Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 23 24 25 26 27 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Evolve 16.4.2025

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתוצאות | WWE Evolve 16.4.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,180
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,135
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-17-2025, 03:00 AM
[Image: Screenshot-1.png]

הרלאם לואיס ניצח את טריל לונדון.

גאלוס ניצחו את ג'ק קרטוויל, קפוצ'ינו ג'ונס וג'ורדן אואסיס.

אורו מנסה ניצח את חאבייר ברנל.

קאלי ארמסטרונג ניצחה את ברינלי ריס, שאנטל מונרו וקנדל גריי. אחרי הקרב סטיבי טרנר יצאה החוצה ומחאה לה כפיים.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
04-17-2025, 03:01 AM

הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
04-17-2025, 05:42 PM
דעות, רק אומר שדילגתי על הקרבות של אורו מנסה וגאלוס כי אני מסרב לקבל את זה שהם חלק מאיבולב אז זה בטח לא יהיה ארוך.

הארלם עם ניצחון קליל על לונדון, אני באמת מרחם עליו, קודם להימחץ על ידי קיאנו קארבר ועכשיו הארלם לואיס. בכל מקרה במעט שהוא עשה לונדון היה נראה טוב אבל עכשיו הגיע הזמן למה שאנחנו מחכים לו, קיאנו קארבר נגד הארלם לואיס.

המרובע נשים היה מצויין, היו ספוטים שלא אהבתי שהרגישו לי מהונדסים מדי אבל זה לא הרס לי את הקרב.
אני לא אוהב את ההחלטה לתת לקאלי ארמסטרונג את הניצחון, איך שאני רואה את זה למרות שהיא טובה בזירה היא גרסה פחות כריזמטית של ג׳יידה פארקר ואני לא חושב שג׳יידה פארקר טובה. יש לקאלי פוטנציאל, היא פשוט לא קרובה ללהיות עדיפה על האחרות כרגע.
אני מאוד אוהב את קנדל גריי, מזכירה לי לפחות במובסט את קארט אנגל וצ׳אד גייבל והיא לדעתי הטובה ביותר בין הארבעה בקרב. אשמח אם תשנה משהו קטן במובסט כדי שלא ארגיש שהיא אנגל או גייבל בנקבה, עד כמה שאני אוהב אותה וכמה שהשניים האחרים מעולים.
ברינלי ריס מעולה, אני אוהב אותה ואני שמח שיש התפתחות עם הדמות שלה. היא מהמתאבקות שהיו ב-NXT שלא מפריע לי שמופיעים פה כי בשונה מתאבקים כמו גאלוס, אורו מנסה, וונדי צ׳ו וריילי אוסבורן היא לא קיבלה זמן מסך ב-NXT אלא רק ג׳יברה אז זה לא דבר רע שהיא פה כדי לפתח את עצמה והיא עושה עבודה נהדרת.
אני חייב לתת לשאנטל מונרו את הפרחים שלה, בהופעה הראשונה שלה לא מאוד התרשמתי ממנה אבל מאז היא הוכיחה לי שלגמרי טעיתי לגביה, היא באמת מצויינת והכי הרשימה אותי בקרב הזה. עוד משהו מהקרב הראשון שלה זה הגימיק של המראה שהיא התעסקה במראה הרבה יותר מדי ומאז היא מאוד מיתנה את זה אז זה כבר לא מפריע לי בכלל ואני יכול לגמרי לקנות אותה בתור אחת שיכולה להצליח.

תודה על התוצאות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 3 users Like ANYS's post:
  • Bam Bam Bigelow, lidoradir, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
04-17-2025, 08:37 PM
יופי של תוכנית.

- הארלם לואיס מנצח בקלות את טריל לונדון וממשיך להיות דומיננטי, השדרנים מזכירים שהוא ברצף של שלושה נצחונות וגם קיאנו קארבר ברצף של שלושה נצחונות... כמו שאניס רשם : הגיע הזמן להפגיש את הבלתי מנוצחים, קיאנו קארבר והארלם לואיס.

- קרב שלשות היה אחלה.

- אורו מנסה נגד חאבייר ברנל גם היה נחמד.

- שוב אני מצטרף לאניס, הקרב המרכזי המרובע של הנשים היה פשוט מצוין ושווה צפייה. זה קרב הנשים הכי טוב שהיה עד עכשיו באיבולב, במקום השני ארמסטרונג-פאלמר משבוע שעבר שהיה חזק מאוד. קרב מצוין, קצב נהדר, ספוטים ממש טובים וגם הקהל הרגיש חם. כולן שיחקו אותה, היה לי ברור שילכו פה על קאלי ארמסטרונג בתור המנצחת, עד עכשיו היא הכי מרשימה ורואים שדוחפים אותה חזק.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
אני אידיוט
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
04-23-2025, 07:37 AM
לונדון עם כניסה מגניבה וגם מספרים לנו שהוא גדל על ג׳ף הארדי. הוא לא מאכזב בזירה אבל כולנו יודעים שהוא הולך להפסיד. קרב כיפי, לא מרחו אותו סתם ולא מילאו אותו במהלכים גנריים. לכל אחד יש כמה דקות בתכנית הזאת והוא צריך לנצל את הזמן בחוכמה. מרגיש שבונים את גאוס נגד שלישיית ביגמנים מאיבולב, מה שיוביל בהמשך למפגש המיוחל בין הארלם לקיאנו.

עוד קרב קבוצות, חגיגה בשבילי. אם החלק ימינה קיבלו קרב עם פראקסיום, גם קפוצ׳ינו גלגלון צריכים או אפילו חייבים, זה יכול להיות קרב אווירי מטורף. גם הפעם החבר'ה מאיבולב ידעו את העבודה וניצלו את הזמן שהם קיבלו. אואזיס היה טוב גם על הדיבורי זבל במהלך הקרב. קשה לפספס עם קרבות קבוצות באיבולב, ואם אתה מצליח לפספס שם, מה אתה עושה באיבולב? ניצחון הגיוני של גאלוס, הם הותיקים המנוסים בבראנד, הם צריכים לגיטימציה כדי שניצחון עליהם יהפוך אותך לאובר. עוד הפסד של קפוצ׳ינו גלגלון, כנראה בונים פה איזה סטוריליין איתם כי הם מהחבר'ה המובילים כאן.

חביאר לא עובר מסך אצלי, קשה לי לעכל אותו ולהתחבר אליו. אני זוכר שאורו מנסה הפתיע אותי בקרב נגד אוסברון ולכן אני נותן צ'אנס לקרב הזה ואפילו בא עם ציפייה מסוימת. חביאר התעלה על עצמו כאן מהקרב שלו בשבוע שעבר, הוא עבד יותר חלק. מנסים לספר פה סיפור עם חביאר, אשתדל לתת לזה צ'אנס. היה קרב טוב האמת.

הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-27-2026, 07:38 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר