל אוספריי פשוט כוכב, אי אפשר להפסיק להסתכל עליו. ואין מה לי יותר מה להוסיף את טאקשיטה שלא כתבתי כבר, אז אצטט את השותפה: "כשהוא זז, זה כאילו האדמה רועדת".

קרב השלשות: החלטה מוצדקת להצמיד את הובס לאופס, הוא הפציץ בחודשים האחרונים ומגיע לו. האמת שהעברתי את רוב הקרב עד ללקראת הסוף שלו. הרגע שסמואה ג'ו תופס את מוקס היה מעולה, והתגובה של הקהל לניצחון הייתה מתוקה ממש.

כל החגיגה של הפייסים אחרי הקרב הרגישה כמו חגיגה אמיתית ומרגשת. ואני אחזק את KB לגביו זוויות הצילום המיוחדות שהיו במהלך התכנית שהיו מעולות. הצליחו לגרום לי להרגיש שאני נמצאת שם בקרבות.

תודה על התוצאות!
הגב
The following 3 users Like Tblack's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-18-2025, 02:04 PM
(04-18-2025, 01:23 PM)Tblack כתב:  אתנה נגד מרסדס: פתיחה מוחצת. מההתחלה הרגיש שזה קרב ענקיות וזה באמת מה שקיבלנו. הקרב היה פשוט מעולה, היאבקות נשים במיטבה. אני תופסת מאוד ממרסדס בתור מתאבקת ולא מבינה איך אפשר להגיד עליה שהיא לא מתאבקת טובה. ונניח והיא מתאבקת טובה כשמביאים לה פרטנרים טובים - אז אתנה היא בדיוק כזו. הכימיה ביניהן הייתה אדירה, הדברים שהן עשו היו מטורפים, כל אחת זהרה בסגנון שלה, כל אחד הצליחה להוציא את הטוב ביותר מעצמה ומהיריבה שלה. הספוט שרסדס נוחתת עם הגב והראש על הבריקייד ומשבשת את המסך - אדיר.
הקרב היה ארוך, אבל הן סחבו אותו כמו גדולות מההתחלה ועד הסוף. באמת אחד מקרבות הנשים הטובים שיצאו לי לראות.
מה שכן, החלטה מאוד תמוהה ולא נכונה בעיניי לגבי המנצחת. מרסדס הייתה צריכה להפסיד כאן והן היו צריכות להמשיך את זה לאול אין. זה יהיה מאכזב מאוד אם לא תהיה לזה המשכיות, וזו פשוט בעיטה בדלי.

מעולם לא נטען שהיא לא טובה, להפך היא בין המתאבקות הכי טובות בביזנס. הבעיה היא שהיא הגיע לAEW לההדרה עצמית.
ולדעתי האישית לחזור לWWE מהדלת הראשית ככוכבת הכי גדולה מחוץ לWWE עם חוזה בהתאם ראי מקרה קודי רודס.
הפחד של הקהל שהיא תיקח לאת'נה את החגורה בדרך לאול-אין שם היא תסגור מעגל ותיקח את החגורה של טוני סטורם.
ובעצם תחזיק לבד בכל החגורות.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 06:26 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר