Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 9 10 11 12 13 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 09/04/25

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 09/04/25
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,056
אשכולות: 213
Likes Given: 1,368
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-10-2025, 05:27 PM
[Image: aew-dynamtre-new-2024-art.jpg]

התוכנית נפתחת עם פרומו של הדת' ריידרס בבאקסטייג'.
ג'ון מוקסלי אומר שהרוסטר הטוב ביותר אי פעם מתאגד תחת אותה קורת גג כל שבוע בדיינמיט אבל הם לא מצליחים להסתדר ביניהם ורק מחפשים תירוצים ונוחות מבלי להתייחס לבעיה האמיתית. הם לא רוצים את זה מספיק והדת' ריידרס יחרכו את האדמה לפני שיוותרו אפילו על אינץ' אחד. הוא מדבר על החזרה של היאנג באקס ואומר שהוא כבר לא מזהה אותם וכדאי שהם ינהגו בזהירות לפני שיבצעו מהלך כלשהו.

קרב 1 – ג'ון מוקסלי(ע' מרינה שפיר) נגד קאטסויורי שיבאטה
מנצח: מוקסלי
בהכנעה עם סליפר אחרי אצבע לעין של שיבאטה.
אחרי הקרב היאנג באקס יוצאים לזירה ואחרי פייסאוף קצר עם מוקסלי ומרינה הדת' ריידרס עוזבים את הזירה.
ניקולאס מבקש מהקהל להראות כבוד לאלוף העולם שלהם ג'ון מוקסלי ולאבות המייסדים של AEW היאנג באקס. הוא אומר שכל העולם תוהה למה הם עלו לסוורב באליפות העולם ושיש להם 2 סיבות טובות למה שהם עשו. הראשונה היא שהם עשו את זה למען חברם אדם פייג', זה מה שהוא רצה לכל אורך הדרך - שסוורב לעולם לא יהיה אלוף עולם שוב, הם עשו את זה בשבילו כי הם לא שוכחים את החברים שלהם.
מת'יו אומר שהסיבה השנייה היא כדי להציע הסכם שלום לדת' ריידרס. אין להם בעיה איתם והם מקווים שגם להם אין בעיה עם האליט, בחודשים שהם ישבו בבית הם הבינו שיש להם הרבה יותר במשותף ממה שהם חשבו. הדת' ריידרס רוצים לראות את הלוקר רום נקרא למשימה בדיוק כמוהם, הם רוצים להפוך את AEW לחברה הטובה ביותר בעולם בדיוק כמוהם, הם רוצים לשנות את העולם בדיוק כמוהם וג'ון מוקסלי הצליח לעשות את מה שהם לא הצליחו – להשתלט על AEW. אז יום ראשון היה הפיץ' שלהם לדת' ריידרס, הוא אומר להם לדמיין את הסינרגיה בין הדת' ריידרס לאליט ומבקש מג'ון לצאת החוצה כדי לדון בעסקים.
קני אומגה יוצא החוצה.
אומגה שואל אם הם עשו את כל זה בשביל החברים שלהם? מוקס? האנגמן? הם שכחו אותו אבל הוא זוכר את הפעם האחרונה שהם נפגשו בה הם דחפו אותו באלונקה לאמבולנס שלקח אותו לבית החולים והוא אף פעם לא שכח. כשהוא חזר לAEW הוא אמר שזה למען המורשת שלו ולמען החברה לא למען נקמה. בפעם האחרונה שראו את הבאקס ראו אותם גורסים מסמכים, כולנו יודעים איך הם חיים, הם אוהבים להתגאות בכסף שלהם, לקרוע קבלות של מטוסים מרטיים ומוצרי יוקרה אבל זה לא משנה, מה שמשנה שאלה לא הדת' ריידרס אלא הם שכמעט הרגו את החברה שהוא נתן את הנשמה והחיים שלו למענה. למען האמת, עכשיו כשהגענו לנקודה הוא יכול לחתוך ישר לעניין ולהיכנס לזירה ולהילחם בהם.
קאזוצ'יקה אוקדה יוצא החוצה.
סוורב סטריקלנד ופרינס נענע יוצאים לזירה.
האליט נסוגים, אומגה וסוורב עושים פיסט באמפ.
[Image: image.jpg]
סוורב מכריז על עונת ציד הבאקס ומותקף מאחור על ידי פאק מה שמוביל לקרב הבא:

קרב 2 – סוורב סטריקלנד נגד פאק
מנצח: סוורב
עם סוורב סטומפ.

פרומואים של אוספריי, בריסקו, נייט וביילי ושל ריקושט, הביסט מורטוס, ליו ראש ואקשן אנדרטי לקראת קרב הרביעיות בהמשך הערב.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם אדם פייג'.
אדם חולף על פניה ונכנס ללוקר רום של סוורב שם נמצא פרינס נענע.
הוא אומר לנענע להגיד לסוורב שהוא לא התכוון לעזור לו בדיינאסטי ושלא יעז לחשוב על להתערב בקרב שלו בשבוע הבא בטורניר לזכרו של אואן הארט.
סוורב אומר שיש משהו שהוא רצה להגיד לו בשנה האחרונה, הוא לא יכול לדבר בשמו של סוורב אבל הוא מאד מתחרט על...
פייג' קוטע אותו ואומר לו לעצור ושהוא לא מבין את זה ועוזב.

קרב 3 – קרב על 400 אלף דולר – וויל אוספריי, מארק בריסקו, קווין נייט ומייק ביילי נגד ריקושט, הביסט מורטוס והקרו(אקשן אנדרטי וליו ראש)
מנצחים: הפייסים
עם הידן בלייד של אוספריי על מורטוס.

ההארט סינדיקייט יוצאים לזירה לחגיגות הניצחון על אליפות הזוגות.
MVP אומר ששני מאתגרים נוספים הובסו בדיינאסטי ועכשיו הוא רוצים להרים כוסית לכבוד עוד הגנה מוצלחת.
MJF יוצא לזירה.
MJF מתנהג כחלק מההארט סינדיקייט ואומר שהם מכאיבים לאנשים. הוא אומר שטוני קאהן רצה שהוא ישתתף בטורניר לזכרו של אואן הארט אבל הוא עובד חכם יותר לא קשה יותר ועכשיו כשהוא חלק מההארט סינדיקייט הוא יכול לחתוך את התור. הוא מגרד את הגב שלהם והם מגרדים את שלו, הוא עזר להם להגן על אליפות הזוגות ועכשיו תורם לעזור לו להחזיר את אליפות העולם.
בובי לאשלי אומר לו לשתוק, הוא אומר שמג'ף ניסה לעזור להם אבל לא סיים את העבודה וזאת עוד סיבה למה הם לא צריכים אותו.
MJF אומר לבובי לא להצביע עליו והם מתעמתים ביניהם עד ש-MVP מרגיע ואומר שכדי להצטרף להארט סינדקייט MJF צריך לקבל הצבעה של 3 אגודלים וכבר יש לו את שלו.
שלטון בנג'מין מסמן אגודל למטה וההארט סינדיקייט עוזבים את הזירה.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם מייגן ביין ופנלופה פורד.
פורד אומרת שהן טעמו הפסד ביום ראשון אבל זה לא משנה כלום כי הכל הולך להיעשות גרוע יותר ומחלקת הנשים לא תתקדם הלאה כי מייגן לא תאפשר להן.
מייגן אומרת שהיא תגרום לכולן להשתחוות.

קרב 4 – רבע גמר הטורניר לזכרו של אואן הארט – ת'אנדר רוסה נגד קריס סטטלנדר
טוני סטורם
בשולחן השדרנים.
מנצחת: קריס עם הסאטרדיי נייט פיבר.

דון קאליס בבאקסטייג' עם טקאשיטה ופלטשר.
הוא אומר שקייל כבר ניצח את בריסקו וטאקשיטה ינצח את ברודי קינג.
הוא גם אומר שמשפחת קאליס חוותה הרבה פציעות לאחרונה והם מעסיקים חברים חדשים.

הUK בבאקסטייג'.
רודריק אומר שהגיע הרגע שלו ושל קייל עכשיו.
אדם קול אומר שאליפות TNT היא רק ההתחלה בשבילם.

