Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 468 469 470 471 472 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתגיד את האמת
NoamRR מנותק
אני אידיוט
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,691
04-17-2025, 08:36 AM
(04-17-2025, 07:59 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  קרב גאונלנט הוא סוג הקרב הגרוע ביותר שהומצא.

כן, כן,
יותר גרוע מקרב מיכלי מיץ תפוזים.

כן, גם יותר גרוע מקרב זירה מתפוצצת, יותר מכלוב פאנג׳בי, יותר מקרב אני פורש בשנת 2025.

יש רק דבר אחד יותר גרוע מקרב גאונלנט - זה קרב גאונלנט שביילי מנצחת בו.

אני מרגיש שאני מבין למה אתה מתכוון ועדיין אשמח לפירוט. אתה מדבר על החלק הלא הוגן שבקרב? או שמדובר בשלבי הפילר עד הקרב האחרון?
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,548
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
#4,692
04-17-2025, 11:05 AM
(04-17-2025, 07:59 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  קרב גאונלנט הוא סוג הקרב הגרוע ביותר שהומצא.

כן, כן,
יותר גרוע מקרב מיכלי מיץ תפוזים.

כן, גם יותר גרוע מקרב זירה מתפוצצת, יותר מכלוב פאנג׳בי, יותר מקרב אני פורש בשנת 2025.

יש רק דבר אחד יותר גרוע מקרב גאונלנט - זה קרב גאונלנט שביילי מנצחת בו.

ולמרות זאת קזינו גאונטלט זה אחד מסוגי הקרב הכי טובים של השנים האחרונות
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • NoamRR, Tblack
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,693
04-17-2025, 11:55 AM
(04-17-2025, 08:36 AM)NaRRative כתב:  אני מרגיש שאני מבין למה אתה מתכוון ועדיין אשמח לפירוט. אתה מדבר על החלק הלא הוגן שבקרב? או שמדובר בשלבי הפילר עד הקרב האחרון?

דברים שבאם באם לא אוהב:
א. הקרב ארוך מדי וברובו פילר.
ב. חלוקת משתתפים לא שיוויונית. לרוב, עיקר המתאבקים המעניינים הם הראשונים והאחרונים. הדבר גורם לקרב להיות ברובו פילר.
ג. זריקת משתתפים שאינם קשורים ונועדו למלא את הזמן. כמו שבאם באם ממש התאמץ להכניס את סעיף ג׳ ככה טריפל H התאמץ להכניס את מיצ׳ן ובי פאב. או נטליה. כל דבר שמערבב את נטליה הוא ברובו פילר.
ד. חוסר מתח. אפילו אמא של ניקו ואקס לא חשבה שהוא יזכה. כשאין סיכוי מפתיע או טוויסט - זה הופך לפילר.
ה. ביילי ניצחה פה. כל מילה נוספת מיותרת.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#4,694
04-17-2025, 08:00 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-17-2025, 08:04 PM על ידי Roger.)
(04-17-2025, 07:16 AM)ser duncan the tall כתב:  הייתי יכול להסכים, אבל כשראש הקריאטייב אומר באופן חד משמעי שמבחינתו מה שחשוב זה המרצ' (כי ביזנס צריך להכניס) ומה שהקהל עושה ב-TV (כי זה שווה יותר מרעש באינטרנט) = אז בסטנדרט של ה-WWE של 2025, ג'יי אוסו מיין אבנטר. אפשר לא לאהוב את זה, אבל הם מסתכלים עליו ככזה. אתה לא מרוצה מהדמות הראשית בתכנית? אל תצפה בה. אם יהיו מספיק שלא צופים ולא באים לאולמות כי הם לא אוהבים את מה שהם רואים על המסך, הקריאיטייב ישתנה.

יכול להיות שרק ילדים עד גיל 16 מתלהבים מג'יי אוסו, אבל גם השונאים שלו עושים YEET כשהם באולם, אחרי שהם שילמו כסף לבוא לשם ולהגיד את דעתם. אז איך אתה רוצה שה-WWE ישנו את זה? אם 5% מהאולם היו עושים YEET ולא 95%, האיש לא היה מקבל קרב אליפות עולם בחיים.

כשהאינטרנט אומר "לא אכפת לי מהכסף של החברה", זה אחלה כדי TO STICK IT TO THE MAN, הבעיה היא שאתה שלא מוציא שקל על המוצר - לא הקהל של המוצר. הקהל זה מי שבסוף יוציא את האשראי, ישלם להגיע ויקנה גם חולצה בדרך פנימה וכובע בדרך החוצה. זה לא אומר שה-WWE לא סופרים את האינטרנט, ברור לחלוטין שהם מסתכלים אחרת הם לא היו מדברים על זה, אבל בסוף הם נותנים את המוצר שמי שמשלם עליו רוצה לקבל.

תוספת חשובה: את ההוכחה לדברים האלו אפשר לראות בדיוק במקום שבו ה-IWC והקהל הרגיל משתלבים - רסלמניה. זה ה-מקום שאליו ה-IWC מתנקז, ובדיוק שם לא שמו את ג'יי אוסו במיין אבנט של האירוע, כי הם יודעים שה-IWC לא ירצה לקבל את זה. הם יהיו מוכנים לעשות YEET מתישהו במהלך הערב, אבל לא במיין אבנט. זה הספוט שהשנה שמור לשני האנשים שה-IWC הכי רוצה לראות - CM פאנק והיל ג'ון סינה. באירועים הקטנים יותר, שבהם ה-IWC פחות טורח להגיע, ג'יי אוסו היה המיין אבנט. וזה בדיוק מעיד על מה שהוא, מיין אבנטר לקהל בשוטף, B+ עבור ה-IWC.

ראש הקריאייטיב לפעמים טועה. הוא לא מיין איבנטר. שוב, הכינוי שלו זה ״מיין איבנט״ והוא כל כך לא מיין איבנטר שהוא פותח את לילה 1 כדי לפנות מקום לקרב משולש עם שום דבר על הקו לבן דוד שלו שהוא לא הצליח לקחת ממנו את האליפות ולמישהו שלא היה 10 שנים בחברה. אתה רואה את רוב הקהל עושה YEET - כי הצ׳אנט כיף. אנחנו נמצאים בעידן הצ׳אנטים והיום יש מלא מתאבקים שמדקלמים את השירים שלהם ושרים את השם שלהם בלחן של Daddy Cool.
אי אפשר כל פעם להיצמד לשבלונה שלֿ: הקהל מגיב/המרצ׳ נמכר = אובר. זה לא עובד ככה. הוא אקט שמוכר לילדים בני 14 (14 לא 16) ומטה משקפיים וחולצות. האם זה מתאים ויש לזה זמן חיים להחזיק מיין איבנט פוש וריין אליפות עולם? אצל ג׳יי אוסו, בחיים לא.

שמע אין לי מושג מאיפה הבאת את השטות הגמורה הזאת שאני לא קהל כי אני לא משלם. זה אחד הטיעונים הכי מגוחכים שראיתי פה. יש לי נטפליקס ואני רואה שם WWE ולפני שהיה נטפליקס היה לי את הנטוורק מאז שהיא נפתחה בארץ ושילמתי בשבילה כל חודש. במצטבר שילמתי אלפי שקלים ל-WWE במהלך השנים כמו עוד הרבה מיליונים. אם הם בוחרים לכוון את המוצרים לילדים קטנים שרוצים לצעוק YEET ומכריחים את ההורים שלהם לשלם הון תועפות ופחות אליי, יש לי את הזכות המלאה ומספיק ידע (20+ שנה של צפייה) כדי להביע את דעתי ואם משהו מחורבן, ובתור לקוח שמכניס כסף לחברה הזאת, גם אם זה חלקיק האחוז, מותר לי להביע את דעתי, שבדר״כ נכונה.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 5 users Like Roger's post:
  • ANYS, Bam Bam Bigelow, GuyN98, NoamRR, בחוק
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
#4,695
04-17-2025, 08:56 PM
(04-17-2025, 08:00 PM)Roger כתב:  ראש הקריאייטיב לפעמים טועה. הוא לא מיין איבנטר. שוב, הכינוי שלו זה ״מיין איבנט״ והוא כל כך לא מיין איבנטר שהוא פותח את לילה 1 כדי לפנות מקום לקרב משולש עם שום דבר על הקו לבן דוד שלו שהוא לא הצליח לקחת ממנו את האליפות ולמישהו שלא היה 10 שנים בחברה. אתה רואה את רוב הקהל עושה YEET - כי הצ׳אנט כיף. אנחנו נמצאים בעידן הצ׳אנטים והיום יש מלא מתאבקים שמדקלמים את השירים שלהם ושרים את השם שלהם בלחן של Daddy Cool.
אי אפשר כל פעם להיצמד לשבלונה שלֿ: הקהל מגיב/המרצ׳ נמכר = אובר. זה לא עובד ככה. הוא אקט שמוכר לילדים בני 14 (14 לא 16) ומטה משקפיים וחולצות. האם זה מתאים ויש לזה זמן חיים להחזיק מיין איבנט פוש וריין אליפות עולם? אצל ג׳יי אוסו, בחיים לא.

