04-16-2025, 12:22 PM
|
|
|
04-16-2025, 12:22 PM
04-16-2025, 12:38 PM
היום בערב המנה העיקרית של ליגת האלופות, הקרם דה לה קרם של לידור, ריאל מדריד מארחת את ארסנל ואינטר מארחת את באיירן.
אינטר-באיירן: האיטלקים מגיעים עם 2-1 מהמשחק באליאנץ ארנה, וסביר להניח שהדינמיקה מהמשחק הראשון תשמר, באיירן תלחץ ואינטר תנסה לעקוץ בהתקפות מעבר מהירות. המנצחת תפגוש את בארסה בחצי הגמר. צריך לציין שבכל קבוצה יש 4-5 שחקנים בסכנת הרחקה מהמשחק הראשון של חצי הגמר (אחרי המשחק הזה הכרטיסים מתאפסים, ולכן אין סכנה של הרחקה בגלל צהובים מהגמר. חוק נדבד אם אני לא טועה). ההימור שלי: 2-2 בהארכה, אינטר בחצי הגמר. ריאל מדריד-ארסנל: המשחק הגדול של הערב מפגיש את ריאל שמנסה לחזור מפיגור 3-0 שהיא ספגה בלונדון, עם ארסנל שתצטרך לשמור עליו בכל מחיר. אמבפה הליצן סידר לעצמו מנוחה עם פאול אגרסיבי בליגה בראשון שגרר אדום, וגם ויניסיוס ובלינגהאם נחו כדי להגיע רעננים למשחק. ארסנל מצידה מגיעה אחרי עוד משחק לא מרשים בעליל בליגה, אבל זה לא משנה. היא תהיה בליגת האלופות, ואלופת אנגליה היא לא תהיה. אין לה ממש מה להילחם בליגה. היא מגיעה עם יתרון 3-0 ענק מהמשחק הראשון, אבל עם העוצמות של הביוב וריח הצחנה שעולה משם, וההיסטוריה העשירה, אי אפשר לסגור את הסיפור של ההתמודדות הזאת. ההימור שלי: 5/3-1 ריאל. לארסנל אין התקפה, ולריאל אין הגנה. אלאבה תורגל שוב בשמאל, ואני תוהה מה אנצ'לוטי חושב שישתנה מהשבוע שעבר. אני חושב שריאל תכבוש 3 שערים, אבל היא תספוג גם, וזה לא יספיק לה. ה-5 זה כדי שרועי יוכל לכתוב תגובה עם מרמור אחריי/לא יוכל לכתוב תגובה עם שמחה לאיד אחרי שריאל עלתה.
04-16-2025, 12:57 PM
(04-16-2025, 12:38 PM)master of doom כתב: ריאל מדריד-ארסנל: המשחק הגדול של הערב מפגיש את ריאל שמנסה לחזור מפיגור 3-0 שהיא ספגה בלונדון, עם ארסנל שתצטרך לשמור עליו בכל מחיר. אמבפה הליצן סידר לעצמו מנוחה עם פאול אגרסיבי בליגה בראשון שגרר אדום, וגם ויניסיוס ובלינגהאם נחו כדי להגיע רעננים למשחק. ארסנל מצידה מגיעה אחרי עוד משחק לא מרשים בעליל בליגה, אבל זה לא משנה. היא תהיה בליגת האלופות, ואלופת אנגליה היא לא תהיה. אין לה ממש מה להילחם בליגה. היא מגיעה עם יתרון 3-0 ענק מהמשחק הראשון, אבל עם העוצמות של הביוב וריח הצחנה שעולה משם, וההיסטוריה העשירה, אי אפשר לסגור את הסיפור של ההתמודדות הזאת. היום ארסנל תעמיד את האוטובוס סטייל ארטטה. 7-8 שחקנים על קו ה-16 בכל רגע שהכדור ברגליים של ריאל. פאולים חכמים שמוסתרים מעיניי השופט בקרנות כדי למנוע משחקני ריאל להגיע לכדורים פאולים חכמים בקרנות לזכותה שיסדרו לה יתרון בכדורי גובה ובתרגילים הניחיים.
04-16-2025, 01:11 PM
(04-16-2025, 12:57 PM)ser duncan the tall כתב: היום ארסנל תעמיד את האוטובוס סטייל ארטטה. 7-8 שחקנים על קו ה-16 בכל רגע שהכדור ברגליים של ריאל. זה מבחן אופי גדול בשבילה. על הנייר, יש לה את היכולות לעשות את זה, ריאל גם בתקופה בינונית, והבנתי גם מחברים שארטטה יודע להעמיד אוטובוס כמו שצריך. מצד שני, דווקא נגד בונקר מצופף ריאל בתיאוריה יכולה להתמודד, יש לה שחקנים שיבעטו מרחוק (ואלוורדה ובלינגהאם) ושחקנים שיכולים לחתוך קווי הגנה עם דריבל (ויניסיוס ואמבפה). אני כן חושב שארסנל תהיה חייבת להסתמך על יותר מבונקר, במיוחד אם ואסקס פותח כמגן ימני מה שכאילו אומר למאמן של היריבה לתקוף דרך אגף שמאל. ראינו אתמול איך שער אחד יכול להוציא רוח מהמפרשים של קבוצה (העצמי של בנסביאני בדורטמונד-בארסה, וגם ב6-1 אגב, השער של קבאני הרגיע את המשחק עד החופשית של ניימאר). אני חושב שגול מהיר של ריאל יכול לפתוח סכר שבונקר לא יספיק מולו.
04-16-2025, 01:35 PM
![]()
04-16-2025, 01:39 PM
(04-16-2025, 01:35 PM)lidoradir כתב: אלאבה בשמאל אם ריאל עוברת עם הגנה כזאת... אין לי מה לומר, באמת. מקווה שתפתחו ככה בגמר גביע.
04-16-2025, 01:40 PM
![]()
04-16-2025, 08:16 PM
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|