09-11-2021, 11:14 PM
(09-11-2021, 10:59 PM)Jon_M0xley כתב: וואלה? וורדלו אלוף aew...
לדעתי לא מתאים לו אלוף ראשי אבל נראה אם יוכיח את עצמו עד אז.
בנתיים יותר מאלוף tnt אני לא רואה אותו.
תחשוב בטיסטה.
|
תגיד את האמת
|
|
09-11-2021, 11:14 PM
(09-11-2021, 10:59 PM)Jon_M0xley כתב: וואלה? וורדלו אלוף aew... תחשוב בטיסטה.
09-12-2021, 12:28 AM
09-12-2021, 09:57 PM
הריין שלו אמנם עדיין לא נגמר, אבל במבט לאחור על שבעת החודשים הללו הריין של בובי לאשלי כאלוף ה-WWE הוא כישלון. פיודים שנמתחו כמו מסטיק, סוג של גימיק הזוי שדחפו לו, ועד שהוא התנער ממנו הביאו לו את גולדברג. אני מאוד הייתי בעד לאשלי, שהוא מתאבק טוב ואמין בעיניי, אבל כאלוף ביחד עם הבוקינג שהוא קיבל - זה לא מספיק טוב. לכן לא אכפת לי אם הוא יפסיד מחר את התואר בקרב שהגיע משומקום נגד רנדי (בואו נאמר את האמת, רנדי פה בתפקיד הגולדברג. מתאבק שככה או ככה הוא לגיטימי ולא צריך לבנות באיזשהי צורה, כדי לתת ערך מקסימלי לקרב אז זרקו אותו לשם).
אם רידל היה לוקח את המזוודה, ורנדי היה זוכה באליפות מלאשלי זה יכל להיות מעניין, ויותר מזה נכון. מה יכול להיות יותר טוב בשביל ראו מאשר לבסס את התכנית על שני המתאבקים הכי טובים ומעניינים בה? אבל בראו אין בוקינג, פשוט זורקים הכל ומקווים שיצא טוב.
09-12-2021, 10:00 PM
(09-12-2021, 09:57 PM)master of doom כתב: הריין שלו אמנם עדיין לא נגמר, אבל במבט לאחור על שבעת החודשים הללו הריין של בובי לאשלי כאלוף ה-WWE הוא כישלון. פיודים שנמתחו כמו מסטיק, סוג של גימיק הזוי שדחפו לו, ועד שהוא התנער ממנו הביאו לו את גולדברג. אני מאוד הייתי בעד לאשלי, שהוא מתאבק טוב ואמין בעיניי, אבל כאלוף ביחד עם הבוקינג שהוא קיבל - זה לא מספיק טוב. לכן לא אכפת לי אם הוא יפסיד מחר את התואר בקרב שהגיע משומקום נגד רנדי (בואו נאמר את האמת, רנדי פה בתפקיד הגולדברג. מתאבק שככה או ככה הוא לגיטימי ולא צריך לבנות באיזשהי צורה, כדי לתת ערך מקסימלי לקרב אז זרקו אותו לשם). מסכים ממש הראן של לאשלי אחד הגרועים ואם רנדי מנצח אותו אני ישמח ממש ![]()
09-12-2021, 10:13 PM
(09-12-2021, 09:57 PM)master of doom כתב: במבט לאחור על שבעת החודשים הללו הריין של בובי לאשלי כאלוף ה-WWE הוא כישלון. פיודים שנמתחו כמו מסטיק, סוג של גימיק הזוי שדחפו לו, ועד שהוא התנער ממנו הביאו לו את גולדברג. אני מאוד הייתי בעד לאשלי, שהוא מתאבק טוב ואמין בעיניי, אבל כאלוף ביחד עם הבוקינג שהוא קיבל - זה לא מספיק טוב. אפשר לקחת את הפסקה שהשארתי בציטוט, להחליף את המילה "לאשלי" ב"מקנטייר" ויהיה את אותה המשמעות. אני חושב שזה מספיק יבהיר את הנקודה שלי. הWWE טובים ברגעים ולבנות אותם, כל המסביב והאשכרה להיות אלוף פשוט לא הולך להם. וראינו כמה וכמה פספוסים כאלה. ![]()
09-12-2021, 10:18 PM
להגיד שריין הוא טוב בזמן אמת זה בייסיקלי בלתי אפשרי, תמיד יהיה אפשר למצוא חורים קטנים ובעיות בוקינג (מהפרספקטיבה שלנו, לא אנשי תעשייה).
אני יכול לחשוב על כמה דוגמאות, ג'ריקו כאלוף הראשון של AEW, הריין 700+ של אוקדה, אולי בריאן בתור האלוף הטבעוני? זכור לי גם תלונות אז אבל אנשים אהבו אותו. אנשים תמיד יתלוננו.
09-12-2021, 10:22 PM
(09-12-2021, 10:18 PM)Kamigoye כתב: להגיד שריין הוא טוב בזמן אמת זה בייסיקלי בלתי אפשרי, תמיד יהיה אפשר למצוא חורים קטנים ובעיות בוקינג (מהפרספקטיבה שלנו, לא אנשי תעשייה). עם כמה שאני פחות אוהב את החוסר סדר סביב רומן ריינס כרגע, אין בנאדם אחד שיגיד שהריין שלו באוברול לא טוב. אם מסתכלים על הריין של לאשלי מההתחלה עד עכשיו אתה מקבל אלוף אמין ופשוט לא מעניין, עם עלילה לא מספיק מושכת, ואני לא מאמין שהתשובה שלי תשתנה בנוגע לזה אחרי שהריין ייגמר (אלא אם כמובן הריין שלו ינסוק פתאום, כמו שקרה עם רולינס ב-2015).
09-12-2021, 10:37 PM
(09-12-2021, 10:13 PM)Ori כתב: אפשר לקחת את הפסקה שהשארתי בציטוט, להחליף את המילה "לאשלי" ב"מקנטייר" ויהיה את אותה המשמעות. אני חושב שזה מספיק יבהיר את הנקודה שלי. הWWE טובים ברגעים ולבנות אותם, כל המסביב והאשכרה להיות אלוף פשוט לא הולך להם. וראינו כמה וכמה פספוסים כאלה. לא מסכים, אני אהבתי את הריין של מקנטייר. ריין מעניין ויותר טוב משל לאשלי, סחב את ראו בתקופת התאנדרדום. ![]()
09-13-2021, 01:11 AM
להשתמש בתלונות על הריין של לאשלי בתור דוגמה לכך שאנשים תמיד יתלוננו/יבכו זה חלש מאוד.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|