שמע אין לי מושג מאיפה הבאת את השטות הגמורה הזאת שאני לא קהל כי אני לא משלם. זה אחד הטיעונים הכי מגוחכים שראיתי פה. יש לי נטפליקס ואני רואה שם WWE ולפני שהיה נטפליקס היה לי את הנטוורק מאז שהיא נפתחה בארץ ושילמתי בשבילה כל חודש. במצטבר שילמתי אלפי שקלים ל-WWE במהלך השנים כמו עוד הרבה מיליונים. אם הם בוחרים לכוון את המוצרים לילדים קטנים שרוצים לצעוק YEET ומכריחים את ההורים שלהם לשלם הון תועפות ופחות אליי, יש לי את הזכות המלאה ומספיק ידע (20+ שנה של צפייה) כדי להביע את דעתי ואם משהו מחורבן, ובתור לקוח שמכניס כסף לחברה הזאת, גם אם זה חלקיק האחוז, מותר לי להביע את דעתי, שבדר״כ נכונה.

ראש הקריאטיב יכול לטעות. אבל גם אתה. מה לעשות, לא כולם תמיד צודקים.

אני לא אומר שאתה לא קהל כי אתה לא משלם, אני אומר שמי שמשלם כדי להיכנס לאולם, קונה חולצה ומשקף (או וואטאבר), הדעה שלו נספרת יותר. ככה זה, הם זוכים להביע את דעתם לא על גבי האינטרנט, אלא ב-TV, איפה שרואים ושומעים אותם. אני בטוח שאם היית גר בארה"ב היית הולך למופעים שאתה אוהב וכנראה שלא היית הולך לעשות YEET בראו. ואם היית הולך לעשות YEET, אז אתה כבש שנופל לצ'אנטים כדי להיות חלק מקבוצה, זו בעיה אחרת. שוב אגיד, אם 5% היו עושים YEET ולא 95%, ג'יי היה בקרב אנדרה הענק בסמאקדאון ולא בקרב על ה-WHC ברסלמניה.

ואז מה אם ג'יי לא בקרב שהוא במיין אבנט. אתה יודע כמה קרבות לא על התואר סגרו רסלמניה או ערב שלה? נתחיל מזה שזה קרה כבר שנה שעברה, נמשיך מזה שגם CM פאנק (שהוא לחלוטין מיין אבנטר לא?) נדחק לשוליים בגלל סינה-דה רוק ב-WM28, רומן ריינס VS אנדרטייקר במניה 33, סטון קולד VS קווין אוואנס במניה 38. כשהסיפור מספיק טוב ונכון - לא צריך תמיד את התואר. הוא מוסיף, הוא לא חובה בחלק מהסיפורים.

ולסיום - אם אתה אומר שה-WWE בוחרים לייעד את התכנית שלהם לילדים קטנים שרוצים לצעוק YEET ומכריחים את ההורים שלהם לשלם הון תועפות ופחות אלייך, בזה שאתה ממשיך לשלם להם, אתה מעודד אותם לעשות את זה. כי הילדים האלו שווים עבורם כסף גדול, אבל גם אתה שאתה לא קהל היעד מכניס להם כסף. אז למה שהם ישנו משהו? זה לא האינטרס שלהם. וזה עובד להם.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#4,696
04-17-2025, 10:24 PM
(04-17-2025, 07:29 AM)RoeeHardy כתב:  הפאסיב-אגרסיב של גיא בעניין ג׳יי אוסו בחודשיים האחרונים זה מתצוגות התכלית המרשימות שראיתי

אני משוכנע בשלב הזה שאייץ' בחר בג'יי בגלל שזו הבחירה שהכי תתקע ותשבש את המוח שלי.

אה, וכמובן כי הוא מיין איבנטר והכוכב הכי גדול. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,340
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,697
04-18-2025, 12:48 AM
(04-17-2025, 10:24 PM)SwitchBlade כתב:  אני משוכנע בשלב הזה שאייץ' בחר בג'יי בגלל שזו הבחירה שהכי תתקע ותשבש את המוח שלי.

אה, וכמובן כי הוא מיין איבנטר והכוכב הכי גדול. 

תראה את הוולוג עליו. הוא מאוד מפוקח, הוא אומר שהוא לא כוכב אלא תוצאה של עבודה קשה שהשתלמה בסוף.
שהוא נהנה מהדרך כי הוא יודע שאם הוא לא יזכה בחגורה זה הכל יעלם לו (ורואים את הפחד בעיניים שלו שהוא אומר את זה).
הוא אומר שהחלום היה מושלם אם הוא היה במיין איבנט אבל הוא אמיתי ויודע את מקומו וזה כבוד גדול להיות בכלל בקארד
ושלקח לו 10 שנים להיכנס לקארד בכלל.