כריס ג'ריקו יוצא ל-TV טיים עם הלרנינג טרי.
כריס אומר שהוא כבר לא אלוף העולם של ROH. הוא הפסיד את הקרב, איבד שן ואת האליפות ולמרות שהוא מרגיש מאוכזב הוא חייב לתת קרדיט לבנדידו שאחרי חודשים של פיוד יצא מנצח עם עזרה מאחותו ואמו אבל הוא מבין את זה, יש לו את המשפחה שלו ולכריס יש את המשפחה שלו והוא רוצה לקרוא להם החוצה, הוא קורא לביג ביל ובריאן קית'.
ביג ביל ובריאן קית' יוצאים לזירה.
כריס אומר שהוא קיווה ששלושתם יעמדו פה היום עם אליפויות הם הפסידו בדיינאסטי ובגלל זה הוא רוצה ל...
ביג ביל קוטע אותו ואומר שהוא כבר ידוע מה הוא מתכוון להגיד. הוא כועס, יש לו כל זכות לכעוס, גם הוא כועס, למעשה הוא כעס המון לאחרונה והוא חושב שכריס צריך לשמוע את זה. יש לו כבוד עצום אליו ובגלל זה הוא בחר להצטרף ללרנינג טרי אבל הוא לא נרשם להיות שק החבטות של כריס ג'ריקו. אז אם הוא קרא להם החוצה כדי ללמד אותם משהו הוא ישמח ללמוד אבל אם הוא קרא להם רק כדי לזלזל בהם אז שיודיע להם מראש כדי שהוא יוכל לעזוב, והוא יודע שבריאן קית' מרגיש כמוהו.
כריס שואל את קית' אם זה נכון, כי זאת לא הסיבה שהוא קרא להם החוצה. הוא מאמין בהם והוא רצה שהם יזכו באליפות הזוגות והוא באמת מתכוון לזה. הוא בחר בהם בקפידה כדי לעמוד לצידו וללמד אותם, יש בהם פוטנציאל, הם אלופי עולם עתידיים, הנצחונות שלהם הם הנצחונות שלו והכישלונות שלהם הם הכשלונות שלו. הוא הפסיד את האליפות שלו ביום ראשון וביג ביל לא היה שם בשבילו, יש מי שיגידו שזאת אשמתו של ביל שהוא הפסיד את הקרב אבל הוא לא אומר את זה כי הוא לא מאמין בזה. זה בסדר, הוא לא כועס הוא רק מאוכזב.
כריס ג'ריקו מתחיל לחבוט בטלוויזיה עם המחבט שלו תוך כדי שהוא חוזר על המנטרה שהוא לא כועס רק מאוכזב עד שהוא מסיים בזה שהוא מכוון את המחבט אליהם ואומר שהוא מאוכזב מהם ועד שהם לא ישנו את זה עדיף שהוא יעזוב.

אלישיה אטוט בבאקסטייג' עם ההארט סינדיקייט.
בובי אומר שהוא לא אוהב את MJF והם לא צריכים אותו.
שלטון מסכים ואומר שהם לא צריכים אף אחד אבל ג'ורג' קוסטנזה הקטן די מצחיק.
בובי ושלטון עוזבים.
MJF מגיע ואומר לאלישיה לעזוב.
MJF שואל את MVP למה הם ממשיכים להתייחס אליו כמו כלבה ו-MVP אומר שזה בגלל שהם מכירים אותו ואת המוניטין שלו אבל אלה עסקים ובעולם העסקים אתה צריך להכיר את הצרכנים שלך, למצוא מה הם רוצים ולתת להם אותו.

רואים את כריס ג'ריקו חובט בארגזים בעצבים במגרש החנייה בזמן שהוא עוזב את האולם.

קרב 5 – הדת' ריידרס(קלאודיו קסטאניולי וווילר יוטה) נגד האופס(סמואה ג'ו והוק)
מנצחים:האופס
אחרי שג'ון מוקסלי ניסה להתערב אבל שיבאטה יצא בעקבותיו ואפשר להוק להכניע את יוטה עם הרד-ראם.
אחרי הקרב מרינה שפיר נכנס לזירה ותוקפת את ג'ו עם כיסא והדת' ריידרס משתלטים על האופס כשקלאודיו מקנח עם ניוטרלייזר להוק על כיסא פתוח.
הדת' ריידרס עוזבים וסמואה ג'ו לוקח מיקרופון ופונה אליהם בכעס ואומר שהם פחדנים והוא יעשה את זה פשוט – הם באים בעקבות אליפות השלשות.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • Asaf, KB24, NoamRR
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 662
אשכולות: 0
Likes Given: 76
04-10-2025, 06:38 PM
[Image: hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx...otrshX2mmQ]
מתאבק שכן יודע לקדם אחרים, בחירה טובה ולא אכפת לי מהתוצאה שתהיה גם ככה הם ימשיכו עם הג'וק המוקסליאני אז לפחות שנהנה.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,056
אשכולות: 213
Likes Given: 1,368
04-10-2025, 06:51 PM
אמאלה כריס ג'ריקו הוא הגואט איזה מכונת להיטים בלתי נגמרת הוא, כל משפט שהוא מוציא מהפה הופך לקאצ'פרייז ענק.
טנטרום מדהים שלו, נתן לי וייבים של פסטיבל החברות רק שהפעם ביג ביל מגלם את כריס בתפקיד חייו.
בריאן קית' קצת תקוע באמצע, אני לא רוצה שהוא יתפוס חלק מרכזי בסטוריליין הזה, זה אמור להיות הרגע שבו ביג ביל עושה את הקפיצה והופך לכוכב והכישרון העולה כריס ג'ריקו קונה את הקהל חזרה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 862
Likes Given: 159
הצטרף בתאריך: May 2021
04-10-2025, 10:40 PM
(04-10-2025, 06:51 PM)orgibor כתב:  אמאלה כריס ג'ריקו הוא הגואט איזה מכונת להיטים בלתי נגמרת הוא, כל משפט שהוא מוציא מהפה הופך לקאצ'פרייז ענק.
טנטרום מדהים שלו, נתן לי וייבים של פסטיבל החברות רק שהפעם ביג ביל מגלם את כריס בתפקיד חייו.
בריאן קית' קצת תקוע באמצע, אני לא רוצה שהוא יתפוס חלק מרכזי בסטוריליין הזה, זה אמור להיות הרגע שבו ביג ביל עושה את הקפיצה והופך לכוכב והכישרון העולה כריס ג'ריקו קונה את הקהל חזרה.

לא ראיתי את הסגמנט אבל שג׳ריקו יעזוב את בריאן קית׳ בשקט.
שלא יתעלק עליו כמו שהוא עשה בסטייבלים הקודמים שלו.
אני לא סולח לו על סנטה ואורטיז ועל אדי קינגסטון וריקי סטארקס.
גם לדניאל גרסיה הוא לא עזר(ולא ל-2.0).
לא אכפת לי אם הוא יפרוש וגם יעזוב לגמרי(כם מאחורי הקלעים) את AEW.
ביג ביל תמיד צריך מישהו לצידו:
אנזו, MJF, סטוקלי, ריקי סטארקס, ג׳ריקו. דון קאליס הבא בתור?
אולי זו יכולה להיות התפחות בדמות שלו ממישהו שהוא שכיר חרב למישהו שפגש את הגיבור שלו והתאכזב ושהוא נפגע מזה.
אבל יש ביגמנים שאפשר ועדיף לקדם לפניו:
הובס, ברודי קינג, ווארדלו אם הוא יחזור, גם בריאן קייג׳ בפוטנציה, גם ארצ׳ר.

אולי אחרי הפירוק של JAS ג׳ריקו היה צריך להצטרף לדון קאליס ו לסטייבל שלו(הם חברים במציאות)
ושהם יהיו ה-וינס וטריפל אייץ׳ של ROH עד שפייס כלשהו מנצח את ג׳ריקו על אליפות ה-ROH.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
04-10-2025, 11:16 PM
בנוגע לסגמנט של היאנג באקס…..
נראלי שהם העדיפו להיות פייסיים אבל שקהל לא היה מקבל את זה אז הם עדיין הילים.
הם, אוקדה וג׳ק פרי לא הצליחו לשלוט ב-AEW כמו הדת׳ ריידרס ואולי הבינו שיש להם במשותף בדברים מסויימים אז הם מנסים להישאר נאמנים למטרה שלהם אבל לא להיות מסוכסכים עם הדת׳ ריידרס.
כמו שגיבור וגילאם כתבו:
גם אם יש להם מטרות דומות או אפילו זהות אף אחד לא יוותר על עמדת כוח מרצון.
אני מניח שזה אילוץ מסויים ליאנג באקס:
גם במציאות וגם בקייפייב.
זה די טיפשי מצידם אם הם יכולים לעשות סולחה עם קני ועם האנגמן.
בהתחלה כולם חשבו שיש ״יד מכוונת״ מאחורי הדת׳ ריידרס(חלק חשבו שזה יהיה שיין מקמה׳ן).
זה כן טוויסט שלא חשבתי עליו ושהם יעשו אותו.
היאנג הם לא היד המכוונת שעומדת מאחורי הדת׳ ריידרס.
הם מנסים להגיע איתם להסכם כלשהו מחוסר ברירה.
אם הם היו היד המכוונת מאחורי הדת׳ ריידרס
אני חושש שזה יהיה מימ כמו: ״It Was Me Austin” או ״I Did It For The Rock”.
מוקסלי באמת עושה את זה ממקום אמיתי(או שלא?).
היאנג באקס הם בדיוק ה״Egos Out Of Control” שמוקסלי שונא.
הוא לא אוהב אותם ויש ביניהם היסטוריה רעה.
גם אם היאנג באקס מסכימים איתם על חלק מהדברים,
למה שהם יהיו איתם?
אם זה לא בשביל לרגל אחריהן בתור הילים או לא בשביל להיות חפרפרות שיפילו את הדת׳ ריידרס למען AEW אני לא רואה בזה היגיון.

סבבה, קני לא טיפוס נקמן והוא יחסית אדיש.
אבל לקבור את היאנג באקס שהם כמו הכתמים והקקה של הכלב שיצו בפרומו חזרה שלהם זה לא טוב.
אפילו שיש לקני נטייה להומור ולקומדיה. אני אעדיף שהוא יהיה יותר רציני.
הוא חזר בינואר. למה רק עכשיו העניין עם הדת׳ ריידרס עלול להפריע לו?
זה פאקינג ארגון שהוא הקים.
אם הוא לא נקמן כלפי היאנג באקס ורוצה להציל את AEW,
למה שהוא יירד עליהם? למה לעשות מחברים לשעבר אויבים גדולים יותר במקום להשלים איתם וגם להגן על הארגון שהקמתם ובניתם?
למה Change The World For Bad במקום להציל אותו?
למה שהיאנג באקס ידפקו את סוורב?
אפילו שהיה להם ביף בשנה שעברה.
הם דיברו על סטינג(וגם על דארבי אלין),
מוקס על בריאן שהוא נחלש, קופ.
אני לא יודע איך האינטרסים של היאנג באקס ומוקסלי והדת׳ ריידרס יהיו חופפים לאורך זמן.
הם יעשו Anarchy In The Arena ב-DON של הבאקס, מוקסלי ועוד מישהו(יוטה?) נגד אומגה, סוורב האנגמן ועוד מישהו
שג׳ק פרי יעזור לבאקס ולמוקסלי לנצח?

אני לא בטוח שזה מהלך הגיוני(בקייפייב) וטוב לצופים(גם לי בין היתר)
לשים את הבאקס עם הדת׳ ריידרס בלי שזה יזלזל לי וגם לצופים אחרים באינטליגנציה.
אני אשמח לאכול את הכובע לגבי ההחלטה הזו ואני מת ש-AEW יצליחו.
אבל יש להם מלא עבודה לעשות ולשפר דחוף את הבוקינג שלהם.
על אחת כמה וכמה שמדובר בסטוריליין המרכזי בארגון.
ואם הם איכשהו שוב רוצים להיות אלטרנטיבה ל-WWE(שזה מה שאני רוצה,
ואני לא חושב שאני היחידי שרוצה בזה).
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
04-13-2025, 03:13 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-13-2025, 04:04 PM על ידי Tblack.)
אחרי הרגשות המעורבים של דיינסטי, גם התכנית הזו הייתה מעורבת בטוב וברע.

הפרומו של מוקס בפתיחת התכנית: לא יודעת, אני הרגשתי שזה היה מאוד אירוני שהריין שלו הוא ריין קשה מאוד לצפייה והוא אומר שיש להם את הרוסטר הכי טוב אי פעם. עוד יותר מגוחך היה מה שהוא אמר על הבאקס, שהם צריכים להיזהר בצעד הבא שלהם. זה שם את כולם בפוזיציה כל כך מוזרה ולא מוגדרת אחד נגד השני. סוורב שבא נגד הבאקס אבל בתכל'ס עדיין יכול לדרוש עוד קרב נגד מוקס, מערכת היחסים הקייפייבית של הבאקס והדת' ריידרס - כן או לא? מה קורה כאן?
עוד תהיות - בהמשך..

מוקסלי נגד שיבאטה: האמת שהספקתי לשכוח מה חשבתי על הקרב. מרגיש לי שנהניתי. אני כן זוכרת את הסוף האידיוטי. שיבאטה מתעלף מחניקה של מוקס? נו באמת... זה פחות אמין משמונה הפעמים שאדג' התעלף בגלל מוקס.

הפרומו של הבאקס: הנה עוד שאלות: למה? למה עכשיו? למה הפרומו של קני היה כל כך קרינג'י?
קשה יותר להדביק את העלילה הזו יחד מאשר להדביק יחד קניידלך טבעוני, מניסיון.

אדם פייג' מאחורי הקלעים: בלי להגזים (טוב, בסדר עם קצת להגזים), עלילת אדם וסוורב היא בין הדברים הטובים ביותר בחיי בשבועות האחרונים. הפרומו שלהם שבוע שבעבר מאחורי הקלעים... כמה רגש, כמה עוצמות.
גם השבוע זה המשיך, הפעם עם פרינס ננה ואדם שנתנו לנו פרומו משל אנחנו נמצאים בטלנובלה מויוה. כיף.
משאירים אותי על קצות האצבעות כל שבוע מחדש.

הקרב על הכסף: אהבתי את הגלגול הקודם של הקונגלמוריישן יותר, אבל גם הגרסה הזו מהנה מאוד. באמת שאחלה קרב, כל הספוטים עם ריקושט היו מעולים. AEW יודעים לגמרי לנצל את המיטב מכל קרבות מרובי המשתתפים שלהם, זו תמיד חגיגה. מה שכן, הגיע להילים-שהם-לא-ריקושט יותר. ליו ראש מושלם לקרבות האלה, והביסט מורטוס לא נופל מרוב שותפיו לזירה בקרב הזה.

ההורט סינדיקייט ו-MFJ: בפעם הקודמת שכתבתי דעות דווקא ציינתי לטובה את המצב המבלבל שהעלילה הזו נמצאת בו, אבל מאז עברו כבר איזה שבועיים או יותר ולא זזנו מילימטר ואני די מאבדת את העניין בכל הסטוריליין הזה.

מייגן ביין ופנלופה פורד מאחורי הקלעים: מדגימות את מה שכתבתי בדעותיי על דיינסטי. האם אני בעד זמן מסך לשתיהן? כן. פנלופה גם הרשימה אותי בפרומו שלה, אבל משהו בדינמיקה ביניהן לא ברור לי. כאילו על פניו, פנלופה יותר צריכה את החסות והגב של מייגן, אבל היא בעצם לא - כי יש לה גם אחלה יכולות על המיקרופון וגם יכולות זירה מצוינות. מה שיש לה פחות זה דמות מגובשת וסיפורים. ומנגד על פניו, מייגן ביין היא בדרך כלל מהדמויות שצריכות מנג'ר שידבר בשבילם, אבל היא לא צריכה את זה כי היא מסתדרת לבד. וזה לא שיש להן היסטוריה של חברות, או יריבות, או משהו שיחבר ביניהן. לא יודעת, משהו בהן מתפספס לי קצת.

תנדר רוסה נגד קריס סטטלנדר: קריס Heart וכל אימוג'י נוסף מיותר.

הדת' ריידרס נגד האופס: לא ראיתי את הקרב, אבל ראיתי את כל מה שהיה שם עם הוק בסוף. לא ייאמן שקלאודיו עשה את הניוטרלייזר על הוק ועוד על כיסא אחרי זה. לא מצליחה להבין את זה.

תודה רבה על התוצאות!
הגב
The following 3 users Like Tblack's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,823
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
04-13-2025, 05:23 PM
(04-13-2025, 03:13 PM)Tblack כתב:  הפרומו של הבאקס: הנה עוד שאלות: למה? למה עכשיו? למה הפרומו של קני היה כל כך קרינג'י?
קשה יותר להדביק את העלילה הזו יחד מאשר להדביק יחד קניידלך טבעוני, מניסיון.

הפרומו של הבאקס היה פח, חבל שהם חזרו, הם הוכיחו שיש להם 0 רצינות בנוגע לראן שלהם בNJPW.
ואז קני הגיע וחשבתי "או! יופי, עכשיו קני יעשה סדר" ואז הוא חתך את השיט-בומב, הפרומו עם הנרטיב המוזר ביותר ששמעתי בשנה האחרונה. בעוד שסת' שוזר את הבגידות של פאנק וריינס בהיימן, קני מחליט להתעסק ב..מה שזה לא היה, ובעולם הסמנטי שהוא בחר בקפידה לקראת הפרומו שלו בתכנית הראשית של הארגון שלו.

לקני יש לפעמים את הרגעים האלה.
הפרומו שלו עם ספידבול מייק ביילי לפני שבועיים היה בטופ 1 רגעים הכי חנונים שראיתי בחיים שלי ברסלינג. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
04-13-2025, 06:17 PM
(04-13-2025, 05:23 PM)SwitchBlade כתב:  הפרומו של הבאקס היה פח, חבל שהם חזרו, הם הוכיחו שיש להם 0 רצינות בנוגע לראן שלהם בNJPW.

זה הרגיש יותר כמו היט אנד ראן מאשר ראן אמיתי. לא ציפיתי שהם באמת יישארו אחרי שהם איבדו את האליפות. זה מגחך אותם ומגחך את NJPW, אבל לא בטוחה שכל כך אכפת להם. בכל מקרה NJPW מסתדרים גם בלעדיהם. גם AEW מסתדרים בלעדיהם...

(04-13-2025, 05:23 PM)SwitchBlade כתב:  לקני יש לפעמים את הרגעים האלה.
הפרומו שלו עם ספידבול מייק ביילי לפני שבועיים היה בטופ 1 רגעים הכי חנונים שראיתי בחיים שלי ברסלינג. 

כל כך נהניתי מהפרומו הזה.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
04-13-2025, 10:34 PM
(04-13-2025, 05:23 PM)SwitchBlade כתב:  הפרומו של הבאקס היה פח, חבל שהם חזרו, הם הוכיחו שיש להם 0 רצינות בנוגע לראן שלהם בNJPW.
ואז קני הגיע וחשבתי "או! יופי, עכשיו קני יעשה סדר" ואז הוא חתך את השיט-בומב, הפרומו עם הנרטיב המוזר ביותר ששמעתי בשנה האחרונה. בעוד שסת' שוזר את הבגידות של פאנק וריינס בהיימן, קני מחליט להתעסק ב..מה שזה לא היה, ובעולם הסמנטי שהוא בחר בקפידה לקראת הפרומו שלו בתכנית הראשית של הארגון שלו.

לקני יש לפעמים את הרגעים האלה.

האישיו זה שקני הגחיך את היאנג האקס בפרומו חזרה שלהם.
להשוות אותם בצורה צינית לכלב שיצו של החבר שלו מהתיכון שצריך לאסוף את הצרכים שלו זה משפט קבירה.
זה היה בתור אנלוגיה לאיך AEW עם הבאקס ובלי קני.
קני אמר פעם שהוא מעדיף לחתוך פרומואים מול קהל אחרי התוכנית ולא בתוכניות כשיש לחץ של זמן.
הם ניסו(בקיפייב) להרוס את הארגון שלו(AEW) וזה לא נראה שזה מזיז לו.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 11:02 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר