04-06-2025, 12:28 AM
(04-06-2025, 12:14 AM)SwitchBlade כתב:על מה אתה מדבר?
אתה פשוט מקנא כי השילד עברו לAEW.

זה בברור רטריביושיין
|
האירוע הבא | WWE WrestleMania 41
|
|
04-06-2025, 12:28 AM
(04-06-2025, 12:14 AM)SwitchBlade כתב:על מה אתה מדבר? ![]() זה בברור רטריביושיין
04-06-2025, 03:18 PM
13 ימים
2 ראו 2 סמאקדאון חסרים לי כמה פרטים בכמה פיודים מקווה שיצליחו להשלים חסר ברול טוב בין קודי לסינה, חסר שדה רוק יגיע וידבר או איזה משהו ברוטלי מצידו צריכים להוסיף סטיפולציה בפריסט-מקינטייר
04-06-2025, 10:41 PM
האם הכריזו כבר על הקרב של קרוז דל-טורו לרסלמניה?
קרוז דל-טורו נשאר בלי קרב כרגע.
04-06-2025, 10:46 PM
(04-06-2025, 10:41 PM)SwitchBlade כתב: האם הכריזו כבר על הקרב של קרוז דל-טורו לרסלמניה? גם הלוצ'דור הכי גדול בכל הזמנים אל גרנדה אמריקנו נשאר מחוץ למניה. ![]()
04-06-2025, 10:49 PM
(04-06-2025, 10:46 PM)Jon_M0xley כתב: גם הלוצ'דור הכי גדול בכל הזמנים אל גרנדה אמריקנו נשאר מחוץ למניה. אבל מה עם קרוז דל-טורו????? מישהו בכלל חשב על הדרך לרסלמניה של קרוז דל-טורו? אני מסתכל באשכול הזה ומחפש את הקרב של קרוז דל-טורו ולא מוצא!
04-07-2025, 01:42 AM
(04-06-2025, 10:41 PM)SwitchBlade כתב: האם הכריזו כבר על הקרב של קרוז דל-טורו לרסלמניה? מי זה
04-07-2025, 06:14 AM
(04-06-2025, 10:49 PM)SwitchBlade כתב: אבל מה עם קרוז דל-טורו????? תיקח פלאש ותסתכל מי נמצא שם בצל של ריי מיסטריו. ![]()
04-07-2025, 01:30 PM
החלטתי לכתוב דירוג לפיודים הקיימים והפוטנציאליים שיש לנו לקראת מניה -
![]() מקום עשירי – לוגאן פול נגד AJ סטיילס - באמת כאילו לקחו שני מתאבקים שאין להם מה לעשות עכשיו ופשוט שמו אותם אחד מול השני. לוגאן פול הוא אחלה בזירה, וסטיילס זה סטיילס, אבל זה מרגיש כמו קרב שנולד מחוסר ברירה. לא בנו פה פיוד מעניין, לא היה איזה רגע שגרם לי להגיד "יואו איזה אש זה יהיה". זה ייגמר בקרב טוב, אבל מי אכפת? אני לא מרגיש כלום לקראת זה. מקום תשיעי – ג'ייד קארגיל נגד נעומי - פה זה רמה אחרת של חוסר עניין. הסיפור עם זה שנעמי ניסתה לתפוס מקום ליד ביאנקה ונהייתה צל של עצמה פשוט מביך. ג'ייד נראית כמו מישהי שהולכת לרסק אותה וזה גם לא יהיה מפתיע. מרגיש כאילו הקרב הזה קיים רק כדי שג'ייד תתחיל לקבל פוש. ובתכלס? זה מרגיש כמו פילר. מקום שמיני – טיפאני סטרטון נגד שארלוט פלייר - כששמעתי שטיפאני נגד שארלוט, אמרתי לעצמי: "טוב, זה יכול להיות טירוף." השתיים האלו גם טובות בזירה, גם דמויות חזקות, גם סטייל של דיוות מודרניות. אבל מה? הפיוד פשוט לא מתרומם. ואז הגיע סמאקדאון... שהיה אמור לשים את הפיוד הזה על המפה – במקום זה קיבלנו ירידות אישיות ילדותיות,ירידות על קול ציפציף, טיפאני מדברת על הגירושים של שארלוט, שארלוט זורקת עקיצה על לודוויג, בינתיים זה מרגיש חצי כוח, ולצערי נראה לי ששארלוט תיקח עוד אליפות. מקום שביעי – דמיאן פריסט נגד דרו מקינטייר - שני מתאבקים שלכאורה היה אפשר להוציא מהם משהו אש, אבל זה מרגיש כמו "יאללה תתפוס ספוט ותסתדר". יש קצת היסטוריה ביניהם שזה נחמד, אבל גם פה – שום דבר בפיוד לא מרגיש מרגש. אני כן מחכה לראות את דרו מתפוצץ עליו, זה יהיה רגע שווה, אולי אפילו מה שירים את הקרב הזה בדיעבד. מקום שישי – פנטה נגד ברון ברייקר נגד פין באלור נגד דומיניק מיסטריו - סוף סוף קרב שמרגיש כמו באנגר אמיתי. כל אחד פה מביא משהו אחר, וברייקר במיוחד מתחיל להיראות כמו ביג דיל. פנטה יכול לצאת מהקרב הזה עם האליפות הראשונה שלו, ואולי נראה את פין סוף סוף נפרד מיום הדין. מה שבטוח – זה הולך להיות קרב אקסטרים טכני, כזה שאי אפשר להוריד ממנו עיניים. מקום חמישי – ג'ייקוב פאטו נגד LA Knight (ואולי גם סולו סיקואה יתערב איכשהו) - פאטו זה מפלצת. אם יתנו לו את הבמה כמו שצריך, הוא יכול להיות הדבר הכי חם שקרה למידקארד והאפר מידקארד. LA Knight יופי של בחירה להציב מולו – פופולרי, אובר, ומתאבק מצוין. ואם סולו באמת יהיה מעורב כמו שמרגיש, זה יהפוך את זה לפיוד משולש וחם. מקום רביעי – ריה ריפלי נגד ביאנקה בלאייר נגד איו סקיי נכון לעכשיו ריפלי לא רשמית בקרב, אבל ידוע שזה הולך לקרות. שלוש נשים מהטופ, כל אחת מביאה סגנון שונה ואופי אחר – והחיבור ביניהן יוצר קרב שיכול להיות מועמד לקרב הערב. רק חבל שבניית הפיוד קצת מפוזרת. תנו להן יותר מיקרופון, תנו להן יותר דרמה, ויהיה פה באנגר של החיים. מקום שלישי – ג'יי אוסו נגד גונת’ר גונת’ר ריסק את ג’ימי, ועכשיו ג’יי מגיע לנקום. יש פה פוטנציאל ענק אם יתנו לזה את המקום המרכזי, במיוחד אם ג’יי יהיה פה יותר רציני ולא רק YEETים ו4 מהלכים שחוזרים על עצמם. גונת’ר ממשיך להיראות כמו מפלצת, אני כ"כ מקווה שגונת'ר ישמור פה, ושלא ינסו לסגור עוד סיפור. מקום שני – רומן ריינס נגד סת' רולינס נגד CM פאנק - פה אנחנו נכנסים לקרב שאמור להיות הקרב,אבל מרגיש קצת כמו: "יאללה, נכניס את שלושתם לקרב כי זה מה שנשאר." סת' שונא את פאנק – ובצדק. זה מרגיש אמיתי, כל השנאה הזאת. פאנק בכלל בא עם חלום הילדות שלו להיות בקרב מרכזי ברסלמניה, והוא לא שחרר מהרעיון. וריינס? מאבד את פול היימן, מאבד שליטה, לא אותו רומן של לפני שנה. אבל למה הקרב הזה מדורג שני ולא ראשון? כי הוא מרגיש כאילו נבנה יותר מדי מהר – לא קיבלנו את העומק האמיתי שיכול היה להיות פה. זה מרגיש כמו: "יאללה, תראו, הבאנו לכם את שלושתם, תהנו." אבל עם כל זה, עדיין יש פה פוטנציאל לבאנגר של החיים, אם יתנו לזה זמן, דרמה, וסיום חכם – לא עוד התערבות או משהו שחוק כזה. מקום ראשון – ג'ון סינה נגד קודי רודס - מה שקורה פה זה היסטוריה בלייב. סינה היל, כן כן, – הבחור עם Never Give Up, עם החיוך של קוקה קולה, עם Make-A-Wish – היל. והוא לא סתם היל, הוא כאילו מישהו שהתפוצץ מבפנים, ואומר: "עשיתי הכל בשבילכם, והיום לא מגיע לכם כלום." ומולו? קודי פאקינג רודס. הגולדן בוי.הכי אמריקאי, הכי האהוב. אבל מה אני אוהב פה? שקודי לא מתקפל. הוא עומד מול סינה בלי פחד, עונה לו כמו שצריך, לא נותן לו להכתיב את הטון. זה פיוד שבנוי טוב, מסודר, חכם. כל פרק מוסיף שכבה. והכי חשוב? זה מרגיש חשוב. מרגיש כמו משהו שאתה רוצה לראות בלייב, שאתה רוצה להיות חלק ממנו. וזה, זה סיבה מספיק טובה שהוא מקום ראשון. אין פה שאלה בכלל. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
04-07-2025, 09:05 PM
מישהו יודע לספר כמה צופים נכנסים באולם ?
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|