הוא כן חייב לעבוד על הפרומואים שלו, לדעת לסחוף את הקהל לא רק בYEET אלא במונולוגים שלמים.
בטח אם הוא לא רוצה להיות תופעה חולפת זה גם החולשה העיקרית שלו כי כריזמה יש לו והרבה
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#4,698
04-18-2025, 06:10 AM
(04-18-2025, 12:48 AM)gilam כתב:  תראה את הוולוג עליו. הוא מאוד מפוקח, הוא אומר שהוא לא כוכב אלא תוצאה של עבודה קשה שהשתלמה בסוף.
שהוא נהנה מהדרך כי הוא יודע שאם הוא לא יזכה בחגורה זה הכל יעלם לו (ורואים את הפחד בעיניים שלו שהוא אומר את זה).
הוא אומר שהחלום היה מושלם אם הוא היה במיין איבנט אבל הוא אמיתי ויודע את מקומו וזה כבוד גדול להיות בכלל בקארד
ושלקח לו 10 שנים להיכנס לקארד בכלל.

הוא כן חייב לעבוד על הפרומואים שלו, לדעת לסחוף את הקהל לא רק בYEET אלא במונולוגים שלמים.
בטח אם הוא לא רוצה להיות תופעה חולפת זה גם החולשה העיקרית שלו כי כריזמה יש לו והרבה

כמה חבל שלפני 10-15 שנה לא היה וולוג ופודקאסטים…

אין מה לצפות בזה כי רוב מה שנאמר שם
זה תעמולה ושיווק שמטרתם להצדיק את הבחירות שאתה עושה.
במקום להסתכל למציאות בעיניים ולראות ששבוע אחר שבוע
המתאבק הזה מוכיח שהוא לא באמת מתאים לרמות הגבוהות,
אתם נופלים לחארטות שיווק תוכן שהם מנסים לקדם.

אצל מתאבקים איכותיים כמו רולינס, מקינטייר או סטיילס
אין צורך בולוג בשביל לנסות להוכיח שהם טובים
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,340
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,699
04-18-2025, 07:04 AM
(04-18-2025, 06:10 AM)DDJ כתב:  כמה חבל שלפני 10-15 שנה לא היה וולוג ופודקאסטים…

אין מה לצפות בזה כי רוב מה שנאמר שם
זה תעמולה ושיווק שמטרתם להצדיק את הבחירות שאתה עושה.
במקום להסתכל למציאות בעיניים ולראות ששבוע אחר שבוע
המתאבק הזה מוכיח שהוא לא באמת מתאים לרמות הגבוהות,
אתם נופלים לחארטות שיווק תוכן שהם מנסים לקדם.

אצל מתאבקים איכותיים כמו רולינס, מקינטייר או סטיילס
אין צורך בולוג בשביל לנסות להוכיח שהם טובים

אחי אם הוא היה שחקן כזה טוב מול מצלמה הוא מזמן אלוף עולם.
בפועל אליפות יחידים ראשונה שלו הייתה השנה נגד ברייקר וגם זה זמני.
היחיד שחושב שמייחסים לג'יי איכויות שאין לו זה אתה. אני רואה אותו כבר די הרבה זמן
מודע לכל המוגבלויות שלו והייתי שמח אם ת'יאורי או וולר או עוד כמה שמות מעניינים עם פוציאל (כמו הייז)
היו מקבלים את ההזדמנות הזאת. אבל שוב ג'יי אובר עם הקהל ועשה צ'ק אין על כל המשבצות שמגדיר הארגון
מתאבק שמתאים למיין איבנט. והWWE ולו בשביל לשמור על חדר הלבשה בריא ולא מתוסכל חייב לו את הספוט הזה.
כמו שאתה רואה דיברו על קרב במיין איבנט והפכו אותו לאופנר של רסלמניה כלומר לא עיוורים ומודעים למגבלות שלו.
אבל את הספוט הזה הוא הרוויח נקודה.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
#4,700
04-22-2025, 11:35 AM
אוקיי, שתי אמיתות שחייבות להיאמר:

1. חלאס עם השטות של הקראת מספר צופים. זה גניבת זמן מהמופע על נתון שהוא שום דבר מלבד אוננות עצמית ובתכלס גם 90% מהזמן משקרים.

2. לא רוצה לראות יותר את סטון קולד סטיב אוסטין ברסלמניה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 2 users Like The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow, StavHen
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 468 469 470 471 472 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-23-2026, 05:42 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר